LRoi Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Παντού. Το έχει δημοσιεύσει πρώτο το Goal και γι΄ αυτό προσωπικά κρατάω μια πισινή να τους εκθέτει ο Μαρινάκης με τέτοιες πληροφορίες.
adi32 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 τι να τον κανουμε αυτον ? Θα σοβαρευτει να παρει κανα παικτη της προκοπης ή του αρεσει η μοναξια στις κερκιδες ?
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Για τον Χαινς καλως ηλθατε στον Ραζνατοβιτς που οταν εσκιζε εμας ηταν μαγκας και τωρα εγινε τομαρι. Επεται και ο Σπανουλης. Θα σας χορεψει στο ταψι μεχρι να ανανεωσει, αν ανανεωσει. Για τον Μαντζιο εχω που γελαω 1 ωρα με το τρολαρισμα που ριχνει ο χοντρος. Εχει και Σωτηρη Λεοντιου, Αντωνη Πετροπουλο, Νορντιν Βοουτερς κλπ
LRoi Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Για τον Μαντζιο εχω που γελαω 1 ωρα με το τρολαρισμα που ριχνει ο χοντρος. Εχει και Σωτηρη Λεοντιου, Αντωνη Πετροπουλο, Νορντιν Βοουτερς κλπ Πάρε εσύ αυτόν και όλους τους άλλους μπορούμε να τους αντέξουμε
Chrisxxx Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Ο Σπανουλης θα ανανεώσει γιατι τόσα λεφτά δεν θα τα βρει πουθενα αλλου, εκτός και αν κλεισει ο οσφπ Λαφαγιετ και βρει αντικαταστάτη οπότε ή θα ριξει αρκετα τις απαιτησεις του ή θα παει διακοπες στην Τουρκια. Ο Χαινς ήταν λογικό να φυγει, μου έκανε εντύπωση που δεν χτυπησε μεγαλύτερο συμβόλαιο ομως, στην ΤΣΣΚΑ που ολοι λιδορείτε ετοιμάζεται μια πρωτοποριακή, για τα Ευρωπαικα δεδομένα ομάδα, που είναι πιθανό να αποτελέσει σταθμό στο Ευρωπαικο μπασκετ με τον τρόπο που θα αγωνιζεται, ενα πείραμα που ευχομαι να πιάσει μηπως δουμε λίγο πιο θεαματικό μπασκετ στην Ευρώπη.
Bourdoulas Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Αν ήμουν Χάινς ούτε εγώ θα έμενα στον Ολυμπιακό. Πρώτον για τα χρήματα και δεύτερον γιατί οι κερκίδες και το πρωτάθλημα είναι σάπια.
linuslost Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Για τρίτος επιθετικός να παίζει βασικός στο κύπελλο, μια χαρά είναι. Τι μια χαρα? Πλακα κανεις τωρα? 1.000.000 φορες να προωθησει για τριτο καποιον απο την ομαδα Νεων ή να παρει καποιον αλλο μικρο επιθετικο! 3
Rabican Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 ε μα ναι.. υποτιθεται εχουμε και μια ακαδημια και το κυπελλο ειναι ευκαιρια να ψησεις παιχτες..
LRoi Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Τι μια χαρα? Πλακα κανεις τωρα? 1.000.000 φορες να προωθησει για τριτο καποιον απο την ομαδα Νεων ή να παρει καποιον αλλο μικρο επιθετικο! Πρώτον προωθεί Ιωαννίδη για ακραίο και δεύτερον η ΠΑΕ δήλωσε άγνοια για το δημοσίευμα και δήλωσε: "Έχουμε τρεις επιθετικούς, αν χρειαστεί ενίσχυση, θα το κοιτάξουμε"
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Για τον Μαντζιο εχω που γελαω 1 ωρα με το τρολαρισμα που ριχνει ο χοντρος. Εχει και Σωτηρη Λεοντιου, Αντωνη Πετροπουλο, Νορντιν Βοουτερς κλπ Πάρε εσύ αυτόν και όλους τους άλλους μπορούμε να τους αντέξουμε Αυτο που πιστευετε οτι μας την λετε για τον Αλαφουζιακο και την Σουπερλιγδα να το κοιταξετε
Rabican Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 κοιτα midi, εχουμε και οι 2 απο μια καμπουρα να κοιταξουμε, εσεις ισως εχετε και 2!!! ας δουμε ο καθενας τη δικια του να ειμαστε οκ!!!!! 1
margaritagr Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Ο Σπανουλης μπορει να βρει μεγαλυτερο συμβολαιο και σε Τουρκια και Ισπανια. Το θεμα ειναι οτι η τσκα βγαινει απο τη μεση. Εχουν τεοντοσιτς, πηραν παργκο. Για μπαρτσελονα που ακουστηκε παλι δε χωραει, με ναβαρο μαζι? παμε καλα? για κανενα λογο. Για Ρεαλ δεν εχει ακουστει. Οι Τουρκικες σιγουρα θα κανανε ουρα αλλα... Η εφες ακουσα οτι ριχνει το μπατζετ της, η γαλατα δε ξερω που θα κυμανθει. Η Φενερ αν παρει ιβκοβιτς γινεται φαβορι, αλλα δε πιστευω να γινει αυτο. Με λιγα λογια, δεδομενης και της οικογενειας του, θεωρω οτι θα μας πρηξει μεν αλλα θα υπογραψει δε.
dismemberer Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Ο Σπανούλης θα μείνει ρε...In Ολυμπία we trust.
Atallos1 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Ο Σπανουλης μπορει να βρει μεγαλυτερο συμβολαιο και σε Τουρκια και Ισπανια. Το θεμα ειναι οτι η τσκα βγαινει απο τη μεση. Εχουν τεοντοσιτς, πηραν παργκο. Για μπαρτσελονα που ακουστηκε παλι δε χωραει, με ναβαρο μαζι? παμε καλα? για κανενα λογο. Για Ρεαλ δεν εχει ακουστει. Οι Τουρκικες σιγουρα θα κανανε ουρα αλλα... Η εφες ακουσα οτι ριχνει το μπατζετ της, η γαλατα δε ξερω που θα κυμανθει. Η Φενερ αν παρει ιβκοβιτς γινεται φαβορι, αλλα δε πιστευω να γινει αυτο. Με λιγα λογια, δεδομενης και της οικογενειας του, θεωρω οτι θα μας πρηξει μεν αλλα θα υπογραψει δε. Ο Teodosic εμεινε ελευθερος και ακουγοταν για Barca Το θεμα ειναι μετα απο την φυγη τοσων ψηλων να δουμε τι θα παρουμε Υπεγραψε κ ο Βαις στην μπαλα , σαν γαμηδι παει αυτος και εχει και τρομερο σουτ , αντε να δουμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις