Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στην 2η διακοπή αγώνα ( που δεν θα τον διακόψουνε εκτός και αν έχουμε θύματα ) θα πέσει άραγε η ποινή με το γράμμα του κανονισμού ( -2 βαθμοί και κεκλυσμένων ) ή θα πέσει με το γάντι πάλι ?

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

Τι να πω, αναμενομενη ηταν. Ολοι ξεραμε οτι σημερα θα γινουν αυτα, μια αφορμη περιμεναν οι καφροι. Αφου στη μεγαλυτερη διαρκεια του αγωνα δε τραγουδουσαν καν, ειχαν παει εκει μονο και μονο για τα επεισοδια.

Δημοσ.

Ωραίοι οπαδοί. Ποιά είναι η αποψινή δικαιολογία; Το κλείσιμο της ΕΡΤ;

Οχι, αλλα ο φανατισμος και ο οπαδισμος.

Σκουπιστε τους ο ενας

Τελειωστε τους ο αλλος

Safe sex o ενας

Παρε υπογλωσσια ο αλλος

Γαμ....στε τους ο ενας

Κλειστε τους το σπιτι ο αλλος

Ερχεται ασαλιωτος ο ενας

Κλειστε τους το στομα ο αλλος

Aνακοινωσεις ο ενας, ανακοινωσεις ο αλλος...

Ε Λ Ε Ο Σ...ΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΤΣΙ;

Ρε παιδια μονο εγω το βλεπω ετσι; Αγωνας ειναι...Τιποτα παραπανω. Οχι πολεμος...Ουτε οι ιδιοι να παιζανε δεν θα υπηρχε τετοιος φανατισμος...

Ο ΠΑΟ Επαιξε καλυτερα στην σειρα, κερδισε δικαια το πρωταθλημα... Απλο ειναι. Τα υπολοιπα προκλητικα και φανατικα σχολια για ποιο λογο να γινονται; Πραγματικα αυτοι που τα γραφουν αυτα ποσα ψυχολογικα προβληματα εχουν; Αναφερομαι σε φανατισμενες φυλαδες, δημοσιογραφους και ατομα που εξαρταται πως θα παει η μερα τους με το αν κερδισει ο ολυμπιακος η ο παναθηναικος...

• Like 3
Δημοσ.

Τι να πω, αναμενομενη ηταν. Ολοι ξεραμε οτι σημερα θα γινουν αυτα, μια αφορμη περιμεναν οι καφροι. Αφου στη μεγαλυτερη διαρκεια του αγωνα δε τραγουδουσαν καν, ειχαν παει εκει μονο και μονο για τα επεισοδια.

Ο φιλος σου ο Τομιτς τι συνθημα θα φωναξει σημερα;

Δημοσ.

Αηδία κατάντησε...

Λήξτε το. Το πήραν δικαια. Τι δε μπορουν να χονέψουν οι βλακες εκει??

Οτι η ομάδα μας έχει πάει διακοπές εδώ και ένα μήνα?

Ουτε διαιτησίες ούτε τίποτε.

Κατηγορώ τον Τράκη για τα καραγκιοζιλικια του, αλλά ως πρωτάθλημα αξιζει να πάει στον ΠΑΟ. Αφου φάνηκε οτι οι δικοί μας δε το ήθελαν αρκετά.

Δε θεωρω οτι ειναι καλυτερη ομάδα ο ΠΑΟ. Στους τελικους φάνηκε ομως προσαρμοσμένη στον τροπο παιχνιδιου του Ολυμπιακου.

Τιμωρια έδρας και -2 στο επομενο να τελειωνει η ιστορία.

• Like 6
Δημοσ.

Τιμωρια έδρας και -2 στο επομενο να τελειωνει η ιστορία.

Διαφωνώ αδερφέ μου. Θέλω και περιμένω τη ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ τιμωρία. Όχι άλλα χάδια. Ούτε για μας ούτε για αυτούς. Τέλος ρε γαμώτο, ένα μπάσκετ μας έχει μείνει και πλέον μας το πηδάνε και αυτό οι καραγκιοζηδες . Άιντε μπας και βάλουμε μυαλό.

• Like 1
Δημοσ.

Προτεινω το επομενο πρωταθλημα να διεξαχθει χωρις ΟΣΦΠ και ΠΑΟ και ισως δουμε ωραια ματς. Χωρις πλακα. Αυτο τους χρειαζεται. Τι να κανει και η τιμωρια. Και ποιο παλια τους ειχαν αφαιρεσει 2 βαθμους. Εγινε κατι;;;

Οσο καλλιεργειτε καφριλα και φανατισμος εκατερωθεν τα ιδια θα γινονται

• Like 1
Δημοσ.

Eίμαι της άποψης οτι δε φταινε οι Αγγελόπουλοι για τη κατάσταση αυτη. Δε νομίζω οτι έκαναν κανα σοβαρο καραγκιοζιλίκι για να προκαλέσουν. Αυτοι ειναι βλάκες τους ποδοσφαίρου και νομιζουν οτι θα κάνουν τα ιδια τα παλιά.

Αι στο Κορακα μ@λ@κισμενα. Δε μπορειτε να δεχτειτε μια ηττα ηλίθιοι.

2 φορές πρωταθλητές Ευρώπης, μας έκανε περηφανους η ομάδα.

Οκ έχασε το πρωτάθλημα απ τον ΠΑΟ. KAI TI EΓΙΝΕ ΜΩΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ??????

Και του χρόνου δε θα παίξουν πάλι? Ας ειναι καλυτεροι να το κάνουν.

• Like 1
Δημοσ.

Διαφωνώ αδερφέ μου. Θέλω και περιμένω τη ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ τιμωρία. .

...τότε σταματήστε (εσύ, και πείσε και τους φίλους σου/συγγενείς/γνωστούς) να πατάτε στα γήπεδα, ν' αγοράζετε μπλούζες και κασκόλια, να "υπερασπίζεστε" τις ομάδες σας (πράσινες, κόκκινες, κίτρινες κλπ) σε φόρουμ και παρέες, και ξεκινάτε συζητήσεις του τύπου "αν δεν φύγουνε αυτοί που έχουνε τις ομάδες και που κατά βάση ευθύνονται για την διαιώνιση της καφρίλας, ώστε να τις πάρουν αγνοί άφραγκοι αντί για φαρμακοβιομήχανοι,/καναλάρχες/εφοπλιστές και ν' αρχίσουν τα πάντα απ' την αρχή, τα ίδια θα βλέπουμε".

Δημοσ.

...τότε σταματήστε (εσύ, και πείσε και τους φίλους σου/συγγενείς/γνωστούς) να πατάτε στα γήπεδα, ν' αγοράζετε μπλούζες και κασκόλια, να "υπερασπίζεστε" τις ομάδες σας (πράσινες, κόκκινες, κίτρινες κλπ) σε φόρουμ και παρέες, και ξεκινάτε συζητήσεις του τύπου "αν δεν φύγουνε αυτοί που έχουνε τις ομάδες και που κατά βάση ευθύνονται για την διαιώνιση της καφρίλας, ώστε να τις πάρουν αγνοί άφραγκοι αντί για φαρμακοβιομήχανοι,/καναλάρχες/εφοπλιστές και ν' αρχίσουν τα πάντα απ' την αρχή, τα ίδια θα βλέπουμε".

To γηπεδο ειναι ψυχαγωγία. Δε βλέπω κανέναν λογο να το σταματησει κάποιος.

Ο τραμπουκισμος πρέπει να σταματήσει.

Αυτά γινονται με νομους.

Φυσικά δε περιμένω κατι ανάλογο με θάτσερ...δεν έχουμε και την ανάλογη κυβέρνηση

Δημοσ.

Ρε γαμώτο, βαριέμαι να ψάχνω τώρα.. Όπως έχω ξαναπεί, δε μου αρέσει το γήπεδο για αυτούς τους πολύ συγκεκριμένους λόγους.

Φέτος πήγα 2 φορές, μια στο ΣΕΦ και μια στο ΟΑΚΑ. 

Δημοσ.

Ρε γαμώτο, βαριέμαι να ψάχνω τώρα.. Όπως έχω ξαναπεί, δε μου αρέσει το γήπεδο για αυτούς τους πολύ συγκεκριμένους λόγους.

Φέτος πήγα 2 φορές, μια στο ΣΕΦ και μια στο ΟΑΚΑ. 

...κοψ' το εντελώς το γήπεδο , και ξεκίνα να μιλάς και σε άλλους να το κάνουν. Γιατί όλα στο χέρι (όλων) των ιδιοκτητών είναι και δεν έχουν καμμία διάθεση ν' αλλάξει τίποτα (όπως όλοι το έχετε καταλάβει - μεγάλα παιδιά είστε). Κι αν συνεχίσεις ως έχει, απλά δεν θα κάνεις και τίποτα γι' αυτό που θέλεις να γίνει.

...Κοσσότιε, αφού..."συμφωνείς" με τον άλλο που γουστάρει...βία στην εξουσία, τί να πούμε...;

Και όχι, δεν γίνονται με νόμους. Γιατί οι νόμοι γράφονται κατά παραγγελιά. Και κανένας φραγκάτος που παίρνει ομάδα ποτέ δεν την παίρνει (στην Ελλάδα έστω) για να την ισιώσει.

Δημοσ.

Εν τω μεταξυ ηταν σε σημειο που ακομα το ματς δεν ειχε τελειωσει. Τοσο ηλιθιοι!

Παντως στο κυπελλο διακοπη δεν ειδαμε, σημερα ειπαν να εκκενωθει το γηπεδο για να συνεχισουν, κι ενω αδειασε, ανακοινωσαν διακοπη.

Κριμα για την ομαδα πραγματικα. Ας εχανε το πρωταθλημα, σιγα ευρωπαικο σηκωσε, σεβασμος δεν αξιζει? προκειμενου να παιξουμε ξυλο με τους "μπατσους" και να κυνηγησουμε τους αντιπαλους, τα ξεχναμε ολα... Κριμα πραγματικα

Edit:τελικα λεει δε διακοπτεται. Ο,τι να ναι κ αυτοι οι αρδ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...