Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

Μπα,ειχε κατεβει ο Μαρινακης να τους  πει καλη επιτυχια αλλα τον ενημερωσαν οτι δεν εχει ληξει το συμβολαιο τους με τον Τρακη ακομα...Οποτε να ξαναπροσπαθησει με βελτιωμενη προσφορα..

Δημοσ.

Δηλαδή να έχεις ομάδα που κατακτά δύο φορές συνεχόμενα ευρωλίγκα και να κάνεις μεταγραφές για να μπορείς να νικάς τον παναθηναικό με διαιτησία 80-20 είναι λύση??

Σε αυτο που ειπε επισης  ο Τιlemax θα σου απαντησω και εσενα το ιδιο ...Εμενα μου αρεσει να παιρνω τους τιτλους στο ποδοσφαιρο οπως τους παιρνω( δικαια και αδικα)  και να παιρνει ο παο τους τιτλους στο μπασκετ οπως τους παιρνει (δικαια και αδικα) ,προσωπικα βολευομαι και δεν με χαλαει .Αυτο που με χαλαει ειναι να βλεπω τους Αγγελοπουλους σαν τις παρθενες ,αυτο με χαλαει και να μην ειναι πραγματιστες..Εγω στο χερακι του Μανιατη χαρηκα οχι για το κυπελλο αλλα επειδη επιβεβαιωθηκε η δυναμη μου στο ποδοσφαιρο που με ενδιαφερει πανω απο ολα και επειδη ξερω οτι στο μπασκετ ο βαζελος λειτουργει ακριβως το ιδιο .Εσεις οι Ολυμπιακοι που λεγατε αισχος ,ξενερωμα κτλ μετα τον τελικο τοτε φατε την τωρα απο τον Τρακη και να μην μιλατε .Με την καλη εννοια το λεω μην παρεξηγηθω ,επειδη μου λεει ο αλλος οι απενταντι τι κανουν ...Οι βαζελοι σημερα χαρηκαν γιατι βλεπουν οτι εχουν δυνατο προεδρο που χωνεται ,βριζει διεκδικει και οτι αλλο και τους δικαιωνει .Φυσικα  μιλαω και για αυτους που "δηθεν" τον καταδικαζουν με κροκοδειλια δακρυα ...

Δημοσ.

Μόνο αν αναστηθούμε αλά Εφές θα έχουμε ελπίδες για comeback.

...φαλακρός και ο Κάρι σαν τον Γκόρντον, έκανε κι αυτός ένα φόλοου στον αέρα με το ένα χέρι κι έβαλε κι αυτός αρκετά σημαντικό καλάθι σε σκοτωμένη επίθεση...

Όλα λοιπόν είναι σε καλό δρόμο   :mrgreen:

Δημοσ.

Σε αυτο που ειπε επισης  ο Τιlemax θα σου απαντησω και εσενα το ιδιο ...Εμενα μου αρεσει να παιρνω τους τιτλους στο ποδοσφαιρο οπως τους παιρνω( δικαια και αδικα)  και να παιρνει ο παο τους τιτλους στο μπασκετ οπως τους παιρνει (δικαια και αδικα) ,προσωπικα βολευομαι και δεν με χαλαει .Αυτο που με χαλαει ειναι να βλεπω τους Αγγελοπουλους σαν τις παρθενες ,αυτο με χαλαει και να μην ειναι πραγματιστες..Εγω στο χερακι του Μανιατη χαρηκα οχι για το κυπελλο αλλα επειδη επιβεβαιωθηκε η δυναμη μου στο ποδοσφαιρο που με ενδιαφερει πανω απο ολα και επειδη ξερω οτι στο μπασκετ ο βαζελος λειτουργει ακριβως το ιδιο .Εσεις οι Ολυμπιακοι που λεγατε αισχος ,ξενερωμα κτλ μετα τον τελικο τοτε φατε την τωρα απο τον Τρακη και να μην μιλατε .Με την καλη εννοια το λεω μην παρεξηγηθω ,επειδη μου λεει ο αλλος οι απενταντι τι κανουν ...Οι βαζελοι σημερα χαρηκαν γιατι βλεπουν οτι εχουν δυνατο προεδρο που χωνεται ,βριζει διεκδικει και οτι αλλο και τους δικαιωνει .Φυσικα  μιλαω και για αυτους που "δηθεν" τον καταδικαζουν με κροκοδειλια δακρυα ...

Αν εσυ θελεις τετοιον προεδρο οκ,μπραβο σου.γιαυτο και ειμαστε τοσο πισω σαν χωρα..Οπως και εγω θεωρω οτι ο Μαρινακης περα απο την οικονομικη δυναμη που εχει δεν τον θελω στον Ολυμπιακο για τις μαλακιες που κανει οπως παραδειγμα Τελικο Κυπελλου..

Δυνατο προεδρο εχεις οταν βαζει λεφτα,φτιαχνει ομαδα με καποιο πλανο και να τον σεβονται ολοι.Αν εσυ πιστευεις οτι με το να βριζει και ολες τις μαλακιες και τα καραγκιοζιλικια που κανει οτι τον εκτιμουν τοτε κανεις μεγαλο λαθος..Να εκτιμησεις την προσπαθεια του Αλαφουζου να πω ναι παραδειγμα αλλα οχι και τον Τρακη..Ελεος..

Δημοσ.

Δεν τις αναφερουν ετσι? Μα πως να το κανουν αφου κερδισαν!!!Αν δεν κερδιζαν πιστευεις οτι θα ελεγαν το ιδιο? Το θεμα ξερετε ποιο ειναι? Οτι λεμε οτι ο ΠΑΟ ΚΕΡΔΙΣΕ ΔΙΚΑΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ!Και ειπαμε μαλιστα οτι την Παρασκευη η διαιτησια ηταν καλη,απλα σημερα δεν επαιξε 50-50.ΔΕΝ ειπαμε οτι μας εσφαξαν αλλα ουτε οτι κερδισαν λογω της διαιτησιας και δεν θελουν να το καταλαβουν.Απλα το μονο που ειπα ειναι οτι απλα δεν αφησαν τον ΟΣΦΠ να ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ να κερδισει.Με λιγα λογια θελω να πω οτι ο Παναθηναικος μπορουσε και θα κερδιζε και χωρις να γινονταν τα λαθη αυτα κατα του Ολυμπιακου.Αυτο ειπαμε και ακομα και εκει δεν συμφωνουν.Ολα τους βρωμανε και τους ξυνιζουν..Τι να πω..Τους λες οτι δικαια κερδισαν και σημερα και την Παρασκευη και παλι εχουν κατι να πουν..

Δημοσ.

Οπως ειπε κι ο Γιατζογλου στη νοβα, με 53ποντους δε κερδιζεις ουτε γυναικεια ομαδα.

Συμφωνείς λοιπόν ότι δεν σας έφταιξε καμία διαιτησία με τη Μπαρτσελόνα.

• Like 1
Δημοσ.

Όχι , απλά η κυρία Μαργαρίτα είναι πολυγραφότατη σήμερα κι έχει πλάκα το επιχείρημα όπου φυσάει ο άνεμος, τα γραπτά μένουν.

Για όσους δεν τρολάρουν, έχω γράψει ποστ για τον Μπαρτζώκα και τον απίστευτο εκνευρισμό της ομάδας που ευθύνονται για τις δύο ήττες - μαζί με τις δύο βασικές απουσίες σας.

• Like 1
Δημοσ.

Αν εσυ θελεις τετοιον προεδρο οκ,μπραβο σου.γιαυτο και ειμαστε τοσο πισω σαν χωρα..Οπως και εγω θεωρω οτι ο Μαρινακης περα απο την οικονομικη δυναμη που εχει δεν τον θελω στον Ολυμπιακο για τις μαλακιες που κανει οπως παραδειγμα Τελικο Κυπελλου..

Δυνατο προεδρο εχεις οταν βαζει λεφτα,φτιαχνει ομαδα με καποιο πλανο και να τον σεβονται ολοι.Αν εσυ πιστευεις οτι με το να βριζει και ολες τις μαλακιες και τα καραγκιοζιλικια που κανει οτι τον εκτιμουν τοτε κανεις μεγαλο λαθος..Να εκτιμησεις την προσπαθεια του Αλαφουζου να πω ναι παραδειγμα αλλα οχι και τον Τρακη..Ελεος..

Καλα ναι για αυτο ειμαστε τοσο πισω σαν χωρα να εισαι σιγουρος ...Τελος παντων ,εγω δεν ειπα οτι θελω τετοιο προεδρο αν διαβασες καλα ,αλλο ειπα αλλα δεν εχει σημασια το τι θελω εγω ...Ο Αλαφουζος ειναι ενας καραγκιοζης ο οποιος δεν βαζει και λεφτα  ,ο Τρακης ειναι ενα αλητοπαιδο  που αγαπαει την ομαδα του βαζει λεφτα και προσπαθει και με αλλους τροπους να διασφαλιστει .Οι Αγγελοπουλοι απο την αλλη πλευρα εχουν μια διαφορετικη οπτικη ή τουλαχιστον ετσι λενε .Οι Κοκκαλης ,Βαρδινογιαννης και τωρα Μαρινακης ειχαν και εχουν παλι μια αλλη οπτικη για το ποδοσφαιρο ,game of thrones ενα πραγμα ..Διαλεγεις και παιρνεις .Εχεις και την επιλογη παντα να μην ασχολεισαι με τιποτα απο αυτα .Εγω στα αθλητικα φιλε εχω μαθει μετα τον αγωνα να μην το βλεπω τοσο σοβαρα ουτε θα πεθανω κιολας αν ο καθε προεδρος οποιασδηποτε ομαδας βλεπει καποια πραγματα λαθος ή παρεκτρεπεται.Αν το μπασκετ για παραδειγμα σαν συστημα ανεχεται και αφομοιωνει ανθρωπους σαν τον Τρακη που κανει πραγματα οπως τα σημερινα εμενα μου περισσευει ...Περα απο αυτο ομως θελω να βλεπω αγωνες γαυροβαζελου ,δεν ειμαι της λογικης σηκωθειτε να φυγουμε ή να γινονται επεισοδια ή να τιμωρουνται εδρες.Αν τα σταματησουμε και αυτα τα παιχνιδια να παψουμε να ασχολουμαστε με τα αθληματα τοτε να παμε σπιτια  μας .

Δημοσ.

Αυτο ακριβως λεω φιλε.Καλα εκανε ο Τρακης και πανηγυριζε,ομως εισαι ΠΡΟΕΔΡΟΣ σε μια κορυφαια Ευρωπαικη ομαδα με 6 Ευρωπαικα,πρεπει να μην βγαζεις αυτη την αλητεια τοσο εξωφθαλμα εξω.Να σου πω ενα παραδειγμα? Ο Κοκκαλης με τον Μαρινακη!Ο πρωτος εκανε τις πουστιες του,την παραγκα του οπως την εκανε και δεν ακουγοταν κιχ.Ο δευτερος κατεβαινει στο ημιχρονο και μπαινει στα αποδυτηρια των διαιτητων με μια καμερα μαζι του (που λεει ο λογος) και μονο ανακοινωση δεν εβγαλε οτι θα παει στους διαιτητες.Ακομα και πραγματικα να πηγε να τους πει κατι ασχετο για τον καιρο ας πουμε με την κινηση του αυτη και με το χερι του Μανιατη που επακολουθησε δινει δικαιωμα για επιρρεασμο των διαιτητων ακομα και στην περιπτωση οτι οντως πηγε για αλλον λογο στα αποδυτηρια.Ειναι ενα παραδειγμα πως ο Ροναλντο ας πουμε στο ημιχρονο ενος αγωνα αλλαζει το σχεδιο στα μαλλια του ωστε να ασχοληθουν μαζι του? καπως ετσι.Αυτο που θελω να πω ειναι οτι ο χαρακτηρας του Τρακη ειναι αυτος,περιεργος,μαλακας και αρρωστακιας με την αγαπη που εχει για τον ΠΑΟ.ΠΡΕΠΕΙ ομως να κραταει καποια προσχηματα γιατι ειναι προεδρος του ΠΑΟ και οχι ενας οπαδος που απλα ειναι στα τετοια του οτι και να κανει.Το ιδιο ισχυει και για τους παικτες οπως για τον Αντιτσ σημερα.Μην πας αγορι μου και κανεις σαν τρελος ζητωντας φαουλ,θα την φας την Τ.Π.Κανε το παραπονο σου σε πιο ηρεμο υφος και οχι "ειναι φαουλ γαμ@ την μ@να σου".Αυτο λεω

Οπως και αυτο με τις σειρηνες.Ρε πουστη μου εφαγες τιμωρια για αυτο τον λογο στην Ευρωλιγκα,βαλε σειρηνες παλι αφου σε κ@λωνει τοσο,αλλα μην το παραχεζεις το θεμα και εχεις αφησει το cd με τα ηχητικα στο repeat ολο το 40λεπτο..Κρατησου λιγο..

Δημοσ.

Ρε μανια για την κωλομπαλα με τα σπυρια..... :mad: .ελα πειτε την αληθεια (στους ομοειδεατες γαυρους μιλαω) ουδεις θα ασχολιοταν αν δεν ηταν ο βαζελος στην μεση.....Καλη η πλακιτσα και τα πειραγματα εκατεροθεν....αλλα ας δουμε τι μεταγραφες θα κανει ο χοντρος φετος , μπας και δουμε ασπρη μερα....γιατι φετος η ομαδα δεν βλεποταν....( το μπασκετακι καλο, αλλα ποτε δεν θα παψει  να ειναι το παυσιπονο του ποδοσφαιρου)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...