Alxnks Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 http://www.sport-fm.gr/article/spanoulis/686090 Σπανούλης: «Είμαι πολύ κοντά στο να μείνω»Όλα δείχνουν παραμονή του Βασίλη Σπανούλη στον Ολυμπιακό. Μετά από τέσσερις και πλέον ώρες οι δύο πλευρές φέρονται να τα βρήκαν σε όλα για τριετές συμβόλαιο. «Είμαι πολύ κοντά στην παραμονή», τόνισε.
konstantinos77 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Oταν λεω θα του πεταξω γιαουρτι αν δεν μεινει το λεω χαριν υπερβολης ,θα τον χειροκροτησω αν παει σε Μπαρτσα ,ΤΣΣΚΑ γιατι μας εδωσε πραγματα ο Σπανουλης και νομιζω θα εχει καθολικη αναγνωριση απο τους οπαδους της ομαδας ..Απλα ειναι λιγο μαλακια να σου φευγει ο καλυτερος σου παιχτης ,οπως τοτε που ειχε φυγει ο Πασπαλιε ..Σε ξενερωνει μετα να κατσεις να παρακολουθησεις κιολας... 1
Aristomaxos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Μόλις είδα κι εγώ τα χαρμόσυνα νέα. Είμαι ενθουσιασμένος ! Δεν περίμενα τέτοια εξέλιξη. Βασίλη, αρχηγέ μας, ελπίζω να μας απογειώσεις και τη φετινή χρονιά !
washcloud Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Kαλα και σε εμας ειχε πει στον Ζοτς οτι μενει ομαδα και υπογραφει και μετα δεν απανταγε τα τηλεφωνα και μαθαμε οτι υπεγραψε ΟΣΦΠ Αν δεν δειτε ολογραφη υπογραφη μην δενετε τιποτα κομπο, ειδικα με τον συγκεκριμενο. ...εδώ και μήνες πολλούς, όποιος (κάνει το λάθος και) με διαβάζει, θα θυμάται να αναλύω γιατί κατά την άποψή μου Σπανούλης ΔΕΝ φεύγει από ΟΣΦΠ. Θα μου πεις κλάιν, όλοι θεωρίες είμαστε - και τί έγινε; Αλλά εγώ επιμένω πως αν η πρόταση είναι της προκοπής όπως έλεγα (τουλάχιστον 3 χρόνια, ίσως και με καμμιά οψιόν για 1-2 ακόμα, με "σεβαστά" μύρια, ίσως γύρω στα 2 τη χρονιά), τότε θα πρέπει να είναι βλαμμένος ο Σπάμμερ να τρέχει αριστεροδέξια. ...βέβαια και για τον Χάινς δεν περίμενα καν να τεθεί θέμα αναχώρησης - στην περίπτωσή του όμως έπαιξαν πράγματα που δεν τα ήξερα. Άλλα δεδομένα όμως ο ένας, κι άλλα ο άλλος. Όπως δεν περίμενα να ρελανσάρει με 10Μ η ΑΡΚΔΑ...Αναρωτιέμαι βέβαια πόσο ισχύει (ή πόσο ήταν μέχρι και φούμαρο για να ανεβάσει ο Σέρβος το κασέ στον Μπίλαρο...). Όπως αναρωτιέμαι και για άλλα πράγματα : προς τί αυτές οι "καθυστερήσεις"; Σαν θέλει ο Μπίλης κι ο Αγγελόπουλος, τύφλα να 'χει ο Γιαννακόπουλος...Βέβαια κάπου είδα ότι "το συζητάνε για το τί πορεία θα χαράξει η ομάδα". Είναι αλήθεια ότι ΕΙΝΑΙ λίγο ύποπτα ολ' αυτά, τουλάχιστον με τη δική μου λογική. Δεν πας για προξενειό, για να κλείσεις συμβόλαιο πας. Και τα 2 βασικά κριτήρια πάντα είναι α) ΘΕΣ ή ΔΕΝ θες; β) ...τόσα δίνω - πόσα θες; Και ολ' αυτά, κανονικά (και "λογικά") δεν σηκώνουν πολύ κοσκίνισμα. Διότι δεν είναι τζομπ ίντερβγιου, τόσα χρόνια απόξω κι ανακατωτά γνωρίζονται μεταξύ τους όλοι οι εμπλεκόμενοι. Τζιριτζάντζουλες δεν χωράνε. Τεσπα, από μεριά του Σπάμμερ, θεωρώ πως ΙΣΧΎΕΙ το "θέλω". Τα λεφτά τώρα είναι ας πούμε το θέμα. Κι απ' την μεριά των εφοπλιστάδων, δεν μπορώ να διαννοηθώ να μην έχουν διάθεση να τα σκάσουν (οκ, "μειωμένα" μεν, προς διατήρηση προσχημάτων), ούτε να μη θέλουν τον μουσάτο, διότι τινάζουν τα πάντα στον αέρα από την ομάδα τους, αν δεν τον θέλουν τόσο πολύ (...εκεί βέβαια ερώτημα γεννάται σήμερον, εν Πειραιεύ τη πόλη, τί ΑΚΡΙΒΩΣ σημαίνει γι' αυτούς η ΚΑΕ που διατηρούν και διαχειρίζονται και χρυσοπληρώνουν και μπαίνουν και μέσα από δαύτηνε, έτσι όπως είναι η ελληνική πραγματικότητα...Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι πάνω απ' όλα είναι η κάψα τους να κάνουν παιχνίδι διοικητικό με μια ομάδα μπάσκετ επειδή απλά γουστάρουν, οπότε και το πραγματικό καλό της ομάδας δεν νομίζω να τους καίει κι ιδιαίτερα.....Χμ) ...όπως όμως και να 'χει, πιο φυσιολογικό θεωρώ το α) θέλουμε Σπανούλη β) πληρώνουμε Σπανούλη-κρατάμε Σπανούλη & α) θέλω ΟΣΦΠ β) καλά είναι τα λεφτά και τα λοιπά συλλογικά/μένω, από οποιοδήποτε άλλο σενάριο... Μέχρι πάντως όπως είπες να πέσει τζίφρα, χέζε ψηλά και κούρευε χελώνες, όντως.
Tilemaxx Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Ελπίζω μαζί με τα ανεβασμένα νούμερα του συμβολαίου του, να αυξηθούν συνάμα και οι ασίστ του και να μειωθούν ταυτόχρονα τα λάθη του. Κάνε ένα δώρο στον εαυτό σου και στην ομάδα ρε Μπίλ και ωρίμασε μπασκετικά, και θα είναι win-win και για τις δύο πλευρές. Εδώ κοτζάμ Κόμπι φέτος στα 35 του αναγκάστηκε να γίνει σοβαρός πασέρ για πρώτη φορά στην καριέρα του.
margaritagr Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Το θεμα ειναι απλα να περνα λιγοτερο η μπαλα απο τα χερια του, οταν παιζεις 30' κ εχεις συνεχεια τη μπαλα προφανως θα κανεις κ λαθη. Οσο για τις ασιστ ο Μπιλ δεν ηρθε ως point guard , και μια χαρα ασιστ βγαζει. Σκεψου αλλωστε οτι περυσι δεν ειχε ουτε ενα νορμαλ σεντερ, για να τις βγαλει. Να δινεις τη μπαλα στον Παουελ κ να μη μπορει να καρφωσει εξ επαφης. Ο καλυτερος παιχτης της ευρωπης μενει στην καλυτερη ομαδα της ευρωπης και παμε για το 3πιτ!!! Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App
~mxls~ Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Margarita έχει το turnover στο DNA του. Είναι ο κορυφαίος γκαρντ στην Ευρώπη ωστόσο. 1
konstantinos77 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 O αλλος πηγε και εδωσε δανεικο τον Βλαχοδημο και κρατησε Μασαντο ... Αυτος ο Μιτσελ δεν ξερω απο την αρχη δεν μου εχει κατσει καλα ...Μπορει να ειμαι λαθος θα δειξει . 1
alexdelpiero Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 κρατα μασαντο και δεν υπολογιζει τατο.Που εδειξε οτι ξερει κανταρια μπαλα.
alexis333 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 O αλλος πηγε και εδωσε δανεικο τον Βλαχοδημο και κρατησε Μασαντο ... Αυτος ο Μιτσελ δεν ξερω απο την αρχη δεν μου εχει κατσει καλα ...Μπορει να ειμαι λαθος θα δειξει . Να εδινε δανεικο το Μασαντο καλυτερα ? Νσι λογικο φαινεται. Αυτος χρειαζεται παιχνιδια για να παρει εμπειρια και οχι ο μικρος ... Ειναι μια απο τις καλυτερες επιλογες που εχουμε καιρο να δουμε στον Ολυμπιακο. Ο μικρος θα παιξει μπουντεσλγκα λογικα βασικος ... Εδω να κατσει να κανει τι ?
margaritagr Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Ο Μασαντο ΔΕΝ εχει θεση στον οσφπ. Μονο για να κουβαλα τις μπαλες ειναι 3
konstantinos77 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Να εδινε δανεικο το Μασαντο καλυτερα ? Νσι λογικο φαινεται. Αυτος χρειαζεται παιχνιδια για να παρει εμπειρια και οχι ο μικρος ... Ειναι μια απο τις καλυτερες επιλογες που εχουμε καιρο να δουμε στον Ολυμπιακο. Ο μικρος θα παιξει μπουντεσλγκα λογικα βασικος ... Εδω να κατσει να κανει τι ? Ο Μασαντο ειχε μια γεματη χρονια ,σου εδειξε οτι δεν μπορει το παλικαρι .Ο Βλαχοδημος μπορει να αξιοποιηθει στην επιθεση ειδικα στα ακρα εστω απο τον παγκο.Μην ξεχνας οτι περυσι στον πρωτο γυρο ηταν εξεδρα...Αν δεν παιξει τωρα ποτε θα παιξει ? Οταν θα παει 30 ? Αυτα με τους δανεικους στον Ολυμπιακο που λες ειναι χωρις κανενα προγραμματισμο ,τα κανει χρονια η ομαδα...Επειτα στις πτερυγες ειμαστε ενα μηδενικο ,δεν βλεπω για ποιο λογο περισσευε ο Βλαχοδημος . Επειτα μου κρατας Μασαντο οταν εισαι γεματος στο κεντρο και οταν ολο μα ολο το γηπεδο τον αποδοκιμαζε.Τι επιμονη ειναι αυτη δεν μπορω να την καταλαβω με τον συγκεκριμενο κλοουν. Να δω αυτον τον κακομοιρη τον Ντε Βιντσεντι αν σκοπευει να τον βαλει καθολου να παιζει ή θα τον δωσει και αυτον δανεικο . 1
Rabican Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 νομιζω το μασαντο α τον εχει παλι βασικο μπας και παιξει κανα παιχνιδι κι ενδιαφερθει κανεις να τον παρει. στη μαπα θα τον φαμε σιγουρα. και νομιζω αποδεδειγμενα οπου και να τον δοκιμασαν δεν εκανε. πολυ λιγος, ειδικα για τα λεφτα που ξοδευτηκαν.... 1
Superpie Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Το θεμα ειναι μην ο Μασαντο παιξει καμια μπαλαρα φετος και τριβουμε τα ματια μας...
konstantinos77 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Mπαλαρα δεν προκειται να παιξει στο εγγυωμαι ..Μπαλα να παιξει υποφερτη ναι ,αλλα ξεχνας κατι ,εΙναι η δουλεια του αυτη ,για αυτο πληρωνεται και κανεις δεν θα του μπει μπραβο αν κανει το αυτονοητο που δεν εκανε περυσι που μας εβγαλε τα αντερα εξω απο αυτο που βλεπαμε .
Προτεινόμενες αναρτήσεις