nash-gf Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 http://www.redplanet.gr/podosfairo/o-tzempour-sthn-notigxam-forest-sumfwna-me-to-bbc.2329147.html Τελικά ο Τζιμπούρ φεύγει σαν ελεύθερος; Γιατί πουθενά δεν γράφουν για διαπραγματεύσεις με την διοίκηση, παρά μόνο με τον παίκτη. Όχι ότι έχει και μεγάλη σημασία, καθώς και σ' εμάς ελεύθερος ήρθε, αλλά θα είναι (άλλη μια) μεγάλη κοροϊδία εκ μέρους της διοίκησης να προσπαθούν να πείσουν τον κόσμο ότι έχει συμβόλαιο ο παίκτης, και τελικά να φύγει ελεύθερος.
Rabican Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 επισης αν δεν υπαρχει συμβολαιο και ρητρα, εχουν και δικαιολογια για να μη δωσουν λεφτα για μεταγραφη (αφου δεν πηραμε τιποτα!). παλι κανα σαπακι ελευθερο θα παρουμε!χοχοχοχο
LRoi Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Η επιστροφή, είτε σε εμάς, είτε στο βάζελο. Θα δείξει αν έβαλε μυαλό. 1
margaritagr Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Για βαζελο τον βλεπω και φτιαχνει κλιμα για να μη τον κραξουμε.
LRoi Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Ναι, λογικά για εκεί πάει και ίσως να είναι και ειρωνικό το μνμ του. Ούτως ή άλλως σε εμάς δεν κολλάει, εμείς θέλουμε πλέον εγκεφαλικό σέντερ, όχι ανεγκέφαλο. Όπως και να έχει, το κράξιμο δεν το γλυτώνει.
Cossutius. Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Τσιμπουρ διεψευσε οτι εχει υπογράψει. Ειπε οτι έχει πολλές προτάσεις και θέλει χρονο να σκεφτει. Απο παιχτες τι ακουγεται? Εχω καιρο να ακουσω ρεπορτάζ Ολυμπιακου
adi32 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Για μενα καλυτερα να φυγει αλλα να ερθει αλλος παικταρας Τα τελευταια 2 χρονια σαν παλαιμαχος παιζει σε ολα τα παιχνιδια Καθεται αραχτος μεσα στη μικρη περιοχη και σπρωχνει τη μπαλα στα διχτυα με τα καφενεια που παιζουμε στην Ελλαδα (πραγμα στο οποιο ειναι πολυ καλος) Στα ευρωπαικα ειναι ενα μηδενικο εξαφανισμενο
nash-gf Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Για μενα καλυτερα να φυγει αλλα να ερθει αλλος παικταρας Τα τελευταια 2 χρονια σαν παλαιμαχος παιζει σε ολα τα παιχνιδια Καθεται αραχτος μεσα στη μικρη περιοχη και σπρωχνει τη μπαλα στα διχτυα με τα καφενεια που παιζουμε στην Ελλαδα (πραγμα στο οποιο ειναι πολυ καλος) Στα ευρωπαικα ειναι ενα μηδενικο εξαφανισμενο Είσαι πολύ άδικος φίλε μου. Τρεις προπονητές πέρασαν τα τελευταία 2,5 χρόνια, και οι τρεις τον Τζιμπούρ είχαν βασικό. Έβλεπαν ότι ο Τζιμπούρ δεν σκόραρε μόνο, πίεζε και βοηθούσε και στο αμυντικό κομμάτι, σε αντίθεση π.χ. με τον Μήτρογλου ή τον Πάντελιτς. Σύμφωνοι το τελευταίο εξάμηνο, ήταν σκιά του εαυτού του, αλλά και ποιός δεν ήταν; Όσο για τα ευρωπαϊκά, τα γκολ με Άρσεναλ, Ντόρτμουντ και Ρουμπίν τα ξέχασες; Τσιμπουρ διεψευσε οτι εχει υπογράψει. Ειπε οτι έχει πολλές προτάσεις και θέλει χρονο να σκεφτει. Απο παιχτες τι ακουγεται? Εχω καιρο να ακουσω ρεπορτάζ Ολυμπιακου Οι της Νότιγχαμ πάντως είπαν ότι αρνήθηκε να περάσει από ιατρικές εξετάσεις. Είναι γνωστό ότι ο Τζιμπούρ έχει εδώ και 1,5 χρόνο πρόβλημα στο γόνατο, είναι άραγε τόσο σοβαρό; Από παίχτες που ακούγονται, έχει ό,τι τραβάει η όρεξη σου. Σαβιόλα, Πέτριτς, Ελμάντερ, Μπάριος, Τζόρτζεβιτς για επιθετικό, Ομπράνιακ, Πλασίλ, Βαλντίβια για επιτελικό, Σισοκό, Γκαργκάνο, Ραμπιού για εξάρι, Τζαβέλλας για αριστερό μπακ.
coolerman Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 ο τζιμπούρ θα φύγει για εξωτερικό(πιστεύω),σειρήνες(έτσι λένε ακούγονται απο τον ΠΑΟΚ) το θέμα είναι που;;?αγγλία ίσως. αλλά είναι τρομοκράτης όπως το παρομοιάζουν. μας έχει ξελασπώσει τι να λέμε τώρα.
Tilemaxx Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Απο την στιγμή που ακούγεται οτι κλείνει ο Μπατίστ στον ΠΑΟ, δεν νομίζω να κινηθούν για Ντόρσεϊ. Ίσως αυτό το tweet να μην σημαίνει και τίποτα.
LRoi Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 «Πάντα ονειρευόμουν να παίξω σε μία μεγάλη ομάδα» Ως μέλος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας πια ο Κάιλ Χάινς δε θα μπορούσε να μην έχει αφήσει πίσω του τον Ολυμπιακό κι έθεσε στόχο να τον εκθρονίσει στην Ευρωλίγκα. Ο Αμερικανός σέντερ βρίσκεται στη Μόσχα για το διεθνές 3on3 τουρνουά Moscow Open 2013 κι οι εκπρόσωποι των Μέσων δεν έχασαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν μαζί του. «Πάντα ονειρευόμουν να παίξω σε μία μεγάλη ομάδα και το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα. Για να είμαι ειλικρινής, τη δεδομένη στιγμή τα συναισθήματά μου ξεπερνούν τις προσδοκίες. Η Μόσχα είναι μία μπασκετική πόλη. Ήρθε αρκετός κόσμος στη εκδήλωση, είναι απίστευτο. Ανυπομονώ να αρχίσει η χρονιά» είπε αρχικά ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και πρόσθεσε αναφορικά με τους στόχους της νέας ομάδος του: «Ήρθα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, συνεπώς ο στόχος είναι μόνο οι νίκες. Γνωρίζω πως τις τελευταίες χρονιές στην Ευρώπη τα πράγματα δεν κύλησαν με τον καλύτερο τρόπο, δεν κατάφερε να κατακτήσει την Ευρωλίγκα. Αλλά φέτος έχει σχεδιαστεί μία μεγάλη ομάδα, έχω συναντηθεί με τους νεοαποκτηθένες παίκτες, ενώ παρέμειναν όλοι οι ηγέτες της. Επομένως τη νέα χρονιά η ομάδα θα έχει τις περισσότερες πιθανότητες από ποτέ να κατακτήσει την Ευρωλίγκα». «Πρόκειται για τον πιο δυνατός προπονητής στην Ευρώπη» συνέχισε για τον προπονητή της ρωσικής ομάδος, Έτορε Μεσίνα, ενώ κατέληξε: «Πάντα έχει κάτι να μάθει και το κάνει με χαρά. Γνωρίζω πως είναι απαιτητικός και μερικές φορές δεν κρύβει τα συναισθήματά του, επικοινωνεί με τους παίκτες. Είμαι προετοιμασμένος γι' αυτό». Τελικά ήταν απλά ένας μισθοφόρος. Όσο πιο γρήγορα ξεχαστεί, τόσο το καλύτερο.
8elwADSL Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 «Πάντα ονειρευόμουν να παίξω σε μία μεγάλη ομάδα» Οντως πολύ άσχημες δηλώσεις και με το παραπάνω διαγράφει το παρελθόν του και όλα όσα του έδωσε η πρώην του ομάδα. 1
LRoi Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Με την οποία έχει κάνει πελάτη τη νυν ομάδα του δύο φορές σερί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις