dismemberer Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Ρε παιδιά ειλικρινά μιλάμε τώρα για σύγκριση Πέτγουεϊ-Άντιτς; Ο ένας θυμίζει Κρίς Μπός επιθετικά, με κινήσεις εντός-εκτός ρακέτας, και ο άλλος το μόνο που κάνει στο 80% των plays είναι να ακροβολείται στο τρίποντο, και άντε να είναι λίγο καλύτερος επιθετικά. Μιλάμε για έναν παίκτη που αν δεν συνέτρεχαν οι συγκυρίες με Ντόρσεϊ-Μαθροειδή, θα έπαιζε πολύ λιγότερο απ' οτι εν τέλει έπαιξε. Δηλαδή ρε Dismemberer που έπαιζε ο Άντιτς πρίν έρθει στον Ολυμπιακό; Το πολύ καλό Ευρωμπάσκετ εκείνης της χρονιάς είχε εξαργυρώσει, αντίθετα ο Πέτγουεϊ είναι πολύ πιο σταθερός και έχει μεγαλύτερο potential. Ο Κάρι που έπαιζε πρίν έρθει στον ΠΑΟ; Κάτσε. Χάθηκες λίγο νομίζω. Που κολλάνε τα 5αρια Ντορσει και Μαυροειδης με το 4αρι Αντιτς? Δηλαδή πέρσι που είχαμε το Ντορσει τι? Δεν έπαιζε ο Αντιτς? Στην αρχή της χρονιάς που τους είχαμε και τους 2? Δεν έπαιζε ο Σκοπιανός? Δε καταλαβαίνω τη σύγκριση σου. Ποιος είπε ότι έπαιζε σε γνωστή ομάδα πριν έρθει στον ολυμπιακό? Ξαναδιάβασε αυτά που έγραψα please. Είπα εγώ ότι δεν έχει μεγάλο potential ο Πετγουει? Ρε συ, μπας και απάντησες χωρίς να διαβάσεις τι έγραψα? Κοίτα, το potential του Πετγουει είναι όντως μεγάλο, κανείς δε λέει όχι. Και ίσως να αξίζει την ευκαιρία του. Για να κλείσω, σαφώς και ο Πετγουει μπορεί να γίνει ΠΟΛΥ καλύτερος παίχτης από τον Περο.
margaritagr Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Ο αντιτς ειναι ο παιχτης που θα τον ριξεις μεσα να παιξει βρωμοξυλο. Ποτε δεν περιμεναμε απ αυτον να αποτελεσει την αιχμη της επιθεσης. Παρολαυτα οταν χρειαστηκε σκοραρε κιολας. Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App
hashashin Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Ο αντιτς ειναι ο παιχτης που θα τον ριξεις μεσα να παιξει βρωμοξυλο. Ποτε δεν περιμεναμε απ αυτον να αποτελεσει την αιχμη της επιθεσης. Παρολαυτα οταν χρειαστηκε σκοραρε κιολας. Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App Ποιο βρωμοξυλο?Που ειναι 2μιση μετρα γαιδαρος και το μονο που κανει ειναι να βαρει σουτακια απο το τριποντο.Δεν εχει ιδεα πως να ποσταρει και να παιξει κατω απο την ρακετα ενω εχει το κορμι για να το κανει.Εχει και 0 κινηση με ή χωρις την μπαλα.Συγκεκριμενα δεν μπορει να κανει αυτο που εκανε ο Καιμακογλου σε εμας οπου εβρισκε το μισματς και ποσταρε.Πολλα ειναι βασικα αυτα που δεν μπορει. Ουτε αιχμη της αμυνας σας θα τον ελεγα παντως.Προσωπικα δεν μου αρεσει και στους τελικους με τον Παναθηναικο ηταν για κλαματα.
Superpie Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Πες μου εναν που στους Τελικους δεν ηταν για κλαματα? Αντε ο ενας να ηταν για κλαματα και αλλος να ηταν για μιξοκλαματα...
Aristomaxos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Μόνο στα ματς του Final4 μου άρεσε η απόδοση του Άντιτς. Στα υπόλοιπα ματς της Ευρωλίγκα μου προκαλούσε τις περισσότερες φορές αρνητική εντύπωση και στην άμυνα και στην επίθεση.Δεν μπορεί να κάνει παιχνίδι στη ρακέτα και ο μόνος τρόπος που μπορεί ν' απειλήσει επιθετικά είναι απ' τη γραμμή των 6.75. Καιρός είναι να δούμε κάτι διαφορετικό απ' τη θέση 4.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Ο αντιτς ειναι ο παιχτης που θα τον ριξεις μεσα να παιξει βρωμοξυλο. Ποτε δεν περιμεναμε απ αυτον να αποτελεσει την αιχμη της επιθεσης. Παρολαυτα οταν χρειαστηκε σκοραρε κιολας. Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App Αν ο Αντιτς παιζει βρωμοξυλο, τοτε ο Βουισιτς ηταν ο Μπαρκλει μεταμφιεσμενος. Μην μπερδευετε τα ψευτοτσαμπουκαλικια με το ξυλο μεσα στη ρακετα. Το μονο που κανει ο Αντιτς, επαναλαμβανω, το μονο, ειναι να μαζευει κανα ριμπαουντ. Και το αλλο καλο του που ταυτοχρονα ειναι και κακο του, ειναι πως αποτελει απειλη απο τα 6.75 και αναγκαζει καποιον παιχτη-συνηθως το αντιπαλο 4ρι να τον ακολουθει εξω. Ειναι και κακο ταυτοχρονα γιατι ο ιδιος την εχει πιστεψει οτι ειναι Φωτσης και συνηθως σουταρει τουβλα. Για τον Αντιτς θα ειχατε αλλη γνωμη γενικως, αν δεν ειχατε μια ομαδα που μαζευει αβερτα επιθετικα ριμπαουντ και ανανεωνει ηλιθιες επιθεσεις (λεγε με 80% των προσπαθειων του Αντιτς ας πουμε). Ως εκ τουτου οι πολλες μλκιες που κανει στην επιθεση δεν κοστιζουν παντα και περνανε στα ψιλα. Για τα λεφτα που παιρνει καλος ειναι, αλλα ως εκει. Αναλογη περιπτωση με τον δικο μας τον χοντρο ειναι, απλα εμεις ειμαστε μαγκες και του δινουμε παραπανω λεφτα
konstantinos77 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Ναι ενω ο Φωτσης ειναι ο Πετροβιτς απο το τριποντο και μου τον εφερες και σαν παραδειγμα εστω και σε 4αρι εκδοχη ...Το σουτ του Αντιτς μια χαρα αξιοπιστο ειναι απλα εχει πολλα μειονεκτηματα σε αλλους τομεις με αποτελεσμα να βαραει μονο τριποντα .
LRoi Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Αυτός υποστηρίζει ότι ο Αλβέρτης ήταν Πέτροβιτς, μην σε παραξενεύει τίποτα
konstantinos77 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Kαλα Πετροβιτς δεν ηταν αλλα κωλοχερο ειχε ,με αυτο εξαλλου εβγαζε το ψωμι του με τιποτα αλλο .
LRoi Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Αυτό του το δίνω. Ολοκληρωμένος παίχτης δεν υπήρξε ποτέ. Μια ζωή ακροβολισμένος στη γωνία της ρακέτας για να σουτάρει.
Tilemaxx Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Πολύ σημαντικές οι ανανεώσεις Χαϊνς-Λό θεωρώ. Σήμερα κλήθηκε ο Χαϊνς και πολύ σωστά, ο συνολικός MVP του Ολυμπιακού για φέτος.
LRoi Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Νομίζω ότι αν του δώσουν κάτι παραπάνω από 700.000 θα μείνει, παρά την πρόταση για ένα μύριο
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Ναι ενω ο Φωτσης ειναι ο Πετροβιτς απο το τριποντο και μου τον εφερες και σαν παραδειγμα εστω και σε 4αρι εκδοχη ...Το σουτ του Αντιτς μια χαρα αξιοπιστο ειναι απλα εχει πολλα μειονεκτηματα σε αλλους τομεις με αποτελεσμα να βαραει μονο τριποντα .Μα για 4ρια μιλαμε. Θυμησε μου κανα αλλο 4ρι με καλυτερο 3π απτου Φωτση, μιλωντας για ΠΑΟ-ΟΣΦΠ παντα των τελευταιων χρονων. Kατα τ'αλλα αν εσεις το 20% στα τριποντα σε Ευρωλιγκα και 0% σε τελικους με ΠΑΟ, το μεταφραζετε σε μια χαρα 3ποντο, υπαρχει θεμα στην αντιληψη των πραγματων και σιγουρα δεν θελω να σας το χαλασω... Αυτό του το δίνω. Ολοκληρωμένος παίχτης δεν υπήρξε ποτέ. Μια ζωή ακροβολισμένος στη γωνία της ρακέτας για να σουτάρει.Εβλεπες τοσο μπασκετ εσυ τοτε, οση μπαλα εβλεπα εγω... Τουλαχιστον εγω δεν βγαινω να πω οτι ο Τζορτζεβιτς ηταν καλο σεντερ μπακ extra tip: Eχουν ριξει κλαμα και κλαμα οι ομοιδεατες σου απο τα fade away του "ακροβολισμενου στη γωνια της ρακετας" Αλβερτη. Αυριο θα εξηγησουμε τι ειναι το fade away.
dismemberer Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Αν ο Αντιτς παιζει βρωμοξυλο, τοτε ο Βουισιτς ηταν ο Μπαρκλει μεταμφιεσμενος. Αναλογη περιπτωση με τον δικο μας τον χοντρο ειναι
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Γιατι? Ο χοντρος δεν εχει βγαλει 5-6 παιχνιδαρες φετος? Δεν με εχει καψει σε αλλα 10? Ε ενταξει η διαφορα του Αντιτς ειναι οτι ουτε 5-6 παιχνιδαρες δεν εβγαλε, εβγαλε 3-4
Προτεινόμενες αναρτήσεις