Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ έχω κάνει κάποιες χ συζητήσεις με τον midi αλλά μετά από αυτό

θα το ρίξω και εγώ στην τρελίτσα  :-) Δεν υπάρχει κάνας λόγος για σοβαρές συζητήσεις προφανώς.

Kι εγω σ'αγαπω.

Καλο ειναι να καταλαβαινεις τι γραφουν ορισμενοι εδω μεσα και σε τι υφος, αλλα και σε ποιους απευθυνονται τετοιες απαντησεις. Εκτος αν θεωρεις οτι "οοοοοοο σου ριξα 35ρα, οοοοοοο εσυ δεν εχεις κανει repeat, οοοοοο αν βαλουμε ολα τα αθληματα μαζι εγω εχω παραπανω τιτλους απο σενα, οοοοο ο Σερμαντινι σε εκανε να κλαις στο φ4, οοοοο εχεις νευρα που σου την ειπαμε" αξιζουν αλλες απαντησεις πιο σοβαρες απο την παραπανω ή αν θεωρεις οτι η απαντηση μου εχει αποδεκτες και τους υπολοιπους. Τοτε μπες στο τσουρμο τους και be me guest :)

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

Kι εγω σ'αγαπω.

Καλο ειναι να καταλαβαινεις τι γραφουν ορισμενοι εδω μεσα και σε τι υφος, αλλα και σε ποιους απευθυνονται τετοιες απαντησεις. Εκτος αν θεωρεις οτι "οοοοοοο σου ριξα 35ρα, οοοοοοο εσυ δεν εχεις κανει repeat, οοοοοο αν βαλουμε ολα τα αθληματα μαζι εγω εχω παραπανω τιτλους απο σενα, οοοοο ο Σερμαντινι σε εκανε να κλαις στο φ4, οοοοο εχεις νευρα που σου την ειπαμε" αξιζουν αλλες απαντησεις πιο σοβαρες απο την παραπανω ή αν θεωρεις οτι η απαντηση μου εχει αποδεκτες και τους υπολοιπους. Τοτε μπες στο τσουρμο τους και be me guest :)

Ναι...ok.

In other news  

http://www.sport24.gr/Basket/OmadesBasket/A1Olympiakos/to_xroniko_twn_syzhthsewn_olympiakou-xains.2314041.html

Καλό θα ήταν να τελειώσει κάπου αυτή η ιστορία με το Χαινς πάντως. 

• Like 1
Δημοσ.

Και επειδή μιλά για οργάνωση και ασφάλεια, θα αναφέρουμε κάτι το οποίο δεν το γνωρίζει κανείς. Ο αδερφός του Τάιλερ, τραυματίστηκε σοβαρά μετά το Final-4 (ολική ρήξη αχίλλειου τένοντα) και άμεσα ο Ολυμπιακός ανέλαβε, χωρίς να έχει υποχρέωση, την πλήρη κάλυψη όλων των εξόδων. Χειρουργήθηκε από το γιατρό μας, έκανε αποθεραπεία με τους φυσιοθεραπευτές μας και λειτουργούσε σαν μέλος της ομάδας

Εφόσον ισχύει είναι απλά άλλος ένας μισθοφόρος. 

Δημοσ.

Εφόσον ισχύει είναι απλά άλλος ένας μισθοφόρος. 

Ρε συ ότι και να έχει παιχτεί δε μου έρχεται να πω κάτι κακό για αυτό τον άνθρωπο. Απλά δε γίνεται  :-)

• Like 1
Δημοσ.

Ραζνατοβιτς λεγεται η υποθεση αυτη.

Εχετε το παραδειγμα του Σπανουλη και το πως εφυγε απο ΠΑΟ (βεβαια τοτε ο Ραζνατοβιτς ηταν ενας εξαιρετικος μανατζερ που κοιταζε το καλυτερο για τους πελατες του), ε εχετε και πανομοιοτυπο παραδειγμα του Χαινς τωρα.

Οπου βγαινει αχαριστια προς τα εξω, χωρις προφανη λογο. Παλι καλα που πηγε CSKA να λετε, γιατι αν ερχοταν σε κανα ΠΑΟ και ειχε την ιδια σταση θα ειχαμε αλλα σκηνικα :D Αντε με το καλο να τυχετε σε κανα τελικο του χρονου, να κανει κανα καρφωμα προς το τελος και να κρεμασει τη γλωσσα εξω...

Αληθεια, ο Χαινς δεν δηλωνε πριν λιγο καιρο οτι θελει να μεινει ΟΣΦΠ?

Δημοσ.

Ρε συ ότι και να έχει παιχτεί δε μου έρχεται να πω κάτι κακό για αυτό τον άνθρωπο. Απλά δε γίνεται  :-)

Ούτε εγώ λέω κάτι κακό για τον Χάινς. Απλά ότι έγινε η γκομενίτσα του Μίσκο.

Δημοσ.

Πολύ παρακαλέσαμε τον Χαϊνς, τον ευχαριστούμε αλλά μέχρι εκεί. Ας πληρώνουν οι άλλοι τις υπεραξίες των παικτών που αναδεικνύουμε εμείς, βρίσκεις πολύ καλύτερο παίκτη με αυτά τα λεφτά.

• Like 1
Δημοσ.

Πολύ παρακαλέσαμε τον Χαϊνς, τον ευχαριστούμε αλλά μέχρι εκεί. Ας πληρώνουν οι άλλοι τις υπεραξίες των παικτών που αναδεικνύουμε εμείς, βρίσκεις πολύ καλύτερο παίκτη με αυτά τα λεφτά.

Στην προσπάθειά του να φτάσει ψηλά έφτασε και τον δικο μας σύλλογο εκεί που το ονειρεύομασταν. Βρίσκεις παίχτη ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ με αυτα τα λεφτά; Κόψε κάτι.

Όλα τα είχε γνωρίσει ο παίχτης αυτος στην Ελλάδα, καιρος του ήταν να μάθει τι εστι και γκρικ αχαριστία (δεν πάει στο δικο σου ποστ αυτο). Όχι, δεν φτάνει που έδωσε παραπάνω απ'οτι μπορούσε, που έκανε υπερβάσεις (ατομικα) στα πιο κρίσιμα ματς, και που πληρωνόταν ψύχουλα αυτα τα χρόνια σε σχέση με την προσφορά του (αλήθεια, γιατι κανένα παράπονο εδώ; ), να ντρέπεται που επέλεξε το συμβόλαιο της ΤΣΣΚΑ.

Ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, γιατι έδειξε σε πολλα γατια του παρελθόντος πως παιζεις μ'αυτη τη φανέλα. Και που ξέρεις, ίσως στο μέλλον την τιμήσει ξανά.

• Like 2
Δημοσ.

Ισχυει η δηλωση του οτι μεσα στη σεζον ζητησε αναπροσαρμογη και ανανεωση συμβολαιου απτα αυγα κι αυτοι αρνηθηκαν; Αν ισχυει, καλη η κριτικη στον Αμερικανο, αλλα αλλη τοση επρεπε να γινεται και στην αλλη πλευρα.

Δημοσ.

Το ποσο πολυ εχει τσουξει τον τρακη η ευρωλιγκα κ ο σπανουλης φαινεται ξεκαθαρα. Αν διαβασεις τις δηλωσεις του ειναι πεσεις κατω απ τα γελια

Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Λέγε λέγε θα το πιστέψει κάνα πρόβατο, μία με Σπανούλη, μία με Ευρωλίγκα, τι διάΤΡολο κάτι θα μείνει.

Άλλο αν ο Σπανούλης σε μας δεν έλειψε ποτέ αγωνιστικά και σαφώς δεν μπορείς να φθονείς κάτι που έχεις διπλάσιο.

Δημοσ.

Λέγε λέγε θα το πιστέψει κάνα πρόβατο, μία με Σπανούλη, μία με Ευρωλίγκα, τι διάΤΡολο κάτι θα μείνει.

Άλλο αν ο Σπανούλης σε μας δεν έλειψε ποτέ αγωνιστικά και σαφώς δεν μπορείς να φθονείς κάτι που έχεις διπλάσιο.

Eιναι σαν να λες οτι εμας δεν μας πονεσε οταν πηρατε το  πρωταθλημα στο ποδοσφαιρο με τον Πατερα ...Οσο να'ναι..

http://www.sport24.gr/Basket/OmadesBasket/A1Olympiakos/phre_ton_simons.2314975.html

Δημοσ.

Καλή κίνηση και κοινοτικός.

Ελπίζω όμως όντως να είναι για τη θέση του Σερμαντίνι και όχι για του Χάινς :P

Και κακώς ασχολείστε με τον πρεζάκια και τον πατέρα του. Να τους πιάσει η διοίκηση από τα μαλλιά και τους 2 και να τους πάει σέρνοντας στα δικαστήρια για συκοφαντική δυσφήμιση.

Τσούζει λέμε πολύ, τσούζει.

• Like 1
Δημοσ.

Ο Λάσμε ανανέωσε? Τον απείλησαν οι Γιαννακόπουλοι ότι αν δεν ανανεώσει θα του στείλουν τη WADA? :devil:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...