dismemberer Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 http://www.woop.gr/content/110291/e-mpartsa-panegurise-gia-olubiako-photo Λιονελ το καλοκαιρι αν θες θα σε δεχτει η ομαδα της καρδιας σου. Νομιζω θα χρειαζονται καποιον για τον παγκο οι βασικοι μας.
dismemberer Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Αρκετοί παίκτες της Ευρωλίγκας που παρακολούθησαν το νικηφόρο τελικό του Ολυμπιακού με τη Ρεάλ Μαδρίτης έστειλαν τα συγχαρητήριά τους στους ερυθρόλευκους για την κατάκτηση του τίτλου μέσω του προσωπικού τους λογαριασμού στο twitter, όπως παρουσιάζει σε δημοσίευμά του το "onsports.gr".Ρίκι Χίκμαν (Μακάμπι Τελ Αβίβ): «Ο Σπανούλης δείχνει γιατί είναι ο MVP ξανά στην Ευρωλίγκα. Συγχαρητήρια στον αδερφό μου Κάιλ Χάινς που κέρδισε για δεύτερη συνεχόμενη φορά τον τίτλο της Ευρωλίγκας. Το άξιζες οικογένεια».Σινάν Γκιουλέρ (Αναντολού Εφές): «Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα Ευρώπης! Απίστευτη εμφάνιση που αξίζει μεγάλο σεβασμό».Αουγκούστο Λίμα (Ουνικάχα Μάλαγα): «Φαινόμενο ο Σπανούλης»Πέτερι Κόπονεν (Χίμκι): «Τι παιχνίδι! Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό! Αυτή η ομάδα δεν σταματά ποτέ να παλεύει! Πρωταθλητές για δεύτερη συνεχόμενη φορά στο Final 4 της Ευρωλίγκας».Άαρον Τζάκσον (ΤΣΣΚΑ Μόσχας): «Είναι ένας Έλληνας Θεός».Τζαμόν Γκόρντον (Αναντολού Εφές): «Ο πρώην προπονητής μου και η πρώην ομάδα μου το πήραν ξανά. Πολύς σεβασμός στους ερυθρόλευκους!!! Δύο συνεχόμενες φορές».Αντρές Νοτσιόνι (Κάχα Λαμποράλ): «Ολυμπιακός! Απίστευτο!»Μπόμπι Μπράουν (Σιένα): «Μεγάλος σεβασμός στον Σπανούλη». 1
LRoi Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 "Το Final Four το διοργανώνουν Ισπανοί, το πληρώνουν Τούρκοι και το.. σηκώνουν Ελληνες!" 2
Cossutius. Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Εκατσες και έγραψες όλο αυτό ενώ η ομάδα σου έχει κάνει repeat στην Ευρωλίγκα. Εκαστες και ασχολήθηκες με την αρρώστια και όχι με την υγεία που υπάρχει στο μπασκετικό τμήμα. Eκατσα και έγραψα για το άθλημα που αγαπάω περισσότερο απ το καθένα. Χθες ηταν μέρα του μπάσκετ, το πήραμε, έχουμε ομαδάρα. Τι άλλο να πουμε δηλαδη?
LRoi Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 http://www.youtube.com/watch?v=_HS9Xc7zPFo&list=UUreZ_zsc8kCJtpchKoho-DQ&index=1 1
Rabican Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 indeed.. εχω δει και γω τον κοντοστουπη να φοραει μαγιο με τον δαφνοστεφανωμενο το καλοκαιρι στις παραλιες της αργεντινης....! και τον Thiago τον εχει γραψει ηδη στα μελη του Ολυμπιακου!!!χαχαχ
sarisn Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Έχει κανείς κανένα λινκ για να κατεβάσουμε το παιχνίδι? (Αν είναι ενάντια στους κανονισμούς του φόρουμ απλά να διαγραφεί παρακαλώ, δεν ξέρω αν ισχύει ό,τι και για τις ταινίες κλπ.).
capten- Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Οκ μπράβο στην ομάδα μας. Το περσυνό πολύ καλύτερο. Γαμ'ωτο μου τελικός ήταν και ήθελα λίγο σασπενσ. Εντάξει ακόμα και στο -17 ήμουν σίγουρος οτι δεν θα συνέχιζε η Ρεαλ σε αυτό το ρυθμό.Αλλά δεν περίμενα να δώσει τόσο ευκολα το κώλο της όπως π.χ. η Εφες,Χίμκι και άλλες ομάδες που πήρανε διαφορές και μετά κατέρρευσαν. Ο Σπανούλης γράφεται οτι δύσκολα θα μείνει.Εξω υπάρχουν ομάδες που θα του δώσουν τρλά λεφτά.Οπως και στο Χάινς.Αλλά και πάλι οι Σλούκας και Μάντζαρης μπορεί να σηκώσουν την ομάδα στο μέλλον. Μπράβο και στον Μπαρτζιώκα. Τα καλύτερα θέλω να πιστευω οτι έρχονται.Απο την οικογένεια Αγγελόπουλου εξαρταται.
dismemberer Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Οκ μπράβο στην ομάδα μας. Το περσυνό πολύ καλύτερο. Γαμ'ωτο μου τελικός ήταν και ήθελα λίγο σασπενσ. Κανενα σασπενς. Ειμαστε και μεγαλοι ανθρωποι. 1
capten- Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Σπανούλης, Χάινς θα μείνουν, ότι κι αν γράφεται. Δηλαδή θα του δώσουν τώρα πάνω απο 3.000.000 που θα του δώσουν είτε οι Ρώσοι είτε οι Τούρκοι.. Πολύ λιγότερα θα προσφέρουν τα αδέρφια απο τα 2.400.000 που παίρνει τώρα. Νωρίς είναι.Εχουμε να ......δείρουμε βαζελους στο τελικό αν φτάσουν. Κανενα σασπενς. Ειμαστε και μεγαλοι ανθρωποι. Χαλαρά κύριε.Τα παιχνίδια είναι για να τα χαιρόμαστε.Διασκέδαση.Και οι νίκες και οι ήττες μέσα στο παιχνίδι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις