LRoi Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Απρόσμενα καλή διαιτησία. (μέχρι στιγμής) Αγγελόπουλοι, ήχο από πυροβόλο Apache σε κάθε επίθεση του βάζελου από εδώ και πέρα στο ΣΕΦ.
Cossutius. Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Οπως το περιμέναμε. Αλλο ματς θα ηταν το σημερινο. Δεν γινοταν να παρουσιαστει πάλι τοσο κακος ο Ολυμπιακος. Ανεξάρτητα με το τι θα γινει σήμερα (γιατι στο ποντο το βλέπω το ματς και στις λεπτομέρειες, είχαμε τη χαρά να δουμε ένα repeat και να πάρουμε τιτλο απ τον Παναθηναικο του Ομπράντοβιτς. Εμένα αυτο μου αρκεί έχοντας το μπάσκετ σα δευτερο άθλημα σε προταιρεότητα). Σαφως θα χαρω αν το πάρουμε φέτος, σαφως θα λυπηθω (αλλά θα κοιμηθω μια χαρά το βράδυ), αν δε το πάρουμε. (Τελείωσε παρεμπιπτοντος..όσο ηταν μέσα ο Λο ηταν καλά...μεγάλη αντεπιθεση του ΠΑΟ...11-0)
margaritagr Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Ωραια η τεχνικη, αξιοι!!! Και Τρακης μεσα στο παρκε, διπλα στη μπασκετα
johnbond Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Οπως το περιμέναμε. Αλλο ματς θα ηταν το σημερινο. Δεν γινοταν να παρουσιαστει πάλι τοσο κακος ο Ολυμπιακος. Ανεξάρτητα με το τι θα γινει σήμερα (γιατι στο ποντο το βλέπω το ματς και στις λεπτομέρειες, είχαμε τη χαρά να δουμε ένα repeat και να πάρουμε τιτλο απ τον Παναθηναικο του Ομπράντοβιτς. Εμένα αυτο μου αρκεί έχοντας το μπάσκετ σα δευτερο άθλημα σε προταιρεότητα). Σαφως θα χαρω αν το πάρουμε φέτος, σαφως θα λυπηθω (αλλά θα κοιμηθω μια χαρά το βράδυ), αν δε το πάρουμε. (Τελείωσε παρεμπιπτοντος..όσο ηταν μέσα ο Λο ηταν καλά...μεγάλη αντεπιθεση του ΠΑΟ...11-0) Ε όχι και τελειωσε...
Cossutius. Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Ε όχι και τελειωσε... Δυσκολη η ανατροπή. Ο Λο δεν έχει ανάσες, ο Πριντεζης ειναι κάκιστος παλι, οι άλλοι το βλεπουν βαρέλι..ε δε θέλει πολλά.
dismemberer Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Εγω να ημουν καλυτερα απτον Πριντεζη θα επαιζα. Τον εχει σκισει στις ταπες ο Γκιστ και εχει χεστει πανω του.
SOADNICK Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Αγγελόπουλοι, ήχο από πυροβόλο Apache σε κάθε επίθεση του βάζελου από εδώ και πέρα στο ΣΕΦ. Αηδια αυτο το πραγμα με την σειρηνα πολεμου σε καθε επιθεση 2
lary7 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Η ομαδα δειχνει κουρασμενη και χωρις φαντασια, κλειστηκαν απο τις αμυνες ενω επιθετικα ειναι αστοχοι.Μοιραια ερχεται η ητα σημερα, τουλαχιστον ελπιζω να ξυπνησουν στο σεφ και να παρουν μια νικη
zizu10 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Ωραια η τεχνικη, αξιοι!!! Και Τρακης μεσα στο παρκε, διπλα στη μπασκετα Μην είμαστε αχάριστοι ε. Ένα ημίχρονο έπαιξαν 50-50 κι εσύ θες όλο τον αγώνα? Στην Ελλάδα είμαστε!
margaritagr Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Ελα ενταξει. Η τεχνικη στον αντιτς, το καλαθι του χαινς, το φαουλ στον σπανουλη... Αυτοι δε προκειται να ντραπουν ποτε. Κατα τ αλλα αν ο Πριντεζης επαιζε στοιχειωδως θα ταν αλλιως τα πραγματα. Το χειροτερο του παιχνιδι εδω και καιρο. Α και τρακης διπλα στη μπασκετα να φωναζει. Στο τελος σταματησαν και τις σειρηνες.. Ξεφτιλικια πραγματα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις