Superpie Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Ωραια,και ετσι οπως τα λες να ειναι θα μπορουσε να εκδηλωσει επιθεση ο Ολυμπιακος,μπορει να μην εβαζε κανεναν ποντο αλλα μπορει και 3..Αντι αυτου τρωει ΤΠ και παει στους +4 ο ΠΑΟ (Μια βολη και 3ποντο αν δεν κανω λαθος)
Tilemaxx Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Τέτοιες χαζές τεχνικές ποινές έχει ξαναφάει ο Ολυμπιακός σε τέταρτα δεκάλεπτα. Νομίζω μέσα στο Παλάου φέτος είχαμε μειώσει στους 5 και κάτι είπε ο Μπαρτζώκας στον διαιτητή και την έφαγε. Άλλη μία παίζει να είχαμε φάει σίγουρα σε κρίσιμο σημείο, αλλά δεν θυμάμαι σε ποιό παιχνίδι.Είχα πεί πρίν 2-3 μήνες οτι μόνο αν έβρισκε ο Ολυμπιακός τη φόρμα του Νοέμβρη θα έκανε κάτι στην Ευρωλίγκα. Το πέτυχε και το ξαναπήραμε πάλι. Ο Ολυμπιακός όμως του τελευταίου διημέρου θυμίζει τον Ολυμπιακό της Τσεντεβίτα και της Μακάμπι εντός. Μόνο αν αναστηθούμε αλά Εφές θα έχουμε ελπίδες για comeback.
margaritagr Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Και τον διαμαντιδη να λεει καταμουτρα στο κορακι "τι δινεις ρε μαλακα" ή δεν ειδα σωστα? παντως κατι του ειπα. Καλα δε η φαση με τον καφεο κοκακια δεν εχει προηγουμενο.
LRoi Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 εχει προηγηθει το φαουλ χαμηλα, συνεπως ειτε ειναι μη γενομενη η φαση, ειτε πειτε μας οτι μιλατε για το φαουλ στη χρονικη στιγμη που σας βολευει, ασχετως κανονισμων μπασκετ. Μακαρι να εδινε φαουλ ξαναλεω. Ουτε τοση φασαρια για το τιποτα, ουτε 2 λαθος ποντοι υπερ σας, ουτε και η (σωστη) ΤΠ. Μου μιλάς όμως μόνο για μία φάση, ενώ κάνεις γαργάρα τις άλλες. Και τι φάση? Με γυμνό μάτι βλέπεις ότι ο άλλος τρώει ξύλο εκεί πέρα, αφήνεις το πλεονέκτημα?
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Μου μιλάς όμως μόνο για μία φάση, ενώ κάνεις γαργάρα τις άλλες. Και τι φάση? Με γυμνό μάτι βλέπεις ότι ο άλλος τρώει ξύλο εκεί πέρα, αφήνεις το πλεονέκτημα? Μα για αυτην τη φαση λετε τα πραγματα οπως σας βολευουν. Το καλαθι του Χαινς συμφωνω, επρεπε να μετρησει, αλλα δε συμφωνω οτι θα αλλαζε τιποτα. Οσο για το φαουλ στον Σπανουλη, νομιζω οτι ευκολα βρισκω αναλογες φασεις για μας σημερα που δεν σφυριχτηκαν.
CrashBandicoot_123 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Επίθεση στον Καρούση http://www.gazzetta.gr/basketball/article/514233/epithesi-ston-karoysi Δυσκολο.. Μονο αν το πει ο Καρουσης θα το πιστεψω.
Tilemaxx Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Η διαφορά θα ήταν στους 6 με 3 γεμάτα λεπτά. Τουλάχιστον 4-5 κατοχές για κάθε ομάδα. Όχι οτι φταίει αυτό που ο Πρίντεζης σας χάρισε το παιχνίδι. Αλλά στο μπάσκετ τέτοιες λεπτομέρειες καθορίζουν μάτς. Οι κανονισμοί σε Ευρωλίγκα-ΝΒΑ λένε οτι το instant replay χρησιμοποιείται στις τέταρτες περιόδους, και στην Α1 που έχουμε μείνει 10 χρόνια πίσω το έχουν οριοθετήσει στα 2 λεπτά. Λές και τα υπόλοιπα 8 της τέταρτης δεν είναι κρίσιμα.Επίσης αυτό με την κόρνα είναι εκνευριστικότατο ακόμα και για τον θεατή (πόσο μάλλον για τους παίκτες που επιτίθενται), απ' το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό όταν στο ΣΕΦ γκρινιάζατε για 3-4 πατησιές που έγιναν στο τέλος. Και μετά έχετε παράπονο που σας τιμωρούν. Τέσπα.
Anubis13 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Ωραια,και ετσι οπως τα λες να ειναι θα μπορουσε να εκδηλωσει επιθεση ο Ολυμπιακος,μπορει να μην εβαζε κανεναν ποντο αλλα μπορει και 3..Αντι αυτου τρωει ΤΠ και παει στους +4 ο ΠΑΟ (Μια βολη και 3ποντο αν δεν κανω λαθος) και κανεις και λαθος. τριποντο δεν εβαλε!
Superpie Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Μα για αυτην τη φαση λετε τα πραγματα οπως σας βολευουν. Το καλαθι του Χαινς συμφωνω, επρεπε να μετρησει, αλλα δε συμφωνω οτι θα αλλαζε τιποτα. Οσο για το φαουλ στον Σπανουλη, νομιζω οτι ευκολα βρισκω αναλογες φασεις για μας σημερα που δεν σφυριχτηκαν. Που το στηριζεις οτι δεν θα αλλαζε τιποτα? Μια αυτο το καλαθι δεν θα αλλαζε τιποτα,μια αν δεν δινοταν η ΤΠ δεν θα αλλαζε τιποτα μια το αν ο Αντιτσ επαιρνε το φαουλ αντι να μετρησει το καλαθι-φαουλ δεν θα αλλαζει τιποτα..Δηλαδη για σενα ποτε αλλαζει κατι? Στο να εχει ο ΟΣΦΠ 15-20 τριποντα? Και λες επισης οτι δεν επρεπε να μετρησει το καλαθι του Αντιτσ και να δωθει φαουλ χαμηλα με επαναφορα απ'εξω,ισως να μην εμπαινε καθολου καλαθι,που ξερεις εσυ οτι ας πουμε δεν θα εμπαινε τριποντο μετα την επαναφορα.Γιαυτο λεω ειναι σχετικα ολα και με υποθεσεις δεν βγαινει ακρη.Το θεμα ειναι οτι σε πολυ κρισιμα σημεια του ματσ δωθηκαν πολλα αναποδα σφυριγματα κατα του ΟΣΦΠ.Αλλο να παιρνεις 3-4 λαθος σφυριγματα ανα πρωτη περιοδο,στην δευτερη κ.ο.κ και αλλο να τα παιρνεις ολα μαζι μαζεμενα μεσα σε 5 λεπτα.. 1
Andy Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 ΝΤΟΥ του γιαννακοπουλου στην αναπαυλα!!!το γραφει και στο φυλλο αγωνα.. γιαννακοπουλος:ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΕΔΩ..ολα αυτα στον διαιτητη φουφη! https://www.youtube.com/watch?v=2Jw1SYBSco8
FilipposMD Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Να πω κι εγώ τον πόνο μου; Ένα χρόνο έβλεπα ματς μόνο σε streaming γιατί ήμουν εξωτερικό. Σήμερα γύρισα, έκατσα στην μεγάλη τηλεόραση να δω "τους καλύτερους τελικούς της Ευρώπης" και σιχάθηκα. Πρώτον, αυτή η σειρήνα είναι σαν να έχει κολλήσει ο συναγερμός του αυτοκινήτου. Μου έσπασε τα νεύρα. Είναι κάτι που το βάζουν από τα κανονικά μεγάφωνα ή το έχει κάποιος οπαδός; Δεύτερον και σημαντικότερο, τι άθλιο μπάσκετ είναι αυτό; Αθροιστικά οι 2 ομάδες είχαν 30 λάθη και 20 ασίστ! Στις βολές οριακά πάνω από 50%. Τόσα airball δεν έχω ξαναδεί σε ματς. Ειδικά σε ένα σημείο που έπεσαν 3-4 τούβλα συνεχόμενα κι απ'τους δύο, έτοιμος ήμουν να την κλείσω, αλλά είπα μήπως και γίνει κανά θαύμα και φτιάξει. Δεν έγινε... Τέλος πάντων. άξιος ο Πεδουλάκης που είναι 2-0 μπροστά στην πρώτη του χρονιά, μπράβο στον ΠΑΟ για τις νίκες, αλλά θα γίνει και κανένα ματς σους 70 πόντους να ανοίξει λίγο το μάτι μας; Κι ας κερδίσει όποιος να 'ναι. 1
Tilemaxx Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 "Καίει" το φύλλο αγώνα τον Παναθηναϊκό. "Στο ημίχρονο βρέθηκε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και απείλησε έναν διαιτητή. Φούφη θα σε γ@%^&* .Σήμερα δεν φεύγεις από εδώ ", αναφέρει το φύλλο αγώνας. Έλεος... Απαγορεύεται να περάσει ο Ολυμπιακός απ' το ΟΑΚΑ Τράκη;
Superpie Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 ΝΤΟΥ του γιαννακοπουλου στην αναπαυλα!!!το γραφει και στο φυλλο αγωνα.. γιαννακοπουλος:ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΕΔΩ..ολα αυτα στον διαιτητη φουφη! https://www.youtube.com/watch?v=2Jw1SYBSco8 Τι ακριβως λεει? Τι εχεις παθει σημερα ρε?
Andy Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 μονο το τι εχεις παθει σημερα καταλαβαινω..ισως λεει ρεφ..μετα δεν καταλαβα τι λεει ακριβως γιατι γυρναει και πλατη.. απορησε που το δωσε φαουλ!
zizu10 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Να κάνω κι εγώ μία ερώτηση, από τη στιγμή που υπάρχει αυτό το χάλι δεν γίνεται ο Ολυμπιακός να πει "δεν συμμετεχω στους υπόλοιπους αγώνες"?? Ποια θα είναι η ποινή?? Νομίζω πως αυτό τους αξίζει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις