Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

δεν εχετε καμια ελπιδα αυριο μπροστα στην ρεαλ. η ρεαλ αυτη τη στιγμη ειναι η πιο γρηγορη ομαδα του κοσμου κ οταν πιασει ρυθμο δεν παιζεται. δεν πιανεται απο κανεναν. εχει κ δολοφονικους σουτερ τριων ποντων οποτε καληνυχτα! αλλα κ η συμμετοχη στον τελικο πολυ καλη επιτυχια ειναι για εσας. αλλα βασιλισσα ειναι μονο μια!

idiot+of+the+week+trophy+cartoon+by+elm.

• Like 6
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

+1 στον Lroi επειδη ειχα πει κατι για τον Μπαρτζωκα και δικαιωθηκε για την αποψη του και γενικα για την ομαδα ...

Εγω δεν ξεχνω...

Όχι σε εμένα, στην ομάδα φίλε Κώστα

Αυτή η ομάδα περισσεύει για τους φιλάθλους της. Ο μεγαλύτερος της εχθρός ήταν πάντα η αμφισβήτηση του κόσμου και δεν σου κρύβω ότι πολλές φορές και εγώ εξοργίστηκα με πολλούς, αλλά κρυφά μέσα μου έλεγα πάντα ότι αυτή η ομάδα έχει μεγαλύτερα καρύδια από τους οπαδούς της που την αφήναμε σαν πρωταθλήτρια Ευρώπης να παίζει όλη τη χρονιά σε άδειο ΣΕΦ και την θυμόμασταν πάντα στα κρίσιμα και μόνο.

Κατά ένα τρόπο σήμερα απεδείχθη ότι ίσως να υπάρχει Θεός και αν ναι, είναι σίγουρα Ολυμπιακός ο αλήτης. 

Ήμουν παιδάκι ακόμα όταν χάναμε από τη Μπανταλόνα και δεν μπορούσα να κοιμηθώ το βράδυ από το κλάμα, ήμουν παιδάκι όταν χάναμε από τη Ρεάλ του Σαμπόνις και έπρεπε να αποδεχθώ την ανωτερότητα της αχώνευτης και ήμουν έφηβος όταν σήκωσα την πρώτη κούπα.

Τελικά έπρεπε να τριανταρίσω για να ζήσω την ομάδα αυτή στις δόξες της με τον καλύτερο τρόπο.

Ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία και εμείς πρέπει να σταθούμε στο ύψος μας ως οπαδοί και να μην τους αμφισβητήσουμε ποτέ ξανά, γιατί πρώτα απ' όλα εμάς βούλωσαν τα κωλόπαιδα.

VAMOS CAMPEONES

MADRID CABRON SALUDA AL CAMPEON

Επεξ/σία από LRoi
  • Like 3
Δημοσ.

<p>Με τον κοκκάκια δεν πάτε πουθενά, όσο και αν αρέσει το οπαδιλίκι που πουλάει και τους μπράβους σε διαιτητές, άσπρη μέρα δε θα δείτε σύντομα. Όπως πρέπει να πάρει πόδι ο Μαρινάκης πρέπει να πάρει πόδι και το πρεζάκι, και να βρείτε κανά πρόεδρο σοβαρό να πάρει τα ηνία του ποδοσφαίρου μπας και δούμε άσπρη μέρα όλοι μας σαν φίλαθλοι</p>

Αυτο εννοειται οτι πρεπει να φυγει ο Γιαννακοπουλος(ο μικρος) και ο Μαρινακης γιατι μονο ετσι θα γινει η αρχη για κατι καλυτερο σε ολους τους τομεις.

Το θεμα ειναι οι προεδροι να ειναι σοβαροι και να μην προκαλουν οπως τα παλαιοτερα σιχαματα(δικα μας και δικα σας μαζι)που νομιζαν οτι ο κοσμος ολος τους ανηκει.Πρεπει να μας κανουν περηφανους με τις πραξεις τους κι ας μην φερνουν επιτυχιες.

Πρεπει κι εμεις ομως ολοι μας ν'αλλαξουμε νοοτροπια σε πολλα πραγματα και το πιο βασικο για εμενα ειναι να σταματησουν επιτελους να γινονται επεισοδια στα γηπεδα.

Τελος αν δεν μπορει να γινει τιποτα απ'ολα αυτα ας τα διαλυσουν ολα και να πανε να γαμ#%&@#νε ολοι μαζι πρασινοι και κοκκινοι κι ας μας αφησουν στη ησυχια μας.

Δημοσ.

Οι μεν(παπαλουκας,teodosic) θα κλείσουν την καριέρα τους και θα μετράνε εκατομμύρια και οι δικοί μας κούπες".

-Παναγιώτης Αγγελόπουλος

Δημοσ.

το βρηκα

ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΜΑΚΑΜΠΙ Η δεύτερη 100άρα στην ιστορία των φάιναλ φορ!!!
pegasus_LARGE_t_1041_105991378_type11291

«100, 100, 100άρα 100» τραγουδούσαν οι φίλοι του Ολυμπιακού στην εξέδρα και πώς να μην τραγουδάνε για την πιο ισοπεδωτική εμφάνιση που έχει πραγματοποιήσει ομάδα σε φάιναλ φορ!

Οι 100 πόντοι που πέτυχαν οι «ερυθρόλευκοι» συγκρίνονται μόνο με τους 118 πόντους που είχε σημειώσει η Μακάμπι την σεζόν 2003-04 απέναντι στη Φορτιτούντο Μπολόνια.

Καμία άλλη ομάδα στο παρελθόν, στην ιστορία των φάιναλ φορ από το 1988, δεν είχε καταφέρει να σημειώσει 100 πόντους, με τους «ερυθρόλευκους» να γίνονται μόλις η δεύτερη ομάδα που τα καταφέρνουν.

Δημοσ.

μαγκιά τουυυυυυυυυ

ξέρει κανείς σε ποιούς άλλους τελικούς έχει μπει 100αρα+ ?

to 2003-2004 η μακαμπι ειχε βαλει 118!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...