Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

Διαβάστε πρώτα αυτό :

http://www.novasports.gr/news.aspx?a_id=292317&Competition=114&Team=1250&Sport=2&Round=27282&Misc=4&Season=4994&Country=82

Και μετά αυτό :

http://greenhoop.blogspot.gr/2013/06/blog-post_3563.html

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ να χαρώ εγώ δημοσιογραφάκια ρε!! Ρε αυτά μας τρολλάρουν!

copy paste με αλλαγη ονοματων... εντωμεταξυ ο σοφο εχει συμβολαιο νομιζω...............

Δημοσ.

750.000 δολάρια λένε ότι θέλει.

Ας του δώσουν 400.000 δολάρια κι ας μείνει. 

Αν δεν του αρέσει, κλωτσηδόν όξω.

• Like 2
Δημοσ.

Ο Βαγγέλης μετά το πλιάτσικο που έκανε στην εθνική τράπεζα  όπου λογικά μελλοντικά  θα του δώσει πάρα πολλά κέρδη φαίνεται οτι δεν πολυασχολείται με την ομάδα μας.Οκ ο παο είναι για τα μπάζα αλλά οι μπουγάτσες πάνω το παλευουν.Αλλά καλό θα είναι να μην ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΜΕ μ'ονοι μας.

Για Ευρώπη ούτε του χρόνου μας βλέπω να κάνουμε κάτι ουσιαστικό.Τουλάχιστον να εξελίξουμε κάποιους νεαρούς π.χ.Λυκογιάννη,είτε κάποιον νεαρό στόπερ π.χ.Ιωαννίδης απο τισ ακαδημίες μας.

Έφόσον την άνοιξη δεν κάναμε τίποτα ουσιαστικό στην ανευρεση ξένων ταλαντούχων παικτών και μετά το ναυάγιο με Βερδού πάλι σούπα θα φάμε του χρόνου.Γαμώτο μου.

Ρε παίδες τελικά κάτι πρεπει να γίνει.Με τον μαλάκα τον Αλαφούζο να διαλύει τον παο,την αεκ στην αφασία  και αν ο Ρώσος δεν φτιάξει τον παοκ τα πράματα θα γίνουν σταδιακά πολύ δύσκολα και για την δικιά μας ομάδα.Διότι δεν βλέπω και κανένα ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΌ σχεδιο.

Δημοσ.

Σχεδιο δεν υπαρχει εδω και χρονια φιλε μου..Δεν ειπαμε να χαλασει τεραστιο μπατζετ,αλλα αυτος δεν χαλαει ουτε ενα ουσιαστικο σεβαστο ποσο...

Δεν ειπαμε να βαλει λεφτα απο την τσεπη του.Ειπαμε να διαθεσει ενα μερος απο τα εσοδα του Ολυμπιακου και απο την πωληση του Μιραλας να αντικαταστησει τους παικτες που εφυγαν με αξιολογους σε σχεση με αυτους που την εκαναν..

Δημοσ.

Κοίτα αν βελτιωθούν οι αντιπαλοι μας θα αναγκαστει να βάλει.

Αλλά ρε παίδες τουλάχιστον να υπάρξει ενα σχέδιο.Το οποίο εγώ αν υπάρχει το πλάνο δεν το καταλαβαίνω.

Δημοσ.

Οχι δεν παει ετσι φιλε μου..Απο την στιγμη που βγαινει και λεει οτι θελει δυνατο Ολυμπιακο στην Ευρωπη και να κανει κατι εκει τοτε ΠΡΕΠΕΙ να βαλει λεφτα ασχετα με το αν οι αλλοι δυναμωνουν,ας ειναι και απο Δεκεμβρη 30 ποντους πισω.Ή λες οτι λογω οτι δεν υπαρχει ανταγωνισμος και ειναι και η κριση οτι θα πορευτω με πιτσιρικαδες για να αναδειξω παικτες και την Ευρωπη δεν την υπολογιζω και θα παω να παρω οτι μπορω ειτε βγαινει και λεει (οπως εκανε) οτι θελω Ευρωπη και αυτος ειναι ο στοχος μου και κανω μεταγραφες και βαζω λεφτα.Ειτε το ενα ειτε το αλλο.Δεν γινεται να λες οτι εχεις στοχο την Ευρωπη και απο την αλλη να λες οτι δεν βαζω λεφτα γιατι δεν ειναι δυνατοι οι αντιπαλοι...

• Like 1
Δημοσ.

Για Ευρώπη ούτε του χρόνου μας βλέπω να κάνουμε κάτι ουσιαστικό.Τουλάχιστον να εξελίξουμε κάποιους νεαρούς π.χ.Λυκογιάννη,είτε κάποιον νεαρό στόπερ π.χ.Ιωαννίδης απο τισ ακαδημίες μας.

Έφόσον την άνοιξη δεν κάναμε τίποτα ουσιαστικό στην ανευρεση ξένων ταλαντούχων παικτών και μετά το ναυάγιο με Βερδού πάλι σούπα θα φάμε του χρόνου.Γαμώτο μου.

Όπως το γράφεις, καταλαβαίνω ότι μια-δυο καλές μεταγραφές και τον έχουμε στο τσεπάκι τον ημιτελικό του ch.l.

Δημοσ.

750.000 δολάρια λένε ότι θέλει.

Ας του δώσουν 400.000 δολάρια κι ας μείνει. 

Αν δεν του αρέσει, κλωτσηδόν όξω.

Αυτό είναι που δε καταλαβαίνουν οι διάφοροι "Σερμαντίνι". 

Αυτοί χρωστάνε στον ολυμπιακό, όχι ο ολυμπιακός σε αυτούς. Άντε να φύγει και καλή επιτυχία στο πρωτάθλημα Κύπρου του εύχομαι.

• Like 1
Δημοσ.

Προφανώς κάποιοι δεν καταλαβαίνουν πώς ότι έγιναν, το κατάφεραν λόγω του Ολυμπιακού και όχι το αντίθετο.

Ακόμα και ο άρχοντας, Χάινς, πριν έρθει στον Ολυμπιακό, ήταν ένας παίχτης της σειράς στη Μπάμπεργκ.

Καταλαβαίνω ότι κάποιοι χαλιούνται που δεν κατάφεραν να είναι στον Ολυμπιακό τη χρυσή εποχή των παχέων αγελάδων, αλλά αυτά τελειώσαν και όποιος δεν το καταλαβαίνει, δεν έχει χώρο στην ομάδα.

Το ίδιο ισχύει και για τον Λάσμε στον Παναθηναϊκό. 

Προφανώς κάποιοι δεν καταλαβαίνουν ότι σε ομάδες που παίζουν Σπανούλης - Διαμαντίδης και οι αντίπαλοι αναγκάζονται να τους αντιμετωπίσουν με double και triple team ενίοτε, επωφελούνται οι υπόλοιποι, που εκμεταλλεύονται τα mismatch και δεν έχουν πάνω τους τόσο ασφυκτική πίεση.

Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που οι περισσότεροι παίχτες που έφυγαν από Ολυμπιακο και Παναθηναϊκό, πάτωσαν στην καριέρα τους.

Ας φτιάξει πάλι dream team h ΤΣΣΚΑ και αν την ξαναφαπώσει ο Ολυμπιακός του Μάντζαρη και του Κατσίβελη, ας αγοράσει όλη την ομάδα και το ΣΕΦ, μπας και δει προκοπή

• Like 3
Δημοσ.

Να ανανεώσουμε Σπανούλη και Λο να πάρουμε μετά και Κρίστμας - Λάσμε, να κάνουμε το threepeat, να γουστάρουμε τρελά! :D

Αν όντως κλείσαμε Μαυροκεφαλίδη - Κιάμο, ο Άντιτς αποχαιρετά οριστικά

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...