Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σιγουρα θα ειναι αλλο ματσ,για μενα ειναι 55-45 υπερ Ολυμπιακου η κουπα

Ενταξει πολυ καλοι οι παικτες που ανεφερες και ο Παπανικολαου φοβερα υποσχομενος αλλα Αλβερτης για μενα του εχω αδυναμια δε ξερω και δεν μπορω να συγκρινω,ο ανθρωπος ηταν αυτο που λεμε ο killer και ειδικα σε δυσκολα ματς,τελικους κτλ

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

Σιγουρα δεν μπορουμε να κάνουμε συγκρίσεις ενός μυθικου παιχτη με 2 που έχουν διαφορετικό στυλ.

Ο Αλβέρης έκανα ένα πράγμα πολυ καλά. Το σουτ. 10 να ειχε επάνω του θα το έβαζε.

Ο Σπανουλης και ο Παπ ειναι διαφορετικοι. Προκαλει εντυπωση βέβαια τέτοια αστοχία...τυχαίο πιστευω.

Δημοσ.

Καλες οι συγκρισεις Αλβερτη με λοιπους, ετσι για να περναει η ωρα, με τη διαφορα οτι ο πρωτος ζουσε για τα ντερμπι και εκει εκλεινε σπιτια. Οι λοιποι καμια σχεση. Τους ειδαμε προπερσι, τους ειδαμε κυπελλο, τους ειδαμε σημερα. Και περυσι αναλογως τις βραδιες τους.

Δημοσ.

Εγώ δίνω 85 - 15 υπέρ του παναθηναικού.

1) Είναι πεινασμένοι ενώ εμείς εντελώς χορτασμένοι

2)Το οάκα δύσκολα σπάει

3)Η διαιτησία θα βάλει το χέρι της αν χρειαστεί

4)Έχουν μεγαλύτερο βάθος στο ρόστερ αυτή τη στιγμή.

Πάμε για διακοπές και τα λέμε του χρόνου! ;)

Δημοσ.

Οποιος δε πιστευει καλυτερα να μη δει καν το ματς. Ο Ολυμπιακος επαιξε κακιστα,το χειροτερο του παιχνιδι, και γι αυτο εχασε. Καθαρα και ξαστερα. Ο Παο επαιξε οπως παιζει παντα, τιποτα περισσοτερο τιποτα λιγοτερο.

Τη Κυριακη πρεπει να πας για να κερδισεις, εχεις καλυτερη ομαδα. Και αν δε θυμηθουν μερες Γιαννακη οι κορακες ωστε να επαναλαβουν ιδια σφαγη. Μπορεις να το κανεις. Θελει συγκεντρωση ομως στον μεγιστο βαθμο.

Δημοσ.

Μα δεν ηταν μονο χθες που δεν παίξανε καλά. Απο την αρχή των playoffs μέτρια παίζουν.

Που να βρούνε κίνητρο για το πρωτάθλημα όταν έχουν πάρει την ευρωλίγκα; σα να πας να φας και αφού φας μια τούρτα να σου φέρουνε και το φαγητο. Ο διπλανος πεινασμένος θα το έχει φαει όσο εσύ θα το κοιτάς. Εδώ πήγανε 1000 ατομα να υποδεχτούν το πουλμαν . αυτό θα πει δίψα για νίκη.

Και αγωνιστικα ακομη ο βαζελος δεν είναι κάνα καφενείο να τον κερδίσεις εύκολα. Πρεπει να παίξεις όπως στο φάιναλ φορ για να τον κερδίσεις στο ΟΑΚΑ.

Δημοσ.

τοσα χρονια ο βαζελος γιατι ειχε κινητρο για το πρωταθλημα ενω σηκωνε ευρωλιγκες; δεν υπαρχει δικαιολογια...

Δημοσ.

τοσα χρονια ο βαζελος γιατι ειχε κινητρο για το πρωταθλημα ενω σηκωνε ευρωλιγκες; δεν υπαρχει δικαιολογια...

Θες να μου πεις δηλαδή οτι εσύ σα φίλαθλος καιγεσαι για το πρωτάθλημα όσο πέρσι τέτοια εποχή;

Τέλος παντων ,άποψη μου είναι,λογικο να διαφωνεις.

Δημοσ.

εμενα με καιει ως φιλαθλο. γιατι οχι;

φυσικα δε θα απαξιωσω την ομαδα αν τελικα το χασουμε, εχουν προσφερει πολλες χαρες αυτα τα παιδια. απλα θεωρω δεδομενο οτι καθε χρονο παμε για πρωταθλημα (κλαιν μαιν αφου μονο 2 ομαδες ειναι που το διεκδικουν) ενω παραλληλα αναμενω μια καλη παρουσια στην ευρωπη. τωρα αν κατσει ευρωλιγκα, καλοδεχουμενη. thats all!

Δημοσ.

Θες να μου πεις δηλαδή οτι εσύ σα φίλαθλος καιγεσαι για το πρωτάθλημα όσο πέρσι τέτοια εποχή;

Θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω αδερφε μου.

Το "δεν καιγομαι και τοσο για το πρωταθλημα" δεν υπαρχει, ειδικα στο μπασκετ. Που τα τελευταια 15 χρονια εχουμε παρει ενα(1).

Εκαναν μια κακη εμφανιση, ο βαζελος ηταν καλυτερος, εχασαν. Αυτο. Το να λεμε οτι δε μας νοιαζει και τοσο ειναι οτι χειροτερο μπορει να τυχει σε αυτη την ομαδα.

• Like 1
Δημοσ.

Αν αυριο γινει το 2-0 μην σου κανουν εντυπωση τα "ποιος δινει σημασια μωρε στο μπασκετακι".

Ηδη ξεκινησαν τα "ε σιγα το πρωταθλημα και να το χασουμε" και τα "δεν υπαρχει κινητρο".

Δημοσ.

Φιλε δεν γινεται μια ομαδα οπως ο Ολυμπιακος και ο Παο να μην καιγονται για το Πρωταθλημα.Αυτα τα περι "σιγα το κυπελακι,ποιος δινει σημασια" "σιγα μωρε και να χασω το Πρωταθλημα στα τετοια μου,εχω παρει δυο φορες ευρωλιγκα στην σειρα" ειναι μαλακιες τουμπανα που λεμε..Αυτες ειναι μαλακιες των κολλημενων.Αν δεν παρει ο Ολυμπιακος το πρωταθλημα θα βγουν να πουν,σιγα μωρε το πρωταθλημα,εχω κανει repeat στην Ευρωλιγκα με 2 κατακτησεις και αλλα τετοια.Αν ομως το παρει το Πρωταθλημα ο ολυμπιακος οι ιδιοι θα βγουν να πουν ετσι σας γ@@με και τετοια..Οπως και σε αυτη την περιπτωση θα βγουν καποιοι Παναθηναικοι να πουν στα τετοια μου το πρωταθλημα,εχω 500 και εχεις 5,παλι απο κατω εισαι.. Το πρωταθλημα ειναι αυτο που καιει περισσοτερο και απο την Ευρωλιγκα γιατι εχει να κανει με τους αιωνιους και οχι Ευρωπαικες ομαδες..

Δημοσ.

Θα είναι κρίμα να το χάσουμε με αυτό τον τρόπο. Θέλω να παλέψουν και ας το χάσουμε. Άλλωστε δεν παίζουμε με ομαδούλα.

Όσον αφορά για το κίνητρο εννοείται ότι δεν υφίσταται κάτι τέτοιο. Λες και έχουμε 300 κούπες...

Δημοσ.

Και 1000 να ειχαμε και καμια ο Παο θα επρεπε να τους εδιαφερει ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο σαν να μην εχεις ποτε σου..

Δημοσ.

Παντως οι φετινοι τελικοι μαλλον θαναι οι ποιο αδιαφοροι της τελευταιας 10ετιας.

Ο Παο σιγουρος πρωταθλητης, και το επομενο ματς στο ΟΑΚΑ απλα θα χει σημασια ποια θα ναι η διαφορα . Στοιχιματιζω πανω απο 20-25 ποντους υπερ του ΠΑΟ θυμιζοντας εποχες Ομπραντοβιτς. B)

Ο ΟΣΦΠ δεν εχει κινητρο κι αυτο φανηκε χτες, ο ΠΑΟ Ειναι ποιο διψασμενος και λογικα η σειρα θα τελειωσει ετσι απλα 0-3 χωρις πολλα πολλα. Απολαυστε τα μπανια σας παιδια και μην φανατιζεστε. Ειναι απλα αγωνες ..Ουτε εμεις κερδιζουμε ουτε χανουμε.

Φιλικα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...