Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

Είναι μεγάλο troll ο Hines... 

Παίζει να τα λέει αυτά εξαιτίας των δηλώσεων Αγγελόπουλων

ανακάλεσε/διόρθωσε το σχόλιο που έκανε.

Δημοσ.

Καλα ενταξει εγω εχω να πω οποιος τρωγεται με τα πιτουρα τον τρωνε οι κοτες ...Ας ειπε ο Χαινς οτι θελει ,στο φιναλε ακομα και ετσι οπως αρχικα γραφτηκε να ειναι δεν ειπε και τιποτα φοβερο .Η ΤΣΣΚΑ ειναι πραγματι μεγαλυτερο ονομα απο τον Ολυμπιακο στο μπασκετ τι να κανουμε τωρα ,κλαιν ...Εγω θυμαμαι και ο Τεοντοσιτς οταν εφυγε το ειχαμε ριξει στο δραμα ,τη συνεχεια την ξερετε ...

• Like 1
Δημοσ.

Καλα ενταξει εγω εχω να πω οποιος τρωγεται με τα πιτουρα τον τρωνε οι κοτες ...Ας ειπε ο Χαινς οτι θελει ,στο φιναλε ακομα και ετσι οπως αρχικα γραφτηκε να ειναι δεν ειπε και τιποτα φοβερο .Η ΤΣΣΚΑ ειναι πραγματι μεγαλυτερο ονομα απο τον Ολυμπιακο στο μπασκετ τι να κανουμε τωρα ,κλαιν ...Εγω θυμαμαι και ο Τεοντοσιτς οταν εφυγε το ειχαμε ριξει στο δραμα ,τη συνεχεια την ξερετε ...

Ουδείς αναντικατάστατος..πάνω απ' όλα η ομάδα.

προσωπικά χάρηκα που έμεινε ο v-span,με τον χαινς ούτε κρύο ούτε ζέστη!απώλεια μέν αλλά θα βρίσκαμε άλλον

Δημοσ.

Μωρε ειναι αυτο που χω ξαναπει. Δε πρεπει να φωναζουμε το ονομα κανενος ουτε παιχτη ουτε προπονητη. Μονο για τις ομαδες μας.

Ολοι αυτοι ειναι επαγγελματιες, ειδαμε ποσοι εφυγαν απ τους απεναντι περυσι, ποιοι ηρθαν σ εμας, κ γενικοτερα σ ολη την ευρωπη υπαρχουν παρα πολλα τετοια παραδειγματα.

Εμεις καθομαστε κ τους αποθεωνουμε αλλα οι περισσουεροι το βλεπουνε σαν μπιζνα κ δατς ιτ!!!

• Like 2
Δημοσ.

Ωραιο θεμα αυτο που ανοιξε ο Phoenix ...Noμιζω οι χειροτερες φανελες ειναι αυτες της Puma με εξαιρεση την εμφανιση 1999-2000.Η καλυτερη για μενα νομιζω 2003-2004.

Δημοσ.

Ναι και αυτες ειχαν καλο σχεδιο ...Για να το παμε παρακατω εγω θα ηθελα να εχουμε adidas που για μενα ειναι η καλυτερη ποιοτητα στα ρουχα αθλητικων να ειναι στενη στο στυλ που ειναι της Ρομα και καποτε της Εθνικης Ιταλιας και με χοντρες ριγες κοκκινο -ασπρο .Ο γιακας αν ειχε να ηταν μικρος διακριτικος .Τα σορτσακια τα θελω παντα ασπρα . Πισω εκει που ειναι τα νουμερα δεν θελω να εχει κοκκινη σταμπα να χαλαει τις ριγες και να ειναι γραμμενα με χρυσαφι χρωμα ...:)

Δημοσ.

2004/2005 (που αν δεν κάνω λάθος είχαν ζητήσει την γνώμη του κόσμου για το design), 2011/2012 και 2000/2001 οι καλύτερες κατά την γνώμη μου.

Οι χειρότερη σίγουρα αυτή της σεζόν 2009/2010.

Κι επιτέλους εκεί στην Puma, ΑΣΠΡΟ ΣΟΡΤΣΑΚΙ! Επίσης εκτός από τα 4 αστέρια, καλό θα ήταν να προστεθεί στην φανέλα και λίγο μαύρο ή έστω κάτι που θα συμβολίζει τα θύματα της Θύρας 7.

Δημοσ.

NIKE, νομίζω είναι η καλύτερη εταιρία στις ριγωτές εμφανίσεις. Της PUMA είναι απαράδεκτες.

Κάτι τέτοιο θα μου άρεσε πολύ (με όπου μπλε μαύρο και λευκό σορτσάκι).

athletico-madrid-home-shirt-2012-13.jpg

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...