Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν βαλουμε κατω τα νταμπλ που εχω φετος και τα προηγουμενα χρονια οπως και τους τιτλους μαλλον το δικο σου κεφαλι θα εχει σοβαρο προβλημα. :-D Νομιζω αλλωστε οι περισσοτεροι συμφωνουν σε αυτο ... :-D Παιζει βεβαια να το ειχες και απο παλια οταν πρωτοξεκινησαν οι κουπες να γινονται κοκκινες...

Ειπαμε μην εκνευριζεσαι ηρεμια θελει και ψυχραιμια να περασουν και οι ζεστες και μετα στρωσε τον σβερκο σου για νεες φαπες...

Δυο πραγματα:

-Αυτο το "μην εκνευριζεσαι" που σπαμαρεις σε καθε ποστ ειναι η εξυπναδα γυμνασιου που επιστρατευεις στα 36 σου για να νομισουν οι υπολοιποι οτι με εχεις στριμωξει?

-Το οτι καθεσαι να βριζεις φορα παρτιδα (με τροπο εξευγενισμενο) καποιον δειχνει ακριβως το αντιθετο περι εκνευρισμου και δυστυχως αδυνατεις να το συνηδητοποιησεις,,. Παραλληλα δεν συνεπαγεται οτι εκνευριζεται ο καποιος. Καθε αλλο, κατανοηση δειχνω.

Κατα τ'αλλα εγω για μπασκετ και φροντ λαιν μιλαγα, μεχρι να γινει η επιδρομη των γνωστων (πονεμενων εσχατως) τρολλ :)

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

Οι λόγοι που οδήγησαν τον Χάινς να μην ανανεώσει το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό, 

http://www.sport-fm.gr/article/xains-gi%E2%80%99-auto-efuga/684757

Άλλη εντύπωση μου έδωσαν αυτά που είπαν οι Αγγελόπουλοι σε σχέση με τη σειρά των χρονικών γεγονότων που αναφέρει ο Χάινς. Μήπως δεν ήθελαν τελικά να του ανανεώσουν το συμβόλαιο με τόσα χρήματα ;

Δημοσ.

Δυο πραγματα:

-Αυτο το "μην εκνευριζεσαι" που σπαμαρεις σε καθε ποστ ειναι η εξυπναδα γυμνασιου που επιστρατευεις στα 36 σου για να νομισουν οι υπολοιποι οτι με εχεις στριμωξει?

-Το οτι καθεσαι να βριζεις φορα παρτιδα (με τροπο εξευγενισμενο) καποιον δειχνει ακριβως το αντιθετο περι εκνευρισμου και δυστυχως αδυνατεις να το συνηδητοποιησεις,,. Παραλληλα δεν συνεπαγεται οτι εκνευριζεται ο καποιος. Καθε αλλο, κατανοηση δειχνω.

Κατα τ'αλλα εγω για μπασκετ και φροντ λαιν μιλαγα, μεχρι να γινει η επιδρομη των γνωστων (πονεμενων εσχατως) τρολλ :)

Ισχυει ακριβως οτι σου ειπα στο προηγουμενο post ...Ολα τα αλλα που λες δειχνουν αυτο ακριβως ,οτι εκνευριζεσαι και για αυτο τσιμπας με το παραμικρο και σχολιαζεις επι προσωπικου (απο το πληκτρολογιο σου βεβαια)  και μιλας  με εξυπναδα νηπιαγωγειου οπως σου εχω ξαναπει ... :-D

Κατα τ'αλλα εσυ που μιλαγες για μπασκετ εμεις σου ειπαμε για το +35 και μετα στο γυρισαμε στο ποδοσφαιρο ,ετσι για να γινεται κουβεντα ρε αδελφε... :-D

Περαστικα ... :-D

Δημοσ.

Οι λόγοι που οδήγησαν τον Χάινς να μην ανανεώσει το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό, 

http://www.sport-fm.gr/article/xains-gi’-auto-efuga/684757

Άλλη εντύπωση μου έδωσαν αυτά που είπαν οι Αγγελόπουλοι σε σχέση με τη σειρά των χρονικών γεγονότων που αναφέρει ο Χάινς. Μήπως δεν ήθελαν τελικά να του ανανεώσουν το συμβόλαιο με τόσα χρήματα ;

Αυτος δεν ελεγε πριν λιγες εβδομαδες οτι θελει να μεινει ΟΣΦΠ. Μετα ενιωσε ανασφαλειες? :P

Καλως ηλθατε στον κοσμο του Ραζνατοβιτς :) Εντωμεταξυ οι ΑΓεγελοπουλοι βγαλαν χολη εναντιον του δημοσιως, εχοντας ξεχασει μαλλον οτι η ανανεωση του Σπανουλη εξαρταται απο τον ιδιο μανατζερ. Ισως βεβαια να εχουν αποφασισει να μην τον κρατησουν.

Κωνσταντά του '77, nuff said για την περιπτωση σου.

Δημοσ.

Καθένας απαντάει ότι γουστάρει εδώ μέσα και ότι τον βολέυει.Φίλε midi milz εγώ μόνο μία ερώτηση θα σου κάνω και αν θες την απαντάς αλλά ξέρω από τώρα ότι δεν θα το κάνεις.Μαθηματικά ξέρεις πιάσε λοιπόν όλο το φάσμα των δύο συλλογων από το ποδόσφαιρο μπασκετ βόλει στίβο πόλο μέχρι και το γυναικείο τάβλι ποου είπε ο άλλος πιο πάνω και μέτρα τίτλους.Όταν τελειώσεις θα έχεις την καλοσύνη να μου απαντήσεις ποιος είναι ο πιο καταξιωμένος σύλλογος στην Ελλάδα σε όλα τα αθλήματα με τεράστια συλλογή τίτλων σε όλα ανεξαιρέτως;

Δημοσ.

Καθένας απαντάει ότι γουστάρει εδώ μέσα και ότι τον βολέυει.Φίλε midi milz εγώ μόνο μία ερώτηση θα σου κάνω και αν θες την απαντάς αλλά ξέρω από τώρα ότι δεν θα το κάνεις.Μαθηματικά ξέρεις πιάσε λοιπόν όλο το φάσμα των δύο συλλογων από το ποδόσφαιρο μπασκετ βόλει στίβο πόλο μέχρι και το γυναικείο τάβλι ποου είπε ο άλλος πιο πάνω και μέτρα τίτλους.Όταν τελειώσεις θα έχεις την καλοσύνη να μου απαντήσεις ποιος είναι ο πιο καταξιωμένος σύλλογος στην Ελλάδα σε όλα τα αθλήματα με τεράστια συλλογή τίτλων σε όλα ανεξαιρέτως;

Νατος :D

Δημοσ.

Νατος :D

Μόνο που εγώ δεν σε ειρωνεύτικα ούτε ανέφερα γελοίους όπως ο δικός μας τσουκαλάς ή όπως ο δικό σας ο τράκης.Μία απλή ερώτηση έκανα και περίμενα μία απλή απάντηση.Ξέρω είναι πολύ ενοχλητική η ερώτηση μου....Σε ευχαριστώ που επιβεβαιώσες τον ισχυρισμό μου ότι δεν θα απαντούσες.Πάντα έτσι κάνεις ...Ολό υπεκφυγές και άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.Keep walking..Τα βίντεο με τον τσουκαλά τα ξέρουμε και εμείς..Από σένα θέλω απάντηση

Δημοσ.

Κλασικός βαζελάκος. Όλη τη χρονιά που πέφτουν οι σφαλιάρες παντού βροχή, το πάει χαλαρά, το παίζει αντικειμενικός, ανωτερότητα, ψεύτικα συγχαρητήρια κλπ.

Μόλις πάρει 1-2 τίτλους (και μόνο σε όλα τα αθλήματα) αρχίζει τα "πελάτες" και την ειρωνία.

Γι' αυτό γελιέστε όσοι νομίζετε ότι μπορείτε να κάνετε μαζί του σοβαρή συζήτηση.

Trolling is the way

Δημοσ.

Κλασικός βαζελάκος. Όλη τη χρονιά που πέφτουν οι σφαλιάρες παντού βροχή, το πάει χαλαρά, το παίζει αντικειμενικός, ανωτερότητα, ψεύτικα συγχαρητήρια κλπ.

Μόλις πάρει 1-2 τίτλους (και μόνο σε όλα τα αθλήματα) αρχίζει τα "πελάτες" και την ειρωνία.

Γι' αυτό γελιέστε όσοι νομίζετε ότι μπορείτε να κάνετε μαζί του σοβαρή συζήτηση.

Trolling is the way

Βασικα, ολα ξεκινησαν απο σενα που εκανες ΑΚΡΙΒΩΣ οτι κρινεις. Εκανα ενα ποστ για μια φροντ λαιν που υπεθετες οτι θα εχεις. Καθαρα μπασκετικο χωρις flame.

Και απαντησες οτι μου εσπασε το γελακι απτον Σερμαντινι, ασχετο με το θεμα φυσικα, αλλα αυτην την απαντηση εδωσες. Απαντω στο ιδιο υφος για τους τελικους, μετα αρχισες τις 35ρες και μετα σκασαν μυτη και τα αντιστοιχα γνωστα τρολλ του φορουμ και αρχισε ο χορος.

Αλλα οχι να μας το παιζει και υπερανω ο τυπος που με δικο του ποστ εστειλε τη συζητηση στα αναθεμα και αρχισε το all-the-way trollαρισμα.

Το προβλημα btw δεν εισαι εσυ που χωνεις και δεχεσαι καζουρα, το προβλημα ειναι κατι αλλοι τυποι που ακουμπουν 5η δεκαετια στη ζωη τους οπου ναναι και δεν εχουν ικανοτητα ουτε το mood της καζουρας να πιασουν και κανουν login απλα για να χλευασουν. Ουτε να συζητησουν, ουτε να καζουριασουν. Login για flame. Μονο.

Δημοσ.

Βασικα, ολα ξεκινησαν απο σενα που εκανες ΑΚΡΙΒΩΣ οτι κρινεις. Εκανα ενα ποστ για μια φροντ λαιν που υπεθετες οτι θα εχεις. Καθαρα μπασκετικο χωρις flame.

Και απαντησες οτι μου εσπασε το γελακι απτον Σερμαντινι, ασχετο με το θεμα φυσικα, αλλα αυτην την απαντηση εδωσες. Απαντω στο ιδιο υφος για τους τελικους, μετα αρχισες τις 35ρες και μετα σκασαν μυτη και τα αντιστοιχα γνωστα τρολλ του φορουμ και αρχισε ο χορος.

Αλλα οχι να μας το παιζει και υπερανω ο τυπος που με δικο του ποστ εστειλε τη συζητηση στα αναθεμα και αρχισε το all-the-way trollαρισμα.

Το προβλημα btw δεν εισαι εσυ που χωνεις και δεχεσαι καζουρα, το προβλημα ειναι κατι αλλοι τυποι που ακουμπουν 5η δεκαετια στη ζωη τους οπου ναναι και δεν εχουν ικανοτητα ουτε το mood της καζουρας να πιασουν και κανουν login απλα για να χλευασουν. Ουτε να συζητησουν, ουτε να καζουριασουν. Login για flame. Μονο.

Ετσι σου εχουν μαθει να λες ? :-D  Με τα νευρα που βγαζεις καθε φορα οταν καποιος σου απανταει στην καζουρα δεν βλεπω εσυ να ακουμπας την 5η δεκαετια ουτε καν να την πλησιαζεις :-D

Επειτα να μας εξηγησεις γιατι η δικη σου ειναι καζουρα και αυτο που σου λενε οι αλλοι ειναι χλευασμος ...Μαλλον αστο ,δεν χρειαζεται ,νομιζω ειναι αδυνατο να  επιχειρηματολογησεις,δεν δυνασαι  ... :-D 

Δημοσ.

Απο που κι ως που κανεις εξαιρετικη φροντ λαιν με αυτους? Ο Πετγουει πχ δεν εχει παιξει ποτε του σε σοβαρο και υψηλο επιπεδο. Ο Σερμαντινι μια ζωη σε υψηλο επιπεδο παιζει και μας κανει να γελαμε, οπως μας εκανε και τη σεζον που μολις τελειωσε. Ο Πριντεζης, αν εννοεις τον φετινο, αντεχεται αλλα δεν φτιαχνει και εξαιρετικη φροντ λαιν, μαλλον βοηθα στη γενικοτερη μετριοτητα της. Με τον Μαυροκεφαλο γελουσε ο κοσμος οταν επαιζε σε σας, μετα επαιξε σε μια απο αυτες τις ομαδες που επαιζε και ο Νικ Καλαθης που μας λες οτι ειναι για παιδακια λυκειου κλπ κλπ. Τον πηρε η Μπαρτσελονα για να καλυψει τον τραυματισμο του Τζαουαι και τον αφηνει ελευθερο μολις 1-2 μηνες μετα. Υποψιαζομαι δηλαδη ποσο εξαιρετικος φροντ λαινερ ειναι που δεν τους εκανε ουτε για αντικαταστατης του Τζαουαι.

Την φροντ λαιν σου ενα ατομο την κρατουσε φετος, το οποιο εφυγε. Και οι καινουργιοι που ερχονται πρεπει να δοκιμαστουν πριν καταληξουμε στο συμπερασμα της εξαιρετικης φροντ λαιν...Να εχετε υποψιν οτι δεν ειναι ολοι Λασμε και Χαινς. Να ρχονται απτο πουθενα δηλαδη και να σηκωνουν την ομαδα στις πλατες τους. Αρα αν φανταζεστε τον Πετγουει και τον Μαυροκεφαλιδη σε τετοιο ρολο, αλλαξτε πλευρο συντομα...

Εντάξει, ας παίξουμε το παιχνίδι: Εντόπισε την ειρωνία

Για πες λοιπόν, περιμένεις αλήθεια να κάνουμε μπασκετική κουβέντα με τα παραπάνω? Πετώντας μπηχτές και χασκογελάκια με σως χλεύης?

Can't do that Sir

Δημοσ.

Εγώ έχω κάνει κάποιες χ συζητήσεις με τον midi αλλά μετά από αυτό

Απλα επειδη περυσι βγηκε παραπανω γλωσσα απο οσο χρειαζοταν ηρθε η φετινη σκουπα για να σας βαλει στη θεση σας και να σας θυμισει οτι ησασταν, ειστε και θα ειστε πελατες.

θα το ρίξω και εγώ στην τρελίτσα  :-) Δεν υπάρχει κάνας λόγος για σοβαρές συζητήσεις προφανώς.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...