konstantinos77 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Σου ειπα ξανα Anubis ,αναφερθηκα σε πιο παλιο αγωνα ...Το διαβασες το post μου? Οχι μαλλον ...Περα ομως απο αυτο τι προσπαθεις να μου αποδειξεις ακομα και απο αυτον τον αγωνα που εβαλες δεν μπορω να καταλαβω ..Οτι δεν θελατε να σπασετε το +35 ? Δεν εχει νοημα και λογικη αυτο που λες .Δες το παιχνιδι στα τελευταια 7λεπτα να δεις πως παιζετε απο το σημειο που βαραει το τριποντο ο Σπανουλης στον αιφνιδιασμο και κανει το 75-45 .Αν εσυ θεωρεις οτι ΔΕΝ ηθελε ο Ομπραντοβιτς να το σπασει οκ πασο ...Αν εχεις ορεξη παντως πηγαινε σε εναν αγωνα 2004-2005 σε κανονικη περιοδο νομιζω αυτος ηταν....
Anubis13 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Σου ειπα ξανα Anubis ,αναφερθηκα σε πιο παλιο αγωνα ...Το διαβασες το post μου? Οχι μαλλον ...Περα ομως απο αυτο τι προσπαθεις να μου αποδειξεις ακομα και απο αυτον τον αγωνα που εβαλες δεν μπορω να καταλαβω ..Οτι δεν θελατε να σπασετε το +35 ? Δεν εχει νοημα και λογικη αυτο που λες .Δες το παιχνιδι στα τελευταια 7λεπτα να δεις πως παιζετε απο το σημειο που βαραει το τριποντο ο Σπανουλης στον αιφνιδιασμο και κανει το 75-45 .Αν εσυ θεωρεις οτι ΔΕΝ ηθελε ο Ομπραντοβιτς να το σπασει οκ πασο ...Αν εχεις ορεξη παντως πηγαινε σε εναν αγωνα 2004-2005 σε κανονικη περιοδο νομιζω αυτος ηταν.... Δεν στοιχηματισαμε οτι μπορω να βρω αγωνα που βαζει την 2η πενταδα? Δεν ειπες οτι αυτο που λεω δεν ισχυει?
konstantinos77 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Οχι φιλε ...Εγω εγραψα κατι συγκεκριμενο αναφερθηκα οτι παλευατε σε καποιον συγκεκριμενο αγωνα (και οχι μονο σε εναν ) να σπασετε το +35 και εσυ απαντησες στο ΔΙΚΟ ΜΟΥ post και ειπες οτι δεν ισχυει και οτι εβαζες 2η πενταδα μιλωντας παντα για τον αγωνα που ανεφερα εγω εννοειται ....Εγω ειπα οτι δεν ισχυει αυτο που εγραψες εσυ μιλωντας για τον αγωνα που σου ειπα εγω.Διαβασε και το παρακατω τις τελευταιες γραμμες ... http://archive.sport.gr/basket/hellas05/050213/paoosf.asp Ειδες που θυμαμαι καλυτερα απο σενα ? Εστω και αν δεν επαιζε ο Γιαννουζακος
Anubis13 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Nαι μονο που εσυ απαντησες σε δικο σου συλλογισμο οχι στον δικο μου. Mπα θυμαμαι τον Ομπραντοβιτς να προσπαθει να την σπασει οταν παιζαμε με κατι Γιαννουζακους και να παιρνει ταιμ αουτ 3-4 λεπτα πριν την ληξη ,τοσο πολυ τον ποναγε τον κοντο ....Αυτο που λες δεν ισχυει ... Τελικα ισχυει αυτο που λεω η οχι? Γιατι εγω δεν ισχυει δεν το χρησιμοποιησα στα τελευταια μου ποστ. Βεβαια πρωτα εγω εγραψα για το +35 και μετα εσυ για τον αγωνα. ακομα και αυτο αναποδα το γραφεις. Οχι φιλε ...Εγω εγραψα κατι συγκεκριμενο αναφερθηκα οτι παλευατε σε καποιον συγκεκριμενο αγωνα (και οχι μονο σε εναν ) να σπασετε το +35 και εσυ απαντησες στο ΔΙΚΟ ΜΟΥ post και ειπες οτι δεν ισχυει και οτι εβαζες 2η πενταδα μιλωντας παντα για τον αγωνα που ανεφερα εγω εννοειται Μπορεις να τσεκαρεις και την προηγουμενη σελιδα αν εχεις αμφιβολιες
LRoi Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Αυτο το κλαμα μετα γλυψιματος για να βγει τελικως κατι μεταξυ πικροχολιασης και καζουρας, με αποτελειωνει Να μην αναφερθω καν στον Αλεφαντισμο που απο το 35 πηγαμε σε Γιαννουζακους, απο ΓΙανουζακους στον Ζοτς και απο τον Ζοτς στον Νταρμπισαιρ για να καταληξουμε εν τελει σε ενα συμπερασμα/point που οποιος το καταλαβε να σηκωσει το χερι. Tο απο πανω ποστ ειναι γενικα ο ορισμος του "παραμιλαω" ή βαδιζω και παραμιλω που λεει κι ενα ασμα. Α ρε ατιμε Λασμε , α ρε ατιμε Μητσο. Ευτυχως έχουν τα δικά σου μηνύματα συνοχή και σπας τη μονοτονία. Μοίρασε πόνο ο παππούς και συνέχισε με πόνο ο Μπαρτζώκας. Αδικημένοι της Ευρωλίγκας... Τσου ρε
konstantinos77 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Nαι μονο που εσυ απαντησες σε δικο σου συλλογισμο οχι στον δικο μου. Τελικα ισχυει αυτο που λεω η οχι? Εσυ ειπες οτι ξεχασα τις φορες που εριχνε ο Ζοτς μεσα τα δευτερα για να μην εχουμε μαζικες αυτοκτονιες σωστα? Απαντωντας σε δικο μου ποστ για το +35 και οτι το εχω κανει σωβρακοφανελα .Ωραια μεχρι εδω ...Εγω αναφερομαι σε κατι συγκεκριμενο οτι πασχιζατε να καλυψετε το +35 ,οχι φυσικα σε ολους τους αγωνες εννοειται αλλα θυμαμαι 1-2 παιχνιδια και ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ 1-2 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ σου ειπα οτι ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ αυτο που ειπες .Το ενα ηταν αυτο που σου εστειλα στο link παραπανω .Πανω σε αυτο βαλαμε ας το πουμε στοιχημα .Αυτο που λες εσυ δεν βγαζει κανενα νοημα ,δηλαδη να μου δειξεις οτι ο Ζοτς εκανε αλλαγες στο +30 πριν την ληξη του παιχνιδιου για να ξεκουρασει παιχτες επειδη ειχε και τριτο παιχνιδι .Το εκανε δηλαδη πιστευεις επειδη δεν ηθελε να σπασει το ρεκορ επειδη σεβονταν τον Ολυμπιακο ? Ποιο το νοημα σε αυτο που υποστηριζεις ?Τελος παντων ...
Anubis13 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Ο Μπαρτζωκας γιατι δεν εκανε αλλαγες στον τελικο της ευρωλιγκας? Επειδη δεν ηταν +30 η επειδη δεν ειχε τριτο παιχνιδι? Ο Πεδουλακης φετος στον πρωτο τελικο γιατι δεν εκανε αλλαγες στο +18? Δεν ειχε και αλλα παιχνιδια?
konstantinos77 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Ο Μπαρτζωκας γιατι δεν εκανε αλλαγες στον τελικο της ευρωλιγκας? Επειδη δεν ηταν +30 η επειδη δεν ειχε τριτο παιχνιδι? Ο Πεδουλακης φετος στον πρωτο τελικο γιατι δεν εκανε αλλαγες στο +18? Δεν ειχε και αλλα παιχνιδια? Επειδη δεν εκαναν ο Μπαρτζωκας και ο Πεδουλακης αλλαγες φετος σημαινει οτι ο Ζοτς τις εκανε ρε Anubis για να μην σπασει το +35? χαχαχαχα .Ενταξει εισαι ωραιος παντως ...Επισης σου επαναλαμβανω οτι αναφερομαι σε αλλο αγωνα ελεος ...
Superpie Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Ο Μπαρτζωκας γιατι δεν εκανε αλλαγες στον τελικο της ευρωλιγκας? Επειδη δεν ηταν +30 η επειδη δεν ειχε τριτο παιχνιδι? Ο Πεδουλακης φετος στον πρωτο τελικο γιατι δεν εκανε αλλαγες στο +18? Δεν ειχε και αλλα παιχνιδια? Δηλαδη με λιγα λογια λες οτι το +35 προεκυψε επειδη επαιξες με τα δευτερα ετσι?
Anubis13 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Επειδη δεν εκαναν ο Μπαρτζωκας και ο Πεδουλακης αλλαγες φετος σημαινει οτι ο Ζοτς τις εκανε ρε Anubis για να μην σπασει το +35? χαχαχαχα .Ενταξει εισαι ωραιος παντως ... Εσυ το υποστηριζεις αυτο. Λες οτι το δικο μου επιχειρημα δεν ισχυει και μου λες οτι θελει να ξεκουρασει τους παικτες και μολις σου βρω το αντιπαραδειγμα, μου κανεις τον καμποσο. Ποσο Μπροστα ηταν ο ζοτς...Ξεκουραζε και παικτες σε ντερμπυ...Οταν λεω αχρηστο τον πεδουλακη με κραζουνε μετα..Θελω να με υποστηριζεις του χρονου οταν θα του τα χωνω. Δηλαδη με λιγα λογια λες οτι το +35 προεκυψε επειδη επαιξες με τα δευτερα ετσι? Καλα ασε εχω ποιασει γραμμη επικοινωνιας με τον αλλον..επειδη εγω δεν εγραψα αυτο που λες, αστο
konstantinos77 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Τι αντιπαραδειγμα να μου βρεις ? Σου εστειλα link παραπανω σε ποιον αγωνα αναφερομουν ...Σε λιγο θα μου πεις οτι ο Ζοτς ειναι κρυφογαυρος ...
LRoi Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Σηκωνω τα χερια ψηλα. Αν ο προσφατος αγωνας δεν ειναι αποδεικτικο στοιχειο μιας και οπως εγραψε και ο δικηγορος σου ο ολυμπιακος ειναι η καλυτερη ομαδα της 5ετιας ποιον αγωνα να βρω? εναν του 1821 ειναι καλα? Και δευτερον επειδη βαριεμαι τα σεντονια πιο μακρια και απο του washcloud, o απο πανω ειναι μια ζωη στον πονο του. Είτε σου αρέσει, είτε όχι, τα στοιχεία μιλάνε μόνα τους. Έχω 4 παρουσίες στα τελευταία 5 F4 όταν εσύ έχεις τις μισές και το έχουμε πάρει και οι 2 ισάριθμες φορές, εγώ μάλιστα με repeat και αντιμετωπίζοντας την ΤΣΣΚΑ του Κιριλένκο, όχι τη Μακάμπι του Σχορτσιανίτη
Anubis13 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Είτε σου αρέσει, είτε όχι, τα στοιχεία μιλάνε μόνα τους. Έχω 4 παρουσίες στα τελευταία 5 F4 όταν εσύ έχεις τις μισές και το έχουμε πάρει και οι 2 ισάριθμες φορές, εγώ μάλιστα με repeat και αντιμετωπίζοντας την ΤΣΣΚΑ του Κιριλένκο, όχι τη Μακάμπι του Σχορτσιανίτη Ναι δεν θυμαμαι να το αμφισβητησα. Εδω ρε διαβασε απο πανω ο αλλος μου λεει οτι εγραψα οτι παιξαμε με τα δευτερα και φαγαμε 35. Αυτο καταλαβε 2 σελιδες τωρα! Τι αντιπαραδειγμα να μου βρεις ? Σου εστειλα link παραπανω σε ποιον αγωνα αναφερομουν ...Σε λιγο θα μου πεις οτι ο Ζοτς ειναι κρυφογαυρος ... Ωραια και εγω σου εβαλα βιντεο που βαζει την 2η πενταδα και μου λες οτι ξεκουραζει τους παικτες. Σε ρωταω σε ποσους αγωνες μπακετ το εχεις δει και μου λες ειναι γελοιο επιχειρημα.
konstantinos77 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Ωραια και εγω σου εβαλα βιντεο που βαζει την 2η πενταδα και μου λες οτι ξεκουραζει τους παικτες. Σε ρωταω σε ποσους αγωνες μπακετ το εχεις δει και μου λες ειναι γελοιο επιχειρημα. Ξεκουραζει παιχτες επειδη ακολουθουσε και τριτο παιχνιδι στο ΣΕΦ ...Επειτα δεν στεκει σαν επιχειρημα αυτο που λες που να δικαιολογει οτι ο Ομπραντοβιτς το εκανε(αλλαγες) γιατι δεν ηθελε να σπασει το +35...Το εκανε σαφως γιατι ηθελε να ξεκουραστουν καποιοι παιχτες και οχι για αυτο που υποστηριζεις εσυ και το οποιο δεν εχει νοημα . Επειτα και σε αυτον τον αγωνα που αναφερεσαι παλι το +35 κυνηγαει Εγω σου εδειξα εναν αγωνα στην κανονικη περιοδο που εκει το κυνηγησε το +35 μετα μανιας , ειχε παει μαλιστα +38 καποια στιγμη .
Anubis13 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Ξεκουραζει παιχτες επειδη ακολουθουσε και τριτο παιχνιδι στο ΣΕΦ ...Επειτα δεν στεκει σαν επιχειρημα αυτο που λες που να δικαιολογει οτι ο Ομπραντοβιτς το εκανε(αλλαγες) γιατι δεν ηθελε να σπασει το +35...Το εκανε σαφως γιατι ηθελε να ξεκουραστουν καποιοι παιχτες και οχι για αυτο που υποστηριζεις εσυ και το οποιο δεν εχει νοημα . Επειτα και σε αυτον τον αγωνα που αναφερεσαι παλι το +35 κυνηγαει Εγω σου εδειξα εναν αγωνα στην κανονικη περιοδο που εκει το κυνηγησε το +35 μετα μανιας , ειχε παει μαλιστα +38 καποια στιγμη . Νταξει εχεις δει σε πολλα παιχνιδια να βγαινει η 5αδα και αυτο κανει το επιχειρημα σου λογικο. νταξει κερδισες. Ολοι οι υπολοιποι που δεν το κανουν ειναι μαλακες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις