Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κανα μεταγραφικό ποδοσφαιρικό νέο έχουμε?

Πεδρο Λεόν λέει θα έρθει δανεικός.

Ένας Τιάγκο Πορτογάλλος ακουγεται έντονα και ένας άλλο αμυντικος Ισπανός.

Επισης ο Ορμπάιθ έμεινε ελευθερος.

Σαν μέσος, αν έχει ένα δυνατό μηχανάκι πίσω του, ειναι εξαιρετικός οργανωτης. Τέτοια μπαλιά έχουμε να δουμε απο εποχές Τσάρτα.

Αλλά γενικά δεν έστριβε...αργός. Για Ελλάδα και σε σχέση με Φεισα και Γκρέκο ειναι σαφως ανωτερος βέβαια αλλά εντάξει.

• Like 1
  • Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

παρτον και βαλτου διπλα το τρεχαντηρι το μανιατη και αστον απλα να κοβει και να βγαζει μπαλιες...

νομιζω μανιατης-ορμπαιθ ειναι καλο διδυμο.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παντως σε 3 ματς πλευοφ που εχω δει (1 με πατρα και 2 με ρεθυμνο) εχουμε τεραστια κενα στην αποδοση. σαφως και οταν παιξουμε η  διαφορα εκτοξευεται, απλα τετοια κενα δεν πρεπει να τα κανουμε με το βαζελο.

και πριν τον final4 τετοια κενα ειχαμε μιν περιμενεται 40 λεπτα αμυνα σε αυτα τα παιχνιδια

παρτον και βαλτου διπλα το τρεχαντηρι το μανιατη και αστον απλα να κοβει και να βγαζει μπαλιες...

νομιζω μανιατης-ορμπαιθ ειναι καλο διδυμο.

μεγαλος ο ορμπαιθ και δεν εχεις και μελμπερκ και καλο αβρααμ πισω εχω την αισθηση οτι αν ερθει ορμπαιθ σε αυτον τον ολυμπιακο θα εκτεθει ...απο την αλλη μπορει να λεω και μα.....ιες

Επεξ/σία από nasos o psaras
Δημοσ.

Εγω ακουσα για Μιγκελ Τορρες. Δεξι μπακ που επαιζε στην ρεαλ και ειχε αρκετα πολλες συμμετοχες (50+) στην λα λιγα. Τωρα παιζει εδω και κατι χρονια στην Χεταφε βασικος. Για Ολυμπιακο μια χαρα πιστευω πως μας ειναι καθως παιζει σε θεση που ποναμε.

Δημοσ.

Σημερα στο goal διαβασα οτι παει καλα η υποθεση του Μισιμοβιτς.Σπουδαια μεταγραφη αμα τελικα τον παρει ο Ολυμπιακος.Εκτιμω οτι θα καλυψει με τον καλυτερο τροπο το κενο του Ιμπαγασα.

Δημοσ.

ο Pedro Leon μένει χετάφε τελικά ..

Σιγα μην κανουμε μεταγραφη απο τον Ιουνιο, ιδιο παραμυθι, θα βρεθει ενας παιχτης που θα γινει σιριαλ του Καλοκαιριου και τελος μετεγραφικης περιοδου θα παρουμε 2-3 πατατες παιχτες.

Τα ιδια παντελη μου!

Δημοσ.

Δυστηχως τον χάσαμε τον παιχταρά. Η Χετάφε θα τα σκάσει τα 6 μυρια για τη ρητρα.

Ετσι ειναι Βαγγέλα.

Αν θέλεις παιχταρά, θα τα σκάσεις.

Αν θέλεις σαπάκια θα τα παιρνεις δωρεάν.

Χωρις να σημαινει οτι φταιει σε κάτι ο Βαγγέλας στο συγκεκριμένο θέμα. Αλλωστε ο Μιετσελ ειχε πάει και ειχε διαπραγματευτει με τη Ρεαλ

Δημοσ.

νταξει ο βαγγελας χρωσταει μια καλη μεταγραφη. δεχομαι οτι ειναι νωρις και υπαρχει ολακερο καλοκαιρι, αλλα αν υποτιθεται ειναι καλος παιχτης και ειναι παιχτης που κανει στον προπονητη που εχεις εμπιστευθει και με τον οποιο πορευεσαι τη νεα χρονια, τα σκας...

Δημοσ.

νταξει ο βαγγελας χρωσταει μια καλη μεταγραφη. δεχομαι οτι ειναι νωρις και υπαρχει ολακερο καλοκαιρι, αλλα αν υποτιθεται ειναι καλος παιχτης και ειναι παιχτης που κανει στον προπονητη που εχεις εμπιστευθει και με τον οποιο πορευεσαι τη νεα χρονια, τα σκας...

Ολοκληρο το καλοκαιρι υπαρχει,οι παικταραδες δεν θα υπαρχουν..Δεν ειπαμε να βιαστει αλλα μην παει Ιουλιος και μεσα Ιουλιου για να κλεισει εναν παικταρα οπως λεει οτι θα κανει.. Γαιτι ολοι οι παικταραδες θα κλεισουν πολυ πιο νωρις σε ομαδες..Και επιτελους ας φτιαξει μια φορα τον κορμο της ομαδας που θελει απο νωρις,να ξεκινησουν ολοι μαζι προετοιμασια και να "δεσουν" και προσωπικα οι παικτες αλλα και αγωνιστικα.Οχι να μας φερει κανενα ονομα τελη Αυγουστου παλι..Και επιτελους ας τα σκασει γι'αυτον τον Μολο,ειναι παικταρας και παιζει και ειναι ενας αντιΜιραλλας πιστευω..Τον πουλησε καλα λεφτα,ας τα δωσει αυτα τα λεφτα να παρει εναν βαρβατο παικτη που θα του μεινει..Ειναι σε αριστη ηλικια και ειναι τρομερος παικτης.Να το διαπραγματευτει δεν λεω,αλλα οχι μεχρι αηδιας γιατι θα ερθει μια ομαδα,θα τα σκασει και αντε γεια μετα,ειδικα αν ακουστουν "ποσά" προς τα εξω..Και με τον Λεον τα ιδια,τα εσκασε η Χεταφε,τελος.. Δεν λεω,ηταν παρα πολυ δυσκολη η περιπτωση του συγκεκριμενου αλλα μην γινει ετσι και με τον Μολο..Ζηταει 4εκ,διαπραγματευσου,να παει εστω 3-3,2εκ και δωστα τα γ@@μενα να τον κλεισει..

Δημοσ.

Οπως έχω χιλιάδες φορές πει, όλα ειναι θεμα χρημάτων.

Οκ με τον Πέδρο Λεόν, υπήρχε ρήτρα και το καταλαβαίνουμε.

Οι άλλοι ομως απλά θέλουν δυνατό συμβόλαιο.

Αιντε Βαγγέλη!

Δημοσ.

Στιγμη δεν ησυχαζουμε απ τους τραυματισμους. Ο Περπε μπαινει στις προπονησεις απ αυριο κ εχει χασει τα ματς με Ρεθυμνο.

Ο δε Λο μεχρι και σημερα δεν εχει προπονηθει.

Ποση πια ατυχια...

Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Αυτος ο Μισιμοβιτς γιατι λετε πως ειναι πολυ καλη επιλογη; Aυριο γινεται 31 και την προηγουμενη σεζον επαιζε σε μια Κινεζικη ομαδα. Δεν τον εχω δει να παιζει, αλλα παικτης απο Κινεζικη ομαδα δεν μου γεμιζει το ματι.

Δημοσ.

Αυτος ο Μισιμοβιτς γιατι λετε πως ειναι πολυ καλη επιλογη; Aυριο γινεται 31 και την προηγουμενη σεζον επαιζε σε μια Κινεζικη ομαδα. Δεν τον εχω δει να παιζει, αλλα παικτης απο Κινεζικη ομαδα δεν μου γεμιζει το ματι.

μην ειναι κανας νεος γεστε φοβαμαι και εγω παρολλα αυτα υποτιθεται οτι στην διοικηση το εχουν ψαξει το θεμα οποτε δεν μπορεις να τους πεις κατι αμα δεν τον δεις παρα μονο να εκφρασεις τισ αμφιβολιες σου προσωπικα τον παιχτη δεν τον ξερω γιαυτο δεν λεω και πολλα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...