Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω λεω απο τοτε που επαιζε σε μας οτι ειναι μια χαρα βασικο 4αρι για οποιαδηποτε ομαδα της Ευρωλιγκας. Οχι δεν τον εχω δει στην Μπαρτσελονα.

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

Σόφο-Μαυροκεφαλίδης είναι 2-3 σκαλιά κάτω απο Χαϊνς-Πρίντεζη. Μην το ψάχνετε. Ειδικά στην περίπτωση Σόφο, δεν είναι τυχαίο στο οτι δεν έχει στεριώσει πουθενά ως σταθερός παίκτης των 30 σταθερών λεπτών ανα αγώνα.

Δημοσ.

Σόφο-Μαυροκεφαλίδης είναι 2-3 σκαλιά κάτω απο Χαϊνς-Πρίντεζη. Μην το ψάχνετε. Ειδικά στην περίπτωση Σόφο, δεν είναι τυχαίο στο οτι δεν έχει στεριώσει πουθενά ως σταθερός παίκτης των 30 σταθερών λεπτών ανα αγώνα.

Ο Σόφο δε μπορεί να παίξει 30 λεπτά/αγώνα. Θα πεθάνει στο παρκέ αν τον βάλουν να παίζει σταθερά τόσο.

Δημοσ.

Εντάξει, τώρα απλά λες τυχαία πράγματα για να αποδείξεις αυτό που πιστεύεις.

Θα με αναγκασεις να κανω επικληση στα rkg του καθενος, ως υστατο τροπο για να σου υποδειξω οτι δεν τα λεω τυχαια.

Ο Πριντεζης εχει κανει για Πριντεζη μετρια χρονια. Ο Αντιτς εχει κανει για Αντιτς νορμαλ χρονια, μπορει και καλη!

Αυτο δε σημαινει οτι φετος ο Αντιτς εκανε καλυτερη σεζον απτον Πριντεζη!

• Like 1
Δημοσ.

Θα με αναγκασεις να κανω επικληση στα rkg του καθενος, ως υστατο τροπο για να σου υποδειξω οτι δεν τα λεω τυχαια.

Ο Πριντεζης εχει κανει για Πριντεζη μετρια χρονια. Ο Αντιτς εχει κανει για Αντιτς νορμαλ χρονια.

Αυτο δε σημαινει οτι φετος ο Αντιτς εκανε καλυτερη σεζον απτον Πριντεζη!

Rkg αγώνων που είχαν σημασία :

Τελικός κυπέλλου -

http://www.redplanet.gr/basket/kypello_elladas_basket/live-olympiakos-panathhnaikos.2123085.html

Τελικός F4 - 

http://www.euroleague.net/main/results/showgame?gamecode=253&seasoncode=E2012#!boxscore

Ημιτελικός F4 -

http://www.euroleague.net/main/results/showgame?gamecode=250&seasoncode=E2012#!boxscore

Και στους αγώνες με την Εφές, αν εξαιρέσεις το πρώτο και το πέμπτο παιχνίδι ( που σε αυτά ο Πρίντεζης ήταν καταπληκτικός) , στα άλλα ήταν πάνω κάτω στα ίδια οι 2 παίχτες.

edit - Ελπίζω να έχεις καταλάβει ότι δε τους συγκρίνω ως παίχτες, έτσι? Αλλά σαφώς όταν ο ένας παίρνει τόσα χρήματα παραπάνω από τον άλλο, περιμένω να δω και τα ανάλογα μέσα στο παρκέ. 

Δημοσ.

Rkg αγώνων που είχαν σημασία :

Τελικός κυπέλλου -

http://www.redplanet.gr/basket/kypello_elladas_basket/live-olympiakos-panathhnaikos.2123085.html

Τελικός F4 - 

http://www.euroleague.net/main/results/showgame?gamecode=253&seasoncode=E2012#!boxscore

Ημιτελικός F4 -

http://www.euroleague.net/main/results/showgame?gamecode=250&seasoncode=E2012#!boxscore

Και στους αγώνες με την Εφές, αν εξαιρέσεις το πρώτο και το πέμπτο παιχνίδι ( που σε αυτά ο Πρίντεζης ήταν καταπληκτικός) , στα άλλα ήταν πάνω κάτω στα ίδια οι 2 παίχτες.

Ναι. Συνεχιζουν να μην ειναι αρκετα για να πουμε Αντιτς>Πριντεζης για φετος.

Διοτι σε ενα κακο τοπ16 για τον ΟΣΦΠ, που σε καποιες φασεις ηταν ορατο ακομη και το σεναριο αποκλεισμου απο το τοπ8 ο Αντιτς ειχε παει για κυνηγι πεταλουδας, οταν ο Πριντεζης παλευε αναμεσα στα πτωματα των υπολοιπων.

Γενικα, ο Πριντεζης εκλεισε σεζον με 10rkg MO και ο Αντιτς με 5 (μεγαλη διαφορα οταν μιλαμε για ΜΟ). Oσο και να το κανεις η καλη παρουσια του στο φ4 δεν αντισταθμιζει την πολυ καλυτερη παρουσια του αλλου ολη τη σεζον. Και ειμαι απο τους τελευταιους που θα βγαλει συμπερασματα μεσω στατιστικων, απλα επειδη ο καθενας εχει την (υποκειμενικη) γνωμη του, θεωρω οτι η στατιστικη ειναι οτι πιο κοντινο στην αντικειμενικοτητα μας εχει απομεινει!

Δημοσ.

Ναι. Συνεχιζουν να μην ειναι αρκετα για να πουμε Αντιτς>Πριντεζης για φετος.

Διοτι σε ενα κακο τοπ16 για τον ΟΣΦΠ, που σε καποιες φασεις ηταν ορατο ακομη και το σεναριο αποκλεισμου απο το τοπ8 ο Αντιτς ειχε παει για κυνηγι πεταλουδας, οταν ο Πριντεζης παλευε αναμεσα στα πτωματα των υπολοιπων.

Γενικα, ο Πριντεζης εκλεισε σεζον με 10rkg MO και ο Αντιτς με 5 (μεγαλη διαφορα οταν μιλαμε για ΜΟ). Oσο και να το κανεις η καλη παρουσια του στο φ4 δεν αντισταθμιζει την πολυ καλυτερη παρουσια του αλλου ολη τη σεζον. Και ειμαι απο τους τελευταιους που θα βγαλει συμπερασματα μεσω στατιστικων, απλα επειδη ο καθενας εχει την (υποκειμενικη) γνωμη του, θεωρω οτι η στατιστικη ειναι οτι πιο κοντινο στην αντικειμενικοτητα μας εχει απομεινει!

Ο Πρίντεζης ήταν πολύ καλός στο παιχνίδι με τη Μακάμπι έξω. Ο Αντιτς ήταν πολύ καλός με την Κίμκι έξω. ( Μιλάμε για εμφανέστατες διαφορές, ακόμα και στο rkg) 

Τώρα στα παιχνίδια που κερδίσαμε με 20 πόντους ( Μπεσίκτας έξω πχ) ναι, ήταν καλύτερος ο Πριντεζης. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ο ένας ήταν για κυνήγι πεταλούδας (χαχαχα ωραίος) και ο άλλος πάλευε μόνος του ας πούμε.

Btw, για να δεις πόσο μας αποπροσανατολίζει το rkg. Στο ματς με τη Μπαρτσελονα στο ΣΕΦ, (εκεί που ο Λόρμπεκ τον έκανε άλογο τον Πρίντεζη), ο Πρίντεζης χτύπησε rkg 20 :P

:o Και ο Παπανικολάου εδώ μέσα με τη Κίμκι είχε 37!! Έκανε κανένας μεγαλύτερο φέτος?

edit - Εντωμεταξύ δε ξέρω πώς προέκυψε η σύγκριση Πρίντεζη-Αντιτς. Εγώ για το ερώτημα κατά πόσο θα έπρεπε να αντικατασταθεί ο Αντιτς με τον Πετγουει το πήγαινα. 

Δημοσ.

Ο Σόφο δε μπορεί να παίξει 30 λεπτά/αγώνα. Θα πεθάνει στο παρκέ αν τον βάλουν να παίζει σταθερά τόσο.

O Sofo ποτε δεν ειχε αντοχες. Ακομα και στην εθνικη εφηβων με το ζορι εβγαζε 25 λεπτα χωρις να ανεβοκατεβαινει το παρκε ασθμαινοντας.

Ακομα και στην ενηλικιωση του αν δεις τις 2 καλυτερες σεζον του βαση φυσικης καταστασης (1η του χρονια στον Ολυμπιακο) και την χρονια που πηρε σχεδον μονος του το παιχνιδι Εθνικη Ελλαδας-Σλοβενια δεν μπορουσε να περασει τα 20-25 λεπτα ΜΑΞΙΜΟΥΜ. Πραγμα που λεει πολλα για τον χαρακτηρα του.(το γεγονος οτι δεν δουλεψε πανω στην αντοχη δειχνει σταρχιδισμο τουλαχιστον).

Κριμα γιατι ο θεουλης του χαρισε απλοχερα φυσικα προσωντα...

edit - Εντωμεταξύ δε ξέρω πώς προέκυψε η σύγκριση Πρίντεζη-Αντιτς. Εγώ για το ερώτημα κατά πόσο θα έπρεπε να αντικατασταθεί ο Αντιτς με τον Πετγουει το πήγαινα.

Αυτο ουτε εγω το καταλαβαινω. Ο Πορνοσταρ(περο) στα ματια μου ειναι το ιδανικοτερο συμπληρωμα στις αδυναμιες του Γιωργαρου. Αμυνα-Ξυλο-Ριμπαουντ.

Δημοσ.

Πάντως κάθομαι και σκέφτομαι ώρες ώρες τι χρήματα πετάχτηκαν στο μπάσκετ τα τελευταία χρόνια..

Ο Μπουρούσης για παράδειγμα έπαιρνε 1,6 μύρια το χρόνο. 

Του Ερτσεγκ επειδή ήταν και μικρός του δίναμε 1 το χρόνο σε κλειστό 4ετες(!!!)

Ο Τσίλντρες έπαιρνε κοντά 6!! Και ο βασιλόπουλος έπαιρνε κλιμακοτά 1-1,2-1,4-1,6.

Απίστευτοι αριθμοί, πραγματικά. ( Δε λέω νούμερα μη πεταχτεί κάνας εξυπνάκιας βάζελος.. :P )

• Like 1
Δημοσ.

Η διαφορα του τοτε με το τωρα, ειναι οτι τωρα η φορολογια ειναι αλλο τοσο πανω στο συμβολαιο του παιχτη ενω τοτε ηταν αρκετα λιγοτερη.

Κοινως, ο Χαινς μπορει να ανανεωσει με 1μ το χρονο (αν πει το νιετ στους αλλους), αλλα μη φανταστεις οτι στην ΚΑΕ θα κοστιζει λιγοτερο απτον Μπουρουση του 1.6.

Οτι ηταν υπερτιμημενοι ηταν. Οπως ειναι υπερτιμημενοι τωρα αυτοι που πανε Τουρκια πχ, ή Ρωσσια. Οταν ρεουν τα μυρια, ρεουν απερισκεπτα συνηθως. Λιγοι συλλογοι με μεγαλο μπατζετ καταφεραν να κανουν και σωστη διαχειριση του.

Και ενα αλλο point ειναι οτι οι Αγγελοπουλοι τοτε προσπαθουσαν πρωτιστως να δημιουργησουν εντυπωσεις (περα απτο βασικοτερο ολων που ηταν το ξεπλυμα φυσικα), παρα να φερουν τιτλους ή να στησουν νοικοκυρεμενη / βιωσιμη ομαδα. Και εντυπωσεις δημιουργεις οταν λες "φερνω με 6μ τον καλυτερο ΝΒΑερ μετα τον Ντομινικ". Τα 6μ ηταν αρκετα για να πεισουν πολυ-πολυ κοσμο, οτι οντως, ηταν παρα λιγο Ντομινικ.

Δημοσ.

-Όλος ο κόσμος ρωτά αν θα παραμείνεις στον Ολυμπιακό. Εσύ θέλεις να μείνεις; «Εννοείται πως θέλω να μείνω. Είμαι πολύ τυχερός και νιώθω ευλογημένος που είμαι μέλος μιας υπέροχης παρέας. Δεν νομίζω ότι μπορώ να βρω πουθενά αλλού σε ολόκληρη την Ευρώπη αποδυτήρια με ατμόσφαιρα όπως του Ολυμπιακού. Η ευχή μου είναι να συνεχίσουμε όλοι μαζί ως ομάδα. Μακάρι αυτό να πραγματοποιηθεί και να παίξουμε σε πολλά Φάιναλ Φορ έχοντας την ευκαιρία να κατακτήσουμε την Ευρωλίγκα ξανά και ξανά. Ο Ολυμπιακός είναι ήδη στα βάθη της καρδιάς μου. Θα δούμε τι θα συμβεί μετά το τέλος της σεζόν».

ελα νταξει δε παει πουθενα.

Δημοσ.

Η διαφορα του τοτε με το τωρα, ειναι οτι τωρα η φορολογια ειναι αλλο τοσο πανω στο συμβολαιο του παιχτη ενω τοτε ηταν αρκετα λιγοτερη.

Κοινως, ο Χαινς μπορει να ανανεωσει με 1μ το χρονο (αν πει το νιετ στους αλλους), αλλα μη φανταστεις οτι στην ΚΑΕ θα κοστιζει λιγοτερο απτον Μπουρουση του 1.6.

Οτι ηταν υπερτιμημενοι ηταν. Οπως ειναι υπερτιμημενοι τωρα αυτοι που πανε Τουρκια πχ, ή Ρωσσια. Οταν ρεουν τα μυρια, ρεουν απερισκεπτα συνηθως. Λιγοι συλλογοι με μεγαλο μπατζετ καταφεραν να κανουν και σωστη διαχειριση του.

Και ενα αλλο point ειναι οτι οι Αγγελοπουλοι τοτε προσπαθουσαν πρωτιστως να δημιουργησουν εντυπωσεις (περα απτο βασικοτερο ολων που ηταν το ξεπλυμα φυσικα), παρα να φερουν τιτλους ή να στησουν νοικοκυρεμενη / βιωσιμη ομαδα. Και εντυπωσεις δημιουργεις οταν λες "φερνω με 6μ τον καλυτερο ΝΒΑερ μετα τον Ντομινικ". Τα 6μ ηταν αρκετα για να πεισουν πολυ-πολυ κοσμο, οτι οντως, ηταν παρα λιγο Ντομινικ.

Έχεις δίκιο για την εφορία, συμφωνούμε. Μου είχε διαφύγει  :-D

Ουσιαστικά, αυτό που λες στη δεύτερη παράγραφό σου λέω και γω. Ότι παίρνανε χρήματα δυσανάλογα της αξίας τους. Δε μπορείς ρε συ να δίνεις κοντά τα 2μ το χρόνο ( με τα μπόνους) στο Μπουρούση, πως να το κάνουμε τώρα..

Όσων αφορά το Χαινς, που το άκουσες το μύριο? Εγώ άκουσα για 700000 περίπου. Και ότι η Τσσκα του δίνει 1μ δολάρια, δηλαδή λίγο παραπάνω από μας.   

Δημοσ.

Όσων αφορά το Χαινς, που το άκουσες το μύριο? Εγώ άκουσα για 700000 περίπου. Και ότι η Τσσκα του δίνει 1μ δολάρια, δηλαδή λίγο παραπάνω από μας.

E καπου εκει θα σε παει ο Ραζνατοβιτς για να τον κρατησεις, αν ο αρκουδος του δινει 1μυριο.

Υποθετικα το λεω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...