Aristomaxos Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Καλοδεχούμενο και κάποιο link με τη μετάδοση του αγώνα απ' το Novasports. 1
washcloud Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Ρε συ wash, εγώ δεν μίλησα για εγωισμό, δεν καταλαβαινόμαστε μου φαίνεται. Είπα ότι ο άνθρωπος πιστεύει στον εαυτό του. Δε λέω ότι έριξε τα τρίποντα για την πάρτη του. Αλλά μετά από τόσα τούβλα, πρέπει να έχεις σούπερ αυτοπεποίθηση για να πάρεις τα σουτ. Κι ας σου το έχει πει ο προπονητής. Κι εφόσον πιστεύεις πολύ στον εαυτό σου, η πρώτη σου σκέψη είναι "όπου και να πάω, θα τα καταφέρω" και όχι "οι ομάδες θέλουν χρόνο, πού να μπλέκω με Εφές κτλ". Δεβ νου περισσεύει πια χρόνος, είναι αλήθεια, ούτε για πολλή προσοχή ούτε για πολλά τσεκαρίσματα. Ένα γρήγορο το έκανα πάντως, και πάιζει να 'χεις δίκιο περί του "εγωισμού", και όντως να παρανόησα που είχες πει. Στα υπόλοιπα όμως, : Όπως ήδη είπα, ο Σπαν είναι ηλίου φαεινότερο ότι ποτέ δεν αντιμετωπίζει θέματα "ψυχολογίας". Ποτέ δεν τον έχω δει να κωλώνει. Δεν μπορώ όμως να συμφωνήσω ότι επειδή είναι έτσι σαν χαρακτήρας ενδογηπεδικά, με το που θα του πουν πχ σε μια Εφές (ή οπουδήποτε αλλού), θα σκεφτεί/θα πει/θα κάνει πράξη το "ναι αμέ, πάμε να τα πάρουμε όλα εκεί". Γιατί δεν τον έχω για "νικητή", αλλά για "εκτελεστή" (ο νικητής ξέρει να χειρίζεται καταστάσεις. Ο εκτελεστής απλά βαράει βαράει βαράει κτλ. Ακόμη κι όταν φαίνεται ότι βαράει στο μαχαίρι και δεν λέει ν' αλλάξει τρόπο, να ελιχθεί). Όσο και να πιστεύει λοιπόν ο οποιοσδήποτε παίκτης στον εαυτό του, πρέπει να είναι παντελώς ηλίθιος ή ρομπότ για να πει "όπου και να πάω θα τα καταφέρω", ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙ / ΝΑ ΖΥΓΙΣΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ. Άλλο το να μην έχει επιλογή, ή η καλύτερη προσφερόμενη επιλογή είναι η τάδε, και ΜΕΤΑ από την απόφαση να πει "όπου και να παώ θα τα καταφέρω". Με καταλαβαίνεις, νομίζω. Και στην τελική ρε συ Φίλιππε, δεν είναι Λεμπρόν. Και λες να μην το ξέρει; Τεσπα, για 'μένα μπορείτε να είστε ήσυχοι οι σπανουλοθιασώτες : σιγά να μην ξεκουνήσει από ΟΣΦΠ, μετά την φετεινή Ευρωκούπα : τα εχέγγυα για να απαιτήσει ένα καλό συμβόλαιο στα πλαίσια που είπα, τα έχει. Κι από μεριά του επίσης είναι βλακεία να φύγει για μερικές εκατοντάδες χιλιάδες παραπάνω (τόση θα είναι στην ουσία η διαφορά, πιστεύω, αν υπάρξει από αλλού πρόταση). Και το ξαναλέω, βλάκας δε μου φαίνεται καθόλου. Όση αυτοπεποίθηση και να έχει, καταλαβαίνει ότι αν φύγει για αλλού θα πρέπει να πάρει τον μισό ΟΣΦΠ μαζί του (με τον Κάιλ πρώτο-πρώτο) για να μην πατώσει εκεί που θα πάει, ή για να μη σέρνεται για χρόνια μέχρι να κάνουν κάτι καλό (έλεος,είπαμε, 30φεύγα θα είναι). Τη μια "κινησάρα" που ήταν να κάνει στη ζωή του, την έκανε πηγαίνοντας στον ΟΣΦΠ. Τέλος. Κι όπως είπε και κάποιος εδώ, έχει και μια χούφτα κουτσούβελα. Να είσαι 26-27, παντρεμένος και με ΑΝΤΕ ένα παιδί, και να πας να χτυπήσεις συμβολαιάρα, να το καταλάβω να τρέχεις στα ξένα. Δεν είναι έτσι όμως για τον Σπαν. Εκτός πια κι αν οι Αγγελό του πούνε "πάρε ένα μύριο το χρόνο για 2 χρόνια και βλέπουμε". Πιστεύει κανείς ότι αυτό θα κάνουν; Εγώ πάντως όχι. wash σοβαρα προσπαθησε να συμπυκνωνεις τα ποστ σου λιγο Κανε μια προσπαθεια για να μην πηγαινουν χαμενα τα συνηθως σωστα point σου. Μαν, το εκτιμώ αφάνταστα το ποστ προτροπής σου (όπως και χαίρομαι που έστω κι ένας βρίσκει κάτι "χρήσιμο" στο συνονθύλευμα, είναι αλήθεια, των όσων γράφω), επειδή ξέρω ότι για καλό το λες Και μου το 'χεις ξαναπεί. Και όπως γνωρίζεις, δεν είσαι ο πρώτος που μου το λέει. Τα λέω αυτά, γιατί δεν είναι ότι δεν δίνω δεκάρα (είπα, το εκτιμώ αφάνταστα). Αλλά λίγο το ότι είμαι (πάντα) σε φάση να πω πολλά, λίγο το ότι αν δεν τα πω με τον ιδιαίτερό μου τόπο δεν μπορώ, λίγο το ότι νιωθώ καλά που εκφράζομαι όπως εκφράζομαι (και βαθειά πιστεύω ότι όποιος ΘΕΛΕΙ, μπορεί να κάτσει και να με διαβάσει - δεν γράφω δυσνόητα πράγματα, ίσα-ίσα που ο αναλυτικός τρόπος που τα γράφω, κουραστικός μεν σε όποιον βιάζεται, αλλά πλήρης για αυτό που προσπαθώ να πω)....δε με βλέπω να αλλάζω... Τί να γίνει, λαβ μη ορ ληβ μη...(είμαι λίγο σπανουλοκέφαλος στο συγκεκριμένο...). Α κι ένα προς Ληρόι : Τον αδικείς, νομίζω, τον Γεωργιανό. Έχει δείξει μπόλικο τσαγανό, παρ' όλο μάλιστα που ο Μπαρτζώκας τον είχε για καιρό στο φτύσιμο. Και προθυμία έχει δείξει, και ισορροπία, και καταννόηση του παιχνιδιού - μη σου πω μέχρι κι ευστροφία...Για 'μένα δεν είναι για "τρίτος ψηλός", αλλά χρειάζεται να προσαρμόσει περισσότερο το παιχνίδι της ομάδας πάνω του (δεν εννοώ να γίνει και ο άξονάς της), και θα κερδίσουνε και οι δυο έτσι. Προσωπικά έχω δει πολύ καλά στοιχεία (μη σου πω ότι για "άχαρος ψηλός" ξέρει αρκετά καλά να προωθεί την μπάλα προς το...καλάθι) σε αυτόν. Θα μπορούσε να γίνει πάνω απ' όλα ένα αμυντικό "φόβητρο", για όση χρήση μπορεί να έχει αυτό σε συγκεκριμένες στιγμές συγκεκριμένων παιχνιδιών, αλλά να προσφέρει ικανοποιητικά ΚΑΙ επιθετικά. Στον τελικό πρόσφερε ΜΕΓΙΣΤΕΣ υπηρεσίες, και δεν πρέπει αυτό να περνάει απαρατήρητο...
Andy Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Καλοδεχούμενο και κάποιο link με τη μετάδοση του αγώνα απ' το Novasports. πατα στο google basketball torrents,μπες στο πρωτο αποτελεσμα και θα το βρεις στην πρωτη σελιδα.ενα που λεει Multiple languages νομιζω 1
Aristomaxos Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 πατα στο google basketball torrents,μπες στο πρωτο αποτελεσμα και θα το βρεις στην πρωτη σελιδα.ενα που λεει Multiple languages νομιζω Ευχαριστώ φίλε για τη πληροφορία ! Μόλις το κατέβασα.
Tilemaxx Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Ρε παιδιά, πήγα χθές στη Wiki για να δώ τα ρεκόρ της Ευρωλίγκας, και το repeat το έχουν κάνει άλλες τόσες ομάδες πλήν των τριών που μας λένε τόσες μέρες. Ρεάλ, Καντού, Βαρέζε, Αρμάνι (Ολύμπια Μιλάνου), Τζιμπόνα και μερικές άλλες. Τι μαλακίες μας λένε λοιπόν τόσες μέρες για Μακάμπι-Γιουγκοπλάστικα;
Rabican Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 το ειχα δει κι εγω αυτο... μουφιτσα το ιστορικο repeat.
Stavrakas13 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Μπορεί αυτά να έγιναν πριν κάποιας αλλαγής στην διοργάνωση και για αυτό να τα μετράνε έτσι
Superpie Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Τα repeat που λενε τωρα,και αυτο που εκανε ο ολυμπιακος τα λενε με βαση της ιστοριας των f4.Δηλαδη απο οταν υπαρχει η διαδικασια του f4 στην Ευρωλιγκα..
Tilemaxx Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Κανονικά δεν θα έπρεπε να πάει έτσι, με την ίδια λογική εμείς έχουμε περισσότερα Ευρωπαϊκά απ' τη Ρεάλ. Τέσπα μικρή σημασία έχει.
chill Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Ο Ολυμπιακός θα μπορούσε κάλλιστα να έγραφε ακόμα μεγαλύτερη ιστορία από αυτήν στο f4 του Λονδίνου αν δεν αποδεχοταν την πρόσκληση της πολιτικής ηγεσίας για.....απόδοση τιμών. Ο πρωταθλητής Ευρώπης που ενισχύεται λιγότερο από τα τυρόγαλα του Κομπώτη από την πολιτεία θα μπορούσε να περάσει ενα τεράστιο μήνυμα αντί να δώσει λίγη απο την λάμψη του σε πολιτικούς κουμπάρους. Αηδία πραγματικά, ειδικά ο λόγος του Παπούλια με έκανε να κλείσω τον Firefox γιατι θα τηνληρωνε η dell μου.....
konstantinos77 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Καλα δεν ειναι οπως τα λες chill ...Οταν σε προσκαλει ο προεδρος της Δημοκρατιας εστω και με την κατασταση που υπαρχει αυτη την εποχη δεν μπορεις να πεις οτι δεν την κανεις αποδεκτη την προσκληση ...Μην ξεχνας οι θεσμοι ειναι πανω απο προσωπα και καταστασεις ... http://www.sport-fm.gr/article/spanoulis-kai-lebadofski-oi-agapimenoi-tis-mpartsa/675513
f1vettel Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Τον Σερμπαντίνι παιδιά να τον κρατήσουμε; Πως σας φαίνεται; Το σοδομισες το ονομα.Σε λιγο θα τον πεις και Σερπαντινι. Το σωστο ειναι Σερμαντινι anyway
HERTHAN Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Σε λιγο θα τον πεις και Σερπαντινι. Μπορει να το πει Σερμαρτινι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις