Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατι? Ο χοντρος δεν εχει βγαλει 5-6 παιχνιδαρες φετος? Δεν με εχει καψει σε αλλα 10? Ε ενταξει η διαφορα του Αντιτς ειναι οτι ουτε 5-6 παιχνιδαρες δεν εβγαλε, εβγαλε 3-4 :P

Ρε συ, πραγματικά υπερβάλλεις για τον Αντιτς. Τελοσπαντων, δεν έχει νόημα να το συζητάμε, για το συγκεκριμένο θέμα έχουμε εντελώς διαφορετικές απόψεις. 

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

extra tip: Eχουν ριξει κλαμα και κλαμα οι ομοιδεατες σου απο τα fade away του "ακροβολισμενου στη γωνια της ρακετας" Αλβερτη.

Αυριο θα εξηγησουμε τι ειναι το fade away.

Καλα στις γωνιες του τριποντου δεν εκανε fade away σουτ ο Αλβερτης απλα καμια φορα επεφτε σαν την πουτανα να παρει και το φαουλ ,fade away εκανε απο το ζωγραφιστο συνηθως οταν ποσταρε .Οτι ηταν κωλοχερο ηταν δεν το συζηταω απλα επειδη αναφερθηκες στον Αλβερτη εχει ριξει και αυτος πολυ κλαμα μην ανησυχεις .Εχει και στο σβερκο το επικο +35 ,για να μην ξεχνιομαστε δηλαδη οχι τιποτα αλλο ...

Δημοσ.

Καλα στις γωνιες του τριποντου δεν εκανε fade away σουτ ο Αλβερτης απλα καμια φορα επεφτε σαν την πουτανα να παρει και το φαουλ ,fade away εκανε απο το ζωγραφιστο συνηθως οταν ποσταρε .Οτι ηταν κωλοχερο ηταν δεν το συζηταω απλα επειδη αναφερθηκες στον Αλβερτη εχει ριξει και αυτος πολυ κλαμα μην ανησυχεις .Εχει και στο σβερκο το επικο +35 ,για να μην ξεχνιομαστε δηλαδη οχι τιποτα αλλο ...

Πρωτον στον Αλβερτη δεν αναφερθηκα εγω, ανοιχτε τα ματια σας και διαβαστε καλυτερα.

Δευτερον, ειδικα αυτο το +35 τον εχει πονεσει πολυ :D Τοσο πολυ που αν τον ρωτησεις ποσους τιτλους εχει δεν τους θυμαται καν!

Ξερεις για ποιο πραγμα λυπαμαι? Γιατι ειχα στοιχηματισει με φιλο Παναθηναικο οτι του χρονου θα τον εχετε ξεπερασει σε τιτλους ως συλλογος και με το νταμπλ μου φετος, χανω το στοιχημα, μαθηματικα. Ξινος μου βγηκε ο Αλβερτης με λιγα λογια.

Δημοσ.

Εγώ πάντως στοίχημα ότι θα ξεπεράσετε τον Τζόλε δεν θα βάλω ποτέ.

Α, επίσης ρώτα τον Σιγάλα να σου πει για τα fade away του Αλβέρτη

Δημοσ.

Εγώ πάντως στοίχημα ότι θα ξεπεράσετε τον Τζόλε δεν θα βάλω ποτέ.

Οποιος σου προτεινει τετοιο στοιχημα, μακρια, για κοροιδα ψαχνει.

Τον περναμε ηδη :D

Εσεις τον Αλβερτη ΟΥΤΕ του χρονου με τριπλ κραουν δεν τον τρωτε :D

Ρε συ, πραγματικά υπερβάλλεις για τον Αντιτς. Τελοσπαντων, δεν έχει νόημα να το συζητάμε, για το συγκεκριμένο θέμα έχουμε εντελώς διαφορετικές απόψεις.

Eτσι μου λεγανε και οταν τα λεγα εξω απτα δοντια για τον χοντρο, οταν αυτος επαιζε στον ΟΣΦΠ. Τι πλαγια βηματα, τι θωρηκτο, τι παιρνει φαουλ, τι ξεφτυλισε την dream team, τι εχασε κιλα φετος.

Ο Αντιτς αν εχει αφησει στοιχειωδη καλη εντυπωση σε καποιους ειναι απλα επειδη τον τραβαει ενα εκπληκτικο συνολο απτο χερακι. Θυμησου ξανα το παραδειγμα που εφερα με την πολυτελεια του επιθετικου ριμπαουντ σας. Εδω ο Καλαιτζης και τον λεγανε μοντερνο πλει μεικερ να πουμε, επειδη ειχε ενα σωρο παιχταραδες να μαζευουν τις αδυναμιες του...

Ειναι τυπικος ρολιστας για ριμπαουντ και για να δινει ανασες στον Πριντεζη. Επιθεση λουλουδια, αμυνα λουλουδια. Αυτα.

Δημοσ.

extra tip: Eχουν ριξει κλαμα και κλαμα οι ομοιδεατες σου απο τα fade away του "ακροβολισμενου στη γωνια της ρακετας" Αλβερτη.

Αυριο θα εξηγησουμε τι ειναι το fade away.

Δικο σου δεν ειναι αυτο εσυ δεν το εγραψες ?  Μαλλον εσυ δεν θυμασαι τι γραφεις ...

Κοιτα ο Αλβερτης ειπαμε καλος παιχτης αλλα απο καποιο σημειο και μετα παγκιτης ,τωρα για το +35 ειπαμε εχει γραψει ιστορια τι να κανουμε και μιλαμε για μπασκετ παντα  ...Ειδες δεν σε παω αλλου μην πεσεις σε κανενα πηγαδι και σκοτωθεις ...

Δημοσ.

Δικο σου δεν ειναι αυτο εσυ δεν το εγραψες ?  Μαλλον εσυ δεν θυμασαι τι γραφεις ...

Να μαντεψω? Της σχολης Κατιδη κι εσυ?

Κοιτα ο Αλβερτης ειπαμε καλος παιχτης αλλα απο καποιο σημειο και μετα παγκιτης ,τωρα για το +35 ειπαμε εχει γραψει ιστορια τι να κανουμε και μιλαμε για μπασκετ παντα  ...Ειδες δεν σε παω αλλου μην πεσεις σε κανενα πηγαδι και σκοτωθεις ...

Μπα τελικα επεσα εξω. Δεν εισαι της σχολης, εισαι του σχολειου ακομα :D

Εδωσε πονο το σκουπισμα σε μερικους και θυμουνται οτι τους κατεβει στην κεφαλα. Και μενουν με την εντυπωση οτι μου την ειπαν κιολας με κατι ακατανοητα περι πηγαδιων σκοτομων κλπ ατακων που ριχνουν νεκρο μεχρι και τον Τσουκαλα!

Δημοσ.

Εσυ του νηπιαγωγειου ... :-D  
Αν και θυμασαι το +35 μου κανει εντυπωση ... :-D

Εδωσε πονο το σκουπισμα σε μερικους και θυμουνται οτι τους κατεβει στην κεφαλα. Και μενουν με την εντυπωση οτι μου την ειπαν κιολας με κατι ακατανοητα περι πηγαδιων σκοτομων κλπ ατακων που ριχνουν νεκρο μεχρι και τον Τσουκαλα!

Πες το αλλες 100 φορες μηπως το πιστεψεις ,αλλα συγνωμη που λεω πραγματα ακατανοητα για σενα ..Ειπαμε εισαι του νηπιαγωγειου ... :-D

Οτι ποναει στο μπασκετ το +35 τοσο πολυ δεν το φανταζομουν παντως ειναι η αληθεια . :-D

Δημοσ.

Oι παρενεργειες απτα υπογλωσσια καλα κρατουν 1 βδομαδα μετα... :D

Ευτυχως εγω καθε χρονο εχω κουπες παντου ...Εσυ ? Μπασκετ και εκει βαραει νευρο ακομα το +35 απο οτι βλεπω μετα απο τοσα χρονια . :-D

Ειπαμε δεν σου αναφερω  αλλα αθληματα προς το παρον για να μην φυγεις πουθενα και σε χασουμε ...Μπεμπη ... :-D 

Δημοσ.

Eτσι μου λεγανε και οταν τα λεγα εξω απτα δοντια για τον χοντρο, οταν αυτος επαιζε στον ΟΣΦΠ. Τι πλαγια βηματα, τι θωρηκτο, τι παιρνει φαουλ, τι ξεφτυλισε την dream team, τι εχασε κιλα φετος.

Ο Αντιτς αν εχει αφησει στοιχειωδη καλη εντυπωση σε καποιους ειναι απλα επειδη τον τραβαει ενα εκπληκτικο συνολο απτο χερακι. Θυμησου ξανα το παραδειγμα που εφερα με την πολυτελεια του επιθετικου ριμπαουντ σας. Εδω ο Καλαιτζης και τον λεγανε μοντερνο πλει μεικερ να πουμε, επειδη ειχε ενα σωρο παιχταραδες να μαζευουν τις αδυναμιες του...

Ειναι τυπικος ρολιστας για ριμπαουντ και για να δινει ανασες στον Πριντεζη. Επιθεση λουλουδια, αμυνα λουλουδια. Αυτα.

Ρε συ, καλύτερα να κάνεις νέα μηνύματα από το να κάνεις edit  :-D Τώρα πχ είχα διαβάσει το μήνυμα σου πριν το edit και αυτό δε θα το διάβαζα ποτέ.

Μα σοβαρά, μου συγκρίνεις τον Αντιτς με το ανέκδοτο? Ο ένας σε κάθε σοβαρό ραντεβού ήταν εκεί, ο άλλος ακόμα και φέτος που στους τελικούς δε κατέβηκε αντίπαλος, ήταν απών. Γενικά έχω την αίσθηση ( και δε σε αδικώ) ότι κρίνεις τον Αντιτς μόνο από τους φετινούς τελικούς, πράγμα το οποίο είναι εντελώς άδικο. 

Ο Αντιτς αν εχει αφησει στοιχειωδη καλη εντυπωση σε καποιους ειναι απλα επειδη τον τραβαει ενα εκπληκτικο συνολο απτο χερακι. Θυμησου ξανα το παραδειγμα που εφερα με την πολυτελεια του επιθετικου ριμπαουντ σας.

Κάτσε, εγώ δεν είπα ποτέ ότι ο Αντιτς είναι ο Νοβίτσκι της Ευρώπης, έτσι? Εγώ είπα ότι κάνει τέλεια τη δουλεία την οποία πρέπει να κάνει. Και ότι ίσως θα έπρεπε να το σκεφτούμε πολύ πριν τον αντικαταστήσουμε με το χ στοίχημα. 

Στο ξαναρώτησα αυτό αλλά δεν απάντησες. Εφόσον και ο Πρίντεζης φέτος ήταν κατά βάση κακός, ποιος έπαιζε στους ψηλούς μαζί με το Χαινς? Εγώ? 

Δημοσ.

O Aντιτς ειναι καλος για τοπ16, το πολυ τοπ8 Ευρωλιγκας (φετος παντως, ουτε εκει). Λιγος για παραπερα και φυσικα λιγος για τελικους Ελλαδας. Εχει νευρο κι αυτο ειναι καλο για το επιπεδο του ΟΣΦΠ, το προβλημα ομως ειναι οτι εχει και νευρα που δεν δικαιουται να εχει σε κρισιμα παιχνιδια, ειδικα αυτος που ειναι παικτακι της σειρας. H σεζον του φετος ηταν για κλαματα, απλα μετριασε τις κακες εντυπωσεις με δυο...ανεκτες ατομικες εμφανισεις στο φ4.

Δηλαδη, τελευταιως εχω φτασει σε ενα ερωτημα τυπου Μαυροκεφαλος (οπως ηταν στον γαυρο, γιατι τωρα δεν τον εχω δει αν και λενε οτι ειναι βελτιωμενος) ή Αντιτς και φοβαμαι οτι καταληγω στον πρωτο (ημαρτον!).

Παντως επειδη πρεπει να παιρνει λιγα φραγκα, ειναι ανεκτο value for money. Με τα ιδια λεφτα θα προτιμουσα να δοκιμασω τον Πετγουει σε καθε περιπτωση. Aν ο Πετγουει την ψαχνει να παιρνει περισσοτερα απτον Αντιτς, τοτε θα καθομουν στα αυγα μου με τον... Μακεδονα :D

Μια χαρα ηταν και σε μας ο Μαυροκεφαλιδης απλα σου παιρνει λιγο καιρο παραπανω να το καταλαβεις συνηθως. :P

Ο Αντιτς εχει βγαλει και το τελευταιο ευρω που πηρε, εχει παιξει σε παρα πολλα κρισιμα ματς και ηταν καταλυτικος, αλλα πλεον εχω την εντυπωση πως εχει βαρυνει αρκετα. Θα τον προτιμουσα σαν 5ο ψηλο, κατι σαν τον Τσαρτσαρη στον Παο.

Ρε παιδιά ειλικρινά μιλάμε τώρα για σύγκριση Πέτγουεϊ-Άντιτς; Ο ένας θυμίζει Κρίς Μπός επιθετικά, με κινήσεις εντός-εκτός ρακέτας, και ο άλλος το μόνο που κάνει στο 80% των plays είναι να ακροβολείται στο τρίποντο, και άντε να είναι λίγο καλύτερος επιθετικά. Μιλάμε για έναν παίκτη που αν δεν συνέτρεχαν οι συγκυρίες με Ντόρσεϊ-Μαθροειδή, θα έπαιζε πολύ λιγότερο απ' οτι εν τέλει έπαιξε. Δηλαδή ρε Dismemberer που έπαιζε ο Άντιτς πρίν έρθει στον Ολυμπιακό; Το πολύ καλό Ευρωμπάσκετ εκείνης της χρονιάς είχε εξαργυρώσει, αντίθετα ο Πέτγουεϊ είναι πολύ πιο σταθερός και έχει μεγαλύτερο potential. Ο Κάρι που έπαιζε πρίν έρθει στον ΠΑΟ;

Απ τον τωρινο Πετγουει ο Αντιτς ξερει 2 τονους μπασκετ παραπανω. Τραγικη συγκριση, σιγα μην τους βαλουμε να παιξουν και μονό για να δουμε ποιος παιζει καλυτερα.

Δημοσ.

Στο ξαναρώτησα αυτό αλλά δεν απάντησες. Εφόσον και ο Πρίντεζης φέτος ήταν κατά βάση κακός, ποιος έπαιζε στους ψηλούς μαζί με το Χαινς? Εγώ?

O Πριντεζης ηταν κακος φετος βαση του περσυνου Πριντεζη, συνολικα και συγκριτικα με τον Αντιτς ομως ηταν πολυ καλυτερος!

Με την Εφες ας πουμε εκανε 2 πολυ καλα παιχνιδια, στο τοπ16 ηταν ο μονος που το παλεψε εναντιον της Μπαρτσελονα (ασχετα αν μεσα στο ΣΕΦ τον εκανε αλογο ο Λορμπεκ) , γενικα δεν εχει κανει και ΤΑ τραγικα παιχνιδια.

Ο Αντιτς αντιθετως που εχει κανει ΤΑ τραγικα παιχνιδια φετος (και ειναι πολλα) αφηνει καλυτερες εντυπωσεις απτον Πριντεζη και μαντεψε γιατι: Γιατι αλλα πραγματα περιμενεις απτον εναν και αλλα απτον αλλον. Ανεχεσαι υποσυνειδητα μια σεζον που ο Αντιτς μπαινει να κατεβασει κανα ριμπαουντ, αλλα δεν ανεχεσαι τον Πριντεζη που παιζει χειροτερα απο περυσι αλλα ειναι με διαφορα οτι καλυτερο εχει η ρακετα σου ακομη και φετος μετα τον Χαινς.

Μια χαρα ηταν και σε μας ο Μαυροκεφαλιδης απλα σου παιρνει λιγο καιρο παραπανω να το καταλαβεις συνηθως. :P

Οπως μου επαιρνε καιρο να καταλαβω τις δοξολογιες σου στον χοντρο οταν σου λεγα οτι σας δουλευει μαζι με τον Μπαναωτη, τον Ιωαννου και τον Χατζηγεωργιου και μου λεγες πανω-κατω-εμεσως-πλην-σαφως οτι ειναι καλυτερο 5ρι απτον Πεκοβιτς ? Η οπως οταν σου λεγα οτι Κλειζα-Τεοντοσιτς ειναι παιχτες 2-3 σκαλια κατω απο το τοπ επιπεδο που νομιζατε οτι ειναι? Εδω βεβαια, ακομα πιστευεις οτι ο Τσιλντρες ειναι ο καλυτερος Αμερικανος που πατησε Ευρωπη μετα τον Ντομινικ, οποτε τι να πω κι εγω ο φτωχος..

Ελα ποιος καλος Μαυροκεφαλος στον γαυρο... Που και 5 καφεδες να ειχες πιει κοιμοσουν απο την νωχελικοτητα του. Κανα σουτακι απο μεση αποσταση, κανα ποσταρισμα, και απο κει και περα απο νιαου σε νιαου ηταν. Οικονομου σε κακη version (χωρις τριποντο δηλαδη και 2 κλικ πιο αργος, απο τον ηδη αργο...). Το να βελτιωθηκε δε το αποκλειω, δεν τον εχω δει ομως. Εσυ τον ειδες ξανα ή μενεις στην εικονα που σου αφησε στον γαυρο?

• Like 1
Δημοσ.

O Πριντεζης ηταν κακος φετος βαση του περσυνου Πριντεζη, συνολικα και συγκριτικα με τον Αντιτς ομως ηταν πολυ καλυτερος!

Με την Εφες ας πουμε εκανε 2 πολυ καλα παιχνιδια, στο τοπ16 ηταν ο μονος που το παλεψε εναντιον της Μπαρτσελονα (ασχετα αν μεσα στο ΣΕΦ τον εκανε αλογο ο Λορμπεκ) , γενικα δεν εχει κανει και ΤΑ τραγικα παιχνιδια.

Ο Αντιτς αντιθετως που εχει κανει ΤΑ τραγικα παιχνιδια φετος (και ειναι πολλα) αφηνει καλυτερες εντυπωσεις απτον Πριντεζη και μαντεψε γιατι: Γιατι αλλα πραγματα περιμενεις απτον εναν και αλλα απτον αλλον. Ανεχεσαι υποσυνειδητα μια σεζον που ο Αντιτς μπαινει να κατεβασει κανα ριμπαουντ, αλλα δεν ανεχεσαι τον Πριντεζη που παιζει χειροτερα απο περυσι αλλα ειναι με διαφορα οτι καλυτερο εχει η ρακετα σου ακομη και φετος μετα τον Χαινς.

Εντάξει, τώρα απλά λες τυχαία πράγματα για να αποδείξεις αυτό που πιστεύεις. 

Ο πρίντεζης φέτος έχει κάνει ΤΑ τραγικά παιχνίδια. Να σου θυμίσω τη Φενέρ έξω με τα 0(!!!!) ριμπαουντς? Να σου θυμίσω τον τελικό κυπέλλου με την ομάδα σου που ενώ ο ένας δε πάτησε, ο άλλος είχε 17π και 7 ριμπαουντς? ( κοίτα που με έκανες και κοιτάω και γω στατιστικά..) Γενικά, δε ξέρω πόσο παρακολούθησες ολυμπιακό φέτος, αλλά ο Πρίντεζης έκανε μια αρκετά μέτρια χρονιά.

Όσο για το άλλο που μου λες, εννοείται ρε μιντι ότι περιμένω πιο πολλά πράγματα από τον τύπο που παίρνει 1μ από τον άλλο που παίρνει τα μισά, λογικό δεν είναι?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...