Cossutius. Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Παλαιομοδιτικο ειναι να παιρνεις μεγάλους σε ηλικια πρωην μεγάλους παιχτες. Οχι το να πάρεις 1-2 και να τους συνδιάσεις με ταλέντα. Ας πάρει 2-3 ενδεκαδάτους τυπου Μολο και ας φέρει και τον έμπειρο Μαλουντά. Ο Ριέρα παρεμπιπτόντος ηταν ο Νο1 στις ασιστ και ΔΥΣΤΗΧΩΣ, ελειψε αρκετά όταν έφυγε. Και φαντάσουν οτι δεν ειχε καν σχέση με τον παιχτη που ξέραμε. Αυτο επιβεβαιωνει οτι τέτοιοι παιχτες ακομα και να περπατάνε κάνουν πλάκα. Επισης το τι ΘΑ ηταν με το τι Θα μπορουσε να ηταν ειναι μεγάλη ιστορια. Μας βγηκε μέτριος ο Ριερά και τι σημαινει αυτο? Και ο Ριβάλντο ενα χρονο ειχε να παιξει μπάλα...άφησε εποχή ομως. Θεμα τυχης και χαρακτηρα παιχτη ειναι. Εγω δε βλέπω πλάνο αυτη τη στιγμη βάση των δημοσιευμάτων πάντα.
alexis333 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Παλαιομοδιτικο ειναι να παιρνεις μεγάλους σε ηλικια πρωην μεγάλους παιχτες. Οχι το να πάρεις 1-2 και να τους συνδιάσεις με ταλέντα. Ας πάρει 2-3 ενδεκαδάτους τυπου Μολο και ας φέρει και τον έμπειρο Μαλουντά. Ο Ριέρα παρεμπιπτόντος ηταν ο Νο1 στις ασιστ και ΔΥΣΤΗΧΩΣ, ελειψε αρκετά όταν έφυγε. Και φαντάσουν οτι δεν ειχε καν σχέση με τον παιχτη που ξέραμε. Αυτο επιβεβαιωνει οτι τέτοιοι παιχτες ακομα και να περπατάνε κάνουν πλάκα. Επισης το τι ΘΑ ηταν με το τι Θα μπορουσε να ηταν ειναι μεγάλη ιστορια. Μας βγηκε μέτριος ο Ριερά και τι σημαινει αυτο? Και ο Ριβάλντο ενα χρονο ειχε να παιξει μπάλα...άφησε εποχή ομως. Θεμα τυχης και χαρακτηρα παιχτη ειναι. Εγω δε βλέπω πλάνο αυτη τη στιγμη βάση των δημοσιευμάτων πάντα. Καλα για το Ριερα σιγουρα προσφερε ο ανθρωπος. Ακομα και στην κατασταση που ηταν ειχε δωσει ποιοτητα στον Ολυμπιακο .. Στον Ολυμπιακο δε επενδυουμε σε νεους ταλαντουχους παικτες αλλα παιρνουμε ονοματα και καλα για να γινεται χαμος στο αεροδρομιο. Αυτο ειναι οπισθοδρομικο. Btw τελος και στο σιριαλ του Βερδου ... Εκλεισε στην Μπετις.. http://www.sport24.gr/football/Spain/ekleise_sthn_mpetis_o_verdou.2305853.html
Cossutius. Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Βρε συμφωνω μαζι σου οτι ειναι οπισθοδρομικο...μονο που τα τελευταια χρονια δεν παιρνουμε τιποτα!!!Απο εποχη Μελμπερκ έχουμε να πάρουμε παιχτη απ το υψηλο ράφι!!
dismemberer Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Κοίτα να δεις πάντως τι κάνουν τα διάφορα γαμωsites.. http://www.newsbomb.gr/sports/story/320091/hains-telos-apo-ton-olympiako Χάινς τέλος από τον Ολυμπιακό Παρελθόν αποτελεί για τον Ολυμπιακό και επίσημα ο Κάιλ Χάινς, όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπός του, Μίσκο Ραζνάτοβιτς. Ο Ραζνάτοβιτς εντωμεταξύ, απλά ενημέρωσε ότι δε θα γίνει ανανέωση του 3ου έτους του συμβολαίου του παίχτη. ( Κάτι το οποίο ήταν γνωστό από πέρσι ξέρω γω) Είπε αυτό ακριβως : "Kyle Hines, officially opted out from the third season of this contract with olympiacos. The letter has been sent to the club today" Α ρε δημοσιογραφάκια της πλάκας... 3
Superpie Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 http://www.sport24.gr/Basket/Euroleague/oi_kaluteres_tapes_me_lasme_papanikolaoy_kai_xains.2306358.html Και επισης ο Λασμε παει Τσσκα οποτε αυξανονται οι περιπτωσεις παραμονης του Χαινς...
nash-gf Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Κλασικοι ΑΡΔ, πανε να δημιουργησουν θεμα εκει που δεν υπαρχει. Κατα τ' αλλα αυριο, παρουσιαζουν τα εισητηρια διαρκειας στην μπαλα. Θα πεσει πολυ γελιο.
zizu10 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Ο Ολυμπιακός κάνει τα ίδια εσκεμμένα λάθη που έκανε και πέρσυ!! Ξέρει βέβαια ο Βαγγέλας, λέμε στον τύπο ότι δίνουμε απίστευτα συμβόλαια σε παιχταράδες αλλά αυτοί δεν προτιμούν την Ελλάδα και γιαυτό θα μείνουμε με τα καφενία που έχουμε τώρα και καμιά 20αριά δανεικούς σε ομάδες ότι να'ναι και θα φτάσει τέλος Αυγούστου και θα βγει ο Καράπαπας να μας πει αυτές ήταν οι μεταγραφές-τέλος...
alexis333 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 εγώ θα τα έσκαγα και θα έφερνα Scocco! Κι εγω τον Φαλκαο .. Α , αυτον τον εκλεισε η Μονακο.
Superpie Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Κι εγω τον Φαλκαο .. Α , αυτον τον εκλεισε η Μονακο. Γιατι λιγος μας πεφτει ο Σκοκο ή μηπως πιστευεις οτι χρειαζεται 10+ εκ. για να ερθει?
margaritagr Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Πλεον φιλε μου δε μπορεις να χτυπησεις τετοιο παιχτη. Εμενα δε μ αρεσε οσο επαιζε στην αεκ αλλα μετα τη φετεινη του χρονια ευκολα βρισκει καλο συμβολαιο
alexis333 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Γιατι λιγος μας πεφτει ο Σκοκο ή μηπως πιστευεις οτι χρειαζεται 10+ εκ. για να ερθει? Τωρα που κανει θαυματα νομιζεις οτι δεν εχει επιλογες να παει σε Ισπανια ? Εχουν ακουστει πολλες ομαδες. Και επισης ξερεις ποσα ζητανε για να τον δωσουν ? Με ολα αυτα που εχει κανει δε νομιζω οτι ειναι για την τσεπη μας αυτος ο παιχτης. Οταν ηταν στην Ελλαδα θα μπορουσε να τον παρει και εγω τον ηθελα απο τοτε αλλα δεν το εκανε. Τωρα πεταξε το πουλακι.
Superpie Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Μα δεν προκειται να ειχε αυτη την εξελιξη αν ειχε ερθει στον Ολυμπιακο..Και επισης δεν μπορεις να παρουσιαζεις την μεταγραφη τοσο αδυνατη οσο το να πας να ζητησεις τον Φαλκαο που ειπες..Επισης βλεπουμε οτι ο Μαρινακης δεν θελει να σπρωξει χρημα,τουλαχιστον μεχρι τωρα.Πρωτη φορα βλεπω ομαδα που περιμενει προτασεις απο Μανατζερ και λεει προταθηκε ο ταδε θα εξεταστει,προταθηκε ο ταδε παλι και θα εξεταστει.Λεγεσαι Ολυμπιακος ρε φιλε,πηρες 22εκ απο το CL + 6 απο τον Μιραλας αρα συνολο ειχες 28 εκ ευρω χωρις να υπολογισεις τα τηλεοπτικα του Πρωταθληματος και χωρις τα εισιτηρια.Τοσο δυσκολο ειναι απο αυτα τα δαπανησεις τα 8-10εκ ευρω για 2-3 πρωτοκλασατους παικτες? Και επισης,λεγεσαι Ολυμπιακος οπως ειπα,πηγαινε σαν Ολυμπιακος και πες,θελω αυτον τον παικτη γιατι τον γουσταρω,ειναι καλος κ.τ.λ - κ.τ.λ,κανε μια προταση ΕΣΥ,ΣΑΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ οχι να δεχεσαι προτασεις απο 500 παικτες απο μανατζερ.Εκει πρεπει να χαλανε το μισο μπατζετ σε χαρτι απο τα Φαξ που λαμβανουν καθε τρεις και λιγο.
dismemberer Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Διαβάστε πρώτα αυτό : http://www.novasports.gr/news.aspx?a_id=292317&Competition=114&Team=1250&Sport=2&Round=27282&Misc=4&Season=4994&Country=82 Και μετά αυτό : http://greenhoop.blogspot.gr/2013/06/blog-post_3563.html ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ να χαρώ εγώ δημοσιογραφάκια ρε!! Ρε αυτά μας τρολλάρουν! 3
Tilemaxx Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Εγώ θέλω ανανέωση Χαϊνς, Πέτγουεϊ και καπάκι το μπάμ με Λάσμε. Φροντλαϊν απ' τα παλιά
Προτεινόμενες αναρτήσεις