Superpie Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Αν καταφερει να παιξει οπως επαιζε στην Τουλουζ θα βγαλει ματια στον Ολυμπιακο.. 1
LRoi Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Αν τον βάλουμε να παίξει στη θέση του, θα αλλάξουμε γνώμη
konstantinos77 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Περυσι σε αρκετα παιχνιδια επαιξε στην θεση του και ηταν χειροτερος...
LRoi Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Ναι, επειδή η περσινή ομάδα πηδούσε και έδερνε γενικώς, συνεπώς αυτός ξεχώριζε σαν τη μύγα μέσα στο γάλα Εγώ εννοώ να πλαισιωθεί με σοβαρούς μέσους και επιθετικούς
alexis333 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Ο Μασαντο ειχε μια γεματη χρονια ,σου εδειξε οτι δεν μπορει το παλικαρι .Ο Βλαχοδημος μπορει να αξιοποιηθει στην επιθεση ειδικα στα ακρα εστω απο τον παγκο.Μην ξεχνας οτι περυσι στον πρωτο γυρο ηταν εξεδρα...Αν δεν παιξει τωρα ποτε θα παιξει ? Οταν θα παει 30 ? Αυτα με τους δανεικους στον Ολυμπιακο που λες ειναι χωρις κανενα προγραμματισμο ,τα κανει χρονια η ομαδα...Επειτα στις πτερυγες ειμαστε ενα μηδενικο ,δεν βλεπω για ποιο λογο περισσευε ο Βλαχοδημος . Επειτα μου κρατας Μασαντο οταν εισαι γεματος στο κεντρο και οταν ολο μα ολο το γηπεδο τον αποδοκιμαζε.Τι επιμονη ειναι αυτη δεν μπορω να την καταλαβω με τον συγκεκριμενο κλοουν. Να δω αυτον τον κακομοιρη τον Ντε Βιντσεντι αν σκοπευει να τον βαλει καθολου να παιζει ή θα τον δωσει και αυτον δανεικο . Δε μπορεις να καταλαβεις οτι ο Βλαχοδημος ειναι μικρος και χρειαζεται παιχνιδια ? Και οτι στον Ολυμπιακο δε θα τα εβρισκε ? Και ηταν απο τις καλυτερες επιλογες να παει σε ενα καλυτερο πρωταθλημα να παρει εμπειριες και να ερθει πολυ καλυτερος του χρονου ? Το Μασαντο τι θες να τον κανουν ?Διακοπη συμβολαιου ? Τον εχουν πληρωσει 2-3εκ και θα τον αφησουν ? Τι μου λετε ?Δε καταλαβαινω .. 1
konstantinos77 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δε μπορεις να καταλαβεις οτι ο Βλαχοδημος ειναι μικρος και χρειαζεται παιχνιδια ? Και οτι στον Ολυμπιακο δε θα τα εβρισκε ? Και ηταν απο τις καλυτερες επιλογες να παει σε ενα καλυτερο πρωταθλημα να παρει εμπειριες και να ερθει πολυ καλυτερος του χρονου ? Σου ξαναλεω ,το καλυτερο θα ηταν να του δωσουν παιχνιδια στον Ολυμπιακο γιατι τα ταλεντα πρεπει να παιζουν σε μικρη ηλικια σε μια ομαδα και να γαλουχηθουν μεσα σε αυτη και οχι να δινονται δανεικοι απο εδω και απο εκει .Επειτα σου ειπα οτι για την θεση που παιζει ο Βλαχοδημος δεν εχουμε πολλες εναλλακτικες .Θα ηθελα να ξερω διαβαζετε τα μηνυματα πριν ή γραφετε ετσι ? Το Μασαντο τι θες να τον κανουν ?Διακοπη συμβολαιου ? Τον εχουν πληρωσει 2-3εκ και θα τον αφησουν ? Τι μου λετε ?Δε καταλαβαινω .. Να τον πουλησουν αρχηγε μου ...Ποιο ειναι το δυσκολο να καταλαβεις ? 5 εκατομμυρια δεν ειχε ερθει προσφορα ? Ας τον δινανε ,χαμενοι θα ειχαμε βγει ? 1
Aristomaxos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 http://www.sport24.gr/Basket/OmadesBasket/A1Olympiakos/oi_periptwseis_twn_senter_poy_endiaferoyn_ton_olympiako.2323152.html Λιγοστές μου φαίνονται οι επιλογές. Νομίζω οι Αγγελόπουλοι θα μας εκπλήξουν ξανά όσον αφορά τη μια θέση ψηλού.
alexis333 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Σου ξαναλεω ,το καλυτερο θα ηταν να του δωσουν παιχνιδια στον Ολυμπιακο γιατι τα ταλεντα πρεπει να παιζουν σε μικρη ηλικια σε μια ομαδα και να γαλουχηθουν μεσα σε αυτη και οχι να δινονται δανεικοι απο εδω και απο εκει .Επειτα σου ειπα οτι για την θεση που παιζει ο Βλαχοδημος δεν εχουμε πολλες εναλλακτικες .Θα ηθελα να ξερω διαβαζετε τα μηνυματα πριν ή γραφετε ετσι ? Να τον πουλησουν αρχηγε μου ...Ποιο ειναι το δυσκολο να καταλαβεις ? 5 εκατομμυρια δεν ειχε ερθει προσφορα ? Ας τον δινανε ,χαμενοι θα ειχαμε βγει ? Δε θα παρει ευκαιριες στον Ολυμπιακο ο Βλαχοδημος και ολοι το ξερουμε. Δεν ειναι η πρωτη φορα που βλεπουμε παιχτες να καιγοντι στο παγκο. Μηπως αρχισες να παρακολουθεις τον Ολυμπιακο φετος ? Γι αυτο λεω οτι ηταν σωστο να φυγει να παρει εμπειριες. Για τις προσφορες που λες για τον Μασαντο εγω δεν πιστευω οτι ισχυαν και οτι δεν τον εδωσαν. Ειδικα με το Μαρινακη προεδρο. Εδω πουλησε αρων αρων τελευταια στιγμη το Ριερα , χωρις να ρωτησει τον Βαλβερδε ,για να γλυτωσει τα λεφτα που ειχε δωσει τοτε στη Λιβερπουλ. Στο Μασαντο θα κολαγε ? Που του εδιναν και παραπανω λεφτα απ οσο τον αγορασε ( συμφωνα με τα δημοσιευματα παντα ) ??
konstantinos77 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Mα εσυ ρε Αλεξη κρινεις το προφανες ,αφου δεν θα χρησιμοποιουσε τον Βλαχοδημο εννοειται πως καλα εκανε και τον εδωσε δανεικο.Εγω ομως κρινω την αποφαση εξαρχης ,δηλαδη την λογικη του Μιτσελ οτι με την 18αδα που θα εχει δεν θα μπορει να δωσει στον παιχτη 20-30 λεπτα ισως ενα ημιχρονο σε καποια ευκολα παιχνιδια να παιξει για να ξεκουραζονται και καποιοι αλλοι .Τουλαχιστον για μενα ο Βλαχοδημος δεν ειναι παιχτης στυλ Φετφατζιδη που προσπαθησανε με το στανιο να τον βαφτισουν βασικο αλλα δεν του εβγαινε γιατι περα απο το οτι επαιζε στις ακαδημιες αλλες ποδοσφαιρικες εμπειριες δεν ειχε ουτε ειχε καποιο ποδοσφαιρικο υποβαθρο .Ο Βλαχοδημος ειναι αλλιως ,μεγαλωσε στην Γερμανια και εκει εμαθε μπαλα και φαινεται και απο το θρασος του οτι εχει το "ξεπεταγμα" να χωθει στην ενδεκαδα. Για τον Μασαντο η προσφορα απο οσο θυμαμαι απο ξενη ομαδα τον Γεναρη ηταν επισημη και η ΠΑΕ νομιζω το ειχε πει αλλα δεν εχει και σημασια μεγαλη .Ετσι και αλλιως ειναι δυσκολο εως απιθανο απο αυτον τον παιχτη να βγαλεις και κερδος χρηματικο παρα μονο να τον ξεφορτωθεις αν κανει μια υποφερτη χρονια ή ενα καλο πρωτο μισο στη σεζον και ο Θεος να βαλει το χερι του μην δει κανενα ονειρο ο Μιτσελ και τον ξεκιναει βασικη .
alexis333 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Καταλαβαινω τι λες ... Για μενα ο Βλαχοδημος θελει δουλεια ακομα ... Πρεπει να μπει σε προγραμμα εκγυμνασης για να παρει ογκο .. Και επισης πρεπει να βελτιωσει την εκρηξη και την ταχυτητα του ωστε να περναει τον αντιπαλο πιο ευκολα με την καλη τριπλα που εχει...
johnbond Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Με 5μυρια ο Βάγγος πουλάει και τη μάνα του. Στο μασαντο θα κολλαγε ;
Cossutius. Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Θα τον πουλαγε τον Μασάδο. Εδω έστειλε τον Ριέρα με λιγότερα. Ο Μασάδο οπως πολύ σωστά ειπώθηκε, αν πλαισιωθεί από ανάλογους παιχτες, μπορει να παίξει μπάλα. Έχει καλά χαρακτηριστικά με βασικότερο το οτι τρέχει και πιέζει. Έχει καλή πάσα, αλλά στο περσινό χάλι, δε νομίζω οτι φάνηκε και κανεις για να φανει ο Μασάδο. Απλά αυτον τον βριζαμε γιατι ηταν ο ακριβοπληρωμένος και περιμέναμε να δουμε καναν Ριβάλντο. Ακόμα και ο Ριβάλντο ομως ειχε καλυτερους παιχτες διπλα του. Θα δουμε τώρα που πήρε γρήγορο παιχτη στα εξτρέμ, πως θα τη παλέψει σαν επιθετικό χαφ ο Μασάδαρος Περιμένουμε να δουμε τι θα συμβεί και με τον κοφτη και τον άλλο τον Γάλλο.
konstantinos77 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δηλαδη για σενα ενας παιχτης που δεν μπορει να δωσει πασα στο μισο μετρο περυσι και την εδινε σε αντιπαλο εφταιγαν οι παιχτες που τον πλαισιωναν ? Ο Μασαντο ειναι της πλακας παιχτης ,για καμια Τουλουζ καλος ειναι αλλα για το βαρος της φανελας του Ολυμπιακου δεν κανει ο τυπος .Εχουν περασει παιχτες που ξερανε 100 φορες περισσοτερη μπαλα απο τον Μασαντο και δεν απεδωσαν γιατι δεν σηκωναν το βαρος της φανελας οπως ειχε πει καποτε και ο Γεωργατος .Αν ο Μιτσελ περιμενει του χρονου απο τον Μασαντο να κανει παιχνιδι ετοιμαστειτε να κλαψουνε μανουλες στο c.l .
capten- Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Ο Μασαντο ΔΕΝ εχει θεση στον οσφπ. Μονο για να κουβαλα τις μπαλες ειναι Καλή μου Μαργαρίτα μην με παρεξηγήσεις αλλά εφόσον το έγραψεσ για....... ΜΑσάντο τότε εφέτος ο Πορτογάλος θα κάνει παπάδες Οσους μπινελικώνεις στο τέλος αυτοί κάνουν τα απίθανα. Απο τον παππού τον Ιβκοβιτς μέχρι Μπαρτζιώκα και Σπανούλη θυμάμαι να φτύνεις και όχι μόνο και τελικά.........
Superpie Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Σου ξαναλεω ,το καλυτερο θα ηταν να του δωσουν παιχνιδια στον Ολυμπιακο γιατι τα ταλεντα πρεπει να παιζουν σε μικρη ηλικια σε μια ομαδα και να γαλουχηθουν μεσα σε αυτη και οχι να δινονται δανεικοι απο εδω και απο εκει .Επειτα σου ειπα οτι για την θεση που παιζει ο Βλαχοδημος δεν εχουμε πολλες εναλλακτικες .Θα ηθελα να ξερω διαβαζετε τα μηνυματα πριν ή γραφετε ετσι ? Να τον πουλησουν αρχηγε μου ...Ποιο ειναι το δυσκολο να καταλαβεις ? 5 εκατομμυρια δεν ειχε ερθει προσφορα ? Ας τον δινανε ,χαμενοι θα ειχαμε βγει ? Φιλε αν ειχε ερθει προταση εστω και 3εκ ευρω θα τον ειχε δωσει χωρις να ρωτησει κανεναν να εισαι σιγουρος.Ποσο μαλλον αν ειχε ερθει 5εκ προταση.Αν ισχυε αυτο το ποσο θα ειχε δωσει δωρο και αλλον παικτη μην σου πω.Απλα ολο αυτο εγινε για να δειξουν προς τα εξω οτι τον πιστευουν,γιατι αν του εδειχναν οτι σε 7 μηνες τον βγαζουν στο σφυρι θα ελεγε ενα ωραιοτατο ΟΧΙ ο Μασαντο,θα καθοταν πανω στο συμβολαιο του και θα τα επαιρνε χοντρα και θα εκανε προπονησεις με τους πιτσιρικαδες. Δηλαδη για σενα ενας παιχτης που δεν μπορει να δωσει πασα στο μισο μετρο περυσι και την εδινε σε αντιπαλο εφταιγαν οι παιχτες που τον πλαισιωναν ? Ο Μασαντο ειναι της πλακας παιχτης ,για καμια Τουλουζ καλος ειναι αλλα για το βαρος της φανελας του Ολυμπιακου δεν κανει ο τυπος .Εχουν περασει παιχτες που ξερανε 100 φορες περισσοτερη μπαλα απο τον Μασαντο και δεν απεδωσαν γιατι δεν σηκωναν το βαρος της φανελας οπως ειχε πει καποτε και ο Γεωργατος .Αν ο Μιτσελ περιμενει του χρονου απο τον Μασαντο να κανει παιχνιδι ετοιμαστειτε να κλαψουνε μανουλες στο c.l . Φιλε ειμαι απο αυτους που κραζουν μεχρι αηδιας τον Μασαντο περισσοτερο και απο τον Μπορχα..Αλλα αν εβλεπες παιχνιδια της Τουλουζ θα ελεγες οτι αυτον τον παικτη θα τον ηθελα.Πιστεψε με,εκει επαιξε πολυ καλη μπαλα,καμια σχεση με τα παιχνιδια που εκανε στον Ολυμπιακο.Εγω πιστευω οτι αν κανει προετοιμασια με ολοκληρη την ομαδα,δεσει με αυτην και χρησιμοποιηθει μονο στην θεση στην οποια παιζει καθαρα σαν παικτης θα παιξει καλη μπαλα,τουλαχιστον ετσι θελω να πιστευω.Αρκει ομως να μην παιζει Κυριακη 8αρι,την Τεταρτη δεξι εξτρεμ και το αλλο Σαββατο παιζει 10αρι.Δεν εχουμε παρα να περιμενουμε τι θα κανει φετος.Φετος θα κριθουν πολλοι παικτες και ειδικα ο Μιτσελ που εμενα αυτος ειναι που δεν μου γεμιζει και πολυ το ματι παρα ο Μασαντο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις