Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μα 700.000 του δινει ο Ολυμπιακος και 1μ δολαρια η Τσσκα..50-60χιλ παραπανω δηλαδη του δινει η Τσσκα..

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

Μα 700.000 του δινει ο Ολυμπιακος και 1μ δολαρια η Τσσκα..50-60χιλ παραπανω δηλαδη του δινει η Τσσκα..

Αυτό.

Πάντως λέω ρε παιδί μου, αυτή η Τσσκα, τι ακριβώς θέλει να φτιάξει φέτος? Θα έχει πχ στο 5 ΚΑΙ Κριστιτς ΚΑΙ Καουν ΚΑΙ Χαινς? wtf?

Δημοσ.

Του Κρστιτς ληγει το συμβολαιο, δεν ξερω αν ανανεωσε.

Και γω αυτή την εντύπωση είχα midi αλλά όπως φαίνεται λήγει στο τέλος του 13-14.

http://www.sportando.net/eng/europe/russia/40799/nenad-krstic-signs-a-new-contract-with-cska-moscow.html

Center Nenad Krstic (28 years, 212 cm) signed new contract with CSKA until the end of 2013-14 season with club’s option for another year.  

Δημοσ.

http://www.sport-fm.gr/article/o-xains-kai-oi-alloi/682728

Τον Γκάνι Λαουλάλ τον ξέρετε ; Είναι καλός παίκτης ; Είδα μερικά videos στο youtube και μου φαίνεται πολύ καλή περίπτωση.

άσε τα βίντεο... τον είδαμε και τον Diogo ... στα βιντεο ήταν παικταράς μετά τουρίστας

Δημοσ.

άσε τα βίντεο... τον είδαμε και τον Diogo ... στα βιντεο ήταν παικταράς μετά τουρίστας

Γι αυτό ρώτησα αν οι μπασκετόφιλοι τον ξέρουν. Εγώ μόνο μερικά video μπορώ να δω ...

Δημοσ.

Μέχρι πόσους ξένους (μη κοινοτικούς) μπορεί να έχει μια ομάδα μπάσκετ ;

Δικαιουσαι να εχεις μεχρι 6 μη Ελληνες, εκ των οποιων μεχρι 4 μη κοινοτικους.
  • Like 1
Δημοσ.

Δικαιουσαι να εχεις μεχρι 6 μη Ελληνες, εκ των οποιων μεχρι 4 μη κοινοτικους.

Υπάρχει κάποια εξήγηση στο γιατί δε μπορεί μια ομάδα να έχει και 6 ας πούμε Αμερικάνους?

Δημοσ.

Γιατί οι αμερικανοί είναι μη κοινοτικοί και έτσι δικαιούσαι μέχρι 4.

Γιατί έχουν αθηναϊκές πινακίδες?  :-D

Αυτό ρωτάω ρε συ, γιατί ισχύει αυτό? Γιατί πχ η Μακάμπι να μπορεί να έχει 53,8 Αμερικάνους και οι Ελληνικές ομάδες μέχρι 4?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...