MiDi_MiLiZ Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Σοφο vs Dorsey/ Χαινς και μαυροειδη να βαραει. Exoυμε Σκορδιλη εμεις ρε γατακια Περα απτα αστεια η φροντ λαιν μας δεν βγαινει με καμια μαθηματικη πραξη επαρκης Ποσω δε μαλλον για να συγκριθει με την γεματη φροντ του γαυρου. Τελικα αντι για τον Αρμρστρονγκ ισως ηταν καλυτερα να φεραμε εκεινο τον Κινεζο που λεγαμε 1
dismemberer Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Μιντι παντως εχω την εντυπωση οτι την υποτιμας την ομαδα σου. Ισως επειδη εζησες διαφορους Μπατιστ/Σαρας η ακομα και Ντεγιαν ολα αυτα τα χρονια, ισως επειδη εισαι ξενερωμενος με τη μη υπαρξη του Ζοτς. Αλλα αφενος δεν εγινε ξαφνικα ο ολυμπιακος Λεικερς μετα απο μια καλη χρονια ( Ο Αντιτς ειναι ενας μετριος παιχτης πχ οπως και καποιοι αλλοι), αφετερου οι μοναδες που πηρε ο Παο δεν ειναι τοσο κακες. Απο το Σοφοκλη τον Πανκο και το Λασμε(επειδη μιλησες για φροντ-λαιν) μεχρι τον Μασιουλις και τον Ουκιτς.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Ο μετριος για σενα Αντιτς, εχω την εντυπωση οτι ειναι καλυτερος απο το καλυτερο 4ρι μας (το ποιο?). Τον Λασμε δεν τον ειδαμε ακομα...Ειδαμε τον Αρμστρονγκ βεβαια. Οσο για τον Πανκο, ειναι νωρις ακομα αλλα δειχνει για παιχτη με ταβανι και με αδυναμια στο αμυντικο κομματι, ενω και επιθετικα το ρεπερτοριο του ειναι συγκεκριμενο. Ας πουμε ομως, οτι ειναι απο αυτους που θα βοηθησουν και θα τραβηξουν το κουπι παρεα με τον Σοφο (ιδανικο σεναριο αυτο). Τον Τσαρτσαρη και τον χοντρο που τους ξερουμε παντως, ξερουμε οτι ειδικα ο πρωτος ειναι στη δυση της καριερας του και σκια του εαυτου του εδω και 2 χρονια, ενω ο 2ος εχει τα καλα του εχει και τα κακα του ομως. Δεν προκειται για ενα all-around 5ρι, αλλα για εναν παιχτη που κανει 2 πραγματα καλα μεσα στο γηπεδο: Σκοραρει και φορτωνει φαουλ τους αντιπαλους. Οκ, αλλα με την αμυνα μας μεσα στη ρακετα τι γινεται? Η φροντ λαιν μας εφετος ειναι σε μαυρα χαλια really. Για τις περιεφερειακες θεσεις εχουμε κρατησει ενα σχετικο επιπεδο κι αυτο χαρη κυριως στην υπαρξη του ΔΔ αλλα και την στελεχωση με ικανους παικτες (Ουκιτς, Μασιουλις). Δεν ειμαστε του θανατα, δεν ειμαστε ομως και φαβορι για καποιο τιτλο εφετος, αμφιβαλλω δε, αν θα μπορεσουμε να φανουμε στοιχειωδως ανταγωνιστικοι σε εσας. Η φανελα ειναι βαρια, το μεταλλο ομως λειπει πλεον.
margaritagr Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Ο Τσαρτσαρης θα παλεψει και μετα τα χριστουγεννα θα τα χρι φτυσει. Ο χοντρος επισης ειναι για περιορισμενο χρονο συμμετοχης Το μεγαλο στοιχημα για τον παο ειναι ο Λασμε. Αν δε βγει αυτος θα υπαρχει θεμα. Ο Μπραμος στην αμυνα θα βοηθησει παρα πολυ. Εμεις εχουμε αναγκη τον Μαυροειδη δε γινεται να παμε με δυο σεντερ ολη τη χρονια. Πρεπει ν ανεβει η αποδοση του κ να μπει στο πνευμα της ομαδας Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App
Tilemaxx Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Μέτριο δεν τον λες τον Άντιτς σε καμία περίπτωση. Και το μακρυνό σούτ έχει, και πολύ καλή άμυνα παίζει. Τον Μαυροειδή π.χ ναί, μπορείς να τον πείς μέτριο.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Τι να δεις μωρε, αν θα του ριξεις 10 ή 35 ποντους? Θα σοβαρευτειτε στο 4ο δεκαλεπτο εναλλακτικα θα κλαταρουν αυτοι, παιδια ειναι.
vlachaquito Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Μια χαρα ειναι ο αντιτς, και κυβικα προσθετει στην ρακετα αλλα και εχει ενα ελαφρως ικανοποιητικο σουτακι που κανει τον αμυντικο του να τον ακολουθησει στο τριποντο αδειαζοντας την ρακετα. Παντως ο τσαρτσαρης εχει ξεκινησει παρα πολυ καλα, και στο κυπελλο αλλα και με την ρεαλ μου φανηκε πολυ βελτιωμενος σε σχεση με την εικονα του τα τελευταια 2 χρονια
margaritagr Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Χτες με τον παοκ κοπηκαν 4.000 εισιτηρια! Αν μπορουσα θα χα παει κι εγω. Η υγεια που βγαζει η ομαδα πλεον, σε συνδυασμο με τις κουπες, εφεραν τον κοσμο κοντα στην ομαδα. Ελπιζω να συνεχισουμε ετσι! Μπραβο και στους αγγελοπουλους που σ ανριθεση με καπιον αλλο, καταλαβαινουν την οικονομικη κατασταση του κοσμου, 5 ευρω εισιτηριο πολυ προσιτο.
Tilemaxx Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Χρόνια είχαμε να δούμε τόσο κόσμο για το πρωτάθλημα (πλήν ΟΣΦΠ-ΠΑΟ). Νομίζω οτι πρέπει να πηγαίνει ο κόσμος στο γήπεδο για να ενισχύει και ψυχολογικά και χρηματικά την ομάδα, είναι αμαρτία με εισητήρια 5, 10, 15 € να μην γεμίζει το ΣΕΦ τουλάχιστον όπως χθές σε κάθε παιχνίδι. Εγώ όταν ανέβω Αθηνα θα πάω και για το πρωτάθλημα και για την Ευρωλίγκα. Καραϊσκάκη μόνο δεν πρόκειται να πατήσω, τουλάχιστον για τη φετινή σεζόν. Και δεν θα είμαι ο μόνος.
Rabican Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 καραισκακη παταμε.. και το γεμιζουμε... αλλα με την εθνικη! ετσι για σπασιμο...
margaritagr Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Στον ναο το σαββατο ο ΜΑΓΟΣ μας!!! Ο τεραστιος ζιοβανι και παλι στο γηπεδο πουμτον ειδαμε κ τον λατρεψαμε! Ζιοβανι ολιβειρα οε οε
adi32 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=26512&subid=2&pubid=112936311 Ξερει κανεις τι ωρες μπορουμε να τον απολαυσουμε ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις