Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει κάποια εξήγηση στο γιατί δε μπορεί μια ομάδα να έχει και 6 ας πούμε Αμερικάνους?

Η μια εξηγηση , η πιο προφανης, ειναι οτι δεν βολευει τον σχεδιασμο των (μεγαλων) ομαδων: Τι να τους κανω τους 6 Αμερικανους στην Α1 οταν στην Ευρωλιγκα μπορω να χρησιμοποιησω τους 4? Οι 2 ειναι αχρηστοι λοιπον.

Οποτε για την Α1 ας πουμε οτι δωσαμε μερικη εξηγηση και παμε στην δευτερη εξηγηση που αφορα Ευρωλιγκα πρωτιστως και Α1 δευτερευοντως:

Νομιζω οτι ειναι η ιδια λογικη που λεει οτι στις εθνικες πρεπει να παιζουν γηγενεις παιχτες.

Δηλαδη αφου εισαι ευρωπαικη ομαδα κυριε, δεν θα σε αφησω ουτε να μου φτιαξεις ντριμ τιμ με NBAers (αν εχεις τα λεφτα). Συν οτι αφου μιλαμε για μια ευρωπαικη διοργανωση, πρεπει οι ομαδες που συμετεχουν σε αυτην να κρατουν καποια προσχηματα, πχ περισσοτεροι ευρωπαιοι στις ευρωπαικες ομαδες και ευρωπαικες διοργανωσεις, λιγοτεροι ΑμερικανοΑφρικανοΑυστραλοι.

Και γενικα, δεν νομιζω να υπαρχει φιλαθλος που να γουσταρει την ομαδα του με 10 στους 12 μαυρους/κινεζους (δεν ειναι θεμα ρατσισμου για να μην παρεξηγηθω btw) δε πα να φερνει και τριπλ κραουν καθε χρονο.

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

Η μια εξηγηση , η πιο προφανης, ειναι οτι δεν βολευει τον σχεδιασμο των (μεγαλων) ομαδων: Τι να τους κανω τους 6 Αμερικανους στην Α1 οταν στην Ευρωλιγκα μπορω να χρησιμοποιησω τους 4? Οι 2 ειναι αχρηστοι λοιπον.

χμ, είχα την αίσθηση ότι στην Ευρωλίγκα μπορούσες να έχεις όσους θες. Λογικά αυτό είναι, thanks. 

Δημοσ.

χμ, είχα την αίσθηση ότι στην Ευρωλίγκα μπορούσες να έχεις όσους θες. Λογικά αυτό είναι, thanks.

Δεν ειμαι 100% σιγουρος για το ποσοι επιτρεπονται στην Ευρωλιγκα, νομιζω ομως 4+2 ειναι κι εκει.

Παντως στην Α1 οι ομαδες πριν 1-2 χρονια ειχαν ζητησει να ισχυσει το 6-6 δηλαδη να μπορουν και οι 6 να ειναι Αμερικανοι και τοτε παρθηκε η αποφαση για το 4+2 (ηταν 3+3 προηγουμενως, γιαυτο θα θυμασαι κατι περιπτωσεις τυπου Τζανιρο Παργκο στον ΟΣΦΠ που ερχονταν μονο για να βοηθησουν στην Ευρωλιγκα).

Δημοσ.

Παντως στην Α1 οι ομαδες πριν 1-2 χρονια ειχαν ζητησει να ισχυσει το 6-6 δηλαδη να μπορουν και οι 6 να ειναι Αμερικανοι και τοτε παρθηκε η αποφαση για το 4+2 (ηταν 3+3 προηγουμενως, γιαυτο θα θυμασαι κατι περιπτωσεις τυπου Τζανιρο Παργκο στον ΟΣΦΠ που ερχονταν μονο για να βοηθησουν στην Ευρωλιγκα).

Ναι, από φέτος νομίζω εφαρμόστηκε αυτό.

Κοίτα, ούτε εγώ είμαι οπαδός του "10 Αμερικάνοι στους 12".Αλλά από τη στιγμή που οι 6 παίχτες σου θα είναι ξένοι νομοτελειακά, γιατί να είναι ας πούμε ο Γκετσεβίτσιους και να μην είναι ο Κριστμας? Βασικά αν ισχύει το 4+2 και στην Ευρωλίγκα για αυτό το κάνουν, οπότε δεν υπάρχει και λόγος να το συζητάμε παραπάνω.

Δημοσ.

Παει και ο Βερδου.

Να δω ποιον θα κλεισετε τωρα.

Παντως θα ειναι ρεζιλικι για το χοντρο αν τελικα ερθει σε μας ο Μισιμοβιτς

Δημοσ.

Χοντρε βαλε το χερι στην τσεπη γιατι βλεπω να πουλας,μην σου πω να χαριζεις προσκλησεις για το Καραισκακη...

Δημοσ.

o Γκαλετι στον ΟΦΗ

Α ρε Λουτσιανο

ο προτελευταιος παικταρας πριν τον Μιραλας

Απο δω και περα σαπακια

• Like 2
Δημοσ.

Εντωμεταξυ, ελεγαν οι ΑΡΔ για τον Μιτσελ που εχει διασυνδεσεις στην Ισπανια και θα φερει παικτες πιο ευκολα, και μεχρι στιγμης τον εχουν γραψει κανονικοτατα και οι 3 επιλογες του (Πεδρο Λεον, Βερδου, Μποατενγκ). Να χαρω εγω εναν δημοσιοσχεσιτη (γιατι απο προπονητης αστο καλυτερα).

1 Ιουνιου θα αρχιζαν να τρεχουν τα μεταγραφικα, εχουμε φτασει στις 21 και ο αριθμος των μεταγραφων ακομα στο 0.

Για τον Μολο αρχικα ζηταγε η Νανσι 4-5 μυρια και μας φαινοταν απλησιαστη η τιμη. Πλεον εχουν ριξει τις απαιτησεις τους στα 2,5-3 και ΠΑΛΙ το παιζουμε δυσκολοι. Δηλαδη ρε Βαγγελη μηπως θες να τον αφησουν και ελευθερο οι Γαλλοι να τον αρπαξεις;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...