Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

Απ'όταν έκατσα στο σκαμπό να κάνω ένα τσιγάρο πήραμε μπρος, όλο το ματς πλέον στο σκαμπό θα την βγάλω τον μπελά μου μέσα!

• Like 5
Δημοσ.

Θα είμασταν τώρα 15 πόντους μπροστά αν δεν μαλακιζόμασταν στην αρχή, ομάδα Ρεάλ δεν υπάρχει. Αν χάσει ο Μπαρτζώκας απ' τον Λάσο θα μιλάμε για αυτοκτονία.

Δημοσ.

Απ'όταν έκατσα στο σκαμπό να κάνω ένα τσιγάρο πήραμε μπρος, όλο το ματς πλέον στο σκαμπό θα την βγάλω τον μπελά μου μέσα!

Μην τολμήσεις και σηκωθείς από εκεί σε καρύδωσα.

• Like 2
Δημοσ.

Μονο ο Ολυμπιακος ρε φίλε...μόνο ο Ολυμπιακος γυρνάει τέτοια παιχνίδια...

Προσωπικά πιστεύω ότι θα κριθεί στον πόντο...θα είναι τρελό θρίλερ

Εγώ πιστεύω ότι στο δεύτερο ημίχρονο θα την σκορπίσουμε.

Δημοσ.

Θα είμασταν τώρα 15 πόντους μπροστά αν δεν μαλακιζόμασταν στην αρχή, ομάδα Ρεάλ δεν υπάρχει. Αν χάσει ο Μπαρτζώκας απ' τον Λάσο θα μιλάμε για αυτοκτονία.

Δεν φταίει ο Μπαρτζώκας που ο Σπανούλης παίζει άμυνα με τα μάτια και στην επίθεση το πουλί του.

Δημοσ.

Εντάξει, τι να λέμε τώρα, μετά από τέτοιο ξεκίνημα, είναι θρίαμβος το -4. Το θέμα είναι ότι έκαναν μεγάλη προσπάθεια και δεν ξέρω αν θα έχουν δυνάμεις. Από την άλλη, κάποιος εκ των Σπανούλη, Παπανικολάου, Πρίντεζη δεν θα κάνει ένα ξέσπασμα;

Το ιδιο λενε και οι της Ρεαλ για Μιροτιτς και Καρολ :P

Δημοσ.

Νταξει αραξε 

Φταιει μεν η αμυνα που μεν ηταν passive εντελως αλλα και αυτοι ειχανε 5/6 τριποτα με τον Rudy να βαραει με τον αλλο κρεμασμενο πανω του μετα απο πλαγιο βημα

Ο Shermadini ειναι αργος για το συγκεκριμενο παιχνιδι κ πιθανον να χρειαστει να την βγαλουμε μονο με Hines/Powell

Δημοσ.

Έχεις δει πως  στρίβουν το λαιμό στα κοτόπουλα;Αυτό θα πάθεις έτσι και σηκωθείς από το σκαμπό

Δημοσ.

δεν παιζει να σηκωθεις... συνηθως δεν ειμαι καταπιεστικος με αλλους, ειδικα ατομα που δεν ξερω, αλλα σημερα θα κανω μια εξαιρεση! μη μαθω οτι σηκωθηκες... και θα το μαθω!!!

Δημοσ.

<p>Απ'όταν έκατσα στο σκαμπό να κάνω ένα τσιγάρο πήραμε μπρος, όλο το ματς πλέον στο σκαμπό θα την βγάλω τον μπελά μου μέσα!</p>

Και μια κούτα από τον Lroi δώρο :lol:

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...