Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Φιλοι αντι-ολυμπιακοί , για λύστε μου μια απορία.

Για τους -37 του βάζελου φταίει ο Μαρινάκης ?

Για τους -50 της Κούλας και τη Γ'εθνική φταίει ο Μαρινάκης ? Εεεεεεεε ? 

Nαι.

Aν εχεις φερει το ποδοσφαιρο στα μετρα σου και αποδυναμωνεις τους αλλους ναι φταις,πρωτα εσυ που παιζεις χωρις κανονες και δευτερον οι αλλοι που καθονται και παιζουν μαζι σου.

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

Πόνταρω ότι έχω και δεν έχω ότι αν χάσουμε στο μπάσκετ, θα μπουν όλοι οι χθεσινοί να μας λένε για θείες δίκες κ μλκίες δίποδες.

ΠΑΜΕ ΘΡΥΛΕ ΓΕΡΑ

• Like 1
Δημοσ.

Έψαξα τον κανονισμό σχετικά με χέρι-πέναλντι και νομίζω ότι μάλλον έχει δίκιο ο ρεφερης

Κανονισμός

Κανόνας 3 , Αρθρο 12 , Εδαφιο 4 Προταση 4060:<<Σε περιπτωση που λειπει ο Καρολ,αποκρουουν κανονικα οι υπολοιποι>>

Γιατί τόση γκρίνια

Δημοσ.

Αυτό ακριβώς.Όπως τα λες είναι.

Μπαίνω όπου θέλω και λογαριασμό δε σου δίνω.

Βασικά,εσένα προσωπικά,σε λυπάμαι για άλλο λόγο.

Πάρε κανενα αντικαταθλιπτικό, γιατί φαίνεται πως έχεις μεγάλο προβλημα και κατσε να δεις τη ΘΡΥΛΑΡΑ στο μπασκετ να λυπηθείς ακόμα περισσοτερο !!!

Επισκέπτης
Δημοσ.

Σε αυτό το ματς έχει αδικηθεί ο Ολυμπιακός, υπάρχει και σχετικό βίντεο.

χαχαχαχαχα

Επικο thread.Σταματησα να διαβαζω εδω.

Δημοσ.

Πάρε κανενα αντικαταθλιπτικό, γιατί φαίνεται πως έχεις μεγάλο προβλημα και κατσε να δεις τη ΘΡΥΛΑΡΑ στο μπασκετ να λυπηθείς ακόμα περισσοτερο !!!

Μπααα...με ποτάκι θα δω το ματς.

Και πίστεψέ με,για μένα είτε χάσει,είτε κερδίσει,είναι μεγάλη τιμή που έφτασε εκεί που είναι σήμερα.Βέβαια το ιδανικό είναι να φέρει και την κούπα...

Και είπαμε...βγάλε τις παροπίδες...είναι για τα άλογα...

Δημοσ.

Φιλοι αντι-ολυμπιακοί , για λύστε μου μια απορία.

Για τους -37 του βάζελου φταίει ο Μαρινάκης ?

Για τους -50 της Κούλας και τη Γ'εθνική φταίει ο Μαρινάκης ? Εεεεεεεε ?

Nαι.

Aν εχεις φερει το ποδοσφαιρο στα μετρα σου και αποδυναμωνεις τους αλλους ναι φταις,πρωτα εσυ που παιζεις χωρις κανονες και δευτερον οι αλλοι που καθονται και παιζουν μαζι σου.

Τη λες σοβαρά; Αρέ φουκαράδες, αεκτζηδες κλέφτες του δημοσίου, βαζελοι με τις προεδραρες σας και τους σειχηδες. Ρε παίξτε μπάλα πρώτα και μετά ασχοληστε με τους άλλους, αλλα έχετε μάθει τόσα χρόνια στην καραμέλα. Μπάλα δεν παίζεται , παίχτες δεν έχετε, λεφτά δεν έχετε, γήπεδο δεν έχετε, και μετά ο Ολυμπιακός φταίει. Θέλαμε με την πάρτι σας ρε μάγκες. Ελπίζω ο πρόεδρος να σας δώσει κανέναν δανεικό του χρόνου έτσι γιατί είμαστε και κουβαρνταδες. Sent from my iPhone using Insomnia
Επισκέπτης
Δημοσ.

Κατα τα άλλα η παράγκα ξεκινησε το 97!!Γελάει ο κοσμος.

Δειτε και τον Μπάκα μετά τι κάνει!!!

Συγχαρητηρια Ζενιαth που μας θυμίζεις τις αθώες εποχές του Καπετάνιου.

Σαρωτικη η παραγκα του καπετανιου.

2 πρωταθληματα περισσοτερα απο τον δευτερο.Ολοι πηραν πρωταθλημα μεχρι και η Λαρισα.

Ασχημες εποχες παιδια.lol

Ελπιζω να παραμεινουμε στις σημερινες αγνες.

Δημοσ.

Αφού το έγραψε το sportdog θα ισχύει σίγουρα

Φίλε εδώ ακούς κασέτες και δεν πιστεύεις,φαντάσου

Δημοσ.

Ρε δεν μας αδειάζετε τη γωνιά λέω εγώ, κοράκια, ε κοράκια? Πάτε αλλού να κλαφτείτε, γέμισε δάκρυα Μάρθας Βούρτση το νήμα.

Σήμερα είναι ημέρα γιορτής για τον Ολυμπιακό, όσο κι αν χτυπάτε τον πισινό σας κάτω.

Φίλε εδώ ακούς κασέτες και δεν πιστεύεις,φαντάσου

Ούτε χέρι υπάρχει ξυπνητζήδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...