Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λεει ψεμματα ο Φουφης στο Φ.Α

Ο μαρινακης δεν κατεβηκε ποτε στα αποδυτήρια στον τελικο. Ποσο μαλλον αφου δεν γράφτηκε τίποτα στο Φ.Α.

Αρα μην παραπονιεστε, ουτε προχθές εγινε τπτ με τον τρακη αλλα ουτε με τον μαρινακη...

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

Wash, δεν τον ακουμπάει κανείς και στήνεται στα 4. Σταμάτα να κάνεις δικές σου υποθέσεις. Κάνει ότι πέφτει για να φτάσει τον Κατσίβελη.

Νιώσε ρε φίλε λίγο επιτέλους

O Lasme σε αντιθεση με τον Κοκίστ που τόσα χρόνια ήταν βρώμικος και δολοφονικός... Δεν νομιζω να το εκανε επίτηδες... Φαίνεται laid back και ήρεμος τύπος.

Δημοσ.

Χα χα απλα τραγικος..Να πω κατι? Ολη την βδομαδα και πριν την εναρξη τελικων ολοι ελεγαν για τα @@δια που εχει ο προεδρος τους κ.τ.λ. δωσε πονο και αλλα τετοια..Αφου ειναι τοσο α@@δατος γιατι δεν βγηκε να πει σαν αντρας οτι ναι πηγα στους διαιτητες και λεει οτι το συμβαν δεν εγινε καν? Ετσι γραφτηκε στο Φ.Α ετσι? Και κατι τελευταιο.. Αν εχει τοσα κιλα αρ@@δια γιατι δεν ερχεται αυριο στο ΣΕΦ? Ας ερθει ο α@@δατος προεδρος σας αυριο στο ΣΕΦ ντε,να δειτε εμεις ποσο πονο θα του μοιρασουμε...Παντως ξερεις ποσο θα ηθελα να χανουμε στο 4ο δεκαλεπτο με 40 ποντους,ναι με 40 ποντους και να κανουν ενα ντου μεσα και να τους γ@ησουν ολους,απο τον πρωτο μεχρι τον τελευταιο...ΠΩΩΩΩ, το γουσταρω τρελα,και μετα να βγουν οι Αγγελοπουλοι και να επικαλεστουν μονταζ βιντεο απο τα πλανα...

Δημοσ.

Παντως ρε παληκαρια μου, περυσι σηκωσατε Ευρωλιγκα και πρωταθλημα, φετος Ευρωλιγκα και ολοι μας τρεξαμε να σας πουμε συγχαρητηρια για τους αξιους τιτλους. Κι οταν λεω ολοι μας, εννοω φιλαθλοι, ΑΡΔ, παιχτες μας και αν δεν απατωμαι ειδικα περυσι και διοικηση μας.

Αντιθετως, για οτι σηκωνει ο ΠΑΟ απο τοτε που εχουν αναλαβει οι Αγγελοπουλοι υπαρχει μονιμα γκρινια, γινεται μονιμα ενας κακος χαμος, δεν συζηταει κανεις ποτε για αγωνιστικα και μπασκετικα θεματα παρα μονο υπαρχουν υψηλοτατοι τονοι αντιπαραθεσεων και φυσικα δυναμιτισμενο κλιμα. Οχι μονο απτους Αγγελοπουλους, αλλα και απο εσας, απο τα ΜΜΕ, απο παντου.

Ποσο κομπλεξ σας διακατεχει και ποσους τιτλους πρεπει να σηκωσετε για να παραδεχτειτε καποτε την συνολικη ανωτεροτητα του ΠΑΟ?

Σε οτι αφορα τον Superpie που σε ολα τα τοπικ με ρωτα 3-4 φορες αν πιστευω οτι η διαιτησια ηταν 50-50, ναι, ηταν 50-50, αλλα η αληθεια ειναι οτι δεν μπορω να κοντραρω τυπους (και δεν εννοω μονο εσενα Superpie) που με την ληξη του τελικου διαμαρτυρονται για 2 φασεις, την επομενη μερα παλι για τις ιδιες 2 φασεις+την μπουκα του Τρακη, και την ιδια μερα το βραδυ ξαφνικα διαμαρτυρονται για 22 φασεις που ειδαν στα διαφορα γραφικα βιντεο που βγαλαν οι ομοιδεατες τους.

Εχετε αδικηθει σε 2 φασεις. Η μια ειναι αυτη του Χαινς, που ομως εγω προσωπικα χρειαστηκα 2-3 ριπλει και παγωμα εικονας απτην ΕΡΤ για να δω οτι το σουτ ειναι εμπροθεσμο, αρα ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ σαν διαιτητικο λαθος ή εστω σαν λογικο σφυριγμα εδρας και καταλαβετε οτι real time ειναι ΠΟΛΥ δυσκολο να παρεις αποφαση για το τι συνεβη.

Και εχετε αδικηθει στη φαση του Αντιτς, που αν σφυριζοταν σωστα δεν θα σας βολευε γιατι πολυ απλα δε θα μετρουσαν οι 2 σιγουροι ποντοι του Αντιτς (το πρωτο φαουλ γινεται χαμηλα-δεν υπαρχει καλαθι συνεπως).

Οσον αφορα την ΤΠ που ακολουθησε πρωτον μην τα συνδεετε μεταξυ τους και δευτερον μην κλαιτε, γιατι ηταν ΤΠ. Δηλαδη δεν δικαιολογειται κανενας παιχτης να κανει ΤΠ για καθε φαση που θεωρει οτι αδικειται. Αν ηταν ετσι κυριοι, στη σειρα με την Μπαρτσελονα επρεπε να τελειωσουμε το 1ο παιχνιδι με 2 παιχτες στο παρκε και οι αλλοι να ειχαν φυγει με ΤΠ εξω. Η ΤΠ ειναι επιλογη του Αντιτς λοιπον και ειναι σωστο σφυριγμα. Αν καθοταν ησυχος η φαση αυτη θα ειχε εξελιχθει υπερ σας με 2 ποντους που δεν επρεπε να μετρησουν καθοτι ειχε προηγηθει φαουλ.

Δεν περιμενω σοβαρη απαντηση βαση του τρολαρισματος που βλεπω στο φορουμ αυτο απο 3-4 μελη στις τελευταιες σελιδες και για την ακριβεια δεν με ενδιαφερει καν η σοβαρη απαντηση. Σημασια εχει οτι ο ΠΑΟ ειναι ανωτερος, κερδισε δικαια 2 παιχνιδια ως τωρα, και οι δυο φορες συνεχομενοι πρωταθλητες Ευρωπης και πρωταθλητες Ελλαδας δεν εχουν τη δυναμη να το παραδεχθουν, αντ'αυτου αρκουνται στο σχολιασμο στον τρακη, στον Φουφη, στον Αναστοπουλο κλπ. Για 2 αγωνες που κριθηκαν 100% εντος παρκε.

ΥΓ. Ο τρακης ειναι αυτο που αξιζει σε πολλους εδω μεσα. Διοτι πολυ απλα τους αναγκαζει σε κωλοτουμπες. Βλεπουν ολη την αλητεια ζωγραφισμενη στο προσωπο του (κι ετσι ειναι) αλλα στα του Μαρινακη, τα ηθη, τις φιλοξενιες, τις φουστες, οι ιδιοι τυποι ειτε μοκο, ειτε λεγανε "καλα σας ειπε χαχαχχαχαχα χοχοχοχο χιχιχιχ". Ο τρακης σας αξιζει κυριοι, καλη χωνεψη και περαστικα σε ολους εμας που ειμαστε αναγκασμενοι να ανεχομαστε τετοιους προεδρους και παραγοντες. Εξαλλου σαν Ελλαδα γενικοτερα, σαν φιλαθλοι, εχουμε τους παραγοντες που μας αξιζουν εκατερωθεν. Αυτοι ημαστε, τετοιους παραγοντες εχουμε. Θεος ο Μαρινακης τοσα χρονια, Θεος και ο τρακης πλεον για αρκετους. Ετσι παει.

• Like 1
Δημοσ.

Παραδεχτηκες εσυ οτι πηρε το Πρωταθλημα ο Ολυμπιακος περυσι δικαια? Εσεις δεν ησασταν αυτοι που ελεγαν (οχι ολοι σας βεβαια) οτι πηγαμε σπρωχτοι στο f4 και λογω ντοπας πηραμε την Ευρωλιγκα ή κανω λαθος?Επισης η διαιτησια δεν ηταν 50-50 παρολο που κερδισες δικαια..Η διαιτησια ηταν σφυριγμα εδρας οπως εχει γινει και αλλες φορες και στο Σεφ..Αρα και η δικη σας διαιτησια με την Μπαρτσελονα ηταν 50-50,αν δεν ηταν 50-50 θα ηταν 60-40 υπερ της Μπαρτσελονας λογω εδρας,οποτε μην κλαιγεστε για εκεινο το παιχνιδι.

Και θελω να μου απαντησεις και σε κατι αλλο,σχετικα με τον Τρακη που διεψευσε το Φ.Α και οτι στην πραγματικοτητα δεν εγινε τιποτα και το οτι παρουσιαστηκε ο Γιαννακοπουλος με 2 επισημες ανακοινωσεις οτι εφταιγαν και οι Αγγελοπουλοι απο πανω και οτι εκεινοι δυναμιτιζουν το κλιμα..Τι εχεις να πεις γιαυτα? Το θεμα της διαιτησιας τελειωσε εδω..

Δημοσ.

Παραδεχτηκες εσυ οτι πηρε το Πρωταθλημα ο Ολυμπιακος περυσι δικαια?

Ναι, πολλες φορες. Να ανατρεξεις στα περσυνα μου ποστ τετοιες εποχες, αν και πιστευω οτι αρκει που το λεω ακομα δυο φορες σημερα.

Και θελω να μου απαντησεις και σε κατι αλλο,σχετικα με τον Τρακη που διεψευσε το Φ.Α και οτι στην πραγματικοτητα δεν εγινε τιποτα και το οτι παρουσιαστηκε ο Γιαννακοπουλος με 2 επισημες ανακοινωσεις οτι εφταιγαν και οι Αγγελοπουλοι απο πανω και οτι εκεινοι δυναμιτιζουν το κλιμα..Τι εχεις να πεις γιαυτα? Το θεμα της διαιτησιας τελειωσε εδω..

Ο τρακης προφανως εχει κανει μαλακια στα αποδυτηρια και προφανως συμβουλευτηκε δικηγορους και επικοινωνιακους συμβουλους για το πως θα σωσει οτι σωζεται. Η επιθεση που κανει σε Αγγελοπουλους δεν με βρισκει συμφωνο (γενικα στο ξεκατινιασμα καλα θα ηταν να μη συμμετειχε ποτε του), απτην αλλη και οι Αγγελοπουλοι το ιδιο κανουν. Τα "μαζεφτε τον" δεν ειναι λογια σοβαρης ΚΑΕ, ισως να τα ακουσεις σε καμια ΕΣΚΑ και σιγουρα δεν ειναι λογια αδικημενης ομαδας η οποια αποσκοπει να δικαιωθει, αντιθετα ειναι λογια με συγκεκριμενους αποδεκτες και συγκεκριμενο στοχο ενοψη 3ου τελικου.

Δεχομαι οτι ο τρακης εχει βαλει μπουρλωτο στους τελικους και οι Αγγελοπουλοι ομως παιζουν το παιχνιδι του μια χαρα. Το προβλημα ειναι οτι ολη αυτη η κατασταση βολευει απειρως τον χαμμενο της υποθεσης και ο τρακης δεν εννοει να το καταλαβει αυτο με ενα 2-0 μπροστα του.

Δημοσ.

Ο τρακης ειναι αυτο που αξιζει σε πολλους εδω μεσα. Διοτι πολυ απλα τους αναγκαζει σε κωλοτουμπες. Βλεπουν ολη την αλητεια ζωγραφισμενη στο προσωπο του (κι ετσι ειναι) αλλα στα του Μαρινακη, τα ηθη, τις φιλοξενιες, τις φουστες, οι ιδιοι τυποι ειτε μοκο, ειτε λεγανε "καλα σας ειπε χαχαχχαχαχα χοχοχοχο χιχιχιχ". Ο τρακης σας αξιζει κυριοι, καλη χωνεψη και περαστικα σε ολους εμας που ειμαστε αναγκασμενοι να ανεχομαστε τετοιους προεδρους και παραγοντες

Χαίρομαι που το γράφεις εσυ αυτο. Ειλικρινά.

Δημοσ.

Στο προχθεσινο παιχνιδι δεν σας εσωζε κανενας Λο. Εκτος αν απτη φατσα του εμπνεοταν η σπυριαρα και τα δοκαρια ολων των παιχτων απο τα 6.75 μπαιναν γκολ. Εκει χαθηκε το παιχνιδι σε οτι αφορα το επιθετικο σας κομματι. Διοτι κατα τ'αλλα το κερδισε και η εξαιρετικοτατη φροντ λαιν μας, οπως επισης και το πολυ μυαλωμενο επιθετικα παιχνιδι μας, χωρις αυτο το συνηθες σπαμαρισμα τριποντων χωρις λογο, αλλα με την μπαλα να ακουμπαει ρακετα, να σπαει εξω οταν πρεπει κλπ κλπ. Οταν η μοναδικη παραφωνια ειναι ο χοντρος με τα βηματα, τοτε για καθε ομαδα τα πραγματα ειναι ζορικα.

Μπορει με τον Λο απλως να βγαζατε 3-4 καλυτερες επιθετικες προσπαθειες απο κατι σκοτωμενα τριποντα του Ρετζι Σπανουλη Μιλερ, αλλα ως εκει. Για την νικη θελατε πολλα παραπανω προχθες.

ΥΓ. Tελικα, δεν θα μας ξαναπεις για τον αμπαλο Ζοτς που κανει λαθη και διωχνει παιχτουρες σαν τον Σερμαντινι? Θυμασαι, που τον φερατε και στο 1ο παιχνιδι με καποια ομαδα εγραψε καλα στατιστικα και αφοριζες τον Ζοτς, ετσι?

ΥΓ2. Τον Μαντζαρη να μην το λετε σε καθε ηττα σας. Ειναι προ πολλου τραυματιας και φερατε διολου ευκαταφρονητο αντικαταστατη (που για Χ,Υ λογους δεν σας βγηκε). Δεν εβγαλε την ομαδα εκτος πλανων δηλαδη, οπως θα δεχθω να μου πειτε για την περιπτωση του Λο που ηταν της τελευταιας στιγμης.

Ρε που φτασαμε, να μας εχουν βρει ψοφιους οι βαζελοι του πεθαμενου Διαμαντιδη και του Τσαρτσαρη και να μιλανε κ αυτοι για μπασκετ! Δεν πειραζει, σας εκατσαν ολα φετος για να γινει το 0-2, απο του χρονου εδω θα μαστε..

Ακριβως οπως το λες. Τον τραβαει κατω, αρα δεν υπαρχει γκολ, υπαρχει μονο φαουλ. Μας συμφερε δηλαδη να δωσει φαουλ στον Αντιτς, θα γλυτωναμε το διποντο.

Επειδη ακομη να μαθεις τους κανονισμους, το τραβηγμα φανελας ειναι αντιαθλητικο.

Δημοσ.

Ρε που φτασαμε, να μας εχουν βρει ψοφιους οι βαζελοι του πεθαμενου Διαμαντιδη και του Τσαρτσαρη και να μιλανε κ αυτοι για μπασκετ! Δεν πειραζει, σας εκατσαν ολα φετος για να γινει το 0-2, απο του χρονου εδω θα μαστε..

Aλλη μια διαφορα μας. Εγω περυσι σε ελεγα ομαδαρα με ενεργεια, παθος και ματι που γυαλιζει και σηκωνει μαγκικα κουπες, εσυ φετος μου λες οτι ειμαστε πεθαμενοι που βρηκαμε εσας ψοφιους και σας νικαμε 2-0 ή οτι τα παιρνω με τον Αναστοπουλο.

Δεν φανταζεσαι ποσο ευκολο μου ηταν να πω το ιδιο περυσι κι εγω για εμας, αλλα βλεπεις δεν ειχα καμια αναγκη να το κανω. Μου ηταν πολυ πιο ευκολο να πω το προφανες. Οτι παιζετε απιστευτη αμυνα, οτι ειστε φορμαρισμενοι, οτι εχετε αυτοματισμους, ψυχολογια, νιατα, οτι τα εχετε ολα τελος παντων για να παρετε κουπα απο τον ΠΑΟ του Ζοτς.

Επειδη ακομη να μαθεις τους κανονισμους, το τραβηγμα φανελας ειναι αντιαθλητικο.

Απλα παιζω με την ασχετοσυνη πολλων εδω μεσα. Αλλος ζηταει καλαθι και φαουλ, αλλος ζηταει φαουλ, αλλος ζηταει αντιαθλητικο φαουλ, αλλος λεει οτι η ΤΠ ειναι λαθος επειδη η διαμαρτυρια ειχε λογο, κι αλλος λεει οτι η ΤΠ ειναι σωστη. Γενικα για την ιδια φαση εχω διαβασει 5-6 διαφορετικες εκδοχες αδικιας, ολες απο γαυρους. Καταλαβαινεις τι γινεται.
Δημοσ.

Superpie - επειδή βλέπω οτι μηρυκάζεις το θέμα με την διαιτησία - δεν μπορώ να καταλάβω το εξής:

- Ή κερδίσαμε δίκαια,οπότε η διαιτησία δεν έπαιξε κανένα ρόλο επομένως δε θα έπρεπε να απασχολεί κανέναν,

- Ή κερδίσαμε εξαιτίας της φίλα προσκείμενης διαιτησίας όποτε δε κερδίσαμε δίκαια.

Συνεπώς δεν γίνεται ναι μεν να λες οτι δίκαια κερδίσατε αλλά να ασχολείσαι με την διαιτησία.

Όσο για το αν αναγνωρίζουμε εμείς οι Παναθηναϊκοί τις επιτυχίες σας,νομίζω οτι η πλειοψηφία ημών σε κάθε επιτυχία σας είναι εδω να γράψει και εναν καλό λόγο.Σταματήστε λοίπον να μειώνετε την δίκαιη όπως λέτε νίκη μας με διάφορα τεχνάσματα και γενικεύσεις στυλ Μαρινάκη - Τράκη , τελικού κυπέλλου - τελικών μπάσκετ και ου το καθεξής.Α και δεχτείτε και λίγη καζούρα ειτε αυτή αφορά την ντόπα είτε οτιδήποτε άλλο.Στο τέλος της ημέρας φίλαθλοι είμαστε όλοι.

Δημοσ.

Απλα παιζω με την ασχετοσυνη πολλων εδω μεσα.

Ειναι κακο να παιζεις με την ασχετοσυνη πολλων εδω μεσα τοσο καιρο ....Θα σε πειραξει Μιδι ...

Δημοσ.

Άν μιλούσαμε για ένα σοβαρό πρωτάθλημα σε μια σοβαρή χώρα, σχεδόν καμία από τις φάσεις δεν θα ήταν άξια σχολιασμού. Εδώ έγινε ζήτημα ότι ο Διαμαντίδης είπε "τι έπαθες σήμερα ρε ρεφ", που για μένα είναι απολύτως φυσιολογικό όταν μιλάμε για παίκτη και διαιτητή που παίζουν μαζί καμιά 10αριά χρόνια. Εγώ σφαγή δεν είδα. Νομίζω ότι δόθηκαν μερικά σφυρίγματα έδρας, που συμβαίνει σχεδόν πάντα.

Το θέμα είναι άλλο όμως. Έχουμε έναν πρόεδρο που πήγε στο ημίχρονο και απείλησε τους διαιτητές. Εγώ αν ήμουν διαιτητής και ερχόταν ο συγκεκριμένος πρόεδρος (ή ο Μαρινάκης ή ο παλιός Βαρδινογιάννης ή ο Μπεός ή ο Κόκκαλης ή ο Πατέρας ή ο Ψωμιάδης κτλ κτλ) και με απειλούσε μαζί με 3 "φιλάθλους" θα έκανα κακάκια και θα σφύριζα, συνειδητά ή ασυνείδητα, όσο χρειάζεται για να μην έχω μπλεξίματα. Μιλάμε για μια χώρα που οι διαιτητές τρώνε ξύλο, τους σπάνε τα αυτοκίνητα και τα μαγαζιά. Δε με ενδιαφέρει καθόλου αν έδωσαν ανάποδα 2, 3 ή 13 φάσεις. Από τη στιγμή που η κατάσταση είναι αυτή, έχω κάθε λόγο να πιστεύω ότι ο διαιτητής θα έκανε και τάπα στον Σπανούλη αν χρειαζόταν για να νικήσει ο ΠΑΟ. Όχι γιατί πληρώθηκε ούτε γιατί είναι παναθηναϊκός. Γιατί πολύ απλά σφυρίζει υπό την απειλή βίας. Και κάτω από τις ίδιες συνθήκες, θα κάνει το αντίστροφο στο ΣΕΦ.

Υπό αυτό το πρίσμα, το μισό δευτερόλεπτο του καλαθιού του Χάινς είναι αστείο να το συζητάμε. Άλλο είναι το πρόβλημα, το οποίο είναι και ενδημικό σε όλο τον ελληνικό αθλητισμό και δεν βλέπω να απασχολεί και πολλούς.

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...