Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα ζελεδακια ποια ειναι που αναφερει ο zeniath παραπανω?

Μην δινεις σημασία. Δεν αφορουν όλους τους οπαδους αυτά :)

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

αφηστε την μπαλα και τους φιλους παναθηναικους και πιαστε το μπασκετ ρε!!σημερα ειναι μερα χαρας!χασουμε νικησουμε!!

ακομα και στην μεγαλυτερη μερα της χρονια για τον ολυμπιακο ασχολουμαστε με τν κωλομπαλα!

• Like 1
Δημοσ.

Δε θα αλλάξετε την ιστορία κάποιοι. Ειδικά όταν όλοι ξέρουμε πόσο θα θέλατε έναν Βαγγέλα στο τιμόνι σας. ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ.

Την ηθική να την πουλήσουν αλλού κάποιοι. Ειδικά οταν δε παραδέχονται τα δικά τους εγκλήματα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ.

Οχι αγαπητε μου δεν θελουμε ολοι βαγγελα στο τιμονι μας. Και καλυτερα να τον πεις βαγγελιτσα με αυτα που κανει. Γιατι ειναι ΦΟΥΣΤΙΚΑ. εσεις λετε οτι οι γαυροι ειστε μαγκες και αλλιωτικοι και πασαλιμανιωτικοι. τζαμπα μαγκας με τις φουστιες γινομαι και γω.

Στο δια ταυτα ομως του ΟΛΟΙ. Οταν επαιζε ο Ριμπος στην ΑΕΚ ειχα διαρκειας. Χρονια εχω βασικα, τεσπα.Παιζαμε με τη βεροια τοτε και στο 4-5 λεπτο περνει ενα φαουλ η ΑΕΚ εξω απο τη περιοχη και κατα τη γνωμη μου κ του διπλανου μου δεν ηταν. Το βαραει ο Ριμπο μεσα. Μετα απο αυτο σηκωθηκα και εφυγα απο το γηπεδο μια ηλιολουστη μερα που ηταν οτι πρεπει για μπαλα. Μετα κερδισαμε 4-0 νομιζω αλαλ δεν εχει σημασια. Μαλιστα αν θυμαμαι καλα το ματς ηταν νωρις το απογευμα. Συμφωνα με τη λογικη που εχετε προπαγανδισει χρονια τωρα η ΑΕΚ ηταν καλυτερη και θα επρεπε να κερδισει τελικα. Οχι για μενα δεν ειναι ετσι ομως να ανοιγω πετσινα το σκορ με τις βεροιες.

Οχι ρε μεγαλε δεν ειμαστε ολοι ιδιοι. Εγω τουλαχιστο δεν ειμαι. Ουτε τον δικο μας τελικο κυπελου καθησα να τον πανηγυρισω με τα αισχη που καναμε. οχι ομως και τετοια εξωφθαλμα αγωνιστικα σαν το δικο σας.

Δημοσ.

Φιλοι αντι-ολυμπιακοί , (που είστε και 24ωρου αποσχόλησης στο thread του Ολυμπιακου, οπως βλέπω) την απορία μου δε μου τη λύσατε ακόμα:

Για τους -37 του βάζελου φταίει ο Μαρινάκης ?

Για τους -50 της Κούλας και τη Γ'εθνική φταίει ο Μαρινάκης ? Εεεεεεεε ? 

Δημοσ.

Φιλοι αντι-ολυμπιακοί , (που είστε και 24ωρου αποσχόλησης στο thread του Ολυμπιακου, οπως βλέπω) την απορία μου δε μου τη λύσατε ακόμα:

Για τους -37 του βάζελου φταίει ο Μαρινάκης ?

Για τους -50 της Κούλας και τη Γ'εθνική φταίει ο Μαρινάκης ? Εεεεεεεε ? 

Δεν μας λες καλύτερα για τον χθεσινό αγώνα,ποιος φταιει?

Ντρέπεσαι ε?

Λυπάμαι.Έτσι σας κατάντησε ο προεδράρας...

Δημοσ.

Δεν μας λες καλύτερα για τον χθεσινό αγώνα,ποιος φταιει?

Ντρέπεσαι ε?

Λυπάμαι.Έτσι σας κατάντησε ο προεδράρας...

Xα χα εχεις πολυ πλάκα. Να ντραπω εγώ , που ειμαι απο πανω μια ζωή ?

Εσυ δε ντρεπεσαι για την καταντια της ομαδούλας σου που βρισκεται εκει που βρισκεται και δεν εχει στον ήλιο μοιρα ?

Δημοσ.

Αυτο που δεν καταλαβαινετε ειναι οτι δεν μιλησε κανεις για το χτεσινο. Ολοι οι Ολυμπιακοι εδω του φορουμ παραδεχτηκαν οτι εγιναν αισχη και οτι ο Αστερας αξιζε να κερδισει.

Οταν ομως ερχεσαι και λες οτι ο Ολυμπιακος κατεστρεψε το ελληνικο ποδοσφαιρο, λες και πριν ερθει ο Κοκκαλης ολα ηταν καλως καμωμενα και υγιη, ε ναι τοτε θα ερθουμε κι εμεις και θα σου θυμισουμε τον καπετανιο, τα κουμπουρια, τον Κιαππε, τον Δεδε, τον Μπακα, τον Μελισσανιδη, τον Καρρα, τα σβησμενα φωτα, τις φωτοβολιδες απο το Πολυτεχνειο, τον Ναουμ, τα μπαραζ της ντροπης. Ετσι εγιναν και δεν αλλαζουν.

Δημοσ.

Xα χα εχεις πολυ πλάκα. Να ντραπω εγώ , που ειμαι απο πανω μια ζωή ?

Εσυ δε ντρεπεσαι για την καταντια της ομαδούλας σου που βρισκεται εκει που βρισκεται και δεν εχει στον ήλιο μοιρα ?

Εσύ δεν έχεις ανάγκη να ντραπείς.Δεν σε πιάνει.

Υπάρχουν άλλοι ολυμπιακοί,με περισότερο μυαλό απ`το δικό σου,που χθες, τα μάζεψαν και έφυγαν απ`το γήπεδο και δεν μπόρεσαν να πανηγυρίσουν τη νίκη της ομάδας τους.

Αυτούς λυπάμαι.Και δεν τους ειρωνεύομαι,τους συμπάσχω,γιατί εχω βρεθεί και γω σε παρόμοια κατάσταση.

Βγάλε τις παροπίδες παλικάρι μου.Μόνο τα άλογα τις φοράνε...

Δημοσ.

Δεν ντρεπονται που ειναι Ολυμπιακοι. Ντράπηκαν που εξαιτίας μιας μλκιας, δεν πηρε ο Αστέρας πιθανον ένα αποτέλεσμα που θα τον οδηγουσε στη κατακτηση ενός κυπέλου.

Αυτη ειναι η διαφορά..

Χάσεις κερδίσεις μαζί σου σημερα.

Επιτυχία και μόνο που εκανες την εκπληξη μεγατονων και έφθασες τελικό!!

• Like 1
Δημοσ.

Εσύ δεν έχεις ανάγκη να ντραπείς.Δεν σε πιάνει.

Υπάρχουν άλλοι ολυμπιακοί,με περισότερο μυαλό απ`το δικό σου,που χθες, τα μάζεψαν και έφυγαν απ`το γήπεδο και δεν μπόρεσαν να πανηγυρίσουν τη νίκη της ομάδας τους.

Αυτούς λυπάμαι.Και δεν τους ειρωνεύομαι,τους συμπάσχω,γιατί εχω βρεθεί και γω σε παρόμοια κατάσταση.

Βγάλε τις παροπίδες παλικάρι μου.Μόνο τα άλογα τις φοράνε...

Tη λύπηση κρατα την για την ομαδούλα σου, εσυ που έχεις το μυαλό να μπαινεις εδω μέσα και να γράφεις για την "κατάντια" των άλλων.

Δημοσ.

Ωραίες εποχές αυτές του Μπάκα. Τότε που το ποδόσφαιρο ήταν αγνό και αμόλυντο...

Όπως και να 'χει, λυπάμαι πολύ για τους παίχτες του Αστέρα. Δε μπορώ να φανταστώ καν την αγανάκτηση και την απογοήτευσή τους.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ντρεπονται που ειναι Ολυμπιακοι. Ντράπηκαν που εξαιτίας μιας μλκιας, δεν πηρε ο Αστέρας πιθανον ένα αποτέλεσμα που θα τον οδηγουσε στη κατακτηση ενός κυπέλου.

Αυτη ειναι η διαφορά..

Χάσεις κερδίσεις μαζί σου σημερα.

Επιτυχία και μόνο που εκανες την εκπληξη μεγατονων και έφθασες τελικό!!

Αυτό ακριβώς.Όπως τα λες είναι.

Tη λύπηση κρατα την για την ομαδούλα σου, εσυ που έχεις το μυαλό να μπαινεις εδω μέσα και να γράφεις για την "κατάντια" των άλλων.

Μπαίνω όπου θέλω και λογαριασμό δε σου δίνω.

Βασικά,εσένα προσωπικά,σε λυπάμαι για άλλο λόγο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...