Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@ Midi 

Κλασικός βάζελος. Όταν παίζουν οι ίδιοι παίχτες στον βάζελο είναι παιχταράδες, όταν παίζουν στον Ολυμπιακό γελάει ο κόσμος.

Στο F4 βέβαια σου είχε κοπεί το γελάκι με τον Σερμαντίνι.

Mπα τον Σερμαντινι εχω καιρο που τον κραζω, πρωτου ερθει σε σας και οποιος εχει τα ματια του ανοιχτα και δεν μπερδευει το μπασκετ με το χαντμπολ συμφωνει.

Ποιο f4? Στο ανετο μου και χαλαρο νταμπλ-σκουπα με πονεσε πολυ ο Σερμαντινι...Ακομα τους εφιαλτες του εχω.

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

Ρε midi καταλαβε οτι στους τελικους δεν πηγε κανεις καλα,ΚΑΝΕΝΑΣ ειτε αυτος λεγεται Χαινς ειτε Σπανουλης

Δημοσ.

Για μενα απ τον ΟΣΦΠ πρεπει να κρατησει το Σπανουλη,αν θελει να συνεχισει στο ιδιο επιπεδο.Αν φυγει θα ειναι ειστε απλα μια καλη ομαδα διχως ηγετη.

Ολοι οι παιχτες σας ανεβαινουν επιπεδο κ μονο που ειναι αυτος στην ομαδα.

Ο Σπανουλης ειναι μισθοφορος,αν του δωσεις περισσοτερα χρηματα θα μεινει,ουτε ολυμπιακοφροσυνη σας πουλησε ποτε,ουτε τιποτα.

Ξερει οτι αυτο που κανει το κανει πολυ καλα κ απλα ανεβαζει τη τιμη του.

Για το Χαινς εχω πει πως δε μου γεμιζει το ματι κ δεν αλλαζω τωρα γνωμη.

Δεν ξέρω αν έβλεπες Ολυμπιακό αυτή τη διετία αλλά πληροφοριακά, όλες τις μεγάλες διαφορές εις βάρος μας τις γυρίσαμε χωρίς Σπανούλη στην πεντάδα.

Δημοσ.

Mπα τον Σερμαντινι εχω καιρο που τον κραζω, πρωτου ερθει σε σας και οποιος εχει τα ματια του ανοιχτα και δεν μπερδευει το μπασκετ με το χαντμπολ συμφωνει.

Ποιο f4? Στο ανετο μου και χαλαρο νταμπλ-σκουπα με πονεσε πολυ ο Σερμαντινι...Ακομα τους εφιαλτες του εχω.

Παίρνε εσύ τα σωληνοπρωταθλήματα και άσε με εμένα με τις ευρωκούπες, εκεί που παίζεται το πραγματικό μπάσκετ, εκεί που ήσουν η χαρά του κάθε πικραμένου.

Έκανε τίποτα ο Σπανούλης φέτος γενικά? 

Τίποτα, απλά είχε πάνω του συνεχώς 2 και 3 παίχτες και στον τελικό με τη Ρεάλ ούτε αυτό ήταν αρκετό.

Δεν ξέρω αν έβλεπες Ολυμπιακό αυτή τη διετία αλλά πληροφοριακά, όλες τις μεγάλες διαφορές εις βάρος μας τις γυρίσαμε χωρίς Σπανούλη στην πεντάδα.

Προφανώς, γιατί απλά γινόμασταν απρόβλεπτοι.

Δημοσ.

Καλά εντάξει παιδιά μην τσακώνεστε, ας παίρνει κάθε χρόνο ο ΠΑΟ ντάμπλ με 3-0 στους τελικούς, και ας παίρνω εγώ την Ευρωλίγκα. Win-win βαρβάτο.

• Like 2
Δημοσ.

Σχεδον ολα τα ματς στην Ευρωλιγκα,κ τα μεταξυ μας εδω.

Συμφωνω πως οι μεγαλες ανατροπες εγιναν χωρις αυτον στην 5αδα.Αλλα ηταν παντα αυτος εκει στο τελος κ σου καθαριζε τη μπουγαδα.

Δε πιστευω πως θα ειχες παρει το τελικο με τη Ρεαλ αν δεν εκανε την ηγετικη εμφανιση του 2ου ημιχρονου στο τελικο.Ηταν κακος στην αρχη,βγηκε πηρε τις ανασες του μπηκε κ σου καθαρισε το ματς.

Επισης στη Τουρκια στους 8 που κερδιζατε με 10 ποντους,παλι με ανατροπη των μικρων κ δεν τον εβαλε ο κοουτς στο τελος,θυμασε τι εγινε.

Αυτο πληρωνουν στο Σπανουλη ενα καραβι λεφτα,μεγαλες ευρωπαικες ομαδες για να τον παρουν, δεν ειναι ηλιθιοι .

Δημοσ.

Οι απόψεις διαφέρουν, εγώ είμαι πεπεισμένος οτι η ομάδα με 2 αμερικανά γκάρντ αντί για Σπανούλη θα είναι πολύ καλύτερη και δεν θα κολλάει κάθε φορά που του κάνουν ντάμπλ και τρίπλ τίμ...

Δημοσ.

Οταν λετε για τις ευρωκουπες που σαρωνετε μιλατε για αυτες που εχουμε γυρω στι 6 και εσεις καπου τις μισες? :D

Κατα τ'αλλα οτι δεν ξερετε ορισμενοι να συζητατε το ξεραμε. Απο την φροντ λαιν του γαυρου καταληξατε να μιλατε για f4 για ευρωκουπες :D

Παίρνε εσύ τα σωληνοπρωταθλήματα και άσε με εμένα με τις ευρωκούπες, εκεί που παίζεται το πραγματικό μπάσκετ, εκεί που ήσουν η χαρά του κάθε πικραμένου.

Ετσι ετσι. Το κυπελλο δεν ειχε αξια γιατι θα μας κανατε μπανανα στο πρωταθλημα και μολις εγινε το αντιθετο δεν ειχε αξια ουτε το πρωταθλημα. Και του χρονου που θα επανελθεις στα φυσιολογικα σου 0/3 κι εγω θα παιζω μεταξυ νταμπλ και τριπλ θα μας λες για το μπασκετακι ξανα :D

Γαυρος απο κουνια λεμε.

Δημοσ.

Οι απόψεις διαφέρουν, εγώ είμαι πεπεισμένος οτι η ομάδα με 2 αμερικανά γκάρντ αντί για Σπανούλη θα είναι πολύ καλύτερη και δεν θα κολλάει κάθε φορά που του κάνουν ντάμπλ και τρίπλ τίμ...

Isiah Thomas : if you dont keep him (your superstar) means total rebuild and if its a total rebuild then you're saying we are gonna try and find 2-3 players who equal the level of talent that "x player" was... and history tells us that you always end up overpaying for those 2-3 guys that you think its gonna take the place of your superstar.

Alvin Gentry : i think over the years in this league , GREAT is better than 2 good. you can go out and get 2 really good players but it still wont bring you back what you lost from a great player. It just doesnt work out

• Like 1
Δημοσ.

Όχι Μίντι, απλά σε λίγο θα ακούσουμε οτι ντάμπλ Ελλάδας > Ευρωλίγκα. Αναλογικά λοιπόν, προτιμώ να παίρνω Ευρωλίγκα και ας χάνω το πρωτάθλημα. Πές μου οτι δεν θα αντάλλαζες τα τελευταία σου 10 πρωταθλήματα για 2-3 Ευρωλίγκες ακόμα.

• Like 1
Δημοσ.

Φιλε μου για τον Σερμαντινι ελεγα εγω αλλα και την φροντ λαιν γενικοτερα. Συζητηση καθαρα μπασκετικη. Δεν ανακατεψα Ευρωλιγκες και πρωταθληματα. Αλλος ανευ επιχειρηματων επιστρατευσε το φ4 για να μου πει για τον Σερμαντινι κατι (τι?). Και απαντησα για τις εμφανισεις του σε κυπελλο-πρωταθλημα, εαν θεωρει οτι με αυτον για 3ο σεντερ εχει κατι καλυτερο απτον Γλυνιαδακη αλλων σεζον.

Δημοσ.

Ερώτηση. Ποιος ήταν 3ος σέντερ στον ΠΑΟ? 

Και για να πω και γιατί ρωτάω. Ας είναι ο Γεωργάκης τρίτος σέντερ ή ο Καββαδάς ξέρω γω. Δεν είναι το 3ο σέντερ αυτό που θα με πειράξει. Ας είναι οι άλλες θέσεις στην front line όπως πρέπει..

Δημοσ.

Φιλε μου για τον Σερμαντινι ελεγα εγω αλλα και την φροντ λαιν γενικοτερα. Συζητηση καθαρα μπασκετικη. Δεν ανακατεψα Ευρωλιγκες και πρωταθληματα. Αλλος ανευ επιχειρηματων επιστρατευσε το φ4 για να μου πει για τον Σερμαντινι κατι (τι?). Και απαντησα για τις εμφανισεις του σε κυπελλο-πρωταθλημα, εαν θεωρει οτι με αυτον για 3ο σεντερ εχει κατι καλυτερο απτον Γλυνιαδακη αλλων σεζον.

Oh really? Κάνε κανένα edit καλύτερα (ξέρεις εσύ), γιατί εσύ μίλησες για σκούπες.

Anyway, τα είπαμε κάνε σκούπες εσύ να κάνω κούπες εγώ, από τις μεγάλες.

Α και τα 6 καλά ήταν κάποτε. Τότε που είχες ομάδα. Την τελευταία πενταετία ο Ολυμπιακός είναι η κορυφαία ομάδα στην Ευρώπη, με συμμετοχή σε τέσσερα F4 από τα 5 και κατάκτηση των 2 με repeat. 50% επιτυχία, not bad.

Δημοσ.

Ο ΠΑΟ ουτε 2ο σεντερ δεν ειχε. Πιθανως γιαυτο και να εμεινε εκτος φ4 (περα απτη διαιτησια, την οποια εισαι αναγκασμενος να κερδιζεις καποιες φορες, δυστυχως).

Αλλα αν ψαχνεις για το 3ο σεντερ μας, νομιζω οτι αυτος ηταν ο Τσαρτσαρης για εφετος που επαιζε μεταξυ 4-5 αναλογως των αναγκων καθε αγωνα.

Oh really? Κάνε κανένα edit καλύτερα (ξέρεις εσύ), γιατί εσύ μίλησες για σκούπες.

Anyway, τα είπαμε κάνε σκούπες εσύ να κάνω κούπες εγώ, από τις μεγάλες.

Α και τα 6 καλά ήταν κάποτε. Τότε που είχες ομάδα. Την τελευταία πενταετία ο Ολυμπιακός είναι η κορυφαία ομάδα στην Ευρώπη, με συμμετοχή σε τέσσερα F4 από τα 5 και κατάκτηση των 2 με repeat. 50% επιτυχία, not bad.

Ελα την γαυροτρελιτσα σε αυτους που τσιμπανε. Εσυ αρχισες να λες τα αστεια περι φ4 και Σερμαντινι και αν μου εσπασε το γελακι και πηρες απαντηση στο ιδιο μηκος κυματος.

ΥΓ. Τοτε που ειχα ομαδα? Φετος που πηρα χαλαροτατο νταμπλ απο την "καλυτερη ομαδα της Ευρωπης την τελευταια 5ετια" , τι ειχα? :D

ΥΓ2. Στις κουπες απτις μεγαλες που κανεις εσυ, εχεις τις μισες απτην ομαδουλα μου. Get used to it , χωνεψε το, πιστεψε το, και αλλαξε καραμελα. Με αυτο το "την τελευταια 5ετια" ας πουμε, κατι κανεις, to ceytosvzeiw :D Το προβλημα ειναι οτι θα μεινει 5ετια. Βαλε ενα ασσο τωρα μπροστα στα 5 ετη και χτυπησες διανα: Παναθηναικος. :D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...