Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

Μην μπερδεύεστε. Το +35 το έφαγε ο ΠΑΟ σαν πρωταθλητής Ευρώπης, όχι απλά σαν αιώνιος

Ναι ρε συ αλλα πες μου την τουλαχιστον...ντροπη μου να λεω οτι μας κερδισατε με 35 ποντους με τα δευτερα.

αλλα θα ζητησω συγγνωμη για αυτο που εκανα γιατι στο σχολειο ειχα 8 στην εκθεση και εκφραση.

Δημοσ.

Ρε φιλε κερδισες 0-3 και πηρες το Πρωταθλημα απο τους Πρωταθλητες Ευρωπης,εφαγες 35 ποντους απο μενα ΣΑΝ Πρωταθλητης ευρωπης..

Δημοσ.

Είτε σου αρέσει, είτε όχι, τα στοιχεία μιλάνε μόνα τους.

Έχω 4 παρουσίες στα τελευταία 5 F4 όταν εσύ έχεις τις μισές

και το έχουμε πάρει και οι 2 ισάριθμες φορές, εγώ μάλιστα με repeat

και αντιμετωπίζοντας την ΤΣΣΚΑ του Κιριλένκο, όχι τη Μακάμπι του Σχορτσιανίτη

Ρε φιλε μην ταλαιπωρεισαι με προσθαφαιρεσεις 5ετιες κλπ κλπ.

Εχεις 3 ευρωλιγκες. Δεκτο.

Τωρα πολλαπλασιασε τις επι 2 κι εισαι μεσα. Σε αυτους μιλας και προσπαθεις να πεις κατι. Να πω οτι τα λες σε καναν ΠΑΟΚτση να πω οκ. Αλλα μιλας στους 3 χ 2, νιωσε και μην μπαινεις αυτογκολ χωρις λογο.

Οσο για την τελευταια 5ετια που λες, εχω σηκωσει 1 ευρωπαικη κουπα και σε κερναω καθε Μαιο στα μεταξυ μας με εξαιρεση το περσινο που οφειλε να συμβει γιατι αλλιως στατιστικοι/μαθηματικοι/γαυροι θα επρεπε ολοι μαζι να βουτηξουν και να αυτοκτονησουν. Απλα επειδη περυσι βγηκε παραπανω γλωσσα απο οσο χρειαζοταν ηρθε η φετινη σκουπα για να σας βαλει στη θεση σας και να σας θυμισει οτι ησασταν, ειστε και θα ειστε πελατες. Οποτε επικαλεστειτε καμια 35ρα, πειτε μας για κανα repeat , πειτε οτι κατεβαζει η κουτρα σας τελος παντων που σας φαινεται σπουδαιο, γιατι οσονουπω παλι μπασκετακι θα το λετε και θα βαυκαλιζεστε αναμεταξυ σας για τις κουπες σας στο γυναικειο προπο.

Δημοσ.

Ρε φιλε μην ταλαιπωρεισαι με προσθαφαιρεσεις 5ετιες κλπ κλπ.

Εχεις 3 ευρωλιγκες. Δεκτο.

Τωρα πολλαπλασιασε τις επι 2 κι εισαι μεσα. Σε αυτους μιλας και προσπαθεις να πεις κατι. Να πω οτι τα λες σε καναν ΠΑΟΚτση να πω οκ. Αλλα μιλας στους 3 χ 2, νιωσε και μην μπαινεις αυτογκολ χωρις λογο.

Οσο για την τελευταια 5ετια που λες, εχω σηκωσει 1 ευρωπαικη κουπα και σε κερναω καθε Μαιο στα μεταξυ μας με εξαιρεση το περσινο που οφειλε να συμβει γιατι αλλιως στατιστικοι/μαθηματικοι/γαυροι θα επρεπε ολοι μαζι να βουτηξουν και να αυτοκτονησουν. Απλα επειδη περυσι βγηκε παραπανω γλωσσα απο οσο χρειαζοταν ηρθε η φετινη σκουπα για να σας βαλει στη θεση σας και να σας θυμισει οτι ειστε πελατες για να τελειωνουμε. Οποτε επικαλεστειτε καμια 35ρα, πειτε μας για κανα repeat , πειτε οτι κατεβαζει η κουτρα σας τελος παντων, γιατι οσονουπω παλι μπασκετακι θα το λετε και θα μας λετε για τις κουπες σας στο γυναικειο προπο.

Αν εσυ ησουν στην θεση του ΟΣΦΠ και ειχες 3 Ευρωπαικα και τα 2 εξ'αυτων με repeat και εγω ημουν στην δικια σου θεση με τα δικα σου πρωταθληματα και Ευρωλιγκες (6 στον αριθμο) εισαι σιγουρος οτι δεν θα αναφεροσουν στο repeat που εκανες και δεν εχω κανει εγω?

Και μια αλλη ερωτηση.Αφου δεν πρεπει να μιλαμε οπως λες,εσυ για ποιο λογο μιλας στο ποδοσφαιρακι που εχω 40 κουπες (βαλε 33-36 αφου τα 4-6 ειναι κλεμμενα) και δεν φτανετε τον αριθμο αυτο ουτε αθροιστικα με ολες τις Ελληνικες ομαδες μαζι?

• Like 1
Δημοσ.

Με εχεις δει πολλες φορες να στην λεω για την μπαλα? Μιλας σε ανθρωπο που κραζει περισσοτερο την ομαδα του παρα ασχολειται με τις αλλες, σε οτι αφορα τα ποδοσφαιρικα. Μπορει να μην ξερω πολλα απο μπαλα, αλλα ξερω τουλαχιστον να μην μπαινω αυτογκολ και να αρχιζω να σου λεω οτι σου ριξα 8 μπαλακια το 1929 στο μεταξυ μας και σε ποναει και μη μιλας για ποδοσφαιρο γιατι 8 δεν μου εριξες ποτε σου κλπ :D

Δημοσ.

Τοτε γιατι κλαιγεσαι για διαιτησιες κ.τ.λ στο ποδοσφαιρο? Και επισης δεν απαντησες στο αλλο ερωτημα μου

Δημοσ.

Τοτε γιατι κλαιγεσαι για διαιτησιες κ.τ.λ στο ποδοσφαιρο?

Eπειδη ειναι υπαρκτο + αποδεδειγμενο?

Και επισης δεν απαντησες στο αλλο ερωτημα μου

Μπα εγω εχω συνηθισει να δινω συγχαρητηρια και να παραδεχομαι την ανωτεροτητα του αντιπαλου οχι για το τυπικο της υποθεσης αλλα με επιχειρηματα. Ανετρεξε στο περσυνο σου πρωταθλημα σε ευρωλιγκα και α1, ανετρεξε στην φετινη σου ευρωλιγκα κλπ. Αλλοι εχουν αναγκη να μου λενε για repeat και 35ρες, πριν καλα-καλα συνελθουν απτην ζαλαδα του 0-3. Και μαντεψε γιατι.
Δημοσ.

Μπα εγω εχω συνηθισει να δινω συγχαρητηρια και να παραδεχομαι την ανωτεροτητα του αντιπαλου οχι για το τυπικο της υποθεσης αλλα με επιχειρηματα. Ανετρεξε στο περσυνο σου πρωταθλημα σε ευρωλιγκα και α1, ανετρεξε στην φετινη σου ευρωλιγκα κλπ. Αλλοι εχουν αναγκη να μου λενε για repeat και 35ρες, πριν καλα-καλα συνελθουν απτην ζαλαδα του 0-3. Και μαντεψε γιατι.

Ειπε κανεις οτι δεν κερδισες δικαια με 3-0 φετος?

Δεν ειπα οτι δεν ειναι υπαρκτες,αλλα αφου οπως λες δεν ασχολεισαι με το ποδοσφαιρο τι σε νοιαζουν το τι γινεται εκει? Γιατι ας πουμε δεν ασχολεισαι και με το Βολει και το τι γινεται εκει? Απο την στιγμη που μ λες οτι ειχες ομαδαρα και στο ποδοσφαιρο και οτι τις περισσοτερες φορες σε κερδιζα με την διαιτησια και οτι επαιρνα πρωταθληματα με διαιτησιες και ετσι τοτε ειναι σαν να μου την λες..

Δημοσ.

Απλα επειδη περυσι βγηκε παραπανω γλωσσα απο οσο χρειαζοταν ηρθε η φετινη σκουπα για να σας βαλει στη θεση σας και να σας θυμισει οτι ησασταν, ειστε και θα ειστε πελατες. 

Γεια σου ρε midi με τα ωραία σου...

Δημοσ.

Μα χρειαζεται ενα αθλημα να λεμε οτι υπαρχει δυνατος ΠΑΟ..Γιατι σε ολα τα αλλα δεν υπαρχετε και ουτε θα υπαρξετε πλεον...

Θα παιρνω πρωταθληματα και κυπελλα στο ποδοσφαιρο,στο πολο,στο βολει,παντου.Θα παιζω στην Ευρωπη στην μπαλα και θα παιρνω Ευρωλιγκες στο μπασκετ ενω εσυ θα εισαι ανυπαρκτος σε ολα.Και παιρνε το Πρωταθλημα και το κυπελλο καθε χρονο στο μπασκετ με 3-0

Δημοσ.

Γεια σου ρε midi με τα ωραία σου...

Είναι μεγάλη η πίκρα από το repeat, μην τον παρεξηγείς, έφτασε αμυγδαλές.

Προσπαθεί να εξισώσει το repeat με ένα 3-0 στο υποβαθμισμένο ελληνικό πρωτάθλημα του Βασιλακόπουλου.

Ότι δεν κατάφερε ο βάζελος σε 15 χρόνια, το κατάφερε ο Ολυμπιακός του Μπαρτζώκα σε ένα χρόνο και αυτό τσούζει.

Περαστικά Midi. Κι εγώ αν είχα μόνο αποκούμπι το μπάσκετ και έβλεπα τον αιώνιο να καταφέρνει σε ένα χρόνο, όσα εγώ δεν κατάφερα ποτέ, θα σπαζόμουν άγρια.

Φιλάκια

Δημοσ.

Μαλλον εσυ δεν εχεις καταλαβει και δεν σε παρεξηγω στο εχω ξαναπει αλλωστε ...Κανεις δεν αμφισβητησε το 0-3 σου και μαλιστα πολλοι απο εμας ειπαμε και συγχαρητηρια .Εσυ εισαι αυτος που βγαινει και κλαιγεται ολο τον χρονο για ποδοσφαιρα ,αδικιες ,Μαρινακηδες σαν τον κακομοιρη ...Επειτα να στο παω και αλλιως βαλε ολα τα αθληματα μαζι και κανε το αθροισμα που φανταζομαι θα ξερεις τουλαχιστον αυτο να κανεις και ελα μετα να μου δειξεις τι χρωμα εχει ο σβερκος σου απο τις φαπες που τρως...

Στο μπασκετ το εχουμε πει οτι εχεις περισσοτερους τιτλους κτλ αλλα οταν θα σου λεμε για το +35 μην εκνευριζεσαι(οπως κανεις και σε αλλα threads) και μαθε να συγκρατεισαι για να μην παθεις και τιποτα . :-D Στο φιναλε πρωταθλητες Ευρωπης ειμαστε αυτη την στιγμη ειτε 6 εχεις εσυ ειτε 16 ...Ειπαμε να  σεβεσαι το γεγονος οτι ολο το χρονο δεν σε εχουμε παει καροτσακι στο ποδοσφαιρο και στα υπολοιπα αθληματα αλλιως θα ειχαμε εγκεφαλικα εδω και δεν βλεπω να ξαναεμπαινες ... :-D  Μην εκμεταλλευσαι ομως την καλοσυνη μας Μιδι... :-D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε ζημιες που εχει κανει το νταμπλ στο κεφαλι λεμε. Δεν το υπολογιζα για τοσο σοβαρο το προβλημα...

Ειδικα ο απο πανω ειναι ο ορισμος του παραμιλητου...

Επεξ/σία από MiDi_MiLiZ
Δημοσ.

Αν βαλουμε κατω τα νταμπλ που εχω φετος και τα προηγουμενα χρονια οπως και  τους τιτλους  μαλλον  το δικο σου  κεφαλι θα εχει σοβαρο προβλημα. :-D  Νομιζω αλλωστε οι περισσοτεροι συμφωνουν σε αυτο ... :-D Παιζει βεβαια να το ειχες και απο παλια οταν πρωτοξεκινησαν οι κουπες να γινονται κοκκινες...

Ειπαμε μην εκνευριζεσαι ηρεμια θελει και ψυχραιμια να περασουν και οι ζεστες και μετα στρωσε τον σβερκο σου για νεες φαπες...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...