konstantinos77 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Ναι γιατι ομως λες ενας Τατος σε ανωτερο επιπεδο ? Δεν μοιαζει ουτε στην κοψια ουτε στο στυλ .Δεν ειναι τυπου Ιμπαγασα παντως παιχτης ,πιο πολυ σε Ζαχοβιτς φερνει οποιοι θυμουνται .
alexis333 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 <p>Ναι γιατι ομως λες ενας Τατος σε ανωτερο επιπεδο ? Δεν μοιαζει ουτε στην κοψια ουτε στο στυλ .Δεν ειναι τυπου Ιμπαγασα παντως παιχτης ,πιο πολυ σε Ζαχοβιτς φερνει οποιοι θυμουνται .</p> Λέω Τατο γιατί τα χαρακτηριστικά που αναφέρω κατα την άποψη μου τα έχει κι ο Τατος. Καλός με τη μπάλα , καλή πάσα , καλή τεχνική αλλά αργος για το σύγχρονο ποδόσφαιρο .. Sent from my iPhone using Insomnia Βαρύς , δε καλύπτει πολλά μέτρα στο γήπεδο ... Απλά περιμένει τη μπάλα για να κάνει τα δικά του .. Στον Τατο αναφέρομαι .. Sent from my iPhone using Insomnia
panosno1com Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Το λεει και ο Ασπάθιου Ο Βερδού είναι ένας παίκτης με μεγάλη τεχνική. Είναι ένας ποδοσφαιριστής ανάλογης αξίας με τον Ιμπαγάσα. http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/olympiacos/aspiathoy-san-ton-impagasa-o-verdou.2296015.html
Superpie Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Και να μην ηταν τι θα ελεγε? Θα ελεγε για την μεταγραφη του Ολυμπιακου οτι ειναι ενας ασχετος παικτης,δεν ειναι πολυ καλος και τετοια?
Tilemaxx Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Ο τρόπος (σ.σ. βλέπε "Φούφη δεν θα φύγεις από δω") που χάθηκε ένα ακόμα πρωτάθλημα, το... νιοστό τα τελευταία χρόνια για τον Ολυμπιακό, προκάλεσε όπως ήταν φυσικό αηδία και... εμετικά συναισθήματα στους αδερφούς των ευρωτίτλων του Θρύλου και προέδρους, κυρίους Αγγελόπουλους. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα τα παρατήσουν όπως... ονειρεύονται πολλοί. Το αντίθετο. Οι πληροφορίες του RedGoal αναφέρουν ότι οι αδερφοί Αγγελόπουλοι τα... πήραν με την καλή έννοια και θέλουν να "απαντήσουν" στο χαμένο πρωτάθλημα με την τρίτη σερί κούπα της Euroleague. Αυτό θα το δείξουν σύντομα όπως λένε καλά ενημερωμένες "πηγές" κρατώντας στον Πειραιά τους Σπανούλη και Χάινς, αλλά προσθέτοντας και παίκτες αξίας στη θέση του σέντερ και στο 1-2. Επίσης θα προσπαθήσουν να κάνουν τα πάντα για να μείνει και ο Έισι Λο με τον Πέρο Άντιτς, στους οποίους τρέφουν ιδιαίτερη συμπάθεια καθώς τους θεωρούν "μαχητές" και απόλυτα εναρμονισμένους με το "πνεύμα" του Θρύλου. Όπως λένε αυτοί που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα στον Πειραιά, τα αδέρφια έχουν όραμα την κατάκτηση του τρίτου σερί ευρωπαϊκού και θα τα δώσουν όλα για να συνεχίσει ο Ολυμπιακός στα ίδια επίπεδα που τον είδαμε την τελευταία διετία. Μάλιστα, κάποιοι "ποντάρουν" τα λεφτά τους στο ότι οι Αγγελόπουλοι θα ενισχύσουν την ομάδα και θα είναι όχι απλά καλύτερη αλλά πολύ καλύτερη απ' ότι φέτος. http://www.redgoal.gr/2010-11-14-08-24-14/item/13304-%CF%84%CE%B1-%CF%80%CE%AE%CF%81%CE%B1%CE%BD-%CE%BF%CE%B9-%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CF%8C%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CE%B9#sthash.hEhZvtiV.dpuf
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Εγω παλι, μολις διαβασα σε αλλο αρθρο οτι ο Αντιτς ειναι στην πορτα της εξοδου, και σκεφτονται Πετγουει στη θεση του. http://www.woop.gr/content/114240/thelei-petgouei-o-olubiakos Γενικα απο παπαρολογιες αυτην την περιοδο αλλο τιποτα, το δε αρθρο που παρεθεσες tilemaxx δειχνει την σοβαροτητα του απο την πρωτη παραγραφο, απορω πως αντεχετε και ολοκληρωνετε το διαβασμα τετοιων σκουπιδιων που εξ'αρχης φαινεται για ποιο σκοπο γραφονται και αν χρειαστει θα αφησουν υπονοουμενο και για ερχομο του Λεμπρον Ιn other news η Φενερ ετοιμαζεται (λεει η Χουριετ) να προσφερει 3εκ στον ηγετη.
dismemberer Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Γενικά, όπου ακούς το "καλά ενημερωμένες πηγές"... Ο Πετγουει πάντως δεν είναι άσχημος παίχτης. Καλά σωματικά προσόντα, σουτ, ριμπαουντς.. Αυτό που δε ξέρω, είναι κατά πόσο θα την παλέψει στο τοπ επίπεδο. Βέβαια είχα διαβάσει πριν κάνα μήνα ότι είχε κλείσει στη μπαμπεργκ, όχι?
Tilemaxx Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Πέρα απ' την πρώτη παράγραφο, το βρήκα ως άξιο αναφοράς. Θα δείξει. Πάντως εννοείται οτι Πέτγουεϊ>>>>Άντιτς, δεν το συζητάμε. 1
dismemberer Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Πάντως εννοείται οτι Πέτγουεϊ>>>>Άντιτς, δεν το συζητάμε. Θες να το συζητήσουμε λίγο? Κοίτα, το potential του Πετγουει είναι όντως μεγάλο, κανείς δε λέει όχι. Και ίσως να αξίζει την ευκαιρία του. Από την άλλη όμως, δε ξέρουμε πως θα αντιδράσει στην πίεση του ολυμπιακού. Δε ξέρουμε αν έχει τα άντερα να παίξει στον πρωταθλητή Ευρώπης. Ο Αντιτς σε κάθε μεγάλο ραντεβού(εξαιρουμένων των τελικών που έτσι και αλλιώς ήταν όλοι χώμα) ήταν εκεί. Στο Λονδίνο ήταν καθοριστικός, πέρσι ήταν επίσης ανάμεσα στους "καλούς". Άλλο ένα συν που καταλογίζω στον Αντιτς είναι ότι έχει κολλήσει απίστευτα με τον Χαινς. Αν κάτσεις και το ψάξεις, όλα τα μεγάλα comeback ήρθαν με αυτούς τους 2 μέσα. Η άμυνα μας με αυτούς στο 4-5 γίνεται ανυπόφορη για τον αντίπαλο, πραγματικά. Τέλος, άσε με να σου πω ότι ο Πέρο στα αποδυτήρια βοηθάει απίστευτα. Έχει βάλει και αυτός το χεράκι του σε πολύ σημαντικό βαθμό για το τόσο καλό κλίμα μέσα στην ομάδα. Για να κλείσω, σαφώς και ο Πετγουει μπορεί να γίνει ΠΟΛΥ καλύτερος παίχτης από τον Περο. Αλλά για τώρα, δε θα ήμουν τόσο σίγουρος όσο είσαι εσύ, έτσι ώστε να μη το συζητάω καν.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 O Aντιτς ειναι καλος για τοπ16, το πολυ τοπ8 Ευρωλιγκας (φετος παντως, ουτε εκει). Λιγος για παραπερα και φυσικα λιγος για τελικους Ελλαδας. Εχει νευρο κι αυτο ειναι καλο για το επιπεδο του ΟΣΦΠ, το προβλημα ομως ειναι οτι εχει και νευρα που δεν δικαιουται να εχει σε κρισιμα παιχνιδια, ειδικα αυτος που ειναι παικτακι της σειρας. H σεζον του φετος ηταν για κλαματα, απλα μετριασε τις κακες εντυπωσεις με δυο...ανεκτες ατομικες εμφανισεις στο φ4. Δηλαδη, τελευταιως εχω φτασει σε ενα ερωτημα τυπου Μαυροκεφαλος (οπως ηταν στον γαυρο, γιατι τωρα δεν τον εχω δει αν και λενε οτι ειναι βελτιωμενος) ή Αντιτς και φοβαμαι οτι καταληγω στον πρωτο (ημαρτον!). Παντως επειδη πρεπει να παιρνει λιγα φραγκα, ειναι ανεκτο value for money. Με τα ιδια λεφτα θα προτιμουσα να δοκιμασω τον Πετγουει σε καθε περιπτωση. Aν ο Πετγουει την ψαχνει να παιρνει περισσοτερα απτον Αντιτς, τοτε θα καθομουν στα αυγα μου με τον... Μακεδονα 1
FilipposMD Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 H σεζον του φετος ηταν για κλαματα, απλα μετριασε τις κακες εντυπωσεις με δυο...ανεκτες ατομικες εμφανισεις στο φ4. Προσωπικά μου την έχει δώσει πολλές φορές, όταν κάθεται και βαράει τρίποντα και τα χάνει και νομίζω ότι βρίσκεται καλύτερος παίκτης με τα ίδια λεφτά. Αλλά πρέπει να ομολογήσουμε ότι στο F4 δεν ήταν απλά ανεκτός. Στον τελικό, όσο έπαιξε, ο Ολυμπιακός είχε +30 ή κάπου τόσο. Κατά τα άλλα, θα ήθελα να υπάρχει ένα site που να καταγράφει τι γράφουν τα διάφορα μέσα και στο τέλος να βγάζει ποσοστό επιτυχίας στα μεταγραφικά. Θα είχαμε μονοψήφια νούμερα πιστεύω.
dismemberer Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 O Aντιτς ειναι καλος για τοπ16, το πολυ τοπ8 Ευρωλιγκας (φετος παντως, ουτε εκει). Λιγος για παραπερα και φυσικα λιγος για τελικους Ελλαδας. Εχει νευρο κι αυτο ειναι καλο για το επιπεδο του ΟΣΦΠ, το προβλημα ομως ειναι οτι εχει και νευρα που δεν δικαιουται να εχει σε κρισιμα παιχνιδια, ειδικα αυτος που ειναι παικτακι της σειρας. H σεζον του φετος ηταν για κλαματα, απλα μετριασε τις κακες εντυπωσεις με δυο...ανεκτες ατομικες εμφανισεις στο φ4. Δηλαδη, τελευταιως εχω φτασει σε ενα ερωτημα τυπου Μαυροκεφαλος (οπως ηταν στον γαυρο, γιατι τωρα δεν τον εχω δει αν και λενε οτι ειναι βελτιωμενος) ή Αντιτς και φοβαμαι οτι καταληγω στον πρωτο (ημαρτον!). Παντως επειδη πρεπει να παιρνει λιγα φραγκα, ειναι ανεκτο value for money. Με τα ιδια λεφτα θα προτιμουσα να δοκιμασω τον Πετγουει σε καθε περιπτωση. Aν ο Πετγουει την ψαχνει να παιρνει περισσοτερα απτον Αντιτς, τοτε θα καθομουν στα αυγα μου με τον... Μακεδονα Ένα-ένα. Εχει νευρο κι αυτο ειναι καλο για το επιπεδο του ΟΣΦΠ, το προβλημα ομως ειναι οτι εχει και νευρα που δεν δικαιουται να εχει σε κρισιμα παιχνιδια Θύμισε μου ένα παιχνίδι στο οποίο είχε νεύρα εκτός από τους τελικούς που είχαν νεύρα μέχρι και οι μπασκέτες. H σεζον του φετος ηταν για κλαματα, απλα μετριασε τις κακες εντυπωσεις με δυο...ανεκτες ατομικες εμφανισεις στο φ4. Πέφτεις στο τριπάκι και κοιτάς στατιστικά. Μέγα λάθος. Θα σε ρωτήσω κάτι για να σου δώσω να καταλάβεις το σκεπτικό μου. Ο Πριντεζης φέτος ήταν πολύ κακός, και αν εξαιρέσεις τον πρώτο αγώνα με την ΕΦΕΣ σε όλους τους άλλους "τελικούς" ήταν απογοητευτικός. Αν ήταν και ο Αντιτς για κλάματα, τότε πως διάολο το πήραμε? (Και με ένα 5αρι, οπότε στη γραμμή ψηλών μας ο μόνος καλός παίχτης ήταν ο Χαινς.) Και ναι, αυτό που λέει ο φίλος από πάνω. Όταν λες ότι στο f4 ήταν απλά "ανεκτός ατομικά" ε sorry αλλά το παρακάνεις.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Δεν θυμαμαι συγκεκριμενα παιχνιδια, θυμαμαι οτι γενικως μανουριαζει και την ψαχνει. Πχ με την εθνικη μας πριν ερθει στον ΟΣΦΠ, και περυσι επισης αλλα δε θυμαμαι ακριβως παιχνιδια. Στους τελικους οι μπασκετες δικαιουνται να νευριαζουν. Ο σπανουλης επισης. Ο Πριντεζης ομοιως. Ο Αντιτς, ο Παπανικολαου, ο Κατσιβελης και οι λοιποι δεν εχουν αυτο το δικαιωμα ακομα κι αν αισθανονται οτι πνιγονται απτα νευρα. Δημοκρατικα και ομορφα και οι λογοι ειναι ευνοητοι νομιζω Ο Αντιτς δεν εχει ρολο να σου κανει carry το game, συνεπως τα 1-2 ματς που το εκανε προσμετρουνται υπερ του αλλα δεν ειναι αυτη η δουλεια του. Το θεμα ειναι να ειναι εργατης για τα λεπτα που μπαινει. Και φετος δεν με επεισε οτι την εχει δει ετσι τη δουλεια. Περυσι ναι, του βγαζω το καπελο, ηταν εργατης.
dismemberer Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 http://www.woop.gr/content/114262/o-hains-milaei-me-tsska
Tilemaxx Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Ρε παιδιά ειλικρινά μιλάμε τώρα για σύγκριση Πέτγουεϊ-Άντιτς; Ο ένας θυμίζει Κρίς Μπός επιθετικά, με κινήσεις εντός-εκτός ρακέτας, και ο άλλος το μόνο που κάνει στο 80% των plays είναι να ακροβολείται στο τρίποντο, και άντε να είναι λίγο καλύτερος επιθετικά. Μιλάμε για έναν παίκτη που αν δεν συνέτρεχαν οι συγκυρίες με Ντόρσεϊ-Μαθροειδή, θα έπαιζε πολύ λιγότερο απ' οτι εν τέλει έπαιξε. Δηλαδή ρε Dismemberer που έπαιζε ο Άντιτς πρίν έρθει στον Ολυμπιακό; Το πολύ καλό Ευρωμπάσκετ εκείνης της χρονιάς είχε εξαργυρώσει, αντίθετα ο Πέτγουεϊ είναι πολύ πιο σταθερός και έχει μεγαλύτερο potential. Ο Κάρι που έπαιζε πρίν έρθει στον ΠΑΟ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις