Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν λεω οτι δεν ειναι, ρωταω αν τον ξερετε ως παιχτη εσυ και ο αλλος που δεν καταλαβε καν σε ποιον αναφερομουν και χαρηκε οτι κανω κωλοτουμπες για τον Ντειβις μεχρι να μαζευτει αρον αρον.

:lol:

Πρώτον δεν έχω πρόβλημα να παραδεχτώ ότι παρανόησα και νόμιζα ότι η ειρωνία σου αφορά τον Ντέιβις. Βλέπεις περισσότερο ειρωνεύεσαι παρά συζητάς, δεν είναι εύκολο κάθε φορά να διακρίνουμε ποιον εννοείς.

Δεύτερον πες μας μεγάλε μασώνε της μπασκετικής στοάς, σε σχέση με τους ελεύθερους στην ευρωπαϊκή αγορά και σε λογική τιμή, ποιον θεωρείς καλύτερη επιλογή του Ντάνστον atm? Γιατί προφανώς όταν γράφει ο άλλος ότι είναι περιορισμένες οι επιλογές, αυτό ακριβώς εννοεί, ότι πρέπει να ρισκάρεις κιόλας, βασιζόμενος στα νουμερά του και οι Αγγελόπουλοι ποντάρουν σε αυτό ακριβώς: Στο φετινό του ξέσπασμα στο ιταλικό πρωτάθλημα (το οποίο δεν απέχει δα και έτη φωτός από το δικό μας σε ποιότητα)

Εξού και ο όρος στο συμβόλαιο για αποδέσμευση τον πρώτο χρόνο, αποζημιωνοντάς τον.

Οι top επιλογές στη θέση 5 για φέτος είναι Davis, Lampe, Jawai, Krstic από τη στιγμή που ο James ανανέωσε στη Μακάμπι.

Προσωπικά μου αρέσει πολύ και ο Lampe που είχε κάνει άλογο τον Χάινς μέσα στην Ισπανία. Τον Davis όλοι τον θαυμάσαμε στη Euroleague για το τρομερό του μπασκετικό IQ. Μου θυμίζει Βούισιτς στα καλά του. Δυστυχώς, κάνει νερά η Χίμκι.

Τον αδυνατισμένο Σχορτσιανίτη ευτυχώς τον πήρε η Γαλατά και τον αποφύγαμε και ο Κρστιτς δεν είναι για τα δόντια μας. (χώρια το γεγονός ότι δεν τον γουστάρω σαν παίχτη μία) Συνεπώς ή θα πας σε 5άρι από το NBA, όπως έγινε με τον Πάουελ με τα γνωστά αποτελέσματα ή θα ρισκάρεις με παίχτη από την Ευρώπη με καλά νούμερα όπως είναι ο Dunston ή ο Lawal, για τον οποίο φημολογείται ότι είχες ενδιαφερθεί και εσύ, όταν δεν ανανέωσε ο Λάσμε.

Επειδή λοιπόν εγώ ξέρω να αναλύω, σου είπα για ποιο λόγο θεωρώ τον Dunston καλή επιλογή, σε σχέση με τις πολύ περιορισμένες επιλογές στη θέση 5 για φέτος πανευρωπαϊκά και εσύ, κατά την προσφιλή σου τακτική, το γύρισες στο Καλαματιανό.

Επίσης γιατί είμαι τόσο σίγουρος ότι ακόμα και τον Davis να πάρω, θα βρεις τρόπο να μας πεις ότι ψωνίσαμε από το καλάθι?

Δεν μπορώ παντως να καταλάβω τον οσφπ, πηγε και πηρε 3 αθλητικους αμερικανους με κοινα στοιχεία παιχνιδιου, μηπως το παρακανει λίγο; Ενταξει φανηκε οτι απο περσι οι ημιψηλοι αθλητικοι παιχτες κυριαρχουν αλλά μου φανηκαν καπως υπερβολικες όλες αυτες οι κινησεις. Πλεον δεν υπάρχει παιχτης σε παο κ οσφπ να μπορει να παιξει με πλατη, κανεις! Μεγαλη υποθεση αν μπορεσει καποιος απο τους 2 να παρει Ντειβις.

Γιατί, πότε έπαιζε ο Χάινς με πλάτη ας πούμε? Εγώ πιστεύω ότι αυτό το παιχνίδι μας τέλειωσε. Ελάχιστοι σέντερ μπορούν να παίξουν πλάτη και με τα αθλητικά 4-5άρια τα βρίσκουν σκούρα, γιατί συνήθως πέφτουν σε double team και αναγκάζονται να βγάλουν μπάλα στην περιφέρεια ή να προχωρήσουν σε σκοτωμένες επιθέσεις. Ακριβώς ότι έπαθε ο Ολυμπιακός στους τελικούς με τον ΠΑΟ. Εγώ πιστεύω ότι η ομάδα αυτή τη στιγμή ψωνίζει παίχτες που θα προσαρμοστούν πάνω στο παιχνίδι του Σπανούλη. Νομίζω περισσότερο ο Μπαρτζώκας αναζητά συμβατότητα, παρά συγκεκριμένα στοιχεία παιχνιδιού του παίχτη. Κοινώς, πιστεύω ότι θέλουν να βγάλουν τον νέο Χάινς και βασικά στοιχεία για να γίνει αυτό είναι ο χαρακτήρας και τα αθλητικά χαρακτηριστικά των παιχτών. Το αν θα μας βγει, μένει να το δούμε. 

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

Η συγκριση Ντανστον -Χαινς εχει ως εξης : O πρωτος ποσταρει πολυ καλα στην ρακετα πραγμα που δεν κανει ο Χαινς καθολου .Επισης ο Ντανστον εχει εφεση στο επιθετικο ριμπαουντ ,οπου και ο Χαινς ειχε παρολο που δεν τον ευνοουσε το υψος του αλλα επαιρνε καλες θεσεις οχι ομως σε καθε αγωνα .Ο Ντανστον ειχε πολυ καλα ποσοστα περυσι μιλαμε για πανω απο 60% στα διποντα για ψηλο και πανω απο 70% στις βολες ,ο Χαινς στις βολες ειχε καποιο προβλημα οκ .

Ο Χαινς σαφως πιο γρηγορος παιχτης και λογω υψους μπορουσε να κατεβαζει την μπαλα σαν play maker  και αρα καλος και στο transition.Ακομα ο Χαινς μπορει να μαρκαρει στα ποδια το 4αρι αν ειναι γρηγορο αλλα και στις αλλαγες στα screens τους κοντους με αποτελεσμα ο αντιπαλος να μην βρισκει ευκολα το συνηθισμενο πλεονεκτημα απο αυτες .Ο Ντανστον δεν τα εχει αυτα .

Με τον Ντανστον μπορεις να κανεις παιχνιδι πανω απο την στεφανη  ,κατι που δεν μπορεις με τον Χαινς δεν το συνηθιζε δηλαδη οσο ηταν στον Ολυμπιακο ,στην ΤΣΣΚΑ μπορει να του βγαζει συστηματα ο Μεσινα για alley oop αλλα λογω υψους δεν νομιζω .

Στα κοψιματα ειναι καλυτερος  ο Ντανστον ειναι ψηλοτερος οκ, ο Χαινς αλτικοτερος αλλα γενικα ο Χαινς με ψηλους παιχτες εχει προβλημα εκτος αν ο αλλος ειναι εντελως αχρηστος για να τρωει ταπες απο παιχτη 1.96.

Βασικο πλεονεκτημα πλεον του Χαινς οτι ειναι παιχτης με κατακτησεις ευρωλιγκας εχει ψηθει δηλαδη γνωριζει απο f4 ενω ο Ντανστον οχι ακομα .Επισης ο Χαινς ειχε  αυτο που λεμε "καρδια" ,κατι που για τον αλλο μενει να το δουμε και κατα ποσο θα ταιριαξει με την ομαδα .Αυτα τα λιγα απο μενα σαν μια πρωτη συγκριση ...

• Like 1
Δημοσ.

Ουτως η αλλως ο παιχτης ηρθε ως δευτερος, δεν ειναι το βασικο πενταρι. Αυτη τη στιγμη δλ εχουμε καλυψει τις θεσεις παουελ σερμα με τον καλυτερο τροπο πιστευω.

Μενει να δουμε ποιος θα ναι ο βασικος, διαβασα οτι απεσυραν το ενδιαφερον για Μαυροκεφαλιδη. Φαινεται ο τυπος δεν εμαθε απο τη πρωτη φορα που επαθε, κακο του κεφαλιου του

Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Ουτως η αλλως ο παιχτης ηρθε ως δευτερος, δεν ειναι το βασικο πενταρι. Αυτη τη στιγμη δλ εχουμε καλυψει τις θεσεις παουελ σερμα με τον καλυτερο τροπο πιστευω.

Μενει να δουμε ποιος θα ναι ο βασικος, διαβασα οτι απεσυραν το ενδιαφερον για Μαυροκεφαλιδη. Φαινεται ο τυπος δεν εμαθε απο τη πρωτη φορα που επαθε, κακο του κεφαλιου του

Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App

Aυτο ακομα δεν εχω καταλαβει γιατι διαβαζω διαφορα δεξια αριστερα .Αν ο Ντανστον ηρθε ως δευτερο πενταρι τοτε πρωτος ποιος θα ηταν ? Ο Μαυροκεφαλιδης ? Μην τρελαθουμε τελειως ...

Δημοσ.

Γιατί, πότε έπαιζε ο Χάινς με πλάτη ας πούμε? Εγώ πιστεύω ότι αυτό το παιχνίδι μας τέλειωσε. Ελάχιστοι σέντερ μπορούν να παίξουν πλάτη και με τα αθλητικά 4-5άρια τα βρίσκουν σκούρα, γιατί συνήθως πέφτουν σε double team και αναγκάζονται να βγάλουν μπάλα στην περιφέρεια ή να προχωρήσουν σε σκοτωμένες επιθέσεις. Ακριβώς ότι έπαθε ο Ολυμπιακός στους τελικούς με τον ΠΑΟ. Εγώ πιστεύω ότι η ομάδα αυτή τη στιγμή ψωνίζει παίχτες που θα προσαρμοστούν πάνω στο παιχνίδι του Σπανούλη. Νομίζω περισσότερο ο Μπαρτζώκας αναζητά συμβατότητα, παρά συγκεκριμένα στοιχεία παιχνιδιού του παίχτη. Κοινώς, πιστεύω ότι θέλουν να βγάλουν τον νέο Χάινς και βασικά στοιχεία για να γίνει αυτό είναι ο χαρακτήρας και τα αθλητικά χαρακτηριστικά των παιχτών. Το αν θα μας βγει, μένει να το δούμε. 

Συμφωνώ κι εγώ με την ανάλυσή σου. Συμβατότητα είναι η λέξη κλειδί που πολύ εύστοχα επέλεξες. Άρθρο του Κοτζιά που υποστηρίζει αυτή την άποψη.

http://www.superbasket.gr/permalink/184766.html

Το παιχνίδι με πλάτη μη το απαξιώνεις. Αν υπάρχει παίκτης που χρησιμοποιεί αυτό τον τρόπο παιχνιδιού ώστε ανάλογα με τις καταστάσεις να πασάρει καλά στη περιφέρεια, τότε είναι πολύ χρήσιμος. Αν μπορεί ν' απειλήσει μόνο ατομικά με πλάτη στο καλάθι, χωρίς να βοηθάει την υπόλοιπη ομάδα τότε συμβαίνει αυτό που ανέφερες. 

Μιλάει για τον Ντάνστον ο πρώην προπονητής του Άρη που τον έφερε στην Ελλάδα (ο οποίος επέλεξε και τους Μπράουν και Τάκερ).

http://www.sport24.gr/Basket/OmadesBasket/A1Olympiakos/ntrouker_polemisths_me_megalh_kardia_o_ntanston.2325726.html

Δημοσ.

Τα παιδιά του τουίτη δεν......

Σαν την περυσινή Αεκ μου μοιάζει ο Παο.Μάλλον για αυτό αυξήθηκαν οι ομάδες απο 16 σε 18.Μπας και δεν υποβιβαστούν.Μάλιστα αν δεν πάρουν τα λεφτά απο πώληση Μαυρία πως θα πληρώσουν τους παιχταράδες τύπου Μπεργκ και σια?Απατοι στην Γ θα πάνε και θα βρίζει τον Σαρρη ο Γιαννάκης ο Αλαφούζος.

Αλλά μετά εκεί στην ομίχλη θα ερθει ενας χοντρος εφιοπλιστής ο Πατέρας σε σκηνές αλλοφροσύνης,αποθέωσης απο δεκάδες βαζελους θα πάρει καθαρό τον παο και ίσως ενα γηπεδάκι απο τον κ.Σγούρο τον γνωστό μάγκα με τα χρήματα των Ελληνων φορολογουμενων πολιτων.

Τουλάχιστον να τους φιλοδωρήσουμε και μια εξάρα στον ναό.Επιβάλλεται.Και με ενα πέναλτυ αλά Παπουτσέλη.Για να μας θυμούνται.

Δημοσ.

Καλα ρε παιδια,ποσους παικτες εχει αυτος πελατες? Πρεπει να βγαζει τα διπλα απο καθε παικτη που εχει αυτος...

Δημοσ.

Καλα ρε παιδια,ποσους παικτες εχει αυτος πελατες? Πρεπει να βγαζει τα διπλα απο καθε παικτη που εχει αυτος...

παρε μια ιδεα:

https://twitter.com/MiskoRaznatovic

http://www.draftexpress.com/agents/Misko-Raznatovic-135/

Current and Future Known Guaranteed Salary Represented as Primary Agent: $9,687,150

http://www.beobasket.net/

Δημοσ.

Καλα αστα να πανε.10εκ το χρονο κοντα?

Και επισης μπορει καποιος να μου πει τι ακριβως ειναι τα draft στο NBA?

Δημοσ.

αν πας βεβαια στο δευτερο site κι επιλεξεις top agents θα δεις οτι ο πρωτος ειναι:

Arn Tellem $682,703,172

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...