konstantinos77 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 PS Όταν λες τρέχουμε? Σε 2-3 μήνες ανοίγει η στάση μετρό Ελληνικό, σε χαλάει να πηγαίνεις με το μετρό στο γήπεδο? Δεν εξυπηρετει ...Σε βγαζει στην Βουλιαγμενης ενω το Ελληνικο ειναι Ποσειδωνος .
Alxnks Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Lroi...μόνο που η βάση του ολυμπιακού ειναι ο Πειραιάς όπως κι η μεγάλη μάζα των οπαδών του. Και αν ξεπεράσουμε το πρώτο (το θέμα βάση), για το δεύτερο τι γίνεται? Από Πειραιά δεν θα έχει μετρό για ελληνικό. Επίσης...ξέρεις ποιο ειναι το ενοίκιο για το σεφ (all inclusive...ρεύμα, νερό τα πάντα?)...να σου πω εγώ...400.000 ευρώ το χρόνο. Στο ελληνικό θα ειναι πιο πολλά, με έδρα εκτός βάσης και που ξεβολευει τον κύριο όγκο οπαδών σου. Δεν το λες κι ιδανική λύση.
LRoi Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Lroi...μόνο που η βάση του ολυμπιακού ειναι ο Πειραιάς όπως κι η μεγάλη μάζα των οπαδών του. Και αν ξεπεράσουμε το πρώτο (το θέμα βάση), για το δεύτερο τι γίνεται? Από Πειραιά δεν θα έχει μετρό για ελληνικό. Επίσης...ξέρεις ποιο ειναι το ενοίκιο για το σεφ (all inclusive...ρεύμα, νερό τα πάντα?)...να σου πω εγώ...400.000 ευρώ το χρόνο. Στο ελληνικό θα ειναι πιο πολλά, με έδρα εκτός βάσης και που ξεβολευει τον κύριο όγκο οπαδών σου. Δεν το λες κι ιδανική λύση. 1 Το ελληνικό πιο πολλά? Τι λες μωρέ κι εσύ, πιωμένος είσαι? 2 Τσιμπάς τραμ και πετάγεσαι. 3 Και του βάζελου η βάση είναι η Αθήνα (υποθετικά) και παίζει στο Μαρούσι. 4 Και για ποιον κύριο όγκο οπαδών μιλάμε? Αυτών των οπαδών που θέλουμε να ξεφορτωθούμε? Δεν εξυπηρετει ...Σε βγαζει στην Βουλιαγμενης ενω το Ελληνικο ειναι Ποσειδωνος . 10 λεπτά περπάτημα είναι, όσα θέλεις να φτάσεις ΣΕΦ περίπου από τον ηλεκτρικό στο Φάληρο (με επιφύλαξη η απόσταση) αλλιώς μπορουν να μπουν mini bus να κάνουν τη διαδρομή για τους αγώνες. (5 λεπτά απόσταση με το λεωφορειάκι)
Tilemaxx Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δεν ήξερα οτι ανοίγει μετρό για το Ελληνικό. Αλλάζει το πράγμα τότε.
Aristomaxos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Σωστός σε όλα. http://www.sport-fm.gr/article/spanoulis-magkia-tous-na-to-xairodai/681507
konstantinos77 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 10 λεπτά περπάτημα είναι, όσα θέλεις να φτάσεις ΣΕΦ περίπου από τον ηλεκτρικό στο Φάληρο (με επιφύλαξη η απόσταση) αλλιώς μπορουν να μπουν mini bus να κάνουν τη διαδρομή για τους αγώνες. (5 λεπτά απόσταση με το λεωφορειάκι) Ποσα? 10λεπτα? Οχι man καμια σχεση παραπανω ειναι .Ειναι αρκετη αποσταση για τα ποδια ξεχασε το .Θα φτασεις ιδρωμενος δηλαδη οχι τιποτα αλλο .
Alxnks Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 1 Το ελληνικό πιο πολλά? Τι λες μωρέ κι εσύ, πιωμένος είσαι? 2 Τσιμπάς τραμ και πετάγεσαι. 3 Και του βάζελου η βάση είναι η Αθήνα (υποθετικά) και παίζει στο Μαρούσι. 4 Και για ποιον κύριο όγκο οπαδών μιλάμε? Αυτών των οπαδών που θέλουμε να ξεφορτωθούμε? 1. Ναι, πιο πολλά είχε ζητήσει το ελληνικό. Κατά τα άλλα, μόνο φιλολογικά συζηταμε το ελληνικό καθώς όλη εκείνη η έκταση ειναι προς πώληση, μαζί και το γήπεδο. 2. Δεν τσιμπας μόνο τραμ...τσιμπας λεωφορείο, ηλεκτρικό και τραμ. Κάτι που θα αποτρέψει πάρα πολύ κόσμο. 3. Το Μαρούσι ειναι γειτονικος δήμος, συνορευει με Αθήνα...το ελληνικό με τον Πειραιά δεν θα το έλεγα. 4. Εγώ πάντως δεν έχω δει πιστοποιητικά τόπου κατοικίας των καφρων αυτών, ειναι λες όλοι Πειραιώτες?
washcloud Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Ευχαριστούμε τον Σπανούλη για όσα μας πρόσφερε, αλλά όπως γράφω εδώ και μήνες καλό θα ήταν να μην ανανεώσει με την ομάδα. ...εδώ και ακόμα περισσότερους μήνες, εγώ έχω γράψει "άχρηστος δεν είναι, αλλά ίσως να πρέπει ο ΟΣΦΠ να τον αποδεσμεύσει". ΑΝ συνεχίσει "έτσι" (=...οι γνωστές του σπαμμεριές, που έχετε βαρεθεί να βλέπετε να τις αναφέρω, ΟΤΑΝ κι όποιοι με διαβάζετε). Επειδή στα 31 του είναι δύσκολο μεν ν' αλλάξει - από την άλλη δεν έχει και πολλά περιθώρια μπροστά του, λόγω ακριβώς ηλικίας, και ΠΡΕΠΕΙ ν' αρχίσει να παίζει πιο εγκεφαλικά, απ' ό,τι φαλλικά. Είναι ρίσκο όμως. Γιατί ο μπαγλαμάς το ΕΧΕΙ το ποτένσιαλ. Και καθώς τελείωνε το Τοπ16, είχε αρχίσει (στους 2 τελευταίους αγώνες νομίζω), να δείχνει σημάδια "σύνεσης", προς καλό του ΟΣΦΠ. Και μέχρι και το Λονδίνο, πάνω-κάτω έδειξε σημάδια "στρωσίματος", ικανοποιητικά. Οπότε, το να τον σουτάρεις σαν τα τούβλα του, μπορεί να σου βγει σε καλό - μπορεί και όχι. Γιατί ναι μεν έχει τα (μεγάλα κι αρκετά) κακά του - αλλά τα έχει και τα καλά του (αν ήταν όσο συνετός έπρεπε, ίσως η γενική πορεία του ΟΣΦΠ να ήταν ακόμη καλύτερη φέτος, στην Ευρώπη κυρίως. Γιατί άσχετα με το ότι σκούπισε το Λονδίνο, λίγο μόλις πριν σερνόταν. Κι αν ήταν πιο συνετός, ίσως δεν ήταν και τόσο πεθαμένος στους τελικούς της Α1, η δε ομάδα να ήταν πιο "οργανωμένη" και βασιζόμενη περισσότερο στις δυνάμεις της, και να βλέπαμε βρ' αδερφέ πιο προκοπής τελικούς). Αν μου έλεγαν να διαλέξω εγώ για τον ΟΣΦΠ, θα "στοιχημάτιζα" στην "βελτίωση" (που ΟΦΕΙΛΕΙ να έχει, όχι ότι ΠΙΣΤΕΥΩ ότι θα την έχει - δεν ξέρω τί θα έχει και τί δεν θα έχει), με την έννοια της ωριμότητας, και θα έλεγα "κράτα τον τον πούστη....κι ας ελπίσουμε ότι θα σου βγει". Κι εδώ που τα λέμε, κρίμα θα είναι, να μείνει "ακέφαλος" ο ΟΣΦΠ, ενώ έχει αρχίσει να στρώνει 3 χρόνια τώρα (μην ξεχνάμε, ότι και στην Πόλη και στο Λονδίνο, ΘΑΥΜΑΤΑ έπραξε ο ΟΣΦΠ. ΔΕΝ είναι ακόμα η σταθεροποιημένη ομάδα που παίζει φασόν πράμματα). Είχα επίσης γράψει πριν μέρες (μετά τον 1ο αγώνα νομίζω), "ίσως είναι καλύτερο ΚΑΙ για τον ΠΑΟ (διαλυμένη ομάδα πέρσι), ΚΑΙ για τον ΟΣΦΠ, το πρωτάθλημα να το πάρει ο ΠΑΟ (που φαινόταν ότι δεν είχε και πολλή διάθεση να το χάσει, απ' το πρώτο παιχνίδι, έστω κι αν ήταν κι ο ΟΣΦΠ που με τον κακό του εαυτό, του έδινε ακόμα περισσότερα δικαιώματα). Και για να "σταθεροποιηθεί" κι αυτός, μετά την περσινή ψυχρολουσία (χέστηκα για τους οπαδούς και τη διοίκηση, για τους παίχτες και τον προπονητή λέω), αλλά ΚΑΙ για να "συνέρθει" λίγο ο ΟΣΦΠ, που ναι μεν είχε τις ατυχίες του φέτος (Ντόρσι, Μάντζαρης, Πάουελ, ΠΕΡΚΙΝΣ, Ο Π Ρ Ι Ν Τ Ε Ζ Η Σ που είχα γαμηθεί να λέω ότι ΔΕΝ ήταν ο περσινός και στα τελειώματα ΚΑΙ ο Λω), και πάλι άθλο έκανε με την ευρωκούπα, ΑΛΛΑ δεν γίνεται, πώς να το κάνουμε, να είσαι δυο χρόνια "ο βασιλιάς της Ευρώπης", και να παίζεις όπως έπαιξες στους τελικούς του εγχώριου πρωταθλήματος...Καλό ήταν λοιπόν, νομίζω, το χαστούκι (αν και παραήταν δυνατό, αφού στο ίδιο του το "σπίτι" έκανε δυο ψόφια παιχνίδια), για να καθήσουν ΟΛΟΙ μαζί (κι ο Μπαρτζώκας) να καλοσκεφτούν τί κάνανε 2 φουλ χρονιές τώρα, και να το ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ -διότι πιστεύω ότι, όπως λένε κι άλλοι, ΔΕΝ το έχουν ακόμα συνειδητοποιήσει (όχι να το πάρουν πάνω τους, αλλά να το ΧΩΝΕΨΟΥΝ), γιατί ΔΕΝ το έχω δει να τους φαίνεται και νομίζω ότι ΑΚΟΜΑ παίζουν ως "underdogs" : ΔΕΝ έχουν τον "αέρα των πρωταθλητών", όπως ας πούμε το είχε ο ΠΑΟ των τελευταίων χρόνων, που έπαιζε σετ κι "ακομπλεξάριστα". Κι ΑΦΟΥ το συνειδητοποιήσουν, να κάτσουν να χωνέψουν ότι στους τελικούς της Α1 του '13, απλώς δεν παίξανε καλά και χάσανε (θες η κούραση, θες το άγχος - ό,τι θες). Γιατί ναι μεν η ομάδα αυτή υπερέβαλλε εαυτόν για να κάνει τις επιτυχίες της, αλλά ΞΕΡΕΙ μπάσκετ. Και αυτό το μπάσκετ, δεν το είδαμε την τελευταία βδομάδα. Και ωραία τα παραμύθια για τις άμυνες του Πεδουλάκη, αλλά οι του ΟΣΦΠ πάνω απ' όλα κάνανε έρμπολς μοναχοί τους, κι όχι επειδή τους έλυωσαν οι αντίπαλοι στην πίεση σ' όλο το γήπεδο. Με πολύ τρέξιμο και καλές εκτελέσεις κάνανε τα περίφημα καμπάκς τους, και με σκυλίσια αφοσίωση στην άμυνα, στα ρημπάουντ, στα κλεψίματα, στο τρανζίστορ. Και με αυτά σκορπίσανε δις την "άπιαστη" ΤΣΣΚΑ των ντουλαπιών, την Μπάρτσα της "ποιότητας", την Ρεάλ των τριπόντων και του ενμπιεσμού. ΚΑΛΟΣ ο ΠΑΟ (στιβαρός και σταθερός θα έλεγα, κυρίως), ΔΕΝ θέλω να τον αδικήσω (καλά που παρά και τις δικές του ατασθαλίες, είδαμε και μια ιδέα καλό θέαμα στους τελικούς), αλλά δεν ήταν κάτι καλύτερο από τις προαναφερθείσες που σκόρπισε ο ΟΣΦΠ, σε καμμία περίπτωση (του χρόνου που θα έχει δέσει περισσότερο, τότε θα είναι να κριθεί η πραγματική του αξία). ...οπότε : ΜΕΓΑΛΗ ευκαιρία να χτίσει κάτι πιο στιβαρό και ΣΥΝΕΠΕΣ ο ΟΣΦΠ μετά τη "σφαλιάρα" των φετεινών τελικών Α1. Να "ανδρωθούν" οι "πιτσιρικάδες" του ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ, να φτιάξει ρόστερ που να ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ, κι όχι με Μαυροειδή και Γκετσεβίτσιους, με κάποιον άλλο, πιο προκομμένο ψηλό από τον Πάουελ, να κάνει καλύτερη χρήση του Άντιτς (που ως λύση ανάγκης παίζει εκεί που παίζει και όσο παίζει), να ΚΑΝΕΙ χρήση του Σπερμαντίνι (για 'μένα ο Γκιοργκιανός ΕΧΕΙ θέση στον ΟΣΦΠ και μπορεί κατάλληλα χρησιμοποιούμενος, να γαμεί, από αυτά τα ΛΙΓΑ που μας άφησε ο Μπαρτζόουκ να δούμε απ' αυτόν). Και, παν' απ' όλα, να δώσει έναν εντελώς καθαρά νέο ρόλο στον Σπάμμερ. Για να γίνει βέβαια αυτό το τελευταίο, πρέπει να κάτσουν ΟΛΑ καλά στην εξίσωση "τί θέλει ο Σπανούλης, τί θέλουν οι Αγγελόπουλοι, να τα βρούνε στα λεφτά και στα χρόνια, τί θέλει ο Μπαρτζώκας και τί θα του επιτραπεί να εφαρμόσει". Δύσκολο, δεν λέω - καθώς αυτά που περιγράφω είναι λίγο "ιδανικά". Αλλά όπως έχω πει, εγώ τον Σπάμμερ δεν τον έχω για "ταξιδιώτη", στα 31 του. Υπάρχουν άλλοι, αλλά αυτόν δεν τον έχω. Κι αν μέσα από σωστές συζητήσεις προπονητικές, μπασκετικές, οργανωτικές, διοικητικές και τέλος φυσικά και χρηματικές, τα ΒΡΟΥΝΕ όλοι αυτοί, τότε και ο Σπάμμερ να μείνει, και να προκόψουν ακόμη καλύτερα μια ομάδα, που δυο χρόνια τώρα, έχει -παρά τα σκαμπανεβάσματά της- μεγέψει πολύ φίλαθλο κόσμο. Δε με νοιάζει για τους ολυμπιακούς - με νοιάζει για τους μπασκετόφιλους. Αν και, η προοπτική "διώχνω Σπανούλη και με τα λεφτά του παίρνω δυο καλούς ξάνους στη θέση του", μπορεί να λειτουργεί στο μυαλό κάποιων, και μπορεί και να λειτουργήσει και στην πράξη. Αλλά εγώ πιστεύω ότι ΔΕΝ θα λειτουργήσει. Που και να λειτουργήσει, κάπου με χαλάει. Πιο πολύ με ψήνει να πιστέψω στο ότι θα ωριμάσει πνευματικά ο Μπίλης (...όσο κι αν είναι αυτό), και ΕΤΣΙ να πάνε όλα καλύτερα για τον ΟΣΦΠ. Από το ο σκοπός να είναι "βα΄ζω φράγκα/παίρνω παιχταράδες για να τα σηκώσω όλα ως όνομα", σαφώς και το προτιμάω. Και η αλήθεια είναι ότι δεν τον έχω για "αχάριστο" τον Σπάμμερ (ούτε για φραγκοφονιά, όπως τον λένε είτε οι παναθηναϊκοί, είτε όσοι τα βλέπουν επιφανειακά τα πράγματα. Άλλο το ΝΒΑ παλιά, άλλο η φυγή από ΠΑΟ μετά - κι άλλο τώρα). Όχι με κάποια άλλη έννοια, αλλά με την έννοια ότι αν φύγει από ΟΣΦΠ, φεύγει "από το σπίτι του". Και όταν αφήνεις το σπίτι σου, δεν είναι που είσαι αχάριστος προς αυτό, αλλά προς τον ίδιο σου τον εαυτό. Έχει χτίσει τόσα χρόνια στον ΟΣΦΠ (...τα τούβλα τα είχε πάντα μαζί του, ούτως ή άλλως...:ρ). Δικιά του μαλακία, για τον ίδιο θα είναι αν πει ΑΥΤΟΣ να φύγει γι' αλλού, σ' αυτήν την ηλικία (και σ' αυτήν την οικογενειακή κατάσταση). ΚΑΙ για την ομάδα "του" θα είναι μαλακία, και πάλι ΔΕΝ εννοώ τους οπαδούς, αλλά κυρίως τους συμπαίκτες :Τον ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ έναν ΚΑΛΟ Σπανούλη. Κι ολ' αυτά νομίζω ότι οι Αγγελοπουλαίοι τα καταλαβαίνουν, και ούτε θα τον "απωθήσουν" με καμμιά "ακατάλληλη" πρόταση. ΔΕΝ νομίζω να είναι "παχυλή", αλλά ούτε νομίζω να είναι "μίζερη" (πιστεύω ότι θα τα βρούνε με έναν συγκερασμό χαμηλότερου, μάλλον, κασέ, αλλά "ικανοποιητικών" χρόνων. Κια κάτι τέτοιο δε νομίζω να χαλάει και τον Σπάμμερ. ΕΚΕΙ θα φανεί αν είναι "φραγκομπίλ" που του έχουν επισυνάψει. Όχι βέβαια ότι θα είναι νορμάλ να κάτσει αν πχ του πούνε "2 μύρια σύνολο για 2 χρόνια". Τότε να σηκωθεί να φύγει. Αλλά αν πχ του πούνε 5 για 3 και με οψιόν άλλου ενός-δυο μυρίων για άλλα ένα-δυο χρόνια, κι αυτός "έχει" και προτιμήσει πχ 5 για 2 χρόνια στο εξωτερικό, ε τότε είναι παπάρας. Αλλά όπως είπα, ΔΕΝ πιστεύω ότι είναι...).
dismemberer Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Ερώτηση. Πιστεύετε ότι ο Σπανουλης βοηθάει τους πιτσιρικάδες εκεί στην περιφέρεια ( είναι και πολλοί ρε γαμώτο) να εξελιχθούν, η τους κρατάει πίσω?
Tilemaxx Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δεν νομίζω οτι τώρα στα γεράματα θα αλλάξει τις συνήθειες του Wash. Με τα λεφτά του συμβολαίου, (ίσως και με λιγότερα), του παίρνεις άλλον ένα αμερικανό οργανωτή + ένα σουτέρ, και κάνεις ουσιαστικότερη δουλειά. Τον ευχαριστούμε απεριόριστα για όσα μας χάρισε, αλλά η ομάδα πρέπει να κάνει το βήμα μπροστά. Και με τον Σπανούλη πρώτο βιολί, μάλλον υπάρχει μια στασιμότητα. Προσωπικά του χρόνου θέλω να δώ κάτι διαφορετικό στην ομάδα. 1
sonyxp Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 αν και είμαι βαζελακι δεν συμφωνώ με την χθεσινή απόφαση να σταματήσουν τον αγώνα για 20-30 μαλάκες, θα μπορούσε άλλωστε να ήταν βάζελοι χωμένοι στους ολυμπιακούς για να χαλάσουν τον αγώνα σε τέτοιες περιπτώσεις! έπρεπε ο αγώνας να συνεχιστεί, έτσι και αλλιώς ο παναθηναικός θα κέρδιζε!
Aristomaxos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 αν και είμαι βαζελακι δεν συμφωνώ με την χθεσινή απόφαση να σταματήσουν τον αγώνα για 20-30 μαλάκες, θα μπορούσε άλλωστε να ήταν βάζελοι χωμένοι στους ολυμπιακούς για να χαλάσουν τον αγώνα σε τέτοιες περιπτώσεις! έπρεπε ο αγώνας να συνεχιστεί, έτσι και αλλιώς ο παναθηναικός θα κέρδιζε! Πόθεν τεκμαίρεται ότι αν ο αγώνας συνεχιζόταν ο Παναθηναϊκός θα κέρδιζε ;
efo355 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Πόθεν τεκμαίρεται ότι αν ο αγώνας συνεχιζόταν ο Παναθηναϊκός θα κέρδιζε ; Υποθετικές κουβέντες χωρίς νόημα...στην κανονική διάρκεια ο Παναθηναικός κέρδισε. Επίσης δεν μπορώ άλλο να ακούω ότι οι Αγγελόπουλοι είναι άγιοι γιατί τόσα χρόνια μέσα στο Σεφ τα ίδια βλέπουμε. Δεν λεω ότι στο οακα δεν υπάρχει καφρίλα αλλά να διακόπτονται παιχνίδια χωρίς να τελειώσουν μόνο στο Σεφ. Επίσης δεν ξέρω αν το προσέξατε αλλά από τη μεριά που πέσανε αντικείμενα είχανε ξεκρεμάσει τα πανό από την αρχή της 4ης περιόδου.Ηταν σίγουροι ότι θα χανανε....
johnbond Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Μη λέτε βλακειες για το σπανουλη. Χωρίς αυτον είμαστε λίγο καλύτεροι απο τον Πανιώνιο.. Μας έφερε την ευρωλίγκα και λέτε να μην ανανεώσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις