Anubis13 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Το ένα δεν αναιρεί το άλλο. Δε με απασχολει ιδιαιτερα εγω στο ειπα και πριν. Το καταχαρηκα. Σε αυτον την λεω που μου κανει τον ηθικο οταν η γουνα του δεν εχει φωτια.
Cossutius. Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Περσυ που βγηκε ο αστερας στην θεση της αεκ εσκουζες? Btw ο παναθηναικος χρειαζεται 10 εκατομμυρια για αδειοδοτηση. Και επισης τελικα αποφασισε: πηρες σφυριγματα η ηταν ανικανοι... Γιατι ειναι δεδομένο οτι τα Γιάννενα δε θα πάρουν άδεια?? Επισης που ξέρεις αν εγω δεν έσκουζα πέρσι? Και δε χρειάζεται να αποφασίσω για το προφανές. Και σφυριγματα πηραν ολοι και ανικανοι ειναι.
Anubis13 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Γιατι ειναι δεδομένο οτι τα Γιάννενα δε θα πάρουν άδεια?? Επισης που ξέρεις αν εγω δεν έσκουζα πέρσι? Δεν ειπα εγω οτι δεν θα παρουν. Εγω ειπα γιατι σκατε για τον παναθηναικο αφου εγινε ακριβως το ιδιο πραγμα περσυ. και μαλιστα αν οι ηλιθιοι στην ξανθη κερδιζαν τον αρη τελευταια αγωνιστικη θα ειχαν ακριβως την τυχη του αστερα στην περιπτωση που ο πας δεν παρει αδεια.
Cossutius. Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 όσο για τα θέματα ηθικης άστα . Θα μπορουσα να τα χωνω οπως ο LRoi, αλλά κρατιεμαι γιατι σέβομαι τους περισσότερους.
HERTHAN Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Όχι, αυτό τα λέει όλα: Μονο αυτα που εσυ βλεπεις και θελεις πιστευω να δειξεις και στους υπολοιπους.
Anubis13 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 όσο για τα θέματα ηθικης άστα . Θα μπορουσα να τα χωνω οπως ο LRoi, αλλά κρατιεμαι γιατι σέβομαι τους περισσότερους. παντως την λανθασμενη συλλογιστικη σου στην απεδειξε η ιδια σου η ομαδα χθες.
Cossutius. Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 . Εγω ειπα γιατι σκατε για τον παναθηναικο αφου εγινε ακριβως το ιδιο πραγμα περσυ. Κάθε δράση έχει και αντιδραση. Οταν Παναθηναικος βγάζει χολή, θα λάβει ανάλογες απαντήσεις. Ο καθένας αποφασίζει ποιον και τι θα στηρίξει. Εγω προσπαθω να γράφω ηρεμα και να τα βλέπω αντικειμενικα όσο μπορω. Αν για εσένα δεν ειναι, διαφωνουμε και τέλος. Οπως σου ειπα και πέρσι, γκάριζα για το θέμα. Πολλά έχουν γινει περσι και προπερσι και πάντα. παντως την λανθασμενη συλλογιστικη σου στην απεδειξε η ιδια σου η ομαδα χθες. ο καθένας βλέπει τα πράγματα με τον δικό του τρόπο.
Anubis13 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Κάθε δράση έχει και αντιδραση. Οταν Παναθηναικος βγάζει χολή, θα λάβει ανάλογες απαντήσεις. Ο καθένας αποφασίζει ποιον και τι θα στηρίξει. Εγω προσπαθω να γράφω ηρεμα και να τα βλέπω αντικειμενικα όσο μπορω. Αν για εσένα δεν ειναι, διαφωνουμε και τέλος. Οπως σου ειπα και πέρσι, γκάριζα για το θέμα. Πολλά έχουν γινει περσι και προπερσι και πάντα. ο καθένας βλέπει τα πράγματα με τον δικό του τρόπο. Συνεπως αφου γκαριζες και περσυ εχεις καθε δικαιωμα να γκαριζεις και φετος. και κατα δευτερον ας φροντισουν οι ομαδες να φτιαξουν τα οικονομικα τους γιατι πλεον δεν παιρνει ουτε εμενα ουτε εσενα να πληρωνουμε τα χουγια του καθε μαλακα προεδρου.
Bourdoulas Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Παλληκάρια, όλοι εσείς που μαζευτήκατε απόψε εδώ μέσα και δικαίως ως ένα βαθμό, αν μας σφάξει ο βάζελος στους τελικούς στο μπάσκετ, φροντίστε να είστε εδώ μέσα και να κατακεραυνώνετε την πόρνη τη διαιτησία και τα σχετικά. Όχι μόνο όταν ευνοείται ο Ολυμπιακός και μετά εξαφανιζόλ. Σας ξέρουμε, σας βλέπουμε, το νου σας. Όχι στο μπάσκετ είναι όλα καθαρά ρε! Τόσα χρόνια πεντακάθαρα. Μην τους χαλάς το παραμύθι.
Superpie Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 θα μπορουσε να σταθει στο νβα μην το γελας. ο ρουντι που επαιζε νομιζεις? ολοι αυτοι θα στεκοντουσαν ανετα στο νβα απλα νταξει θα ηταν απτις αδυναμες ομαδες οπως κ να το κανουμε. αλλα το ονομα ρεαλ στην ευρωπη λεει πολλα κ πλεον ειναι ευκαιρια που δεν χανεται αυριο. θα το παρει. 2 απτα τρελα ξεσπασματα να κανει με αιφνιδιασμους κ τριποντα και παρτο +20 στο κεφαλι. ε μετα τρεχατε ποδαρακια μου ο ολυμπιακος. γιαυτο δεν του δινω καμια τυχη. Παιχτω διπλο τοτε αφου δεν εχει καμια τυχη,βαλε 2000 ευρω και αν ερθει σου δινω τα μισα να μου δωσεις να μισα κερδη.Παει? μια κιτρινη χαριστηκε στον μανιατη που εβαλε το χερι του στο προσωπο του αλλου. μετα του χαρισαν ακομη μια σε καθαρο φαουλ σε αντιπεθεση του αστερα οπου εκανε φραγμα. ειπα να δω λιγο ελληνικο ποδοσφαιρο κ μου φυγαν τα ματια παλι. θεαμα μηδεν κ το κορακι απτα κλασικα που δεν αφηνουν τον ολυμπιακο να μην τα σαρωσει ολα. Ειλικρινά χαίρομαι απίστευτα που θα παίζω Γ εθνική του χρόνου!!!! Πιστεψε με,η διαιτησια της Superleague ειναι ΑΨΟΓΗ σε σχεση με την Γ΄ Εθνικη Κρατηστε το. Ο ΟΣΦΠ δεν εχει αλλο ματς αυτη τη σαιζον. Ο τελικος θα ξεχαστει, θα τον γραψει η ιστορια, θα κανει παλι μεταγραφες ο χοντρος το καλοκαρι και το σεπτεμβριο παλι θα πανηγυριζετε για την "ποιοτητα" των παικτων που σας εφερε. Το χρονου παλι μια απο τα ιδια και παει λεγοντας. εμεις θα ειμαστε οι κακοι κ γραφικοι που βριζουμε τη διαιτησια Αδειασε το γηπεδο στην απονομη η απλα μου φαινεται; Εσκεμενα δε δειχνουν πλανα απο τις κερκιδες; Απο 30000 που ειχε,( τελικος που να παιζει ολυμπιακος και να μην μπουν αλλοι +10000 μεσα δεν υπηρχε αλλα το προσπερναμε) ζητημα θα ειναι αν εμειναν 3000 για την απονομη.Και καλα εκαναν και εφυγαν Κρατηστε τον και βρειτε κι αλλον εναν που να στηνει τα ευρωπαικα ματς. Ελληνες ειμαστε θα την βρουμε την ακρη και καπως θα γινει. Το θεμα ειναι να μεινει,να κοψει οτι μαλακιες κανει,ειτε αυτες ειναι διαιτησια ειτε το υφακι που βγαινει σε καθε καμερα του ''γαμαω και δερνω'' να κανει καμια μεταγραφη και να δουμε ενα αξιοπρεπες ολυμπιακο.. καλα margaritagr αλλαξε ομαδα στη μπαλα τοτε εσυ, γινε παο που ειναι "καθαρη" ομαδα με στοχους και ιστορια χοχο Αληθεια ρε φιλε,εσενα σαν ολυμπιακο σου αρεσε το σημερινο? Σου αρεσε που πηραμε το κυπελλο με αυτον τον τροπο? Ειλικρινα απαντησε μου Έλα Χριστέ και Παναγιά, έγραψε στο νήμα μας μέχρι κι ο Nasos o psaras Μπορώ να σου βάλω τόσα βιντεάκια με τα αίσχη της ομάδας σου, που αυτά που βάζεις θα θεωρούνται πταίσματα. Μη κατηγορείτε οι φονιάδες τους κλεφτοκοτάδες για εγκλήματα, έχει και η ανοχή τα οριά της. Μαλακιες εχουν κανει ολοι.Ουτε οι Βαζελοι ειναι παναγιες ουτε εμεις.Κανεις μας και κανεις στον κοσμο με κατι που αφορα τοσα τοσα εκατομμυρια..Απλα καλο θα ηταν να βγει ενας βαζελος και να πει και για τα δικα του μια φορα,να αναλαβει και αυτος την ευθυνη του και να μην τα ριχνει ΟΛΑ στον ολυμπιακο Περσυ που βγηκε ο αστερας στην θεση της αεκ εσκουζες? Btw ο παναθηναικος χρειαζεται 10 εκατομμυρια για αδειοδοτηση. Και επισης τελικα αποφασισε: πηρες σφυριγματα η ηταν ανικανοι... Δεν ειχε βγει κανεις περυσι ομως απο την ΑΕΚ να κανει τα καραγκιοζιλικια του Αλαφουσκα..Αυτος οτι μαλακια του κατεβει,εκει,στο twitter απο το πρωι μεχρι το βραδυ..Ειλικρινα πιστευω οτι πληρωνει ατομα,με μισθολογιο για να παρακολουθουν το twitter του,πραγματικα το πιστευω αυτο.. Της ΑΕΚ οπως λες δεν ηταν ολο το 24ωρο με ενα κινητο στο χερι,με ενα ταμπλετ η ενα λαπτοπ και να τουιταρουν στο twitter ολη την ωρα,εχει καταντησει αηδια..Απορω πως δεν βγαινει ενας απο εσας να δει τα χαλια του Αλαφουζου,να τον κραξει ρε παιδι μου,κανεις σας? Τοσα χρονια βριζατε τον Τζιγκερ,απο το πρωι μεχρι το βραδυ, ο οποιος εβαζε εκατομμυρια,πολλα εκατομμυρια και τον κραζατε,τωρα γιατι δεν το κανετε με τον αλαφουζο? Αν θελετε να δειτε μια ασπρη μερα για τον ΠΑΟ,ο πρωτος που θα πρεπει να φυγει ειναι ο Αλαφουζος,ειναι επικινδυνος για την ομαδα σας,πραγματικα..Και απορω πως δεν το βλεπετε και τον εχετε στο απυροβλητο..
Superpie Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 http://www.gazzetta.gr/football/article/505117/katestrepsa-tin-kariera-moy Δωστε βαση στα λεγομενα του Τσιωλη.. Αυτο σημαινει Ηθος κυριε Μαρινακη και τετοιους ανθρωπους πρεπει να βρεις στην ομαδα και να τους βαλεις στα ποστα.Καραπαπαδες,Θεωδ,και Κοβασεβιτσ διακοπες επ αοριστων...
lary7 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 To thread ειναι του γαυρου αλλα για μια αλλη φορα πλακωσαν τα μαυροπρασινοκιτρινα κορακια να κραξουν λες και οι δικες τους ομαδες δεν εχουν κανενα ενδιαφερον για να ασχοληθουν αλλα το μονο που τους νιαζει ειναι τι σφηριγματα πηρε ο Ολυμπιακος. Και το ποιο τραγικο ειναι πως καθονται και απολογουνται και καποιο ολυμπιακοι λες και ειναι δουλεια του φιλαθλου να νιωθει ενοχες για τον καθε ανικακο διαιτητη. Μην πεφτετε σε αυτη την λουμπα παιδια, καθοντια και κραζουν οι Αεκτζηδες που πηραν κυπελο το 2011 στον χειροτερο τελικο που εχει γινει ποτε, για εκεινο το βρωμικο κυπελο ειδατε κανενα Αεκτζη να απολογειται? Τοτε ο Ατρομητος δεν ειχε ονειρα, δεν ηταν δαυιδ απεναντι στον γολιαθ; Μηπως ο Παο εχει καλυτερο παρελθον, η ο Παοκ; Φαλτσα σφυριγματα δεν δοθηκαν σε αυτους; Αν βρωμαει το πρωταθλημα ειναι θεμα της λιγκας και της ΕΠΟ, αυτοι πληρωσαν τον ανικανο πλαγιο που δεν ειδε το χερι απο τα 3 μετρα ενω αυτος ειναι ο ρολος του. Αλλα απο αυτη τη βρωμα δεν επωφελειται μονο ο Ολυμπιακος , επωφελουνται οσοι μπορουνε, αλλα εκει δεν βγαινει ο καθε γαυρος για να κραξει για τα σφυριγματα υπερ του Παοκ ή για το σωσιμο του αρη με μια ξαφνικη 5ρα απο το πουθενα,πανω απο το μισο ποδοσφαιρικο κατεστημενο επωφελειται απο αυτη τη βρωμα, απλα τα φωτα πεφτουν παντα στον πρωτο ωστε να την βγαλουν καθαρη οι υπολοιποι. Κραταω την δηλωση του Μποροβηλου «Η ομάδα έχει συνέχεια, δεν σταματάμε εδώ. Πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο λάθος του κυρίου Γιάχου. Δεν βγαίνουμε σαν Αστέρας να μιλάμε για διαιτησία εδώ και χρόνια, αλλά πιστεύουμε πως σήμερα καθόρισε κατά πολύ τα πράγματα». Ουτε κραξιμο στον Ολυμπιακο ουτε τιποτα, αυτος που φταιει για την επιμαχη φαση ειναι ο Γιαχος και ο βοηθος του ας τα βαλουν με αυτους τα διαφορα κορακια. Και σχετικα με τις αηδιες περι μικρου και τιμιου Αστερα που τον εσφαξε ο Ολυμπιακος, εκτος απο το 5-1 του Αρη ας μη ξεχναμε και αυτο <<Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο Αστέρας κατηγορείται για δωροδοκία και επίσημα, με τον πρόεδρό του Γιώργο Μποροβήλο να φέρεται ότι έδωσε 500.000 ευρώ στον Αχιλλέα Μπέο πριν από το παιχνίδι των δύο ομάδων στο δεύτερο γύρο, όταν η ομάδα της Τρίπολης νίκησε με 2-1 τον Ολυμπιακό Βόλου στην έδρα της.>> Μια χαρα ξερει ο Μποροβηλος την ποιοτητα του πρωταθληματος, παλιος διαιτητης ηταν γιατι δεν βγηκε ποτε να μιλησει; Οποιος θελει να πεσει στην λουμπα των αντι-ολυμπιακων και να καθετε να τρωγεται με τις σαρκες του ας το κανει, την δικια του ζαχαρενια χαλαει και δινει την δυνατοτητα σους υπολοιπους να εμφανιζονται σαν "θιγμενες παρθενες"..... 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις