dismemberer Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Παντως οι φετινοι τελικοι μαλλον θαναι οι ποιο αδιαφοροι της τελευταιας 10ετιας. Ο Παο σιγουρος πρωταθλητης, και το επομενο ματς στο ΟΑΚΑ απλα θα χει σημασια ποια θα ναι η διαφορα . Στοιχιματιζω πανω απο 20-25 ποντους υπερ του ΠΑΟ θυμιζοντας εποχες Ομπραντοβιτς. Ο ΟΣΦΠ δεν εχει κινητρο κι αυτο φανηκε χτες, ο ΠΑΟ Ειναι ποιο διψασμενος και λογικα η σειρα θα τελειωσει ετσι απλα 0-3 χωρις πολλα πολλα. Απολαυστε τα μπανια σας παιδια και μην φανατιζεστε. Ειναι απλα αγωνες ..Ουτε εμεις κερδιζουμε ουτε χανουμε. Φιλικα. Σωστος!! Προσεξε μονο, γιατι ο προηγουμενος που ηταν τοσο σιγουρος και εκανε τετοιες βαρυγδουπες δηλωσεις τωρα κανει μπανακια στο νεφελωμα του Ωριωνα. δεν εχετε καμια ελπιδα αυριο μπροστα στην ρεαλ. η ρεαλ αυτη τη στιγμη ειναι η πιο γρηγορη ομαδα του κοσμου κ οταν πιασει ρυθμο δεν παιζεται. δεν πιανεται απο κανεναν. εχει κ δολοφονικους σουτερ τριων ποντων οποτε καληνυχτα! αλλα κ η συμμετοχη στον τελικο πολυ καλη επιτυχια ειναι για εσας. αλλα βασιλισσα ειναι μονο μια! 2
Superpie Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Το θεμα ειναι οτι το καθισματακι υπαρχει στην θεση του?
johnbond Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Φιλε δεν γινεται μια ομαδα οπως ο Ολυμπιακος και ο Παο να μην καιγονται για το Πρωταθλημα.Αυτα τα περι "σιγα το κυπελακι,ποιος δινει σημασια" "σιγα μωρε και να χασω το Πρωταθλημα στα τετοια μου,εχω παρει δυο φορες ευρωλιγκα στην σειρα" ειναι μαλακιες τουμπανα που λεμε..Αυτες ειναι μαλακιες των κολλημενων.Αν δεν παρει ο Ολυμπιακος το πρωταθλημα θα βγουν να πουν,σιγα μωρε το πρωταθλημα,εχω κανει repeat στην Ευρωλιγκα με 2 κατακτησεις και αλλα τετοια.Αν ομως το παρει το Πρωταθλημα ο ολυμπιακος οι ιδιοι θα βγουν να πουν ετσι σας γ@@με και τετοια..Οπως και σε αυτη την περιπτωση θα βγουν καποιοι Παναθηναικοι να πουν στα τετοια μου το πρωταθλημα,εχω 500 και εχεις 5,παλι απο κατω εισαι.. Το πρωταθλημα ειναι αυτο που καιει περισσοτερο και απο την Ευρωλιγκα γιατι εχει να κανει με τους αιωνιους και οχι Ευρωπαικες ομαδες.. Εγώ δεν είμαι κομπλεξικος ουτε ανασφαλής για να σκέφτομαι έτσι.. Ειλικρινά πήρα τέτοια χαρά με την ευρωλίγκα που δε με νοιάζει το πρωταθλημα . Ουτε είμαι αντιπαναθηναικος για να τρεμω μην μου την πουν οι βαζελοι.φέτος τον υποστήριζα στην Ευρώπη και στεναχωρηθηκα που δεν πέρασε στο φάιναλ φορ. Στο μπασκετ είναι καλύτεροι, γιατί έχουν 6 ευρωπαικα. Και εγώ έχω τρια. Αν φτάσω και εγώ τα 6 θα είμαστε ισοι . Έχω βέβαια και το ριπιτ που δεν το εχουν, και πολύ θα το ήθελαν.
Superpie Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Συμφωνω,αλλα δεν συμφωνω με το οτι δεν πρεπει να τους ενδιαφερει το πρωταθλημα.Οταν εισαι επαγγελματιας πρεπει να κανεις ακριβως το αντιθετο απο αυτο που κανεις εσυ ως φιλαθλος.Δηλαδη εσενα δεν σε νοιαζει οταν θα στην πουν ή οχι αν χασεις/κερδισεις το πρωταθλημα,θελω να πω πως στον επαγγελματια δεν πρεπει να ειναι ετσι το μυαλο του.Πρεπει να εχεις ως στοχο να παρεις το Πρωταθλημα και οποιαδηποτε κουπα ή διακριση σου προκυψει και οτι να βαζεις στις ακρες καποια απο αυτες γιατι εχεις κερδισει μια αλλη..Και ειδικα οταν εχεις την δυνατοτητα να το κανεις αυτο.Δλδ δεν μπορει ο απολλων που ανεβηκε φετος να βαλει στοχο το κυπελλο,γιατι δεν θα μπορει αν το κανει και το ξερει.Σε αυτη την περιπτωση ναι,να τον παραμερησει αυτον τον στοχο για να επικεντρωθει στην σωτηρια στην κατηγορια..Αυτο εννοω
johnbond Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Εντάξει δεν είπα οτι είναι και αδιάφοροι. Απλα δεν έχουν την πείνα των παναθηναϊκών. Η θεληση είναι κάτι που σου βγαίνει απο τις καταστάσεις.. Μπορεί αν τους πονέσει πολύ η χθεσινή εμφάνιση να παθιαστουν και να πάνε στο ΟΑΚΑ και να κερδίσουν. Θα δουμε.
Tilemaxx Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Η Μπαρτσελόνα το 2010 πήρε την Ευρωλίγκα και στους τελικούς έχασε 3-0 απο την Κάχα. Έτσι είναι αυτά, κάποιες φορές απλά δεν σου μένουν άλλες δυνάμεις/κίνητρο και καταρρέεις. Δηλαδή εσείς πιιστεύετε οτι ο ΠΑΟ είναι πολύ χειρότερη ομάδα απο ΤΣΣΚΑ/Ρεάλ; Ούτε καν. Είναι μια σκληροτράχηλη αμυντικογενή ομάδα που σου βγάζει το λάδι στην άμυνα, κάτι το οποίο ούτε η ΤΣΣΚΑ ούτε η Ρεάλ δεν έκανε. Αν πήγαινε ο ΠΑΟ στο Φ4 θα διεκδικούσε την κούπα επι ίσοις όροις, και ειλικρινά αν πάρει το πρωτάθλημα θα το αξίζει 100%.Επαναλαμβάνω, ΑΝ χαθεί το πρωτάθλημα θα έχουμε κάνει μια επιτυχημένη χρονιά με το ευρωπαϊκό, και αυτοί επίσης με το ντάμπλ. Έτσι είναι ο αθλητισμός. Δεν χρειάζονται ούτε αφορισμοί, ούτε φαπ-φούπ σε τέτοιες καταστάσεις. Νομίζω όσοι έκατσαν και χειροκρότησαν στο ΣΕΦ δίνουν το παράδειγμα. 6
efo355 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Εντάξει δεν είπα οτι είναι και αδιάφοροι. Απλα δεν έχουν την πείνα των παναθηναϊκών. Η θεληση είναι κάτι που σου βγαίνει απο τις καταστάσεις.. Μπορεί αν τους πονέσει πολύ η χθεσινή εμφάνιση να παθιαστουν και να πάνε στο ΟΑΚΑ και να κερδίσουν. Θα δουμε. Οχι και πείνα ρε παιδιά ο Παο από κούπες. Ο φίλος ο Tilemaxx μια χαρά τα λέει. Και μόνο με το ευρωπαικό να καταλήξει ο ολυμπιακός μια χαρά πετυχημένη χρονιά έχει κάνει. Πιο πολύ θα πρέπει να σας φοβίζει του τί θα γίνει του χρόνου που ο Παο ακόμα και έτσι φέτος είναι μια χαρά αντίπαλος. Γενικά φέτος ότι και να γίνει στους τελικούς και οι δύο έχουν κάνει επιτυχημένες χρονιές. 1
LRoi Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Ο Παναθηναϊκός μετά τον αποκλεισμό από την Μπαρτσελόνα, είχε όλο το χρόνο να προσαρμόσει το παιχνίδι του στο δικό μας, τόσο σε θέματα τακτικής, όσο και σε θέματα μεταγραφών. Είχαμε εξαρχής δεδομένο ότι δεν ματσάρουμε καλά με τα αθλητικά τους 4-5άρια και έπρεπε να έχουμε αντικαταστήσει τον Πάουελ πριν ακόμα φτάσουμε F4. Φαινόταν το παιδί ότι δεν κάνει για αυτή την ομάδα. Στη φτωχή τους γραμμή των γκάρντ προστέθηκε και ο Κάρι, εμείς χάσαμε τον Λο, ενώ διώξαμε και τον Πέρκινς και κάπως έτσι, είμαστε 3 παίχτες μείον από τον Παναθηναϊκό: Μάντζιαρης, Λο, Πάουελ. Ακόμα και το πρωτάθλημα να χάσουμε, δεν θα χαλαστώ, η ομάδα έκανε κάτι ιστορικό και κάτι ανεπανάληπτο για ελληνική ομάδα και έδειξε ότι, για να την κερδίσει κάποιος θα πρέπει να προσαρμόσει το παιχνίδι του πάνω μας και όχι εμείς πάνω σε αυτόν. Αυτό είναι υγιές, γιατί δείχνει ομάδα με κορμό και πλάνο, εν αντιθέσει με τον Παναθηναϊκό, που νομίζω έχει μία αναλώσιμη ομάδα, φτιαγμένη μόνο και μόνο για να μπορέσει να κερδίσει εμάς. Από την άλλη έχω πίστη στην ομάδα και νομίζω θα παλέψουν όλες τους αγώνες μέχρι τέλους, εύχομαι μόνο να μη δούμε τα καραγκιοζιλίκια του 2010 από τη διαιτησία. 2
Tilemaxx Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Στην ουσία ήσουν -Λό/Μάτζαρης/Μαυροειδής, όταν ο ΠΑΟ είναι +Γκουϊν/Κάρι. Μπορεί να μην κάνει ο Μαυροειδής, αλλά ξέρει να παίρνει θέσεις, και θεωρώ οτι θα έκανε καλύτερη δουλειά απ' τον Πάουελ σε άμυνα/ρημπάουντ. Το κενό του μαζί με του Μάτζαρη μπορεί να καλύφθηκε μέχρι το Φ4 (Σερμαντίνι/άνοδος Σλούκα), αλλά τώρα στην ουσία ο ΠΑΟ έρχεται με αβαντάζ ενός γκάρντ και ενός ψηλού.Υ.Γ: Ας πεί κάποιος στον Πάπ, οτι στο ΝΒΑ που θέλει να πάει το ίδιο και χειρότερο physical game θα έχει να αντιμετωπίζει. Οπότε να αφήσει λίγο κατα μέρος τα καραγκιοζιλίκια, και να κάτσει να δουλέψει γιατί έτσι όπως τον βλέπω στο τέλος θα μείνει στάσιμος. 2
LRoi Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δεν είναι αποκλειστικότητα του Παπ τα καραγκιοζιλίκια πάντως: http://www.redplanet.gr/basket/a1_basket/h-provokatsia-toy-masioulis-ston-papanikolaoy.2287398.html
efo355 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δεν είναι αποκλειστικότητα του Παπ τα καραγκιοζιλίκια πάντως: http://www.redplanet.gr/basket/a1_basket/h-provokatsia-toy-masioulis-ston-papanikolaoy.2287398.html Μπράβο ναι το βρήκες τώρα για αυτό χάσατε! Γιατί ασχολείστε με τέτοιες μαλακίες; Οταν φτάνεις να χάνεις με κατεβασμένα τα χέρια στους τελικούς μέσα στο σπίτι σου άλλα σου φταίνε. Και πρέπει να καταλάβετε όλοι σας ότι ο Παο είναι μια από τις μεγαλύτερες ευρωπαικές ομάδες. Θέλετε δεν θέλετε για να νικήσετε τον Παο πρέπει να παίξετε ΜΠΑΣΚΕΤ. Επίσης να σου υπενθυμίσω ότι μεγάλες ομάδες είναι αυτές που νικάνε . Τώρα αν νικάνε προσαρμόζοντας το παιχνίδι τους δεν έχει καμμία σημασία. Αν και δεν είδα κάτι διαφορετικό από τον Παο χτες.
Cossutius. Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Έγραψε πουθενά ο LRoi οτι του φταίει κάτι άλλο ή το συγκεκριμένο που παραθέτεις? Αλλη κουβέντα κάνει και άλλο πράγμα γράφεις εσυ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις