Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλα οτι ηταν εκτος ρακετας δεν σημαινει κατι ,αλλα οντως καποια φαουλ στον Διαμαντιδη που σφυριζονται παντα στο ΟΑΚΑ ειναι λαγοι απο το καπελο πραγματικα ...Το βλεπεις στο replay και δεν μπορεις να καταλαβεις τωρα τι μπορει να σφυριξε .Ειναι και θεμα συνηθειας ,οταν μπαινει ο Διαμαντιδης και ποσταρει η παει για διεισδυση να σφυριζεται φαουλ .

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

Παντως εναν ψηλο με ογκο και δυναμη τον θελουμε νομιζω. ο ντορσευ ειναι καλος αλλα εχει μεγαλωσει και δεν μπορει να τρεχει συνεχεια. ο χαινς παλι δεν με πολυτρελλαινει.. οχι οτι ξερω πολλα απο μπασκετ, απλα οπως τον εχω δει λιγο.

Δημοσ.

Εχει μεγαλωσει ο Ντορσει; wtf? απλα εχει προβλημα στη πλατη-μεση, κι ενω κανονικα ο γιατρος του πε μια βδομαδα ξεκουραση, αυτος παιζει λογω της κρισιμοτητας των αγωνων. Μου το ειπε χτες ο ιδιος στο fb γιατι κι εμενα μου κανε εντυπωση που δε μπορουσε να παρει ουτε ριμπαουντ. Ο Χαινς ειναι εξαιρετικος παιχτης κι ειμαστε πολυ τυχεροι που τον εχουμε. Τι 1.98 κ μ@λακιες, 3 μετρα ειναι το παιδι

Δημοσ.

Αυτο που λεει η μαργαριτα. ο ντορσει δεν ειναι καλα σωματικα και φαινεται. ο χαινς ειναι απλα φανταστικος, δεν υπαρχει αυτη η μαχητικοτητα... λιρα 100 του εκατσε...

Δημοσ.

Απ' ότι φαίνεται ο Μπαρτζώκας δεν υπολογίζει τον Γκέτσε, και θα πάμε για τον Ντιόντε Κρίστμας που πρόσφατα κόπηκε απο τους Σέλτικς.

Δημοσ.

Δυσκολο το ματσακι σημερα και χριεαζεται προσοχη,στοιχηματικα το οβερ ειναι καλη περιπτωση.

Δημοσ.

Εγω δεν βλεπω κατι για σημερα παντως ,μακαρι να βγω ψευτης δηλαδη ...Οταν δεν παιζει ο Ιμπαγασα δεν βγαζει παιχνιδι η ομαδα και μην ξεγελιεστε απο τον αγωνα με την Ξανθη.Ο Μασαντο επισης για μενα ειναι μεγαλη παλτουδια ετσι οπως τον βλεπω με τα μεχρι στιγμης δεδομενα ,ο Γκρεκο πιστευω θα βελτιωθει .

Δημοσ.

Στην καλυτερη Χ ...

Δυσκολο το διπλο ...

Οχι οτι εχουν καμια ομαδα αυτοι αλλα κι εμεις δεν εχουμε τπτ ...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...