Rabican Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 η διαφορα με το οταν εφυγε ο Ντουντα ειναι οτι ειχες σχεδον τον ιδιο κορμο παιχτων, συμπεριλαμβανομενου και του καλυτερου παιχτη αυτη τη στιγμη στην ευρωπη. αν φυγει ο σπανουλης, θα εχεις εναν (προσωπικη εκτιμηση) σαφως χειροτερο προπονητη, χωρις τον καλυτερο παιχτη και χωρις το λιονταρι.. νομιζω οτι απο η διαφορα 2012-2013 σε 2013-2014 ειναι μεγαλυτερη απο οτι η 2011-2012 σε 2012-2013..
washcloud Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Εντιεσέλη, όντως. ΤΟΣΟ φοβερός, που όταν έδινα για προφίσενσι, κάβλωσα τόσο με το θέμα της 1ης απ' τις 2 που είμασταν υποχρεωμένοι να γράψουμε, που έγραψα τις διπλάσιες από τις απαιτούμενες λέξεις (από τότε σεντονάς). Και όταν είδα ότι μου είχαν μείνει μόνο 12' για να γράψω την 2η, βάραγα το κεφάλι μου στο θρανίο (καλά που με περάσανε τελικά, γιατί όποιος τις εξέτασε θα ήταν σίγουρος ότι δεν τις έγραψε και τις 2 το ίδιο άτομο, καθώς η 2η ήταν τηλεγραφική). Ληρόη, προλάβανε και στα είπανε, αλλά για να μη χάσω ευκαιρία να γράψω :ρ μια χαρά επίγνωση έχω - από αυτά που διάβασα (Τις 2 συνεντεύξεις : 1 από Χάινς, και άλλη από ΚΑΕ). Πάμε ξανά πώς έγινε : Από αρχή χρονιάς ο μικρός ζητάει (και ΚΑΛΑ κάνει) γκαφρά. Διότι τον πήρατε από το πουθενά κύριοι, αλλά (μαζί με τους λοιπούς) σας πήγε ουράνια (και συγκεκριμένα, μαζί με Ντόρσι σας πήδηξε Σιένα και σας πήγε Πόλη). Καλά κάνατε και τον κλείσατε για 250, αλλά ο μικρός σας έχει λύσει το πρόβλημα της ζωής σας, νοτ; ή θα θέλατε να παίζει τόσο όσο αξίζουν τα 250; Για 500 και, έπαιζε. Και λίγο πιο μετά μάλιστα που έφυγε ο Ντορ(σ)ης, κάλυψε την κενάρα. Κι όταν ήρθε ο Πάουα, κάλυψε κι αυτουνού το κενό. Όπως και την ανυπαρξία του Χασισοειδή. Και κλασσικά, έσβυνε τις παπαρίτσες του Σπάμμερ : μαλακία ο Μπίλης; Επιθετικό και γκολφάουλ ο Κα(ι)λος σου (άσε που τον κυνήγαγε πιστόσκυλα για να του δώσει τη μπάλα στο χέρι. Σε ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΟ βαθμό). Κι όμως κύριοι (στους Αγγελόπουλους τα λέω, μη δίνεις σημασία), θέλατε "να το παίξετε αφεντικά". Και το παιδί λέει ότι η αντιπροσφορά σας ήταν πιο μικρή κι απ' την τσουτσού του Τράκη (btw, έχω νομίζω εντοπίσει το κεντρικό του πρόβλημα αυτού του παληκαριού). Και το ζήτημα έμεινε στα αζήτητα. Και όταν συνήρθατε, και ανεβάσατε κασέ, σας είχε προλάβει ο Σέρβος. Κι εκεί αρχίσανε τα σκληρά παζάρια. Και δεν ήταν πλέον ο αραπάκος του κλώτσου και του Δένδια. Και είπε, στην ουσία, "κάτσε να δούμε, διότι έχουμε δρόμο μπροστά μας". Και καλά έκανε, γιατί ο δρόμος έβγαλε τελευταία στάση Λονδίνο. Και τότε, αγκαζέ με τον Σέρβο, τα είπανε κι ένα χεράκι με Τσεσεκά. Και καλά κάνανε, όχι θα αφήνανε την ευκαιρία που αφήσατε εσείς. Ο μικρός όμως, ακόμη και τότε δε νομίζω να είχε κανέναν λόγο να την κάνει νο μάτερ γουάτ. Αν κάτι θα έπαιζε, θα ήταν τα γκαφρά. ΑΝ η διαφορά ήταν ουσιαστική. Και 300Κ, ΔΕΝ είναι. Και κάπου εκεί άρχισε το κοκακίστικα ο Αρρωστ(ρ)άκης για ντοπές (αντί να κοιτάει τις δικές του τις ντροπές), κι έγινε μετά της μουρλής στο ΟΑΚΑκα, κι έγινε της ψώλας στο τηγάνι του ΣΕΦ. Α ήτανε και τα ανομολόγητα του Ελλην(αρ)ιακού : φωτοβολίδα ο μικρός, κάτι άλλα με τον Μπράβος (για "μαχαιρώματα" λένε κάποιοι - εγώ είχα συγκρατήσει ότι κάτι του πετάξανε κάποιοι "αφοσιωμένοι" από κερκίδα - τεσπα το αποτέλεσμα μετράει). Σιγά μην τα είχε ξεχάσει. Θα βγήκε και η μάνα του να τον ξεχέσει - τέλος. Τώρα αυτά για τα ημέλια και τα κυανά πέη, πού ήταν οι σοβαρά ενδιαφερόμενοι κύριοι Αγγελόπουλοι όταν ο καιρός δεν ήταν γαρ εγγύς, αλλά όταν ήταν νωρίς; Διότι όταν θες έναν παίκτη πραγματικά, κι όταν ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ την αξία του, και δεν θες να κάνεις το κορόιδο, αυτά τα κανονίζεις απλά και όμορφα : λεφτά θέλει, ξέρεις πόσα αξίζει και θα του σκάσουν άλλοι, ξέρεις τί θες εσύ από το πορτοφόλι σου, και θέτεις τις προτεραιότητές σου. Και τον φωνάζεις και του λες απ' την ΑΡΧΗ "μπόι, άι θέλω του στέη, οκέη; Πόσα τάληρα γυρεύεις, να μας πας και να μας φέρεις από Λόντον;". Και φροντίζεις επίσης να μην μπει ούτε μισός ανώμαλος μέσα σε Ελληνικά και Σέφια. Κι όχι μου κάνεις εκ των υστέρων "συζητήσεις" με Την Θύρα και άλλα τέτοια παραπειστικά που έλεγε κι ο Βέγγος. Με λιγότερα λόγια Ληρόη, ένας αθλητής θέλει λεφτά και ασφάλεια. Θέλει επίσης σοβαρότητα. Κι όχι να φέρεσαι σαν πατεροφαμίλιας του '50 που τραβάει γκέμια για να μην πάει και καλά ψηλά ο αμανές. Κι όχι να λες "εμείς σε κάναμε από Γερμανό, άνθρωπο" (διότι ΑΥΤΟΣ είναι που έκανε εσάς ανθρώπους). Ούτε στην Ουγκάντα αυτά. ΚΡΙΜΑ σε όσους τον θεωρείτε στο εξής, μισθοφόρο. Για μένα σημαίνει δεν αξίζετε τις χαρές που σας έδωσε, το καλό που σας έκανε. Γκαμάνε, καλά το ξεκίνησες - το χάλασες μετά. Ποιά ψυχολογική πίεση; Είχε δέσει απόλυτα με την συγκεκριμένη ομάδα ο μικρός. Η πίεσή του ήταν όταν ήρθε και ήταν επί ξυρού ακμής μέχρι ν' αποδείξει το πόσο βαριά τα έχει. Πίεση είχε όταν κόντεψε ο ΟΣΦΠ να μην περάσει από τους 16. Και μετά, λύτρωση. Ή ποιός περίμενε κούπα το '11; Ή ποιός περίμενε καπάκι κούπα; ΗΔΗ έχει κάνει εξωπραγματισμούς ο ΟΣΦΠ. ΤΟ θρηπήτ (όπως και το ρηπήτ), επιθυμία ήταν. Κι όχι υποχρέωση. Για να μην πω ότι δυο χρόνια τώρα, είναι σταθερά το αουτσάιντερ ο ΟΣΦΠ. Ποτέ το φαβορί. Και την ουσιαστική πίεση, τα φαβοριά την έχουν. Ποιός παλαβός, ακόμα και με Χάινς, θα απαιτούσε 3 σερί χρονιές Ευρώπη; Επίσης, στους τελικούς Α1 οι του ΟΣΦΠ απλώς δεν ήταν στο γήπεδο. Δεν ξέρω πού ήταν και κυρίως γιατί - αλλά στο γήπεδο δεν ήταν. Στο γήπεδο ήταν μόνο ένας "φρέσκος", "νορμάλ" ΠΑΟ (τίποτα το εξαιρετικό). 3-0 με τα φαντάσματα κέρδισε, όχι με αντιπάλους που "σπάσανε". Αλλά με αντιπάλους που δεν πάτησαν στο γήπεδο. Πού τα διαβάζεις αυτά, αναρωτιέμαι. Κι ελπίζω να μην τα λες από μόνος σου. Τεσπα δε γαμιέται. Λυπάμαι που δεν θα είναι στον ΟΣΦΠ να ξεσκατίζει τον Σπαμμούλη. Στον ΠΑΟ δεν θα προτιμούσα να πήγαινε, παρ' όλο που κι αυτή ελληνική ομάδα είναι, γιατί θ' αρχίζανε μετά οι άλλου είδους ιστορίες με τα οπαδικά ξεφτέρια - χειρότερες από αυτές με ΤΣΣΚΑ. Ολυμπιακός δεν είμαι -τίποτα δεν είμαι- αλλά πιστεύω ότι γενικά καλύτερα θα ήταν να μείνει εκεί που ήταν. Ούτε στην ΤΣΣΚΑ πιστεύω ότι θα είναι ο ίδιος παίχτης που γνωρίσαμε (άλλη ομάδα, άλλες ανάγκες, άλλες ευκαιρίες, άλλες απαιτήσεις). Και με στεναχωρεί αυτό. Αλλά πάνω απ' όλα ρε παιδιά, χέστε και τον Κάιλ και όλα : έχω ΣΙΧΑΘΕΙ να βλέπω να φαγώνεστε με την αναλογία που φαγώνονται τα ζωάδια της κερκίδας. Τί σόι δηλαδή παράδειγμα νομίζετε πως δίνετε (ονόμα ας μην πω, παρ' όλο που το θέλω, αλλά καταλαβαινόμαστε) στον όποιο χι πιτσιρικά που σας βλέπει να φορουμοδιαιωνίζετε αυτά που υποτίθετε ότι δεν σας αρέσουν που γίνονται στα μπασκετογήπεδα; Κι όχι μόνο παράδειγμα, αλλά αποτελείτε στο μικρό κομμάτι που σας αναλογεί, πρότυπο διαμόρφωσης συμπεριφορισμού. Δε σας λέω να βγείτε στους δρόμους και να σώσετε το άθλημα απ' τον καρκίνο, ούτε να πολεμήσετε γιαννακοπουλοαγγελόπουλους. Αλλά τουλάχιστον, γαμώ, αρχίστε να περιορίζετε το μέτρημα των ομαδικών ψωλών σας. ΚΑΤΙ είναι κι αυτό. Κι αν δεν είναι για το καλύτερο, τουλάχιστον έτσι δεν θα χειροτερεύετε τα πράγματα. Διότι, έχετε φτάσει σε επίπεδα απίστευτα. Και ΔΕΝ βλέπω να είναι πια "αστείο" ή "απλώς φορουμοξεχαρμάνιασμα". Γράφετε και αλληλοϋποτιμιέστε εκατέρωθεν, και μάλιστα το παίζετε και εντελώς ανέγγιχτοι από τις του αλλουνού βολές. Σαν τί δηλαδή προσπαθείτε, ΕΤΣΙ, να κερδίσετε; Την αναισθητοποίηση; ΔΕΝ το έχετε καταλάβει; Ή καθόλου δε σας νοιάζει; Δεν είναι ανάγκη ρε παιδιά ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ να ψάχνετε "πού πονάει ο άλλος" για να του χώσετε μπηχτή. Κάντε μια αρχή σταματώντας εσείς, όταν ο άλλος αρχίζει τις μαλακίες. Δε θα χάσετε κάτι. Ίσα-ίσα. 1
konstantinos77 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Παντως αν φυγει ο Σπανουλης οι Αγγελοπουλοι πρεπει να πανε για 2 σ.γ ,πολυ απλα διοτι αν φερεις εναν αμερικανο στην θεση του Σπανουλη (εστω και απο Ευρωπη) δεν μπορεις να στηριξεις πανω του την ομαδα καθοτι δεν ξερεις την περιοδο προσαρμογης του ,δεσιμο με την ομαδα κτλ .Επομενως επιβαλλεται να φερεις και εναν αλλο διπλα του για να καλυπτει ο ενας τα κενα του αλλου ή την ενδεχομενη ανυπαρξια του .Για μενα παντως καλα θα κανουν οι Αγγελοπουλοι να τον κρατησουν τον Σπανουλη γιατι δεν ξερω τι ονειρο εχουν δει και ποιον παιχτη σκεφτονται για αντικαταστατη του αλλα τα πραγματα θα ειναι μετα δυσκολα .Εκτος αν φερουν στο 5 κανενα Νοβιτσκι οποτε οκ θα ειμαι ...
Rabican Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 μπομπι μπραουν επιβαλλεται αν φυγει ο σπαν.. οχι οτι ειναι ιδιοι παιχτες..
margaritagr Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Ναι και περυσι ομως υπηρχανε παρα πολλες αντιδρασεις μετα την φυγη του ντουντα, και κυριως, με τη προσληψη Μπαρτζωκα. Που παμε με τον μαθητευομενο κλπ λεγαμε. Ομως οταν επρεπε η ομαδα εμφανιστηκε ετοιμη και τους πατησε. Σιγουρα ειναι πολυ σημαντικο να μεινει ο Σπανουλης, βασικα ειναι ΠΙΟ κρισιμο απο το θεμα του Χαινς. Οι Ελληνες αποτελουν τον κορμο κυριως, μαζι κ μ 1-2 ξενους. Ο Χαινς διαλεξε να φυγει, αντιθετος ο Εισι Λο εμεινε. Αν αυτο επιδρασει θετικα για τον Σπαν και μεινει, θα μαστε πολυ καλα. Αλλιως θα ψαξουμε αντικαταστατη, που ΔΕΝ ει αι ευκολο να βρεθει, αλλα αυτο δε σημαινει οτι η ομαδα θα μεινει εκτος στοχων. Καθιστε να δουμε τι θα γινει τελικα το βραδυ. Ο Σπαν δεν ειναι Χαινς να τον κανει ο μανατζερ ο,τι θελει. Αν δε ισχυει αυτο που διαβασα οτι το κτηνος δε θα ναι παρων, ειναι θετικο. Απλα αν ο Σπαν φυγει, και το κανει αντρικεια, για ολους αυτους τους λογους που ειπαμε, δικαιολογημενος θα ναι. 1
konstantinos77 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Καταρχην εγω ποτε δεν θεωρησα τον Χαινς αναντικαταστατο ,αλλα παντα τον θεωρουσα παιχτη που εγινε αυτο που ειναι μεσα απο τον Ολυμπιακο και κυριως μεσα απο την ομαδα του Ιβκοβιτς που του εδωσε ρολο .Μην παραξενευτειτε αν δειτε τον Χαινς σε μετρια χρονια στην ΤΣΣΚΑ .. Επειτα αυτο που ξεχνατε ορισμενοι ειναι οτι η φυγη του προπονητη ,ακομα και αν μιλαμε για επιπεδο Ιβκοβιτς-Ζοτς δεν ειναι ιδιας βαρυτητας με την φυγη ενος παιχτη ηγετη απο μια ομαδα(γιατι στο φιναλε στο γηπεδο οι παιχτες παιζουν και οχι ο προπονητης) και αποδειξη ειναι ο φετινος παο .Εφυγε ο Ομπραντοβιτς ,πηρε Πεδουλακη ομως με τον ηγετη του παραλιγο να παει F4 και εκανε και το νταμπλ .Τι θα γινονταν αν δεν ηταν ο Διαμαντιδης φετος στον Παναθηναικο ? Θα επαιρνε απο τα 3 το μακρυτερο ...
margaritagr Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Κωνσταντινε σιγουρα μια ενδεχομενη φυγη του Σπανουλη θα ναι τεραστια απωλεια, δε λεει κανεις το αντιθετο. Ας περιμενουμε μεχρι το βραδυ, εχουμε ολοι αγωνια και τωρα μονο υποθεσεις κανουμε. Κι εγω θεωρω οτι ο Χαινς δε θα ταιριαξει τοσο στην Τσκα , θα δειξει.
Chrisxxx Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Οπως τα λεει ο απο πανω, ο Σπανουλης και ο καθε Σπανουλης ειναι η διαφορα από μια μετρια ομαδα με μια ομάδα που παιρνει τιτλους. Το καταλαβαν πλεον καλα στην ΤΣΣΚΑ και τον παρακαλάνε ενώ και η Μπαρτσελόνα καταλαβε ότι απο το να τα δινει στον Χουερτας καλό ειναι να δώσει λίγα παραπανω για να παρει καποιον που θα την βοηθήσει όταν τον χρειάζεται και όχι στους αγώνες ρουτίνας. Οι διαφορές σε ομαδες πρωταθλητισμου ειναι μηδαμινές, οι μεγάλοι παιχτες όμως φέρνουν τους τίτλους. Ο Χαινς μπορει να αντικατασταθεί, ο Λο επίσης, ο Σπανουλης όχι. Ακόμα και να φύγει ο Σπανουλης και να παρει ο Οσφπ, ας πουμε, Λανγκφορντ και εναν ακομη καλό γκαρντ μπορεί να παιξει πολυ καλύτερο μπασκετ, όταν όμως ερθουν τα δύσκολα δε νομιζω να καταφέρουν κατι, αποδειξη ομαδες όπως η Αρμανι που μαζεψε 6-7 εξαιρετικούς παιχτες αλλά κανεναν ηγετη. Ο Χαινς θα ταιριαξει εξαιρετικά στη ΤΣΣΚΑ γιατι ετοιμαζεται να παιξει μπασκετ με εντονες επιρροές απο ΗΠΑ και ΝΒΑ, Παργκο - Weems ειναι εξαιρετικοι στο 1-1 ενώ Χαινς και Κριαπα θα δώσουν την απαραιτητη ταχυτητα και αμυντικη συνέπεια στα μετόπισθεν. Ετοιμαστείτε να δειτε πολυ ενδιαφέρον μπασκετ του χρόνου από τους Ρώσους.
Aristomaxos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 έχω ΣΙΧΑΘΕΙ να βλέπω να φαγώνεστε με την αναλογία που φαγώνονται τα ζωάδια της κερκίδας. Τί σόι δηλαδή παράδειγμα νομίζετε πως δίνετε (ονόμα ας μην πω, παρ' όλο που το θέλω, αλλά καταλαβαινόμαστε) στον όποιο χι πιτσιρικά που σας βλέπει να φορουμοδιαιωνίζετε αυτά που υποτίθετε ότι δεν σας αρέσουν που γίνονται στα μπασκετογήπεδα; Κι όχι μόνο παράδειγμα, αλλά αποτελείτε στο μικρό κομμάτι που σας αναλογεί, πρότυπο διαμόρφωσης συμπεριφορισμού. Δε σας λέω να βγείτε στους δρόμους και να σώσετε το άθλημα απ' τον καρκίνο, ούτε να πολεμήσετε γιαννακοπουλοαγγελόπουλους. Αλλά τουλάχιστον, γαμώ, αρχίστε να περιορίζετε το μέτρημα των ομαδικών ψωλών σας. ΚΑΤΙ είναι κι αυτό. Κι αν δεν είναι για το καλύτερο, τουλάχιστον έτσι δεν θα χειροτερεύετε τα πράγματα. Διότι, έχετε φτάσει σε επίπεδα απίστευτα. Και ΔΕΝ βλέπω να είναι πια "αστείο" ή "απλώς φορουμοξεχαρμάνιασμα". Γράφετε και αλληλοϋποτιμιέστε εκατέρωθεν, και μάλιστα το παίζετε και εντελώς ανέγγιχτοι από τις του αλλουνού βολές. Σαν τί δηλαδή προσπαθείτε, ΕΤΣΙ, να κερδίσετε; Την αναισθητοποίηση; ΔΕΝ το έχετε καταλάβει; Ή καθόλου δε σας νοιάζει; Δεν είναι ανάγκη ρε παιδιά ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ να ψάχνετε "πού πονάει ο άλλος" για να του χώσετε μπηχτή. Κάντε μια αρχή σταματώντας εσείς, όταν ο άλλος αρχίζει τις μαλακίες. Δε θα χάσετε κάτι. Ίσα-ίσα. Κι εγώ στο ίδιο μήκος κύματος μ' εσένα τοποθετώ τον εαυτό μου. Όποτε βλέπω μηνύματα του είδους που περιέγραψες βαριέμαι λέμεεεεεεε Ο Χαινς θα ταιριαξει εξαιρετικά στη ΤΣΣΚΑ γιατι ετοιμαζεται να παιξει μπασκετ με εντονες επιρροές απο ΗΠΑ και ΝΒΑ, Παργκο - Weems ειναι εξαιρετικοι στο 1-1 ενώ Χαινς και Κριαπα θα δώσουν την απαραιτητη ταχυτητα και αμυντικη συνέπεια στα μετόπισθεν. Ετοιμαστείτε να δειτε πολυ ενδιαφέρον μπασκετ του χρόνου από τους Ρώσους. Κι εγώ πιστεύω ότι θα κάνει πολύ καλή χρονιά στη ΤΣΣΚΑ. Η ΤΣΣΚΑ πήρε ότι ακριβώς ότι της έλειπε στη γραμμή των ψηλών. Έχει πλέον ψηλούς που μπορούν ν' ανταποκριθούν σε οποιοδήποτε τρόπο παιχνιδιού.
Alxnks Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 http://www.sport-fm.gr/article/to-krisimo-radebou-me-spanouli/686035 Όλα δείχνουν παραμονή Σπανούλη! 00:40 Έντονη φημολογία πως Ολυμπιακός και Σπανούλης συμφώνησαν! Λέγεται πως πρόκειται για νέο τριετές συμβόλαιο, αλλά περιμένουμε την επιβεβαίωση.
konstantinos77 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Mε το 1,5 ποδι αλλα 3 χρονια ο Σπανουλης στον Ολυμπιακο συμφωνα με ρεπορταζ αυτη την στιγμη ..
margaritagr Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Keep calm...bill stays here!!! Αντε να δουμε τις ανακοινωσεις, θα μιλαμε για τεραστιο deal!!!
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Kαλα και σε εμας ειχε πει στον Ζοτς οτι μενει ομαδα και υπογραφει και μετα δεν απανταγε τα τηλεφωνα και μαθαμε οτι υπεγραψε ΟΣΦΠ Αν δεν δειτε ολογραφη υπογραφη μην δενετε τιποτα κομπο, ειδικα με τον συγκεκριμενο.
konstantinos77 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Kαλα αν δεν μεινει μετα απο τις δηλωσεις που εκανε οτι ειναι πολυ κοντα ,ε χεσε με ...Θα του πεταξω γιαουρτι πια ...Στο φιναλε σε εσας δεν το ειχε πει με επισημη δηλωση ,ο Ζοτς αφησε να εννοηθει οτι ειχαν συμφωνησει για αυτο του κραταγε μουτρα μετα .
Προτεινόμενες αναρτήσεις