Cossutius. Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 o Asenjo ειναι τοσο καλος ρε συ κοσουτιους; Τον θεωρώ εξαιρετικό τερματοφύλακα παρόλλο που στην Ατλέντικο δεν "έπιασε". Φαντάσου οτι η Ατλέντικο έσκασε 6 μυρια για να πάρει έναν 20χρονο τότε τερματοφύλακα με εξαιρετικές εμφανίσεις 2 χρόνια στη Βαγιαδολιλ. Για Ολυμπιακό και Τσ.Λιγκ θα ειναι τέλειος. Πολύ καλά αντανακλαστικά, βλέπει περιοχή, ειναι έξυπνος, συμπεριφορά ηγέτη μέσα στο γήπεδο.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Cossutius ασε το πολυ το manager, τα ιδια ελεγες και για τον Μασαντο και για τον Κοστανζο , νομιζω και για τον Ντατολο, εχοντας δει πρωτα τα stats τους στο fm υποθετω Γενικα για οποιο απο αυτα πουλεν σκαει Ελλαδα να ξερετε οτι παιζουν 95% πιθανοτητες να ειναι πρωην ταλεντα. Ακριβως επειδη ερχεται Ελλαδα, στην οποια ενας παιχτης που δεν ειναι ΚΑΚΟΣ για Ευρωπη, δεν θα παταγε ουτε στον χειροτερο του εφιαλτη. Απλα, υπαρχουν και οι περιπτωσεις Μιραλας που καθονται μια στα 5-10 χρονια. Φυσικα ο Μιραλας ποτε του δεν ηταν πουλεν γιαυτο και ηρθε Ελλαδα και ΕΧΤΙΣΕ ονομα εδω. Ετσι ναι. Αλλα για τα πουλεν/ονοματα που ακολουθουν την αντιστροφη πορεια (απο Liga BBVA-->Σουπερλιγκα) να βαστατε μικρο καλαθι. Σκεφτειτε οτι μεχρι και ο Βυντρα εφυγε απτην Σουπερλιγκα και πηγε Ισπανια και αυτοι κανουν το αναποδο H το αλλο που παιζει επισης ειναι να μιλαμε ΟΝΤΩΣ για καλους παιχτες, αλλα οχι και τοσο επαγγελματιες/τοσο καλα στα μυαλα τους, οποτε ερχονται να ανοιξουν τις μπουκαλες τους στην παραλιακη και να φυγουν (Γκοβου κλπ). 1
panosno1com Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 και ο diogo ηταν παιχτουρας [σχετικα] στο fm πριν ερθει οσφπ θυμαμαι κατι acceleration 17 κατι finishing 15 ,αφου ειχα πει τοτε : οκ δε χρειαζεται να ψαχνω για επιθετικο αν παρω τον οσφπ
alexis333 Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Ο Γεωργίου και ο Αλέφαντος τί είπαν; Έλα μωρέ, ποιός Βαλβέρδε και έτσι; Tρομερο διδυμο ... Οποτε βγαινει ο Αλεφας η συζητηση γινεται πιο καφενειακη απο ποτε ... Οχι οτι ο Γεωργιου μονος του δεν την κανει καφενειακη αλλα ο Αλεφας δεν παιζεται .,.. Εχω ν ακουσω καιρο δε ξερω τι λενε ..
Demon13 Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Aπ το κανάλι του ευεργέτη του ΠΑΟ...ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Tι λες τότε για youtube; Απολαύστε online την συνομιλία Μπεου Μαρινάκη για την Δωροδοκία του Ιταλου μέσω Δαλούκα. Βαγγελη Ψάξου! Καλή όρεξη!
Cossutius. Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Cossutius ασε το πολυ το manager Δεν ηξερα το manager μέχρι πριν μερικους μήνες που έβαλαν κάτι screenshots εδω τα παιδιά. Ο Asenjo ηταν μέχρι πριν 2 χρόνια ένας απ τους πλέον εξελίξιμους τερματοφύλακες στην Ισπανία. Θέση βασικού στην Ατλέντικο δε κατάφερε να έχει. Δε σημαίνει οτι ειναι Κοστάντζο. http://en.wikipedia.org/wiki/Sergio_Asenjo Πάρε και αυτό για τον τύπο να αντλεις πληροφορίες για οτι θέλεις. http://espnfc.com/player/_/id/111613/sergio-asenjo?cc=5739# Για τον Κοστάντζο επίσης δε θυμάμαι να έλεγα τα ιδια...Ασχετα αν ειχε έρθει με προδιαγραφές και ένα σχετικά καλό παρελθόν. Για τον Μασάντο εξακολουθώ να πιστεύω οτι είναι καλός παίχτης που δεν έπιασε σε εμάς. Αν τον ειχε δει live στη Τουλουζ θα ειχες και εσύ διαφορετική εντύπωση. Ντάτολο???Οταν ηρθε ο Ντάτολο στον Ολυμπιακό, δεν θυμάμαι να ειχα καν εγγραφει στο φόρουμ. Μαλλον με μπερδεύεις.. Ασε που δε τον ηξερα κιολας αυτον σα παιχτη. Γενικά δε ξέρω πολλά για Ιταλικο ποδόσφαιρο. Ισπανικό, Γαλλικό και Ολλανδικό και ειδικά τα 2 τελευταία που τα έχω ζησει απο κοντά. Γενικα για οποιο απο αυτα πουλεν σκαει Ελλαδα να ξερετε οτι παιζουν 95% πιθανοτητες να ειναι πρωην ταλεντα. Ας έρθει ο Ασένσιο στα 22 του και ας τον θεωρεις εσυ πρωην ταλέντο H το αλλο που παιζει επισης ειναι να μιλαμε ΟΝΤΩΣ για καλους παιχτες, αλλα οχι και τοσο επαγγελματιες/ H μπορει να μιλάμε για Τζιοβάνι, Ζέτεμπερκ, Ζάχοβιτς, Μπελούτσι που ούτε πρώην παιχτες ήταν, και ειχαν προτάσεις απο άλλες ομάδες και απλά θεωρησαν πως το να παίζουν σε μια μικρομεσαία Αγγλική ή Ισπανική δε θα τους βοηθήσει τόσο όσο το να παίξουν στο Τσ.Λ. και να διακριθούν η απλά μπορει να τσακωθηκαν με καναν προπονητή και να ελαβαν ένα τεράστιο ποσο..(Τζιοβάνι) Πολλοί καλοί παιχτες πάνε σε μικρότερα πρωταθληματα. Εδω ο Χάτζη πηγε στο Τουρκικο κάποτε το οποιο δεν ηταν καλυτερο απ το δικό μας εκείνη την εποχή και πήρε Ουέφα με τη Γαλατά. Λεφτά να δινεις και όλοι έρχονται. Οποτε ας μου κάνει κανα θαυμα εμένα ο Βαγγέλας με τον Asenjo και ας τον λέτε Κοστάντζο Demon13 έχω βαρεθεί να σε ταπώνω παρέα με τον LRoi...άντε γεια παλι
nash-gf Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Ε καλα οχι και θαυμα να φερει τον Ασενχο. Παικτης με σταθερα καθοδικη πορεια και εχει κανει 2 χειρουργια για χιαστους. Θαυμα θα ηταν να εφερνε τον Ακινφεεφ π.χ.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Cossutius οι τζιοβανι ζαχοβιτς κλπ ειναι παιχτες απο αλλες εποχες του ελληνικου ποδοσφαιρου, οπου υπηρχαν μινιμουν 3 ομαδες ανταγωνιστικες +3-4 ακομη που καθε χρονια ανεβαζαν το επιπεδο. Τωρα μιλαμε για μια ομαδα που τρεχει μονη της και απλα εχει ως στοχο να μην ερθει δευτερη. Της οποιας το επιπεδο δεν δινει και κανενα κινητρο, καθοτι του χρονου ch.l παπαλα, αλλα και φετος/περυσι/προπερσι μονο οι ομιλοι ηταν η ευκαιρια του καθε φιλοδοξου παιχτη.
Cossutius. Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Eίναι 23 και ειναι τερματοφύλακας. Σταθερή καθοδική πορεία με 6μηνη αποχή απ τα γηπεδα λόγο χιαστών? Τη θεση του βασικου έχασε απο τον Λε Γκέα ή οπως τον λένε αυτον που πήγε στην Μάνσεστερ Ε δε το βλεπω έτσι. Ευκαιρία να αναστηθεί λοιπόν. Δε θεωρώ θαυμα τιποτα. Εμένα μου κάνει σαν παιχτης, μακάρι να τον φέρουν. Θα ειναι καλη φάση. http://www.sport-fm.gr/article/irthe-proteine-kai-egkrithike/678508 Πάμε Μιτσελάρα. Πήρες έγκριση και για το μαρουλι, άντε να δουμε τι θα μας φέρεις. Cossutius οι τζιοβανι ζαχοβιτς κλπ ειναι παιχτες απο αλλες εποχες του ελληνικου ποδοσφαιρου, οπου υπηρχαν μινιμουν 3 ομαδες ανταγωνιστικες +3-4 ακομη που καθε χρονια ανεβαζαν το επιπεδο. Δεν υπάρχουν άλλες εποχές. Ολα θέμα χρημάτων ειναι. Εδω πάνε στο Κατάρ παίχτες, δε θα έρθουν στην Ελλάδα? Αν τους τα σκάσει θα έρθουν. Και ο Νένε θα ερχοταν πέρσι και ο Ντελ Πιέρο αν τους έδινε τα αναλογα χρηματα. Τιποτα δεν έχει αλλάξει για παιχτες που δεν ειναι σε τέτοιο επιπεδο ωστε να παιξουν βασικοι στις πρωτοκλασάτες Ευρωπαικές ομάδες. Ολοι πάνε παντού εκτός απ τους πολύ μεγάλους παιχτες. καθοτι του χρονου ch.l παπαλα Αν έχεις καλή ομάδα, το πάπαλα θα ισχύει μονο για τους άλλους. http://www.sport24.gr/football/omades/Olympiakos/mpatzet_me_stoxo_toys_16_toy_champions_league.2274061.html Στόχος λοιπόν να περάσουμε τους ομιλους φέτους. Για να δουμε με τι παιχτες θα τους περασει και τι μπάτζετ τελικά συμφωνήθηκε. Απ ότι κατάλαβα ο Μιτσελ θα έχει το πανω χέρι σε όλα. Θαυμα θα ηταν να εφερνε τον Ακινφεεφ π.χ. Τόσο καλός ειναι αυτός? Τον έχω ξανακουσει, αλλά δε τον έχω δει ποτέ και πουθενά.\Τωρα που τον googlara παιζει στη Μοσχα!!!
nash-gf Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Τόσο καλός ειναι αυτός? Τον έχω ξανακουσει, αλλά δε τον έχω δει ποτέ και πουθενά.\Τωρα που τον googlara παιζει στη Μοσχα!!! Ειναι 27 χρονων και ειναι εδω και 10 (!) χρονια βασικος τερματοφυλακας της ΤΣΣΚΑ.
Demon13 Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Demon13 έχω βαρεθεί να σε ταπώνω παρέα με τον LRoi...άντε γεια παλι Σου δείχνουν κείμενο, λες δεν μετράει είναι απο τον ΣΚΑΙ. Σου δείχνω το προηγούμενο άρθρο στο youtube και μου δίχνεις βίντεο απο το ΣΚΑΙ και ξαναλές άντε γειά! παιδική χαρά Λέγε τα τα άντε γειά πάντως, ταπώνεις έτσι...
Superpie Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Σου δείχνουν κείμενο, λες δεν μετράει είναι απο τον ΣΚΑΙ. Σου δείχνω το προηγούμενο άρθρο στο youtube και μου δίχνεις βίντεο απο το ΣΚΑΙ και ξαναλές άντε γειά! παιδική χαρά Λέγε τα τα άντε γειά πάντως, ταπώνεις έτσι... Ρε φιλε αυτες οι συνομιλιες ειναι ηχητικα ντοκουμεντα,ειτε τα βγαλει το ΣΚΑΙ ηταν το CNN ειτε το tvmagic ειτε το Playboy τα ιδια μενουν.Ειδες να το αναπαραγει αλλιως το ενα καναλι και αλλιως το αλλο? Αλλο ενα ρεπορταζ απο το ΣΚΑΙ και αλλο το ρεπορταζ απο το CNN και ας ειναι στο ιδιο αντικειμενο.Δεν καταλαβαινεις την διαφορα?
CrashBandicoot_123 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Eπιστροφή Καρεμπέhttp://www.gazzetta.gr/football/article/510835/epistrofi-karempe
Rabican Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 http://www.gazzetta.gr/football/article/510895/o-marinakis-irthe-sto-imihrono-sta-apodytiria ενδιαφερουσα αποκαλυψη. θεωρω οτι δεν ειναι ψευδης η καταγγελια των διαιτητων. μενει να δουμε πως θα αντιδρασει ο μαρινακης η ο ολυμπιακος πιο επισημα στο θεμα.
traganeus Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 O Μαρινάκης πήγε στα αποδυτήρια για να διδάξει ήθος στον Γιάχο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις