Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η καλύτερη επιλογή μετά τον Ντέιβις που μπορούσαμε να κάνουμε από Ευρώπη. Δυστυχώς οι επιλογές είναι περιορισμένες.

Για να το λες εσυ :D

Kατα τ'αλλα, περι Σπανουλη, οσο τον εχεις εχω μετρησει 4 τιτλους πανω σου κι εχεις μετρησει 2 αν δεν με απατα η μνημη μου. 6ος παιχτης ηταν ο Σπανουλης και στους 4 τιτλους μου πανω σου. Εχει παιξει ολο κι ολο ενα καλο παιχνιδι με εμενα αντιπαλο. Ο δε Αρτζι εντωμεταξυ τον εχει σβησει με εναν Ουκιτς στα 6 μεταξυ μας παιχνιδια φετος, ακομα και σε αυτα που νικησατε. Μα με τον Ουκιτς ρε? :D

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

Από τότε που ο Σπανούλης πήγε στον Ολυμπιακό :

ΠΑΟ

2 κύπελλα Ελλάδος

2 Πρωταθληματα Ελλάδος

1 Ευρωλίγκα

Ολυμπιακός

2 Ευρωλίγκες(μην αναλύσουμε πως και με ποιους αντιπάλους)

1 κύπελλάκι Ελλάδος(γιατί μέχρι το 2011 ήταν κυπελλάκι που το δίνουμε στους γαύρους να μη γκρινιάζουν)

1 Πρωτάθλημα Ελλάδος

5>4 έχετε δίκιο, ο Σπανούλης είναι αποτυχημένος και υπερτιμημένος, τζάμπα τον πληρώνουνε οι Αγγελόπουλοι.

Α και επειδή τώρα τελευταία σύσσωμος ο μπασκετικός Παναθηναικός(πρόεδρος, προπονητής, οπαδοί) εξάρει την Α1 και το κύπελλο θα πρότεινα να βγάλετε τα 6 αστέρια που συμβολίζουν τις Ρηγο-λίγκες, όπως λέτε πολύ ωραία, και να βάλει 3 που συμβολίζουν τις δεκάδες  πρωταθλημάτων σας. Όπως άλλωστε κάνουν όλα τα κορυφαία κλαμπ παγκοσμίως.

Δημοσ.

Eχει πλακα που κανεις οτι δεν καταλαβαινεις ομως. Για τα μεταξυ μας μιλησα, διοτι ως Παναθηναικος εγραψα οτι εγραψα, εξου και ΔΕΝ μετραω ουτε την δικη μας Ευρωλιγκα. Για τις ευρωλιγκες μεγεια σας με χαρα σας, σηκωστε αλλες 15. Η αναφορα (και η ειρωνεια ορισμενων στο σχολιο μου) ηταν προφανως ως Παναθηναικος για τα μεταξυ μας που βρισκουμε Σπανουλη αντιπαλο, οπου θετικος ηταν σε 1 ή 2 παιχνιδια συνολικα απο τοτε που εγινε γαυρος :)

Κατα τ'αλλα δεν ειπα καπου αν ειναι υπερτιμημενος ουτε και με κοφτει αν ειναι υπερτιμημενος η οχι. Αυτοι που του τα σκανε ας κρινουν. Εμενα αν με λεγανε Αγγελοπουλο παντως, θα εσκαγα για τον Ντειβις μερος του μπατζετ που παει στον Σπανουλη, θα τσιμπαγα και ΝικοΠαππα και μαζι με Λο/Μαντζαρη/Κατσιβελη θα ειχα μια αξιοπρεπεστατη περιφερεια Ευρωλιγκας και μια πολυ πιο ισοροπημενη 5δα , μιας και θα ειχα 5ρι με @@. Εκτος -οπως ξαναειπα- αν οι Αγγελοπουλοι εχουν παρει αποφαση να τιναξουν την μπανκα στον αερα και να φερουν ΚΑΙ Ντειβις. Αλλα να κραταω Σπανουλη στα 31 του με κλειστο 3ετες σε μια ουτως η αλλως καλη περιφερεια και να αφηνω γυμνη φροντ λαιν, θα το σκεφτομουν 2 ή 3 φορες.

Σε οτι αφορα τα αστερια, συμφωνα με πληροφοριες ο τρακης σκεφτεται να το κανει αυτο που λες: Οταν κατεβασετε απτο ΣΕΦ τα λαβαρα με τις συμμετοχες σας στα φ4 :D Αντε τωρα που τις κανατε και 3, ξανασκεφτειτε το μπας και σταματησει αυτο το αστειο :)

Δημοσ.

Παντως μου κανει εντυπωση με ορισμενους να μην θελουν να παραδεχτουν το αυτονοητο ...Βγαινανε και λεγανε πριν υπογραψει ο Σπανουλης και γενικα ολη τη σεζον οτι ειναι φραγκοφονιας ,τα ιδια εκανε και στον Παναθηναικο κτλ .Υπογραφει στον Ολυμπιακο τελικα με λιγοτερα χρηματα απο τις προσφορες που ειχε και αντι να βγουν καποιοι να πουν οκ λαθος εξακολουθουν και γραφουν ασυναρτησιες περι του θεματος . Εγω δεν λεω οτι ο Σπανουλης δεν κοιταει τα χρηματα ,ολοι τα κοιτανε αλλα ρε αδελφε στην προκειμενη περιπτωση εσεις που βγαινατε και τον λεγατε φραγκοφονια ,φραγκουλη κτλ φαγατε ακυρο πως να το κανουμε δηλαδη τωρα .Στο φιναλε ας περιμενατε πρωτα την εξελιξη της υποθεσης και μετα να μιλαγατε  ,τωρα τα ανωφελα κελαηδισματα δεν τα καταλαβαινω .

• Like 2
Δημοσ.

Για να το λες εσυ :D

Κάνε ελεύθερα την κωλοτούμπα σου, συνηθισμένα τα βουνά από τα χιόνια. 

Όταν εκλείπουν τα επιχειρήματα, το γυρνάμε στο τσιφτετέλι και στο τσάμικο.

10 σωληνοπρωταθλήματα θα αντάλλαζες για ένα repeat, αλλά είναι δύσκολο να καταπιείς ότι ο άλλος κατάφερε σε 5 χρόνια όσα εσύ δεν κατάφερες σε 15. Περαστικά.

Δημοσ.

Κάνε ελεύθερα την κωλοτούμπα σου, συνηθισμένα τα βουνά από τα χιόνια.

Όταν εκλείπουν τα επιχειρήματα, το γυρνάμε στο τσιφτετέλι και στο τσάμικο.

10 σωληνοπρωταθλήματα θα αντάλλαζες για ένα repeat, αλλά είναι δύσκολο να καταπιείς ότι ο άλλος κατάφερε σε 5 χρόνια όσα εσύ δεν κατάφερες σε 15. Περαστικά.

Μη σου πω οτι ανταλλαζω και τις 6 κουπες μου, πελατη της σκουπας πλεον.
Δημοσ.

Σπανουλης και Διαμαντιδης νομιζω υπογραψανε καινουρια συμβολαια,ποσο ειναι του ενος και ποσο του αλλου(το χρονο πχ)?

Δημοσ.

ok αν το μπάσκετ για σένα περιορίζεται στο ΟΛΥ vs ΠΑΟ δεκτό. Αλλά είναι τουλάχιστον λάθος να λέμε ότι η τριετία του Σπαν στον Ολυμπιακό (ή του Ολυμπιακού με το Σπανούλη) δεν ήταν τουλάχιστον μαγική. Προσωπικά αν με ρώταγαν σήμερα αν ήθελα

η τριετία 2013-2016 να είναι πανομοιότυπη με την 2010-2013 θα το δεχόμουν χωρίς δεύτερη σκέψη, και με παραπάνω σκούπες... :)

Με Νίκο Παππά αντί Σπανούλη?? για να έχω Ντέιβις...σόρυ αλλά είσαι εμπαθής με τον Βασίλη, και σε εσάς ο Παππάς για 4ος γκαρντ εχει έρθει, Ευρωλίγκα θα παίξουμε όχι σε 3ον3 στο Ζάππειο.

@KREATOR13 Ο Σπαν υπέγραψε 3ετές 2εκ/έτος + γερά μπόνους πρωταθλήματος/ Ευρωλίγκας. Ο Διαμαντίδης 2ετές ΝΟΜΙΖΩ 1.9/έτος(στα 1.9 νομίζω υπολογίζουν και τα κάμποσα χρωστούμενα φετινά) .

Δημοσ.

Εξαιρετικη κινηση. Δυνατος αθλητικος τυπος που κοβει και παιζει ξυλο. Πολυ γουσταρω τη φροντ λαιν μας οπως ειναι μεχρι στιγμης. Θα τους πεθανουμε στο τρεξιμο.

Δημοσ.

ok αν το μπάσκετ για σένα περιορίζεται στο ΟΛΥ vs ΠΑΟ δεκτό. Αλλά είναι τουλάχιστον λάθος να λέμε ότι η τριετία του Σπαν στον Ολυμπιακό (ή του Ολυμπιακού με το Σπανούλη) δεν ήταν τουλάχιστον μαγική. Προσωπικά αν με ρώταγαν σήμερα αν ήθελα

η τριετία 2013-2016 να είναι πανομοιότυπη με την 2010-2013 θα το δεχόμουν χωρίς δεύτερη σκέψη, και με παραπάνω σκούπες... :)

Με Νίκο Παππά αντί Σπανούλη?? για να έχω Ντέιβις...σόρυ αλλά είσαι εμπαθής με τον Βασίλη, και σε εσάς ο Παππάς για 4ος γκαρντ εχει έρθει, Ευρωλίγκα θα παίξουμε όχι σε 3ον3 στο Ζάππειο.

@KREATOR13 Ο Σπαν υπέγραψε 3ετές 2εκ/έτος + γερά μπόνους πρωταθλήματος/ Ευρωλίγκας. Ο Διαμαντίδης 2ετές ΝΟΜΙΖΩ 1.9/έτος(στα 1.9 νομίζω υπολογίζουν και τα κάμποσα χρωστούμενα φετινά) .

Kαταλαβε οτι δεν το εγραψα για να μειωσω το Σπανουλη, αλλα για να πω οτι με +Ντειβις+Παππα+Λο+Μαντζαρη+Κατσιβελη-Σπανουλη συνθετεις πιο ισοροπημενη 5δα, με σαφως πιο αδυναμη περιφερεια πλην ομως επιπεδου Ευρωλιγκας, αλλα και με φροντ λαιν εγγυηση. Τον Σπανουλη τον βαζω στη συζητηση για τον απλουστατο λογο οτι σου τρωει το μπατζετ του Ντειβις ητοι μενει ο ενας, χανεται ο αλλος. Λεω πολυ απλα λοιπον, οτι η περιφερεια σας δεν ποναει, δεν εχει προβλημα για την ακριβεια σε αντιθεση με τη φροντ λαιν που θα κατεβαζεις για βασικο 5ρι πρωην 4ρι του Αρη.

Εξαιρετικη κινηση. Δυνατος αθλητικος τυπος που κοβει και παιζει ξυλο. Πολυ γουσταρω τη φροντ λαιν μας οπως ειναι μεχρι στιγμης. Θα τους πεθανουμε στο τρεξιμο.

Επειδη λοιπον ειναι το 2ο ποστ που λεει παιχταρα τον Νταστον, "την καλυτερη λυση δεδομενης της στιγμης" κλπ κλπ, μπορειτε να μου πειτε αν αυτη η αποψη ειναι δικη σας, αν την εχετε διαμορφωσει βλεποντας εστω την φατσα του, ή αν κοπιαρετε οσα διαβαζετε? Εγω που ασχολουμαι way περισσοτερο με μπασκετ, τον παιχτη δεν τον ξερω, παρα μονο οτι πριν 1 χρονο επαιζε στον...Αρη οπου περασε και δεν ακουμπησε και μετα πηγε στην Βαρεζε, οπου εχει 1 καλη σεζον σε νουμερα στο...ιταλικο πρωταθλημα. Και ξαφνικα υπογραφει στον ΟΣΦΠ και γινεται παιχταρας. Δεν λεω οτι δεν ειναι, ρωταω αν τον ξερετε ως παιχτη εσυ και ο αλλος που δεν καταλαβε καν σε ποιον αναφερομουν και χαρηκε οτι κανω κωλοτουμπες για τον Ντειβις μεχρι να μαζευτει αρον αρον.

Δημοσ.

Ο Ντανστον όταν ηρθε στον Αρη δεν ηταν καλός, ειχε καλα στοιχεια αθλητικότητας και καμια φορά σκοραρε με καλα στατιστικά αλλά ως εκει, αλλά εκεινη τη χρονια ακομα και ο Μπ. Μπραουν ή ο Τακερ (καλα οχι ο Τακερ) δεν επαιξαν καλά. Βεβαια ειχε διπλα του τον Μποροβνιακ αρα μπορουμε να πουμε οτι ηταν μονος του στην φροντ λαιν αλλά και πάλι δεν εδειξε κατι το φοβερο.

Τωρα στην Ιταλια προπερσι είχε μια καλή χρονια και φετος αναδείχτηκε MVP, ανεβασε κατακόρυφα τις επιδόσεις του και απο highlight που εβλεπα κατα καιρους μου φανηκε αρκετά αλλαγμένος προς το καλύτερο. Επειδη τετοιοι παιχτες έρχονται και μπορει να εξελιχθουν σε Λασμε (στο 4) ή σε πατάτες κρατείστε μια πισινή αν και σιγουρα μιλάμε για παιχτη που μπορεί να δώσει θεαμα και να προσφερει, ειναι τουλαχιστον παιχτης εργάτης. 

Δεν μπορώ παντως να καταλάβω τον οσφπ, πηγε και πηρε 3 αθλητικους αμερικανους με κοινα στοιχεία παιχνιδιου, μηπως το παρακανει λίγο; Ενταξει φανηκε οτι απο περσι οι ημιψηλοι αθλητικοι παιχτες κυριαρχουν αλλά μου φανηκαν καπως υπερβολικες όλες αυτες οι κινησεις. Πλεον δεν υπάρχει παιχτης σε παο κ οσφπ να μπορει να παιξει με πλατη, κανεις! Μεγαλη υποθεση αν μπορεσει καποιος απο τους 2 να παρει Ντειβις.

Παντως η ταξινόμηση κατα αξια ειναι Ντανστον > Σιμονς > Πετγουει, με τον 1ο να προσφερει λίγο παραπανω επιθετικα και στα ριμπαουντ και τον 2ο κυριως στην αμυνα, ο Πετγουει ειναι για τους πανηγυρισμους στον Κιαμο, εκτος και αν σοβαρευτεί. 

* οι καλυτεροι ποστ παιχτες σε Παο και Οσφπ αυτη τη στιγμή ειναι ο Γιανκοβιτς, ο Διαμαντιδης και για τον Οσφπ ο Περπέρογλου... 

http://esake.gr/main/index.php?pl=42&lng=gr&pfpar=bGVhZ3VlPTMmbGVnPTUmcGxheWVyX2lkPTE4Njk= Ντανστον στον Αρη. στην Ιταλια πέρσι είχε σχεδον τριπλάσιους μο. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...