Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να μην μιλάνε για τραμπουκισμούς οπαδοί της ομάδας που έχει στους κόλπους της τον Μάνο.

696088.jpg

Ε εντάξει Μίντι, δε νομίζω να ξεκίνησε ο Τόμιτς το σύνθημα (για να είναι η "έννοια" του), λογικά ακολούθησε τον κόσμο. Αλλά τα στελέχη της ομάδας πρέπει να είναι προσεκτικά όταν εκφράζονται δημοσίως, ό,τι κι αν γίνεται γύρω τους.

Δεν είναι δημοσίως. Ένα βιντεάκι στο youtube από κινητό είναι.

Δημοσίως μέχρι και βλάκα τον έχει αποκαλέσει ο Σχινάς, αλλά δεν άνοιξε μύτη.

Όπως και να έχει, αν είναι το πρόβλημα ο Τόμιτς στον ελληνικό αθλητισμό και όχι ο κοκάκιας ο Τράκης με την κωλοφυλλάδα του, για τον οποίο η αλήθεια είναι ότι τώρα τελευταία δεν έχω ακούσει κακή κουβέντα από στόμα βάζελου, να τον απελάσουμε...

Επεξ/σία από LRoi
  • Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

Ρε παιδιά, δεν πάει έτσι. Βόμβες να ρίχνει ο αντίπαλος, δεν είναι πρέπον ο βοηθός προπονητή του πρωταθλητή Ευρώπης να τραγουδάει υβριστικά συνθήματα δημοσίως. Η βλακεία του άλλου δεν αθωώνει τη "δική μου". Συμφωνώ, άλλο να κάνει επίσημη δήλωση, άλλο να τον πιάσει ένα βίντεο, αλλά και τα δύο δημόσια είναι. Δεν είπαμε να πάει φυλακή, αλλά να προσέχει τη συμπεριφορά του, όπως σε γενικές γραμμές κάνει την ώρα του αγώνα (απ'όσο έχω προσέξει).

Όπως επίσης προφανώς ο Μποντιρογκα ήταν κωλοχαρακτήρας, ο Αλβέρτης κομπλεξικός όταν πανηγύριζε στο Τελ Αβίβ και ο Γιαννακόπουλος τραμπούκος.Κι εγώ μπορώ να τους κράζω γιατί χρησιμοποιώ τα ίδια κριτήρια και για στελέχη του Ολυμπιακού. Αν δεν σας πειράζει σήμερα ο Τόμιτς, με τι μούτρα θα κράξετε αύριο τον Γιαννακόπουλο αν κάνει τα ίδια;

Δημοσ.

Μα ο Γιαννακόπουλος κάνει από καιρό τα ίδια και είναι πρόεδρος, επαναλαμβάνω, πρόεδρος του Παο, όταν αντίστοιχα οι Αγγελόπουλοι δεν έχουν δώσει κανένα δικαίωμα.

Επαναλαμβάνω όμως ότι δεν είναι δημοσίως η δήλωση.

Δημοσίως έγινε η δήλωση του Πρίντεζη για την οποία ο άνθρωπος τοποθετήθηκε.

Δημοσ.

asdasdasdasd_0.jpg?itok=SGfWaPC2

Αφιερωμενο στους συν-γαυρους που αηδιασαν με τον τελικο κυπελου. Προσεξτε την θεση του εποπτη και το 1 μετρο μπροστα που ειναι ο παικτης.Αυτα περι βρωμικου Ολυμπιακου και των καθαρων υπολοιπων ομαδων που ο κακος Μαρινακης δεν τους αφηνει να αναδειχτουν. Απο το χερακι θα προσπαθησουν να τον παρουν τον ΠΑΟΚ αλλα παλι δεν θα τους βγει στο τελος...

• Like 1
Δημοσ.

Αηδίασε όλη η Ελλάδα...

Και όλα αυτά στο μπάσκετ γίνονται, επειδή ξέρει ο κοκάκιας ότι μόνο με εξωαγωνιστικά κριτήρια μπορεί να πλήξει αυτή την ομάδα.

Σήμερα ασχολήθηκε με τον Τόμιτς, αύριο θα έχει πρωτοσέλιδο τον Πρίντεζη και πάει λέγοντας.

Κοινώς δημιουργεί κλίμα.

Προφανώς τον χάλασε πολύ άσχημα το ευρωπαϊκό μιας και άλλα περίμενε από το F4 όπως ομολογεί η φυλλάδα του:

17681659.jpg
Δημοσ.

Απορω ρε Lroi γιατι καθεσαι και ασχολεισαι τωρα ...Με ποια κιολας με την ΠΡΑΣΙΝΗ...Εδω οι ανθρωποι απο την πρωτη μερα κυκλοφοριας τους ασχολουνται με πρωτοσελιδα ολοκληρα για τον Ολυμπιακο σε περιπτωσεις κιολας που  η ομαδα τους δεν εχει καμια σχεση ή συμμετοχη ...Οχι πως οι κοκκινες ειναι καλυτερες με εξαιρεση το ΦΩΣ αλλα η πρασινη ειναι για τους καθυστερημενους και τους ψυχολογικα αρρωστους ..

• Like 5
Δημοσ.

Μπορει κανεις να μου πει γιατι το βιντεο με το Tomic δημιουργησε τοσο προβλημα? Αν ειναι..να το σβησω δηλαδη..

Δημοσ.

Τιποτα να μη σβησεις ημαρτον. Σ οποιον δεν αρεσει να μη το βλεπει.

Το γαματο που βγηκε απ τη χτεσινη συνεντευξη του Γιωργαρου ειναι οτι η Βιβη του χει βαλει τα δυο ποδια σ ενα παπουτσι, δε βγαινει, δε πινει, δε ξενυχταει κλπ χαχαχα

• Like 1
Δημοσ.

Δεν είναι δημοσίως. Ένα βιντεάκι στο youtube από κινητό είναι.

Δημοσίως μέχρι και βλάκα τον έχει αποκαλέσει ο Σχινάς, αλλά δεν άνοιξε μύτη.

Όπως και να έχει, αν είναι το πρόβλημα ο Τόμιτς στον ελληνικό αθλητισμό και όχι ο κοκάκιας ο Τράκης με την κωλοφυλλάδα του, για τον οποίο η αλήθεια είναι ότι τώρα τελευταία δεν έχω ακούσει κακή κουβέντα από στόμα βάζελου, να τον απελάσουμε...

Anyway η οποια βαβουρα απο μερους μου περι Τομιτς εγινε επειδη ολοκληρο Λονδινο, αποδυτηρια, κουπες, μπουγελα, ΤΣΣΚΑδες τους οποιους μηδενισατε, προεδροι της Δημοκρατιας να δινουν συγχαρητηρια, Σπανουλης MVP, Χαινς να αφηνει εποχη, Μπαρτζωκας πρωτος Ελληνας προπονητης που σηκωνει την κουπα, ενας χαμος γενικα για την ομαδα σας και τους παιχτες σας (και μπραβο της), μεγαλεια, και σου ερχεται καποιος θεουλης γαυρος ολοισια μεσα απτο λιμανι και σου πεταει: "Κορυφαιο στιγμιοτυπο των πανηγυρισμων τα βρισιδια του Τομιτς στους βαζελους" :D

Ειναι ψιλοpathetic φαση...

Ο Φιλιππας και οι υπολοιποι σταθηκαν φυσικα και στο αλλο μερος του θεματος που αφορα τον ιδιο τον βοηθο προπονητη.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...