konstantinos77 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Καλα οτι ηταν εκτος ρακετας δεν σημαινει κατι ,αλλα οντως καποια φαουλ στον Διαμαντιδη που σφυριζονται παντα στο ΟΑΚΑ ειναι λαγοι απο το καπελο πραγματικα ...Το βλεπεις στο replay και δεν μπορεις να καταλαβεις τωρα τι μπορει να σφυριξε .Ειναι και θεμα συνηθειας ,οταν μπαινει ο Διαμαντιδης και ποσταρει η παει για διεισδυση να σφυριζεται φαουλ .
Chris_85 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 2 φαουλς ηταν. Δε νομιζω οτι και μεις δε θα πηραμε αντιστοιχες φασεις.
margaritagr Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Μας προστατεψε λεει η διαιτησια η ροζ! Πωπω εχει χαλασει τη ποιοτητα του χορτου που κανει ο Τρακης
Rabican Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Παντως εναν ψηλο με ογκο και δυναμη τον θελουμε νομιζω. ο ντορσευ ειναι καλος αλλα εχει μεγαλωσει και δεν μπορει να τρεχει συνεχεια. ο χαινς παλι δεν με πολυτρελλαινει.. οχι οτι ξερω πολλα απο μπασκετ, απλα οπως τον εχω δει λιγο.
margaritagr Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Εχει μεγαλωσει ο Ντορσει; wtf? απλα εχει προβλημα στη πλατη-μεση, κι ενω κανονικα ο γιατρος του πε μια βδομαδα ξεκουραση, αυτος παιζει λογω της κρισιμοτητας των αγωνων. Μου το ειπε χτες ο ιδιος στο fb γιατι κι εμενα μου κανε εντυπωση που δε μπορουσε να παρει ουτε ριμπαουντ. Ο Χαινς ειναι εξαιρετικος παιχτης κι ειμαστε πολυ τυχεροι που τον εχουμε. Τι 1.98 κ μ@λακιες, 3 μετρα ειναι το παιδι
vlachaquito Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Αυτο που λεει η μαργαριτα. ο ντορσει δεν ειναι καλα σωματικα και φαινεται. ο χαινς ειναι απλα φανταστικος, δεν υπαρχει αυτη η μαχητικοτητα... λιρα 100 του εκατσε...
lucard1985 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Αν ο Μπαρτζώκας δέσει λίγο την άμυνα , θα έχουμε καλές πιθανότητες για το φετινό final 4. Το πρωτάθλημα δικό μας!
Tilemaxx Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Απ' ότι φαίνεται ο Μπαρτζώκας δεν υπολογίζει τον Γκέτσε, και θα πάμε για τον Ντιόντε Κρίστμας που πρόσφατα κόπηκε απο τους Σέλτικς.
margaritagr Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Πολυ καλος παιχτης Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App
Sred Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δυσκολο το ματσακι σημερα και χριεαζεται προσοχη,στοιχηματικα το οβερ ειναι καλη περιπτωση.
optimus_crime Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Η ενδεκάδα είναι η εξής:Κάρολ, Τοροσίδης, Χολέμπας, Κοντρέρας, Μανωλάς, Μανιάτης, Μοδέστο, Μασάντο, Γκρέκο, Φουστέρ, Τζεμπούρ.
konstantinos77 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Εγω δεν βλεπω κατι για σημερα παντως ,μακαρι να βγω ψευτης δηλαδη ...Οταν δεν παιζει ο Ιμπαγασα δεν βγαζει παιχνιδι η ομαδα και μην ξεγελιεστε απο τον αγωνα με την Ξανθη.Ο Μασαντο επισης για μενα ειναι μεγαλη παλτουδια ετσι οπως τον βλεπω με τα μεχρι στιγμης δεδομενα ,ο Γκρεκο πιστευω θα βελτιωθει .
alexis333 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Στην καλυτερη Χ ... Δυσκολο το διπλο ... Οχι οτι εχουν καμια ομαδα αυτοι αλλα κι εμεις δεν εχουμε τπτ ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις