konstantinos77 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Και για να θυμηθούμε λίγο και δηλώσεις Μαυροκεφαλίδη: http://www.gazzetta.gr/article/item/207932-den-uperhan-oi-vromies%E2%80%A6 Πραγματικα απο Παναθηναικο δεν την περιμενα αυτη την κινηση με τον Μαυροκεφαλιδη ... Kαλο για εμας ηταν αυτο ,μου ειχε κανει και εντυπωση που ειχε ακουστει για τον Ομπραντοβιτς .
LRoi Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Πραγματικα απο Παναθηναικο δεν την περιμενα αυτη την κινηση με τον Μαυροκεφαλιδη ... Kαλο για εμας ηταν αυτο ,μου ειχε κανει και εντυπωση που ειχε ακουστει για τον Ομπραντοβιτς . Εμένα δεν με χαλούσε, αλλά έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, ίσως είναι και καλύτερα. Ας πάρουμε Βασιλειάδη στο 2 και Ντέιβις στο 5 και θα ήμαστε άρχοντες.
konstantinos77 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Εμενα με χαλουσε καταρχην γιατι δεν ειναι 5αρι ,κατα δευτερον γιατι τον θεωρω πολυ soft αν τον βαλεις αντιμετωπο με τα θηρια του βαζελου .Σαν παιχτης παντως εχει ποιοτητα κυριως αυτη την γρηγορη κινηση της λεκανης γυρω απο τον αξονα για να αποφυγει τα 4-5αρια ,αλλα ... Αυτη παντως η κινηση του βαζελου μας ηρθε κουτι απο την αποψη οτι οι Αγγελοπουλοι και ειδικα ο Μπαρτζωκας ειχαν μια επιμονη για τον συγκεκριμενο παιχτη μετα τον Ντειβις βεβαια,τωρα ισως μας βγει σε καλο και παρουμε το κατι παραπανω ..
Aristomaxos Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Και για να θυμηθούμε λίγο και δηλώσεις Μαυροκεφαλίδη: http://www.gazzetta.gr/article/item/207932-den-uperhan-oi-vromies%E2%80%A6 Απορώ πως ενώ έχει πει αυτά στο παρελθόν, τώρα δέχεται και αισθάνεται άνετα να παίξει ως παίκτης του Παναθηναϊκού. Τα 2 χρόνια που πέρασαν ήταν προφανώς αρκετός χρόνος για να ξεχαστούν οι "βρωμιές" .
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Απορώ πως ενώ έχει πει αυτά στο παρελθόν, τώρα δέχεται και αισθάνεται άνετα να παίξει ως παίκτης του Παναθηναϊκού. Τα 2 χρόνια που πέρασαν ήταν προφανώς αρκετός χρόνος για να ξεχαστούν οι "βρωμιές" . Ετσι ειναι αυτα. Μιλανε τα ευρω. Ο Περπερογλου εφαγε πετρες και την ιδια χρονια υπεγραψε στην ομαδα αυτη. Ο Νικοπολιδης επισης ετρωγε πετρες στο κεφαλι-δεν μιλαγε, ειδε παραγκες-δεν μιλαγε, ειδε να τον λεει κοτα ενας προεδρος-δεν μιλαγε και στη συνεχεια υπεγραψε σε αυτην την ομαδα, εγινε και μελος και διαμαρτυροταν για την διαιτητικη ευνοια της πρωην ομαδας του, του ΠΑΟ! Να μην αναφερθω στον Σπανουλη και με πειτε εμπαθη E, o Μαυροκεφαλος που κατεληξε να ξενιτευεται Ρωσσιες για τα ευρω θα ντρεποταν να υπογραψει σε μια καλυτερη προταση απο του ΟΣΦΠ επειδη ειχε πει οτι τον αδικησαν οι διαιτησιες τα παλια καλα χρονια?
LRoi Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Απορώ πως ενώ έχει πει αυτά στο παρελθόν, τώρα δέχεται και αισθάνεται άνετα να παίξει ως παίκτης του Παναθηναϊκού. Τα 2 χρόνια που πέρασαν ήταν προφανώς αρκετός χρόνος για να ξεχαστούν οι "βρωμιές" . Δεν πειράζει, έχει αποδειχτεί ότι όποιος βγαίνει από το μαντρί τον τρώνε οι λύκοι. Μπουρούσης, Σχορτσιανίτης και τώρα Μαυροκεφαλίδης. Τους περιμένουμε στο ΣΕΦ με τη φανέλα της βρωμιάς. Ένας πέρυσι, ένας φέτος, ένας του χρόνου. 1
Aristomaxos Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Ετσι ειναι αυτα. Μιλανε τα ευρω. Ο Περπερογλου εφαγε πετρες και την ιδια χρονια υπεγραψε στην ομαδα αυτη. Ο Νικοπολιδης επισης ετρωγε πετρες στο κεφαλι-δεν μιλαγε, ειδε παραγκες-δεν μιλαγε, ειδε να τον λεει κοτα ενας προεδρος-δεν μιλαγε και στη συνεχεια υπεγραψε σε αυτην την ομαδα, εγινε και μελος και διαμαρτυροταν για την διαιτητικη ευνοια της πρωην ομαδας του, του ΠΑΟ! Να μην αναφερθω στον Σπανουλη και με πειτε εμπαθη E, o Μαυροκεφαλος που κατεληξε να ξενιτευεται Ρωσσιες για τα ευρω θα ντρεποταν να υπογραψει σε μια καλυτερη προταση απο του ΟΣΦΠ επειδη ειχε πει οτι τον αδικησαν οι διαιτησιες τα παλια καλα χρονια? Ο Περπέρογλου δεν είχε κάποια αντιπαλότητα με τη διοίκηση του Ολυμπιακού ή με τον Ολυμπιακό ως σύλλογο. Κάφροι οπαδο - ταραξίες υπάρχουν και στα δύο στρατόπεδα. Οι δηλώσεις του Μαυροκεφαλίδη αφορούσαν τη διοίκηση του Παναθηναϊκού η οποία δεν άλλαξε πολύ από τότε. Για τον Νικοπολίδη όντως έχεις κάποιο point.
konstantinos77 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Kαλα οι μεταγραφες Σπανουλη ,Νικοπολιδη δεν εχουν σχεση με τις μετακινησεις Περπερογλου ,Μαυροκεφαλιδη .Για τους τελευταιους ουδεις βαζελος -Ολυμπιακος ασχοληθηκε και ουδεις νομιζω θα ασχοληθει ...Σιγα τωρα μην κατσει να ασχοληθει σοβαρα καποιος με τον Μαυρο που πηγε στον βαζελο οταν κανεις δεν τον ηθελε στην ομαδα ..Για τον Περπερογλου αυτο το λιγο που ασχοληθηκαν καποιοι βαζελοι ηταν ακριβως επειδη εφυγε απο τον Παναθηναικο και πηγε κατευθειαν στον Ολυμπιακο ενω ο Μαυροκεφαλιδης δεν επαιζε στον Ολυμπιακο περυσι . Εγω νομιζω πιο πολυ οι βαζελοι θα τρωγονται μεταξυ τους με τον Μαυροκεφαλιδη ,ειναι κατι αντιστοιχο με τον χοντρο ..
KREATOR13 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Kαλα οι μεταγραφες Σπανουλη ,Νικοπολιδη δεν εχουν σχεση με τις μετακινησεις Περπερογλου ,Μαυροκεφαλιδη .Για τους τελευταιους ουδεις βαζελος - γαβρος ασχοληθηκε και ουδεις νομιζω θα ασχοληθει ...Σιγα τωρα μην κατσει να ασχοληθει σοβαρα καποιος με τον Μαυρο που πηγε στον βαζελο οταν κανεις δεν τον ηθελε στην ομαδα ..Για τον Περπερογλου αυτο το λιγο που ασχοληθηκαν καποιοι βαζελοι ηταν ακριβως επειδη εφυγε απο τον Παναθηναικο και πηγε κατευθειαν στον γαβρο ενω ο Μαυροκεφαλιδης δεν επαιζε στον γαβρο περυσι . Εγω νομιζω πιο πολυ οι βαζελοι θα τρωγονται μεταξυ τους με τον Μαυροκεφαλιδη ,ειναι κατι αντιστοιχο με τον χοντρο .. fixed - πως σου ξεφυγε αυτο το παναθηναικος? 1
konstantinos77 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Χαχαχα ,οκ αν διαβαζεις τα posts μου θα δεις οτι πολλες φορες αναφερομαι σε παναθηναικους και παναθηναικο αντι για βαζελους -βαζελο ...Τυχαινει απλα για να σπασει τη μονοτονια ... Tο ιδιο και για τους Ολυμπιακους ,δεν τρεχει τιποτα ...Αν κολλαγαμε σε αυτα μονο καλα θα ηταν ...Στο λεω γιατι αλλοι το κανουν επιτηδες ,εγω οχι .
Caiden Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Ρε παιδια ο Ντειβις δεν εχει κλειστο συμβολαιο ή εγω θυμαμαι λαθος?
Chrisxxx Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Ρε παιδια ο Ντειβις δεν εχει κλειστο συμβολαιο ή εγω θυμαμαι λαθος? Εχει συμβολαιο αλλά θελει να παιξει ευρωλιγκα. Ο Καρυδας λεει ότι εχει συμφωνησει με οσφπ αλλά ο 2ος περιμένει να πεσουν οι απαιτησεις της Κιμκι για να τον αποδεσμεύσει, λογικά θα κρατήσει αρκετό καιρό η ιστορία.
Aristomaxos Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Ενδιαφέρον άρθρο : http://www.superbasket.gr/permalink/184814.html
Aristomaxos Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Πολλά εύγε Γιώργο Πρίντεζη ! http://www.sport-fm.gr/article/mprabo-giwrgo-video/687214 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις