margaritagr Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Ασε μας που μια ζωη στο μπασκετ στην Ελλαδα τα βλεπετε ολα ροδινα, ολα καλα και καθαρα. οχι μια ζωη δηλ., απο τοτε που αρχισε ο παο το σερι των νικων του. Ειμαι σιγουρη οτι ως τοτε ηταν ολα σκαρτα, μετα εγιναν κομπλε. Τα πιστευτε εσεις, μη προσπαθειτε να κανετε και τους αλλους να τα πιστεψουν, ματακια εχουμε και βλεπουμε.
Anubis13 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Καλα μαργαριτα εδω και 5 σελιδες εχει λυσσαξει οποτε καλα κανει και σου την λεει. Αμα θελεις να πουμε στο χαλ να σου φτιαξει ενα φορουμ να ξεσπαθωνεις εκει.
margaritagr Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 2 ποστ ειχα κανει πριν απαντησει. Στο ενα ανεφερα το οτι θα πρεπει να ναι σωστη η διαιτησια και στο αλλο εγραψα για την ενεργεια της κεδ που φυσικα προκαλει ερωτηματικα. Κι η οποια κεδ πολλακις εχει δειξει τις συμπαθειες της. Αμα ηθελα θα τρολλαρα την Παρασκευη , ματς για το οποιο εριξα το φταιξιμο αποκλειστηκα και μονο σ εμας.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Ασε μας που μια ζωη στο μπασκετ στην Ελλαδα τα βλεπετε ολα ροδινα, ολα καλα και καθαρα. οχι μια ζωη δηλ., απο τοτε που αρχισε ο παο το σερι των νικων του. Ειμαι σιγουρη οτι ως τοτε ηταν ολα σκαρτα, μετα εγιναν κομπλε. Τα πιστευτε εσεις, μη προσπαθειτε να κανετε και τους αλλους να τα πιστεψουν, ματακια εχουμε και βλεπουμε. Εν τελει σε κατι τετοιο ηταν προφανες οτι ηθελες να καταληξεις μιλωντας για σαπιες διαιτησιες ενος ματς που ουτε καν ξεκινησε. 2 ποστ ειχα κανει πριν απαντησει. Στο ενα ανεφερα το οτι θα πρεπει να ναι σωστη η διαιτησια και στο αλλο εγραψα για την ενεργεια της κεδ που φυσικα προκαλει ερωτηματικα. Κι η οποια κεδ πολλακις εχει δειξει τις συμπαθειες της. Αμα ηθελα θα τρολλαρα την Παρασκευη , ματς για το οποιο εριξα το φταιξιμο αποκλειστηκα και μονο σ εμας.Θα μας πεις ομως ποια ειναι η παρατυπια της ΚΕΔ για την οποια διαμαρτυρεσαι? Θα μας πεις ας πουμε ποιο κριτηριο καταπατησε η ΚΕΔ και συμπαιρανες εσυ οτι επικρατει σαπιλα και δυσωδια? Η θα συνεχισεις μεσα στην αγνοια σου να αναπαραγεις οτι ασυναρτησια διαβαζεις στα κοκκινα φορουμ που προσπαθουν μετα το μπρεικ να δουν πως θα δημιουργησουν win-win καταστασεις για τον ΟΣΦΠ ? Και ναι, τρολαρεις οταν δημιουργεις κλιμα χωρις λογο σε ενα φορουμ που κανεις δεν αναφερθηκε στη διαιτησια (εκτος απο κανα δυο που αγνοουν κανονες μπασκετ και μιλαγαν για κορακια προχθες στην εξελιξη του αγωνα).
dismemberer Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Μακαρι σημερα να εχουμε τη διαιτησια που ειχαμε προχτες.
johnbond Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Παιδια, ειναι και η δικη σας εικονα χαλια? Ναι φταιε η φόρμουλα στο hd.... Μας λέγανε για μια σειρήνα που χτύπησε και σήμερα είναι σαν το Σαράγεβο απο τις σειρήνες.
Andy Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Γαμω ρε πριντεζη!!!βαλε και τα δυο χερια στο καρφωμα αγορινα μου Sent from my iPhone using Insomnia
gnsX Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Γαμω ρε πριντεζη!!!βαλε και τα δυο χερια στο καρφωμα αγορινα μου Sent from my iPhone using Insomnia Δε γίνεται φίλε,αυτή τη δουλειά κάνουν οι σειρήνες,σε αποσυντονίζουν και δεν μπορείς να βάλεις 2ο χέρι στο κάρφωμα
johnbond Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δε γίνεται φίλε,αυτή τη δουλειά κάνουν οι σειρήνες,σε αποσυντονίζουν και δεν μπορείς να βάλεις 2ο χέρι στο κάρφωμα Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν έχουν διαμαρτυρηθεί απο τον ολυμπιακο.επίσης οι διαιτητές έπρεπε να επέμβουν.
margaritagr Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Σειρηνες, και αγκωνια απο τον Μασιουλις. Αυτοι ειναι. Και σιγα μην εδινε το αντιαθλητικο
gnsX Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Εμένα μου χει σπάσει τα @@ κι επίσης το θεωρώ ξεφτύλα
Andy Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 η αγκωνια του μασιουλις δεν ηταν τιποτα το μεμπτο..κανει αυτο που κανουν ολοι για να παρει φαουλ και την σκαει καταλαθος πιστευω.. μια χαρα ηταν το επι8ετικο.δεν νομιζω οτι χρειαζοταν κατι παραπανω.. παντως μια χαρα το πηγαιναμε αλλα το φειλαραμε στο τελος..αλλα παλι ματς πανω απο 70 ποντους δεν το κοβω να βλεπουμε ετσι οπως πανε
Προτεινόμενες αναρτήσεις