Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τηλέμαχε, ούτε εγώ νομίζω ότι είναι εύκολο ν' αλλάξει. Όμως η ηλικία είναι αμείλικτη. Τον είχες προσέξει στ' αποδυτήρια μετά τον τελικό του Λονδίνου; Με πάγο και στα δυο γόνατα ήταν. Και δεν εννοώ ότι είναι για απόσυρση, αλλά είναι στο απόγειο, άρα και στο ξεκίνημα της αντίστροφης μέτρησης. Έχει ένα ολόκληρο καλοκαίρι να σκεφτεί πώς θα ξεκινήσει το τελευταίο στάδιο της καριέρας του. Αν πει να βάλει περισσότερη σύνεση στο παιχνίδι του, και στον ίδιο θα κάνει καλό, και στον ΟΣΦΠ (ο οποίος αν πει να ξαναχτιστεί εντελώς εκ νέου - χωρίς αυτόν, στάνταρ θα χτυπήσει κι άλλο πίσω, μέχρι να δέσει. Έστω κι ένα χρόνο). Έχει καλά χρόνια μπροστά της ΑΝ λειτουργήσει έτσι, σαν ομάδα.  Κι όσο κι αν μια ανανέωση θα πρέπει να γίνει αργά ή γρήγορα, ο "καλός οργανωτής", είναι μεγάλη κουβέντα, και θέλει και πολλά λεφτά (δεν νομίζω ότι περισσεύουν ΚΑΙ για καλό σουτέρ, δοθέντος ότι δε νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση να του προτείνουν του Σπάμμερ περισσότερα από 2 μύρια μέσο όρο το χρόνο - το λογικό είναι γύρω στα 1.7). Το δε πιθανότερο, έτσι, είναι να ξαναγυρίσει σε καταστάσεις προ του 2011, που έδινε φράγκα, κι αποτέλεσμα δεν είχε, για καιρό. Επίσης, αν πουν οι Αγγελόπουλοι να προσμετρήσουν την απώλεια του ελληνικού πρωταθλήματος, όσο κι αν ο Σπανούλης δεν ήταν ο ηγέτης που χρειαζόταν ο ΟΣΦΠ, δεν τράβηξε και κανένας άλλος (το αντίθετο δηλαδή απ' ό,τι συνέβαινε 2 χρόνια τώρα). Οπότε, αν πράγματι νοιάζονται για την υγεία/πορεία της ομάδας τους, πρέπει να το σκεφτούν/ζυγιάσουν καλά. Αν πράγματι "αισθάνονται οικογένεια" όλοι αυτοί, αν πράγματι "υπάρχει χημεία" κτλκτλ, νομίζω ότι θα το δουν όπως λέω.

...από την άλλη, λίγο πιο νωρίς διάβασα δηλώσεις του Σπανούλη μετά τον τελικό, όπου καθαρά παίζουν σπόντες για....αλλαγή χώρας. Τώρα αν είναι τυχαίες  κι άστοχες, αν είναι "στοχευμένες" (...για να δημιουργήσουν "κλίμα" εν όψει μιας ανανέωσης συμβολαίου), ή αν του ξεφεύγουν απ' το στόμα πράγματα που έχει στο μυαλό του....θα δείξει. Δε θα πέσω από τα σύννεφα αν πει να φύγει ή αν πουν να τον φύγουν. Όλα παίζουν. Προφήτης δεν είμαι άλλωστε. Απλά θεωρώ ότι το πιο υγιές για όλους, είναι να μείνει μεν - αλλά υπό νέους όρους δε, και πιστεύω ότι το πιθανότερο έτσι είναι να πάει. Κάποτε ο Πολίτης τα τσούγκρισε με τον Γκάλη, επειδή ο 2ος δεν ήθελε να δεχτεί παρόμοιους νέους όρους. Είναι λεπτό το πράγμα. Χειρισμένο με σύνεση όμως, βγαίνει.

Μη λέτε βλακειες για το σπανουλη. Χωρίς αυτον είμαστε λίγο καλύτεροι απο τον Πανιώνιο.. Μας έφερε την ευρωλίγκα και λέτε να μην ανανεώσει.

...αυτό μου θύμισε το "η χούντα μας έφερε τηλέφωνα" :ρ

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

Πάντως μπορούμε να πούμε ότι το παρατσούκλι Λαγός δεν έχει βγει και πολύ άδικα

http://img825.imageshack.us/img825/8545/tapatalk1371079079737.jpg

Κάτι θυμίζει....τι? Α ναι....αυτό:

http://img6.imageshack.us/img6/1/tapatalk1371079088129.jpg

Πραγματικά , αυτό το ποστ, είναι μόνο για 10χρονα και τύπους που στο facebook έχουν όνομα ''phno kwlwniais''. 

• Like 7
Δημοσ.

Πάντως μπορούμε να πούμε ότι το παρατσούκλι Λαγός δεν έχει βγει και πολύ άδικα

http://img825.imageshack.us/img825/8545/tapatalk1371079079737.jpg

Κάτι θυμίζει....τι? Α ναι....αυτό:

http://img6.imageshack.us/img6/1/tapatalk1371079088129.jpg

Βγηκες απο την Αγια Σοφια επιτελους? Αφου το πας ετσι.

Δημοσ.

1. Ναι, πιο πολλά είχε ζητήσει το ελληνικό. Κατά τα άλλα, μόνο φιλολογικά συζηταμε το ελληνικό καθώς όλη εκείνη η έκταση ειναι προς πώληση, μαζί και το γήπεδο.

2. Δεν τσιμπας μόνο τραμ...τσιμπας λεωφορείο, ηλεκτρικό και τραμ. Κάτι που θα αποτρέψει πάρα πολύ κόσμο.

3. Το Μαρούσι ειναι γειτονικος δήμος, συνορευει με Αθήνα...το ελληνικό με τον Πειραιά δεν θα το έλεγα.

4. Εγώ πάντως δεν έχω δει πιστοποιητικά τόπου κατοικίας των καφρων αυτών, ειναι λες όλοι Πειραιώτες?

1. Όχι ακριβώς

2. Δεν μας νοιάζει ο πάρα πολύς κόσμος λέμε. 4.000-5.000 διαρκείας και τέλος. Όλοι οι άλλοι καναπέ.

3. Σε ποιο σημείο συνορεύει ακριβώς? Μετά το Ψυχικό και το Χαλάνδρι μήπως? Όπως λέμε Π. Φάληρο, Άλιμος μήπως?

4. Δεν το εννοώ έτσι. Το εννοώ όπως ακριβώς στο 2. Δεν μπορείς να έρθεις? Δεν πειράζει.Όποιος μπορεί και θέλει.

Δημοσ.

1. Όχι ακριβώς

2. Δεν μας νοιάζει ο πάρα πολύς κόσμος λέμε. 4.000-5.000 διαρκείας και τέλος. Όλοι οι άλλοι καναπέ.

3. Σε ποιο σημείο συνορεύει ακριβώς? Μετά το Ψυχικό και το Χαλάνδρι μήπως? Όπως λέμε Π. Φάληρο, Άλιμος μήπως?

4. Δεν το εννοώ έτσι. Το εννοώ όπως ακριβώς στο 2. Δεν μπορείς να έρθεις? Δεν πειράζει.Όποιος μπορεί και θέλει.

Πες μου τώρα ότι οι κάφροι δεν θα πάνε όπου να ναι, όπως να ναι, όποτε να ναι! Και την παρασκευή και χτες ξέρω άτομα που ήρθαν με το σύνδεσμο από το Ηράκλειο Κρήτης, μόνο για τον αγώνα και πίσω.

Αν θέλουμε λοιπόν να χάσουμε απλούς οπαδούς και να πηγαίνουν μόνο κάφροι, ναι ειναι μια λύση το όποιο ελληνικό.

Δημοσ.

Πες μου τώρα ότι οι κάφροι δεν θα πάνε όπου να ναι, όπως να ναι, όποτε να ναι! Και την παρασκευή και χτες ξέρω άτομα που ήρθαν με το σύνδεσμο από το Ηράκλειο Κρήτης, μόνο για τον αγώνα και πίσω.

Αν θέλουμε λοιπόν να χάσουμε απλούς οπαδούς και να πηγαίνουν μόνο κάφροι, ναι ειναι μια λύση το όποιο ελληνικό.

Θα έχουν οι κάφροι διαρκείας? Ακόμα πιωμένος είσαι?

Αυτοί από το Ηράκλειο δεν θα έρθουν γιατί ΔΕΝ θα μπορούν να μπουν μέσα

Εγώ, αν πάει Ελληνικό η ομάδα, θα πάρω διαρκείας. Στο ΣΕΦ ποτέ.

Γιατί δηλαδή, για να έρχονται τα μλκισμένα της 7 για να βγάλουν τον μικροτσουτσουνισμό τους στο γήπεδο και να διακόπτονται σημαντικοί αγώνες για τους οποίους εγώ έχω πληρώσει όλη τη χρονιά, ενώ αυτοί μπαίνουν τσάμπα?

Ας φτιάξουν μία ομάδα μπάσκετ Θύρα 7 Πειραιώς κι ας πηγαίνουν να τα σπάνε όλα παντού.

Νισάφι πια με τα μ@λακισμένα της 3 της 4 της 7, της 13, της 21 κλπ (δώσε και έναν αριθμό για τζόκερ :P )

• Like 2
Δημοσ.

Τι διαρκείας ρε, πρώτη φορά πας σε ελληνικό γήπεδο? Έτσι μπαίναν και έτσι θα μπαίνουν πάντα. Απ' την "πίσω πόρτα".

Είτε αυτό λέγεται βόλλεϋ στην Παιανία είτε μπάσκετ στο Ελληνικό.

Δημοσ.

Εγώ καθόλου...εσύ?

Ναι, θα έχουν, στην "7"...από σχεδόν τσάμπα έως τσάμπα.

Ποιος θα τους απαγορεύσει να μπουν και γιατι? Εισιτήριο-ταυτότητα και μπήκαν. Πας καλά μωρε?

Δημοσ.

Βγηκες απο την Αγια Σοφια επιτελους? Αφου το πας ετσι.

Βγήκα και πήρα και μία από τις πιο καρυδάτες ευρωλίγκες όλων των εποχών ;)

Τι διαρκείας ρε, πρώτη φορά πας σε ελληνικό γήπεδο? Έτσι μπαίναν και έτσι θα μπαίνουν πάντα. Απ' την "πίσω πόρτα".

Είτε αυτό λέγεται βόλλεϋ στην Παιανία είτε μπάσκετ στο Ελληνικό.

Δεν θα χωράνε ρε αδερφέ μέσα. Δεν θα χωράνε. ΜΑΤ απ' έξω κι ας τους πνίξουν στα δακρυγόνα.

Θα έρθει δηλαδή το 15χρονο που έσπασε την κάμερα χθες, να με σηκώσει από τη θέση μου? Αν θέλει να το πνίξω με τα ίδια μου τα χέρια, ας 'έρθει

Εγώ καθόλου...εσύ?

Ναι, θα έχουν, στην "7"...από σχεδόν τσάμπα έως τσάμπα.

Ποιος θα τους απαγορεύσει να μπουν και γιατι? Εισιτήριο-ταυτότητα και μπήκαν. Πας καλά μωρε?

Αν πας Ελληνικό, τα ξεχνάς αυτά. Διαρκείας, το φθηνότερο 300 ευρώ. Ομάδα που έχει κάνει repeat πας να δεις, όχι τον ΑΓΟΡ

• Like 1
Δημοσ.

Δεν θα χωράνε ρε αδερφέ μέσα. Δεν θα χωράνε. ΜΑΤ απ' έξω κι ας τους πνίξουν στα καπνογόνα.

Θα έρθει δηλαδή το 15χρονο που έσπασε την κάμερα χθες, να με σηκώσει από τη θέση μου? Αν θέλει να το πνίξω με τα ίδια μου τα χέρια, ας 'έρθει

Αν πας Ελληνικό, τα ξεχνάς αυτά. Διαρκείας, το φθηνότερο 300 ευρώ. Ομάδα που έχει κάνει repeat πας να δεις, όχι τον ΑΓΟΡ

Τα ματ που κολλάνε πάλι? Πάλι θέλουμε μπαμπούλα (δημόσιο και δωρεάν μάλιστα γιατι οι υποτιθέμενοι σεκιουριταδες ειναι διακοσμητικοι φυσικά, με το που είδαν το χτεσινό ντου για την κάμερα έτρεχαν να κρυφτούν. Bytheway...η κάμερα δεν ήταν του Σκάι, δεν έχει ο Σκάι τέτοιο βαν κι εξοπλισμό, νοικιασμένο βαν της Νόβα ήταν...που να το ήξεραν οι κάφροι όμως.) για κάτι που λες να καταφέρουμε μόνοι μας? Ωραία!

Ούτε στο ελληνικό ούτε πουθενά δεν τα ξεχνάς αυτά...θυμάσαι πόσο κόσμο είχε ο βαζελος στον τελευταίο εντός έδρας με Μπάρτσα? Στην Ελλάδα ζεις.

Δημοσ.

Τα ματ που κολλάνε πάλι? Πάλι θέλουμε μπαμπούλα (δημόσιο και δωρεάν μάλιστα γιατι οι υποτιθέμενοι σεκιουριταδες ειναι διακοσμητικοι φυσικά, με το που είδαν το χτεσινό ντου για την κάμερα έτρεχαν να κρυφτούν. Bytheway...η κάμερα δεν ήταν του Σκάι, δεν έχει ο Σκάι τέτοιο βαν κι εξοπλισμό, νοικιασμένο βαν της Νόβα ήταν...που να το ήξεραν οι κάφροι όμως.) για κάτι που λες να καταφέρουμε μόνοι μας? Ωραία!

Ούτε στο ελληνικό ούτε πουθενά δεν τα ξεχνάς αυτά...θυμάσαι πόσο κόσμο είχε ο βαζελος στον τελευταίο εντός έδρας με Μπάρτσα? Στην Ελλάδα ζεις.

Επειδή ακριβώς είδα το ντου από τα 20 μλκισμένα στον εξοπλισμό της Nova θέλω ΜΑΤ απ' έξω. Οι σεκιουριτάδες είναι εντελώς διακοσμητικοί.

Επίσης άπαξ και μπουν αυτά τα μλκισμένα μέσα, θα πλακωθούμε μεταξύ μας.

Τους βάζελους τους έβαλε μέσα ο Τράκης. Υπήρχαν δικά του άτομα στην πόρτα που έλεγαν:

Όσοι έχουν εισιτήριο δεξιά, όσοι δεν έχουν αριστερά. Κοινώς οι μλκες δεξιά 

Δημοσ.

Εγω θελω την ομαδα μακρια απο την α1 σε πρωτη φαση. Δεν αξιζει ουτε λεπτο παραπανω σ αυτη τη βρωμα.

Αν καποιος χτες ακουσε τις δηλωσεις του Σπανουλη, τα πε ολα. Να σε σεβονται σ ολοκληρη την ευρωπη κ να ρχεσαι στην Ελλαδα ν αντιμετωπιζεις τα ψυχολογικα καθε παλαβου.

Κι ετσι θα φυγει κ η βρωμα των οπαδων που ζουν μονο για μπαχαλο με τον βαζελο σε καθε ευκαιρια.

Κατα τ αλλα μακαρι να μεινουν ολοι οι παιχτες! Τα κουλα για τον Σπαν κανω οτι δε τα διαβασα. Να μεινουν ολοι να ρθει ενας σεντερ αντι του παουελ πχ λαμπε , ντειβις ή τζειμς της μακαμπι & ο Πετγουει.

Καξ παμε για την ευρωλιγκα ξανα.

Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Δύο χρόνια αποκλεισμό ελληνικών ομάδων  από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, για δυσφήμιση του αθλήματος.

Δημοσ.

Εγώ λέω καλύτερα δυο χρόνια αποβολή από το ελληνικό πρωτάθλημα για τους 2 για να στρώσουν ορισμένοι.

Δημοσ.

Mπα δεν συμφωνω ...Οι παναθηναικοι στο ΟΑΚΑ παρολο που εχουν πεταξει πραγματα και εχουν κανει παρομοια δεν εχει διακοπει ποτε παιχνιδι .Βεβαια αυτο ο διαιτητης το καθοριζει αλλα με βαση τον κανονισμο παντως δεν εχει γινει αυτο που εγινε χθες στο ΣΕΦ αρα δεν μπορεις να απαιτησεις αποβολη του βαζελου .Προσεξε δεν εξεταζω διαιτησιες ,το ντου του Τρακη και αν επρεπε ποτε να διακοψει διαιτητης ματς στο ΟΑΚΑ,απλα λεω τα γεγονοτα .Ο Ολυμπιακος δικαια θα τιμωρηθει με -2 και θα παιξει χωρις κοσμο καποια παιχνιδια ενω επι της ουσιας χωρις κοσμο θα παιξει ολα τα παιχνιδια της κανονικης περιοδου του χρονου αφου δεν θα εχουν κανενα νοημα βαθμολογικα .Οτι εγινε δηλαδη με την διακοπη του ματς στο ΟΑΚΑ με τον παναθηναικο στο ποδοσφαιρο πριν 1 χρονο  ,απλα τοτε βγαινανε καποιοι βαζελοι και δημοσιογραφοι αντικειμενικοι και λεγανε για τον Μαρινακη ,ενω για τα επεισοδια το ριχνανε στην παλαβη.Μην μιλησω για πιο παλια που ειχαν κοπει τα δαχτυλα μιας γυναικας και πως περασε στα κρυφα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...