MiDi_MiLiZ Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Hines πρωτα, και μετα Σπανουλη. Αν φυγει ο Σερ θα εχουμε θεμα.Ο hines θα μεινει αν οι Αγγελοπουλοι δεν μεθυσουν την μερα των διαπραγματευσεων. Μικρο συμβολαιο, παιχτης που εχει βρει την ομαδα που του ταιριαζει, ευκολη ανανεωση. Τα 2.4εκ ευρω ειναι το θεμα αν και πως θα ανανεωθουν. Και μετα βλεπετε και για ψηλο.
konstantinos77 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Μπαρτζωκας Μπαρτζωκας ο πρωτος Ελληνας προπονητης που παιρνει Ευρωπαικο Πρωταθλημα ........Μπραβο του ...Μου βουλωσε το στομα με αυτα που ελεγα .... Διπλα στην μυθικη Γιογκοπλαστικα και στην Μακαμπι του Γιασκεβιτσιους 2 συνεχομενα maaaan 1
dismemberer Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Ο hines θα μεινει αν οι Αγγελοπουλοι δεν μεθυσουν την μερα των διαπραγματευσεων. Μικρο συμβολαιο, παιχτης που εχει βρει την ομαδα που του ταιριαζει, ευκολη ανανεωση. Τα 2.4εκ ευρω ειναι το θεμα αν και πως θα ανανεωθουν. Και μετα βλεπετε και για ψηλο. Μιντι θεωρεις οτι ο Hines δε θα βρει απο Ρωσους/Τουρκους και Ισπανους οσα χρηματα θελησει? Θα ειναι δυσκολο πολυ να τον κρατησεις.
Rabican Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Μπαρτζωκας Μπαρτζωκας ο πρωτος Ελληνας προπονητης που παιρνει Ευρωπαικο Πρωταθλημα ........Μπραβο του ...Μου βουλωσε το στομα με αυτα που ελεγα .... Διπλα στην μυθικη Γιογκοπλαστικα και στην Μακαμπι του Γιασκεβιτσιους 2 συνεχομενα maaaan ο coach B θα οδηγησει πολυ κοσμο σε κωλοτουμπες!!! εμου συμπεριλαμβανομενου... 1
konstantinos77 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Tριτο συνεχομενο Ευρωπαικο στην Ελλαδα να παρετε τα @@ μας Ευρωπαιοι ......
man of steel Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 χτίζουμε πια και εμείς την αυτοκρατορία μας στο μπάσκετ.Ξύπνα ρε μαλάκα καραγκιόζη ξεφτίλα χοντρέ και φτιάξε ομάδα και στο ποδόσφαιρο όχι το τσίρκο που έχεις
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Μιντι θεωρεις οτι ο Hines δε θα βρει απο Ρωσους/Τουρκους και Ισπανους οσα χρηματα θελησει? Θα ειναι δυσκολο πολυ να τον κρατησεις. Δεν τον θεωρω τον παιχτη που θα την κανει για τα φραγκα. Τουλαχιστον αυτην την εντυπωση μου εχει δωσει. Και επειδη ξερει τον εαυτο του προφανως, ξερει οτι μπορει να παει πχ σε μια Εφες και να αμφισβητηθει αν δεν παιζει καλα. Στο λιμανι ειναι ημιθεος, παιζει σε ομαδα που του ταιριαζει απολυτα στο στυλ, εχει δεθει με τους υπολοιπους, δεν εχει λογο να την κανει θαρρω. Παντως επιβεβαιωνομαι σε μια διαφωνια που ειχα παλαιοτερα με τον Chris85 και αλλους γαυρους, οταν ελεγα οτι ομαδα χτιζεις οταν ξεκινας με ελληνικο κορμο και οχι με τον καθε τυχαρπαστο μισθοφορο Τσιλντρες και Κλειζα και οτι αλλο υπερτιμημενο λουζερακι που ψαχνει για αρπαχτη κυκλοφορει στην αγορα. Δικαιωνομαι οχι μονο με τα 6 ευρωπαικα του ΠΑΟ (τα οποια τοτε δεν ηταν πειστηρια για τον Chris) αλλα και με τα 2 συνεχομενα ευρωπαικα του ΟΣΦΠ με μια ομαδα που εχει βαση πιτσιρικαδες Ελληνες πλαισιωμενους οχι απο τιποτα φανταχτερους ή ακριβους ξενους. Ετσι χτιζονται οι ομαδες, οι Αγγελοπουλοι πιασαν το νοημα μετα απο τοσα εκατομυρια πεταμενα. Δειτε σημερα ποσο ρολο επαιξαν Σλουκας, Κατσιβελης, Περπερογλου και Σπανουλης. Και ελατε πειτε μου οτι αν ειχατε τον Τσιλντρες στη θεση του Περπερογλου ή τον Κλειζα στην θεση του Σλουκα πχ, θα σηκωνατε κουπα φετος ή οτι θα γυριζαν τα συγκεκριμενα γατακια το -17. 2
HERTHAN Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 <p>χτίζουμε πια και εμείς την αυτοκρατορία μας στο μπάσκετ.Ξύπνα ρε μαλάκα καραγκιόζη ξεφτίλα χοντρέ και φτιάξε ομάδα και στο ποδόσφαιρο όχι το τσίρκο που έχεις</p> Μακαρι φιλε το αξιζετε.
man of steel Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δεν είμαι και πολύ σίγουρος ότι ο χοντρός χάρηκε ιδιαίτερα σήμερα.Λέω τώρα....
zeniath Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Τραγικοί οι Άγγλοι πάντως, ούτε καρτέλες με φάουλ, ούτε πόσα φάουλ έχει ο κάθε παίχτης, πλάνα που μας έδειχναν τον άλλο τον βαμμένο και χάναμε καλάθια. Ποτέ ξανά στην Αγγλία ρεεεεεεε, ξενέρωτες βιολετέρες με τους άντρες τσιλίντερς! 1
HERTHAN Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 <p>Δεν είμαι και πολύ σίγουρος ότι ο χοντρός χάρηκε ιδιαίτερα σήμερα.Λέω τώρα....</p> Σημασια εχει που χαρηκαν ολοι οι φιλαθλοι Ολυμπιακοι και μη......και ασε τον χοντρο να παει να γαμ@%.......
zeniath Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Σημασία έχει που χάρηκε η Ελλάδα ασχέτως χρώματος. Ο χοντρός να πα να φάει κανά σουβλάκι και να πάει σπίτι του
Προτεινόμενες αναρτήσεις