MiDi_MiLiZ Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Γραφτηκε κατι στο Φ.Α για τον Μαρινακη? ΟΧΙ. Αν ειχε γραφτει και δεν τιμωριωταν ή τιμωριωταν με 3 μηνες και αυτος τοτε να ειχες να ελεγες.Οχι ομως και τωρα,ακομα και τωρα βγαινεις και λες οτι καλως η ποινη αυτη ηταν σωστη? Και μαλιστα ηταν ηδη υποτροπος ο Τρακης.Και κατι ακομα,γιατι η αποφαση βγηκε αμεσως αυτη την φορα,και πριν τον 3ο τελικο και δεν βγηκε η αποφαση της πρωτης κατηγοριας για τον αγωνα του ΣΕΦ που ηταν υποτροπος ο Τρακης πριν ξεκινησουν οι τελικοι? η απαντηση? Γιατι η σειρα ειναι πλεον 2-0 και ισως σημερα να μην χρειαστει καν τεταρτο παιχνιδι,οποτε απο του χρονου παλι.Διακοπες θα παει για να εκτισει την ποινη του..Αλλα και να χρειαστει και 5ο παιχνιδι στα τετοια του,ενα παιχνιδι θα χασει στο ΟΑΚΑ εξαλλου.Κατσε πρωτα να δουμε οτι στην περιπτωση που χρειαστει 4ο παιχνιδι αν θα ειναι στο ΟΑΚΑ.Γιατι ειχε πει οτι αν μπορουν ας ερθουν να με βγαλουν απο το ΟΑΚΑ. Ρε φιλε μπηκε στα αποδυτηρια για να τους απειλησει οτι πρεπει να κερδισει ο Ολυμπιακος,συμφωνοι ειμαστε σε αυτο και για τον λογο αυτο αηδιασαν οι ολυμπιακοι (καποιοι) και εμειναν 3000 στην απονομη και μαλιστα εκραξαν καποιοι και τον Μαρινακη που εκανε την μπουκα στα αποδυτηρια.Εσεις τωρα τι ακριβως λετε? Γραφτηκε στο Φ.Α η μπουκα του Τρακη και τιμωρειτε μονο με 3 μηνες αποκλεισμο κατι το οποιο μπορει να μην εχει αντικτιπο πουθενα αν η σειρα γινει 3-0 ή να εχει σε ενα παιχνιδι στην περιπτωση που παμε σε 4ο παιχνιδι,μετα θα εκτισει την ποινη του στην καλοκαιρινες του διακοπες,και μου λες οτι ηταν οκ η ποινη? Το ξαναγραψα παραπανω, γιαυτο μην μου λες τα ιδια. Το οτι χανει 3 τελικους σε επιπεδο ποινης ειναι πιο σοβαρο απο το να ετρωγε 10μηνες και να μην εχανε τους τελικους. Οποτε σταματηστε το παραμυθι Ιουνιος-Ιουλιος-Αυγουστος που ειπε ενας και αρχισατε να το αναμασατε, διοτι ο Ιουνιος εχει τα 3 σημαντικοτερα παιχνιδια της σεζον! Αν το προβλημα σου/σας ειναι το μεγεθος της ποινης, ειναι ΑΛΛΟ ζητημα απτο παραμυθι Ιουνιος-Ιουλιος-Αυγουστος που διαβαζω ως τωρα και δεν ειμαι αρμοδιος να κρινω τι ποινες πεφτουν σε τετοιες περιπτωσεις, καθοτι ειναι πρωτοφανης ποινη στην Ελλαδα (εννοω, δεν ξαναειδαμε πως τιμωρουνται αλλοι σε αναλογες περιπτωσεις, διοτι πολυ απλα δεν τιμωρηθηκε ποτε κανεις!). Αρα με δεδομενο αυτο, και μονο οτι τιμωρηθηκε ειναι ενα βημα πανω απο οτι ειχατε (εσεις κυριως) συνηθισει. Οσο για το μαξιλαρακι του φυλλου αγωνος εκει ειναι το θεμα. Για τον τρακη λετε οτι εχουμε παραγκα και λειτουργουν ολα για μας, αλλα στο φυλλο αγωνος τον καψανε (και ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΚΑΝΑΝΕ) οι διαιτητες. Σε αντιστοιχη περιπτωση με τον Μαρινακη, εχουμε ομερτα, εχουμε διαιτητες που παραβιαζουν τους κανονες (και μενουν κι αυτοι ατιμωρητοι) που δεν γραφουν τιποτα στο φυλλο αγωνος, οπως προβλεπεται ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΥΠΟΥ "Hi, παμε για κανα ποτο το βραδυ?".
LRoi Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Το οτι χανει 3 τελικους σε επιπεδο ποινης ειναι πιο σοβαρο απο το ετρωγε 10μηνες και να μην εχανε τους τελικους. Μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι 1
Superpie Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Το ξαναγραψα παραπανω, γιαυτο μην μου λες τα ιδια. Το οτι χανει 3 τελικους σε επιπεδο ποινης ειναι πιο σοβαρο απο το να ετρωγε 10μηνες και να μην εχανε τους τελικους. Οποτε σταματηστε το παραμυθι Ιουνιος-Ιουλιος-Αυγουστος που ειπε ενας και αρχισατε να το αναμασατε, διοτι ο Ιουνιος εχει τα 3 σημαντικοτερα παιχνιδια της σεζον! Οσο για το μαξιλαρακι του φυλλου αγωνος εκει ειναι το θεμα. Για τον τρακη λετε οτι εχουμε παραγκα και λειτουργουν ολα για μας, αλλα στο φυλλο αγωνος τον καψανε (και ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΚΑΝΑΝΕ) οι διαιτητες. Σε αντιστοιχη περιπτωση με τον Μαρινακη, εχουμε ομερτα, εχουμε διαιτητες που παραβιαζουν τους κανονες (και μενουν κι αυτοι ατιμωρητοι) που δεν γραφουν τιποτα στο φυλλο αγωνος, οπως προβλεπεται ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΥΠΟΥ "Hi, παμε για κανα ποτο το βραδυ?". Ρε απο που χανει 3 τελικους? Θα ερχοταν νομιζεις σημερα στο ΣΕΦ ακομα και αν δεν ειχε φαει τιμωρια?Επισης πως γινεται να εισαι υποτροπος με μια ποινη ηδη 3 μηνων με αναστολη νομιζω και να τρως παλι 3 μηνες ποινη αφου εισαι ηδη υποτροπος με την ιδια ποινη για κατι που γραφτηκε στο Φ.Α.Και ποιος μιλησε για 10 μηνες? 2χρονια ηταν η προβλεπομενη ποινη και οχι 10 μηνες ουτε 3 μηνες,ποσο μαλλον οταν εισαι υποτροπος...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Ξαφνικα γινατε φαν του προβλεπομενου ορισμενοι...ε? Και ενα ποστ πιο πανω οι ιδιοι μας λετε οτι στο φυλλο αγωνος με τον Αστερα δεν γραφτηκε τιποτα γιαυτο καλα κανανε και δεν τιμωρησαν τον Μαρινακη! Ενω το προβλεπομενο (αυτο που θελετε και αγαπατε δηλαδη για τον τρακη...κι εγω μαζι σας) μαντεψτε ποιο ειναι... Μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι Σαδιστικα
Superpie Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Μηπως εχεις χ@στει πανω σου και λες οτι θα υπαρχουν αλλα 3 παιχνιδια? γιατι μεχρι χθες μιλαγατε για σκουπα στο ΣΕΦ αρα δεν εχει βαση αυτο που λες.Επισης ειπαμε οτι κακως δεν γραφτηκε στο Φ.Α το ντου του Μαρινακη και οτι θα επρεπε να τιμωρηθει και ο Μαρινακης.Εσεις λετε κατι αναλογο? ΟΧΙ. Προσπερνατε το συμβαν και το περνατε στο θεμα του Μαρινακη. Ρε φιλε τι δεν καταλαβαινεις απο αυτα που λεμε?Ειναι οπως λες εσυ για τις δυο φασεις του Χαινς και του Αντιτσ.Στην πρωτη περιπτωση ελεγες χθες οτι απο την στιγμη που σφυριζει ο διαιτητης την ληξη του χρονου η φαση ειναι ως μη γενομενη (ΚΑΚΩΣ),αρα δεν υπαρχει φαουλ και καλαθι απο την στιγμη που ο διαιτητης σφυριζει την ληξη του χρονου,και στην δευτερη περιπτωση λες οτι απο την στιγμη που δεν σφυριζεται το φαουλ στον Αντιτσ (ΚΑΚΩΣ) ειναι σωστη η Τ.Π που τρωει μετα λογο της αντιδρασης του.Ετσι δεν ελεγες? Ε λοιπον και εμεις λεμε,οτι απο την στιγμη που το ντου του Μαρινακη ΔΕΝ γραφτηκε στο Φ.Α (ΚΑΚΩΣ) καλως εγινε και δεν τιμωρηθηκε σε αντιθεση με σενα που απο την στιγμη που ΓΡΑΦΤΗΚΕ το συμβαν στο Φ.Α. η ποινη του επρεπε να ηταν αποκλεισμος 2 ετων. 1
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Μηπως εχεις χ@στει πανω σου και λες οτι θα υπαρχουν αλλα 3 παιχνιδια? γιατι μεχρι χθες μιλαγατε για σκουπα στο ΣΕΦ αρα δεν εχει βαση αυτο που λες.Nαι, βαση αγωνιστικης εικονας των δυο ομαδων, βαση πλεονεκτηματος εδρας κλπ κλπ εχω καθε λογο να φοβαμαι. Επισης οταν απαντας σε μενα, χαρην συνενοησης, καλο ειναι να απαντας στα πραγματα που εχω πει εγω. Κι οχι να μου λες ο Μπαμπης ο Σουγιας που ειναι και βαζελος ειπε ετσι, αρα εσυ τι μας λες τωρα, δεν εχει βαση αυτο που λες κλπ. Ultra tip: Αυτο με τους 3 αγωνες το ειπα σε θεωρητικο επιπεδο για την ποινη στον τρακη, ο LRoi αστειευτηκε μαζι μου, εκανα κι εγω το ιδιο, κι εσυ απο ολο αυτο ηρθες να μου πεις οτι ειμαι χεσμενος, κι οτι κανω κωλοτουμπα επειδη επειδη ο Μπαμπης ο Σουγιας στα πρασινανεα λεει το αναποδο απο μενα! Ευγε νεε μου! Σε ολα τα αλλα που γραφεις (και το δυστυχες ειναι οτι τα γραφεις σε οποιο τοπικ ποσταρω, δεν σου αρκει ενα) δεν απαντω τιποτε περισσοτερο καθως εχω ηδη απαντησει. Οποτε αυτο το τρολλοπαιχνιδο (του να παραποιουνται οσα λεω ή να επιλεγεις κομματια απτα ποστ μου για να απαντας αγνοωντας τη συνολικη μου θεση σε 1 θεμα)λεω να μην το παιξω. Προτιμω τα ποστ μου να εχουν αποδεκτες αυτους που καταλαβαινουν τι γραφω, λιγους και καλους που λεμε, ανεξαρτητως ομαδος και χρωματος. Για τους υπολοιπους που δεν καταλαβαινουν ή δεν θελουν να καταλαβουν, δεν θα στεναχωρηθω καθολου να τους αφησω με την εντυπωση οτι με βαλανε στη θεση μου και βγαλαν την ομαδα τους λαδι απεναντι στον κακοπροαιρετο και αντιφατικο βαζελο κλπ. Καλη συνεχεια.
konstantinos77 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Ναι εσυ μας το ειπες ,ο Μαρινακης ηξερε εκ των προταιρων οτι δεν θα τιμωρηθει και επηρεασε τους διαιτητες για το υπολοιπω του αγωνα...
LRoi Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Σαδιστικα Συμφωνούμε. Το ένιωσε η ΤΣΣΚΑ πέρυσι, το ένιωσε η Εφές φέτος και η Ρεάλ
~mxls~ Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Kαι στην Ρεαλ μπαινει η τελεία ΠΑΟ και ξανά τελεία.
Superpie Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Nαι, βαση αγωνιστικης εικονας των δυο ομαδων, βαση πλεονεκτηματος εδρας κλπ κλπ εχω καθε λογο να φοβαμαι. Επισης οταν απαντας σε μενα, χαρην συνενοησης, καλο ειναι να απαντας στα πραγματα που εχω πει εγω. Κι οχι να μου λες ο Μπαμπης ο Σουγιας που ειναι και βαζελος ειπε ετσι, αρα εσυ τι μας λες τωρα, δεν εχει βαση αυτο που λες κλπ. Ultra tip: Αυτο με τους 3 αγωνες το ειπα σε θεωρητικο επιπεδο για την ποινη στον τρακη, ο LRoi αστειευτηκε μαζι μου, εκανα κι εγω το ιδιο, κι εσυ απο ολο αυτο ηρθες να μου πεις οτι ειμαι χεσμενος, κι οτι κανω κωλοτουμπα επειδη επειδη ο Μπαμπης ο Σουγιας στα πρασινανεα λεει το αναποδο απο μενα! Ευγε νεε μου! Σε ολα τα αλλα που γραφεις (και το δυστυχες ειναι οτι τα γραφεις σε οποιο τοπικ ποσταρω, δεν σου αρκει ενα) δεν απαντω τιποτε περισσοτερο καθως εχω ηδη απαντησει. Οποτε αυτο το τρολλοπαιχνιδο (του να παραποιουνται οσα λεω ή να επιλεγεις κομματια απτα ποστ μου για να απαντας αγνοωντας τη συνολικη μου θεση σε 1 θεμα)λεω να μην το παιξω. Προτιμω τα ποστ μου να εχουν αποδεκτες αυτους που καταλαβαινουν τι γραφω, λιγους και καλους που λεμε, ανεξαρτητως ομαδος και χρωματος. Για τους υπολοιπους που δεν καταλαβαινουν ή δεν θελουν να καταλαβουν, δεν θα στεναχωρηθω καθολου να τους αφησω με την εντυπωση οτι με βαλανε στη θεση μου και βγαλαν την ομαδα τους λαδι απεναντι στον κακοπροαιρετο και αντιφατικο βαζελο κλπ. Καλη συνεχεια. Το ειπα επειδη μου εφερες παραδειγμα τον Μαρινακη,και ειναι δυο εντελως διαφορετικα πραγματα το ενα με το αλλο.Εγω ειπα οτι ο Μαρινακης επρεπει να τιμωρηθει και επρεπε να γραφτει στο Φ.Α κατι το οποιο κακως δεν εγινε.Απο την στιγμη που δεν εγινε λοιπον δεν θα τιμωρηθει παλι κακως αλλα ετσι εγινε.Τωρα με βαση αυτο που εκανε ο Τρακης, και οτι καταγραφτηκε στο Φ.Α παλι καλως επρεπε να τιμωρηθει οχι με 3 μηνες αλλα με 2ετη αποκλεισμο αφου ηταν ΚΑΙ υποτροπος.Πανω σε αυτο εχω αδικο που λεω? Ετσι δεν ειναι τα πραγματα?
Aristomaxos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Στο ΣΚΑΪ τελικά ο αγώνας. Πάμε γερά για το 2 - 1 ! Περιμένω μια πολύ καλή εμφάνιση η οποία θα τους δώσει και καλή ψυχολογία για τη συνέχεια.
Alxnks Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Kαι στην Ρεαλ μπαινει η τελεία ανω τελεια και συνεχιζουμε με παο το κακο ειναι οτι πειραια μολις ανοιξαν οι ουρανοι ενω υπολογιζα να παω με ηλεκτρικο....πφφφφφ!
Andy Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Ενοργανη μας περιγραφει ο σπικερ;;;; Sent from my iPhone using Insomnia
FilipposMD Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Ας το διακόψουν από τώρα να μην ταλαιπωρούμαστε ρε παιδιά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις