johnbond Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Ρε μανια για την κωλομπαλα με τα σπυρια..... .ελα πειτε την αληθεια (στους ομοειδεατες γαυρους μιλαω) ουδεις θα ασχολιοταν αν δεν ηταν ο βαζελος στην μεση.....Καλη η πλακιτσα και τα πειραγματα εκατεροθεν....αλλα ας δουμε τι μεταγραφες θα κανει ο χοντρος φετος , μπας και δουμε ασπρη μερα....γιατι φετος η ομαδα δεν βλεποταν....( το μπασκετακι καλο, αλλα ποτε δεν θα παψει να ειναι το παυσιπονο του ποδοσφαιρου) Αν δεν ξαναφτιάξει ο χοντρός σαν την ομάδα που είχαμε επι βαλβέρδε κομμένη η μπάλα. Έχουμε στο μπάσκετ ομάδα επιπέδου(ποδοσφαιρικής) Μπαρτσελόνα και θα κάτσουμε να καρκινιάζουμε με τους αμπντούν μοδέστους και μασάδους; ΕΛΕΟΣ! 2
Aristomaxos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Ρε μανια για την κωλομπαλα με τα σπυρια..... .ελα πειτε την αληθεια (στους ομοειδεατες γαυρους μιλαω) ουδεις θα ασχολιοταν αν δεν ηταν ο βαζελος στην μεση.....Καλη η πλακιτσα και τα πειραγματα εκατεροθεν....αλλα ας δουμε τι μεταγραφες θα κανει ο χοντρος φετος , μπας και δουμε ασπρη μερα....γιατι φετος η ομαδα δεν βλεποταν....( το μπασκετακι καλο, αλλα ποτε δεν θα παψει να ειναι το παυσιπονο του ποδοσφαιρου) Μπορεί για εσένα να είναι παυσίπονο το μπάσκετ, εμένα όμως μ' ενθουσιάζει πολύ περισσότερο απ' ότι το ποδόσφαιρο στην τελευταία αγωνιστική σαιζόν . Έχω σιχαθεί και το τρόπο που παίζει μπάλα ο ποδοσφαιρικός Ολυμπιακός και το θέαμα που προσφέρει και τη γενικότερη σαπίλα που εκπέμπει με αποκορύφωμα αυτό που έγινε στο τελικό του κυπέλλου . Φέτος έχω παρακολουθήσει τα περισσότερα παιχνίδια της ομάδας στην Ευρωλίγκα (με μερικά παιχνίδια του Παναθηναϊκού με Ρεάλ και Μπάρτσα) διότι μ' αρέσει αυτό που βλέπω και μ' αρέσει να βλέπω αυτή την ομάδα (παρέα) να προσπαθεί για το καλύτερο δυνατόν. Ούτε ασχολούμαι με τις μεταγραφές του ποδοσφαίρου κι επειδή πιστεύω ότι τίποτα ουσιαστικό δε θ' αλλάξει, το βλέπω να μην ασχολούμαι καν με το ποδόσφαιρο και στην επόμενη σαιζόν. Αν θέλουν οι κύριοι της Σούπερ Λίγκας να συνεχίσουν ν' απαξιώνουν το ποδοσφαιρικό προϊόν στην Ελλάδα ας το κάνουν. Ευτυχώς υπάρχει και το Τσάμπιονς Λιγκ. Εγώ δεν είμαι αρρωστάκι, είμαι φίλαθλος και απαιτώ αυτό που μου παρουσιάζουν τουλάχιστον να είναι αξιοπρεπές. 3
Rabican Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 παντως αν παιξει σκουπα και φαρασι με πλεονεκτημα εδρας ειναι μεγαλη ξεφτιλα...! ειμαι χαρουμενος για τη φετινη σεζον, ειναι τεραστια επιτυχια η ευρωλιγκα, αλλα λιγο τσιπα ρε παιδια.. λιγο νευρο, λιγη ψυχη.. οχι σκουπα και φαρασι ενω εχουμε πλεονεκτημα... 1
Aristomaxos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δεν διανοούμαι καν το 3-0 μέσα στο ΣΕΦ κι ούτε πιστεύω ότι υπάρχει η παραμικρή πιθανότητα να γίνει.
CrashBandicoot_123 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δεν διανοούμαι καν το 3-0 μέσα στο ΣΕΦ κι ούτε πιστεύω ότι υπάρχει η παραμικρή πιθανότητα να γίνει. Αν υπαρξει δικαιη διαιτησια ουτε εγω διανοουμε το 3-0
winterman Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Μονος μου ειπα οτι η ομαδα ποδοσφαιρου εχει τα χαλια της....Ομως ειτε το θελουμε ειτε οχι , κανεις δεν εγινε Ολυμπιακος-Παναθηναικος-Αεκ κλπ απο το Μπασκετ .....Ενα ωραιο αθληματακι ,που ομως ασχολειται σοβαρα ουτε η μιση Ευρωπη....οι υπολοιποι το χουν σε λιγο υψηλοτερη εκτιμηση απο το σκακι και το γκολφ....
dismemberer Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Μονος μου ειπα οτι η ομαδα ποδοσφαιρου εχει τα χαλια της....Ομως ειτε το θελουμε ειτε οχι , κανεις δεν εγινε Ολυμπιακος-Παναθηναικος-Αεκ κλπ απο το Μπασκετ .....Ενα ωραιο αθληματακι ,που ομως ασχολειται σοβαρα ουτε η μιση Ευρωπη....οι υπολοιποι το χουν σε λιγο υψηλοτερη εκτιμηση απο το σκακι και το γκολφ.... Sorry αδερφέ μου αλλά εγώ από το μπάσκετ έγινα ολυμπιακός. Από τον Πασπαλι, τον Ταρπλει, τον Μπερι, τον Σιγαλα κλπ. 1
Superpie Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Μιλαμε γενικα και οχι μεμωνομενα..Καποιοι εγιναν Ολυμπιακοι και Παναθηναικοι απο το Βολευ για παραδειγμα.. 1
winterman Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Sorry αδερφέ μου αλλά εγώ από το μπάσκετ έγινα ολυμπιακός. Από τον Πασπαλι, τον Ταρπλει, τον Μπερι, τον Σιγαλα κλπ. Ναι δεν αντιλεγω και αφου το λες ετσι ειναι...αλλα και ο κανονας εχει εξαιρεσεις... (Μιας και ανεφερες εκεινη την εποχη,ναι ημουν και εγω μεσα στο σεφ.....αλλα το μυαλο ολων μας τοτε, ηταν στα τσιμεντα του καραισκακη που η ομαδα ηταν μεταξυ φθορας και αφθαρσιας.....Θυμαμαι κορνεδες να πεφτουν συνεφο....κυνηγητα στο ρεντη....και να τρωμε σφαλιαρες μεχρι και απο οφη....Τοτε οι περισσοτεροι βρισκαμε "στοργη" στο Μπασκετ...καλη ωρα οπως τωρα το ΠΛΕΙΣΤΟΝ των φιλων μας Παναθηναικων)
margaritagr Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Ο ιδιοκτήτης και πρόεδρος της Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός: 1) Τον Φεβρουάριο 2013 μετά το τέλος του αγώνα Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός στο ΣΕΦ επιτέθηκε στους διαιτητές στα αποδυτήριά τους λέγοντας χαρακτηριστικά ότι είναι «ο εφευρέτης της αλητείας» και απειλώντας τους ότι «θα τον βρουν μπροστά τους» 2) Λίγες μέρες αργότερα, στον τελικό κυπέλου αποκάλεσε τον Ολυμπιακό από τηλεοράσεως «σύλλογο της βρωμιάς». 3) Μέσα επικοινωνίας ιδιοκτησίας του συνεχίζουν να λειτουργούν ως μέσα εκτόνωσης της μανίας του και εκφοβισμού. 4) Στο χθεσινό δεύτερο τελικό εισέβαλε πάλι στα αποδυτήρια των διαιτητών (στο ημίχρονο!!!) με πρόθεση να τους τρομοκρατήσει και τους επιτέθηκε λέγοντας «Φούφη γ……, π…… γιε θα σε γ….., δεν θα φύγεις από εδώ». Μάλιστα φαίνεται ότι αυτή τη φορά τα σκάγια πήραν και τον κομισάριο του αγώνα. Οι συμπεριφορές του εν λόγω κυρίου παραμένουν χωρίς συνέπειες. Αναρωτιόμαστε από πού αντλεί αυτή την ιδιότυπη ασυλία. Επιτέλους, μαζέψτε τον! Παναγιώτης Αγγελόπουλος Γιώργος Αγγελόπουλος
Superpie Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 http://www.dailymotion.com/video/x10rinn_%CF%83%CE%B5-%CE%B2%CE%AF%CE%BD%CF%84%CE%B5%CE%BF-%CE%BD%CF%84%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CF%84%CE%BF-%CE%B7-%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%B3%CE%AE-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%BF%CE%B1%CE%BA%CE%B1_sport Απο redplanet ειναι αλλα μην ανησυχειτε,δεν εχει υποστει μονταζ.. Για καποιους που λετε οτι η διαιτησια ηταν καλη.. 1
margaritagr Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Η απαντηση του Τρακη, οπως παντα, στον κοσμο της φαντασιας!!!! Διαστρεβλωνουν την αληθεια λεει!!!
LRoi Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Να τοποθετηθεί και ο Νίκολας για το θέμα του ντόπινγκ.
margaritagr Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Εγω θελω Βαγγελη Μαρινακη στο Σεφ στα court seats και αρχηγο αποστολης στο οακα. Και να προσεχουν αλλη φορα τη δοση του μαυρουκου να μη πεφτει να ξερασει στα πατωματα. (ωραια το παμε ε?)
Προτεινόμενες αναρτήσεις