adi32 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 http://www.olympiacos.org/article/24072/o-blantimir-bais-ston-olympiako Τι μοδα κι αυτη με τα τατουαζ ? Εχουμε κανεναν χωρις ?
Weiss Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Υπεγραψε κ ο Βαις στην μπαλα , σαν γαμηδι παει αυτος και εχει και τρομερο σουτ , αντε να δουμε Η αληθεια ειναι οτι ισως ειμαι λιγο υπερεκτιμημενος =) 3
margaritagr Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Λοιπον πρεπει να πηραμε παιχταρα. Θα δειξει
Superpie Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Ολοι ειναι παικταραδες απο αυτους που ακουγονται μεχρι αποδειξης του αντιθετου.Γιατι και ο Μασαντο σαν παικταρας ολκης ηρθε και αποδειχτηκε νεροπιστολο με χαλασμενο γεμιστηρα... 2
capten- Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Καλοί είναι αρκεί να υπηρετήσουν την φιλοσοφία που θέλει να περάσει ο κόουτς. Πάντως ο Αμαλφιτ'ανο θα παίρνει 1.500.000 τον χρόνο.Τον θέλαμε και πέρυσι μου είπανε.
Tilemaxx Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 (επεξεργασμένο) στην ΤΣΣΚΑ που ολοι λιδορείτε ετοιμάζεται μια πρωτοποριακή, για τα Ευρωπαικα δεδομένα ομάδα, που είναι πιθανό να αποτελέσει σταθμό στο Ευρωπαικο μπασκετ με τον τρόπο που θα αγωνιζεται, ενα πείραμα που ευχομαι να πιάσει μηπως δουμε λίγο πιο θεαματικό μπασκετ στην Ευρώπη. Κάθε χρονιά τα ίδια ακούμε για την ΤΣΣΚΑ, κάθε χρόνο ξεκινάει φαβορί και ΘΑ παίξει μπασκετάρα κτλ, αλλά στα δύσκολα τρώει φάπες. Επεξ/σία 29 Ιουνίου 2013 από Tilemaxx 1
LRoi Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Εγώ πάλι δεν εύχομαι να πιάσει το πείραμα της ΤΣΣΚΑ. Η λογική, μαζεύω ότι καλύτερο κυκλοφορεί Ευρώπη, μπας και πάρω Ευρωπαϊκό, είναι αστείο εγχείρημα. Το πείραμα πέτυχε με τον Ολυμπιακό. Μία παρέα έκανε repeat με μπάτζετ, υποδιπλάσιο από αυτό των αντιπάλων του. Δεν κερδίζουν οι μισθοφόροι τίτλους, οι παρέες κερδίζουν. Το μόνο κακό είναι ότι η ΤΣΣΚΑ μας αφαίρεσε ένα χρήσιμο εξάρτημα και εύχομαι να το αντικαταστήσουμε επάκια.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Κάθε χρόνια τα ίδια ακούμε για την ΤΣΣΚΑ, κάθε χρόνο ξεκινάει φαβορί και ΘΑ παίξει μπασκετάρα κτλ, αλλά στα δύσκολα τρώει φάπες.H CSKA εντωμεταξυ πεφτει ακριβως σε αυτην την παγιδα καθε χρονια. Νομιζουν οτι εχουν υπερομαδα, νομιζουν οτι οι νικες ερχονται μονες τους και ξυνονται και μετα ψαχνουν το λαθος. Επισης, να τονισουμε, οτι αν η CSKA δεν ειχε τις γνωστες 100-0 διαιτησιες που εχει συνηθως σε τοπ16/τοπ8, θα ηταν μια εξαιρετικη Μοντεπασκι Σιενα ως προς τις πορειες και μια εξαιρετικη Φενερμπαχτσε ως προς το value for money του ροστερ. Την συνολικη ξεφτυλα τους, την καλυπτουν λοιπον αυτοι που την διοριζουν στα φ4 καθε χρονο. Κατα τ'αλλα αν ψωνιζεις καθε χρονο απο το πανω ραφι, προφανως ολοι θα σε λενε φαβορι, προφανως ολοι θα σε λενε σουπερ πρωτοποριακο ροστερ, προφανως καποια στιγμη θα ερθουν ετσι τα πραγματα και θα το σηκωσεις. Η συνολικη πορεια αυτης της ομαδας την τελευταια 10ετια δεν αντικατοπτριζει αυτην την ομαδαρα για την οποια ακουμε καθε σεζον.
Tilemaxx Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Και διαιτησίες είχε, αλλά και φοβερά ρόστερ την διετία 2006-2008. Χόλτεν-Λάνγκτον-Σμόντις-Παπαλουκάς-Άντερσεν κτλ. Άλλά απο εκεί και μετά δεν δικαιολόγησε σε καμία άλλη χρονιά τον τίτλο του φαβορί όταν ήρθαν τα δύσκολα. Ο Ολυμπιακός ή ο Παναθηναϊκός με τέτοια μπάτζετ άνετα θα είχαν άλλες 1-2 ευρωλίγκες ακόμα. Γιατί άλλο να παίζει ο παίκτης και να ακούει τους κρυόκωλους οπαδούς της Μόσχας, και άλλο να παίζει σε ομάδες με τεράστιο κόσμο όπως οι 2 της Αθήνας. Πορώνεσαι περισσότερο όταν ξέρεις οτι απο πίσω σου έχεις τόσο φανατικό κόσμο.
Superpie Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Φιλε μου οταν αυτοι οι παικτες που επαιζαν φετος και περυσι στην Τσσκα και επαιρναν 30-60% παραπανω χρηματα απο οτι οποιαδηποτε αλλη ομαδα στην διοργανωση και ο λογος ηταν αυτος για να πανε στην Τσσκα καταλαβαινεις οτι πηγαν για τα χρηματα και οχι για την διακριση.Δλδ το παραδακι να παρω και στα τετοια μου να μην παρω Ευρωλιγκα..Και ο ολυμπιακος και ο Παο για τις ευρωλιγκες ακριβως αυτο καταφεραν,οτι εγιναν μια παρεα και δεν κοιτουσαν μονο το συμβολαιο τους αλλα τους στοχους..
Cossutius. Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Eλάτε υπάρχει κινητικότητα στο ποδόσφαιρο. Μετά τη μεταγραφή του Βαις (κλεισαμε απο εξτρεμ) και τη συμφωνία με τον Αμαλφιτανό (απο μέρα σε μέρα θα ανακοινωθει και αυτος οπως ολα δειχνουν), παίρνουμε λέει έναν Ντομινγκεζ. Δε τον ξέρω τον παιχτη, ειναι 32 αλλά έχει φουλ σεζόν στο Ισπανικό πρωτάθλημα. Η κατάσταση έχει αρχισει και μου θυμίζει αρκετά τον Ολυμπιακου της περιουδου 2008. Με Γκαλέτι, Νουνιεζ, Λουα2, Κοβάσεβιτς κτλ. Θα δειξει βέβαια.
adi32 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Αυτες ειναι οι καλυτερες φασεις του Ντομιγκεζ? Ενα γκολ που δεν εβαλε και το δειχνει 6 φορες ενα κορνερ και κατι φαουλ που του κανανε ? Αργοκινητο καραβι μου φαινεται και 32αρης
Cossutius. Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δε τον ξέρω καθόλου τον παιχτη. Απ όσο διαβάζω έχει μεγάλο ονομα στην Αργεντινη και φέτος στην Ισπανία ήταν εξαιρετικός και βασικότατος σε ομάδα που παραλίγο να βγει Ευρωπη. Ειναι μια διασταυρωση λένε Φουστέρ με καθαρόαιμο επιθετικο. Παίζει λέει περισσότερο πίσω απ τον επιθετικο, μοιράζοντας τη μπάλα. Απ όσο διάβασα ολα αυτά πάντα.
Cossutius. Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Μαζί σου, αλλά δεν έρχεται και σαν κανα μεγάλο ονομα. Περισσότερο για να βοηθήσει τον παιρνουν, οχι σαν βασικουρα κτλ... Εδω βοηθησε ο Ορμπαιθ και ο Κοβάσεβιτς, δεν υπάρχει λογος να μη βοηθησει και αυτος. Θα δειξει. Περιμένω καλυτερους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις