FilipposMD Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Εντάξει, Χάινς-Λο φανταστικοί, Σπανούλης τα έσκισε όλα στο Β΄, αλλά θέλω να αναγνωρίσω τη συνεισφορά ενός παίκτη που μου τη σπάει πολλές φορές και τον κράζω. Του Πέρο Άντιτς. Όσο ήταν στο παρκέ, ο Ολυμπιακός είχε +29! Εκείνος έβαλε το τρίποντο που ξεκίνησε την αντεπίθεση, έριξε ξύλο, έκανε σπουδαίο F4 και κάλυψε τις κακές εμφανίσεις του Πρίντεζη. Μπράβο του κι ας τον έχω πει κρέας.
daPro Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 εδω κ μια ωρα ειμαι μενα χαμογελο μεχρι τα αυτια...εχει πιαστει το στομα μου...
dismemberer Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Εντωμεταξυ θα πρεπει να συνεννοηθουμε με τους απεναντι να σταματησουμε να κερδιζουμε τις ευρωλιγκες καθε χρονο.. Ελληνικο πρωταθλημα το καναμε :-D 5
margaritagr Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δεν ειναι καλος ο Περπε ρε. Μη ξεχνας πως ο Αρτζυ αποφασισε οτι δε τον θελει. Και κυριως μη ξεχνας την απατη τον Σπανουλη 1
Superpie Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 εγω τα λεγα χθες αυτα δεν τα λεγα? να πεις οτι δεν τα λεγα αλλα πεσατε να με φατε οι πιο πολλοι. Που χαθηκες ρε αλανι εσυ? Με την ομαδαρα σου? Που εισαι? ολα καλα? Πως πηγαν οι πυραυλοκινητοι παικταραδες σου? Ο κυριος Ρουντι που ειναι? ολα καλα? Μηπως εχει παει να βρει τον Κ.Ροναλντο να κλαψουν αγκαλιτσα? Ε? Δεν σε βλεπω ενεργο,τι εγινε? Μηπως σε πηρε ο υπνος? ΕΕΕΕ??? Που εισαι ρε Υπερομαδα Ρεαλ? Τι εγινε? ειχαμε καμια εσωτερικη αναταραχη με Κασιγιας? με κανεναν Ραμος ισως? Ωχ σορρυ,αυτοι ειναι στην αλλη υπερομαδα,που παιζει στο πρασινο χαλακι..Εδω ποιος φταιει φιλαρακι? 1
dismemberer Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Που χαθηκες ρε αλανι εσυ? Με την ομαδαρα σου? Που εισαι? ολα καλα? Πως πηγαν οι πυραυλοκινητοι παικταραδες σου? Ο κυριος Ρουντι που ειναι? ολα καλα? Μηπως εχει παει να βρει τον Κ.Ροναλντο να κλαψουν αγκαλιτσα? Ε? Δεν σε βλεπω ενεργο,τι εγινε? Μηπως σε πηρε ο υπνος? ΕΕΕΕ??? Που εισαι ρε Υπερομαδα Ρεαλ? Τι εγινε? ειχαμε καμια εσωτερικη αναταραχη με Κασιγιας? με κανεναν Ραμος ισως? Ωχ σορρυ,αυτοι ειναι στην αλλη υπερομαδα,που παιζει στο πρασινο χαλακι..Εδω ποιος φταιει φιλαρακι?
Tilemaxx Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Φάπα η πούτα ντε εουρόπα σε όλα τα αθλήματα. Πρέπει να είναι πολύ απελπισμένοι οι οπαδοί της απ' το 2007 και μετά.
Bourdoulas Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Που χαθηκες ρε αλανι εσυ? Με την ομαδαρα σου? Που εισαι? ολα καλα? Πως πηγαν οι πυραυλοκινητοι παικταραδες σου? Ο κυριος Ρουντι που ειναι? ολα καλα? Μηπως εχει παει να βρει τον Κ.Ροναλντο να κλαψουν αγκαλιτσα? Ε? Δεν σε βλεπω ενεργο,τι εγινε? Μηπως σε πηρε ο υπνος? ΕΕΕΕ??? Που εισαι ρε Υπερομαδα Ρεαλ? Τι εγινε? ειχαμε καμια εσωτερικη αναταραχη με Κασιγιας? με κανεναν Ραμος ισως? Ωχ σορρυ,αυτοι ειναι στην αλλη υπερομαδα,που παιζει στο πρασινο χαλακι..Εδω ποιος φταιει φιλαρακι? Ετοιμάζει μια από τις σούπερ αναλύσεις του. 1
Superpie Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Ουτε εκει τον βλεπω.. Μαλλον αυτα τα βλεπει στον υπνο του τωρα.. Φάπα η πούτα ντε εουρόπα σε όλα τα αθλήματα. Πρέπει να είναι πολύ απελπισμένοι οι οπαδοί της απ' το 2007 και μετά. Επ,θα σε μαλωσω.. Τα παραλες.. Στο μπασκετ ειναι πικραμενοι απο το 1995 σε Ευρωπαικο επιπεδο,στο ποδοσφαιρο ειναι πιο συγχρονοι,ειναι πικραμενοι απο το 2003 αλλα το θεμα ειναι οτι ειναι και στις εγχωριες διαργανωσεις πικραμενοι στο ποδοσφαιρο.. Δεν πειραζει,ακουσα οτι θα φτιαξει ομαδα στο κρικετ,θα παιζει σε μινι πρωταθλημα με τους αναπληρωματικους..Εκει κατι θα κανει.. Ετοιμάζει μια από τις σούπερ αναλύσεις του. Μπα,θα τον δουμε να ποσταρει απο Παρασκευη τωρα,στον τελικο κυπελλου με την Ατλεντικο,αν το παρει φυσικα ετσι.. Αν το παρει θα αρχισει να λεει τους πηρε τα σωβρακα και τετοια..Αν οχι,ξερετε,ο καταραμενος αυτος ο Ισπανος,πως λεγεται,α ναι, αυτος ο Κασιγιας ρε,που τους εχει κανει ανω κατω,και ο αλλος ο Ραμος..Ρε τους αλητες δεν ντρεπονται..Το θεμα ειναι οτι στο μπασκετ τι εγινε ρε παιδια? Εχουν και εκει κανεναν Κασιγιας? ξερετε τιποτα? Εχετε ακουσει? Για να ξερουμε αν ειναι να ξαναπαιχτει το παιχνιδι αφου λυσουμε τα εσωτερικα προβληματα της
d3monhunter Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Ρε μάγκες να ρωτήσω κάτι εγώ, αν και παντελώς άσχετος απο μπάσκετ, Παπανικολάου χαινς και σπανουλης λήγουν τα συμβόλαια. Με εξαίρεση τον σπαν οι άλλοι 2 γιατί να μην πανε nba; Μικροί και οι 2 και όλο και κάτι θα βρουν;; Sent from my iPhone using Insomnia
daPro Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 ρε φιλε...στην 1η περιοδο 10 ποντους κ στην 4η περιοδο 39...φοβερο παιχνιδι... ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΑΛΛΟ...
dismemberer Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δε ληγει το συμβολαιο του Παπανικολαου. Σπανουλης,Χαινς,Αντιτς και AC. Αυτων ληγουν τα συμβολαια. Οσο για το nba, του Χαινς οσο υπερπαιχταρα και ψυχαρα και να ειναι εχω την αισθηση οτι δε του ταιριαζουν τα θηρια του nba.
Προτεινόμενες αναρτήσεις