mtzs Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 τσουξιμο παοκια βαζελες κτλ ε.. θα τους διωξουμε ολους να παιζουμε με τα 15χρονα μπας και δειτε χαρα ποτε.. καημενοι.. καντε εξυγιανση πρωτα με τα μουτρα σας και μετα μιληστε για τον ΘΡΥΛΟ γιατι δεν εβαλες και το υπολοιπο της φωτογραφιας με το ΑΔΕΙΟ ΓΗΠΕΔΟ στην απονομη; Τωρα μπορεις να πας και στα μπουζουκια να γιορτασεις
hal9001 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 το τροπαιο το βλεπεις? αν θες απονομες τραβα στα οσκαρ
kronos281 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Και φυσικα υπαρχουν ακομα καποιοι (να μην τους χαρακτηρισω) που πανηγυριζουν για το 26ο κυπελλο!!! Ολη η Ελλαδα κανει εμετο απο αηδια και αυτοι πανηγυριζουν... Ωραια πραγματα...
nasos o psaras Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Εγω θα το ξαναπω. Απο το σεπτεμβρη εδω θαναι παλι και θα πανηγυριζουν οταν θα κερδιζουν τη βεροια με το κορακι Και θα λενε το γνωστο τροπαριο: ασχολειθητε με την ομαδα σας, η διαιτησια σας φταιει παλι, παρτε παικτες ποιοτητας και ολα τα συναφη. κατεβηκαν γιαχος και τριτσωνης στα αποδυτηρια του αστερα να ζητησουν συγγνωμη !!!! Ο τριτσωνης μαλιστα ειπε σας πηρα στο λαιμο μου. Εχουν και θρασσος. Τον μαμαμε τον αλλο και με μια συγγνωμη δε τρεχει μια. Θα αρχισει απο αυριο παλι η προπαγανδα οτι πηραν το κυπελο οι καλυτεροι ποιοτικα παικτες, η καλυτερη ομαδα, ο αστερας δεν εκανε ευκαιρια (βλεπε σχολια παραπανω - ασχετα αν ο καρολ εβγαλε ενστικτωδως τη κεφαλια του σανκαρε - τετοια φαση εκανε ο ΟΣΦΠ και παει λεγοντας. Τα ιδια δε λεγανε και μετα το οφσαιτ που καλυπτα και εγω τον Κατσουρανη στο καραισκακη; Ολοι αηδιασαν, γεμισε το ιντερνετ μηνυματα και απαξιωσεις προς τον ΟΣΦΠ, αλλα μετα παλι τα ιδια. Ο κατακαημενος ο Σισσε προκαλεσε και μπηκαν ολοι μεσα να τον δειρουν. και μετα παλι η διαιτησια δε φταιει πουθενα και να ασχοληθουμε με τις ομαδες μας. Η προπαγανδα καλα κρατει Και γω μετα θα ειμαι γραφικος βαζελος (που δεν ειμαι αλλα ειμαι υποβιβασμενος πλεον) και θα πρεπει να ασχοληθω με την Αεκουλα !!!! να σε ρωτισω και εγω κατι οταν ειχατε το λαμογιο τον ψωμιαδη για προεδρο πριν γινουν τα σκανδαλα και τον βριζεται γιατι δεν λεγαται τπτ?τον ανθρωπο που ειχε παρουσιαστει επισημα για να στηριξει τους βασανιστες στην δικη για τους βασανιστες της χουντας. Και φυσικα υπαρχουν ακομα καποιοι (να μην τους χαρακτηρισω) που πανηγυριζουν για το 26ο κυπελλο!!! Ολη η Ελλαδα κανει εμετο απο αηδια και αυτοι πανηγυριζουν... Ωραια πραγματα... αμα αναφερεσαι στα golden boys της θυρας 7 ναι υπαρχουν αλλα ολυμπιακο που αγαπαει πραγματικα την ομαδα του και το αθλημα δεν νομιζω να βρεις
PostHelper Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Να ρωτησω κατι ? Σοβαρα τωρα .. Επειδη ετρεχα σε κατι θεληματα και δεν ειδα ολο το ματς καλα μπορει καποιος να μου πει τι εχασα ? Γιατι ολο αυτο το κακο ? οτι γινεται παντα 1
hal9001 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Και φυσικα υπαρχουν ακομα καποιοι (να μην τους χαρακτηρισω) που πανηγυριζουν για το 26ο κυπελλο!!! Ολη η Ελλαδα κανει εμετο απο αηδια και αυτοι πανηγυριζουν... Ωραια πραγματα... ναι υπαρχουν παρα πολλοι.. ολη η Ελλαδα.? ελα ρε τους μετρησες κιολας εναν εναν? τι θελετε να πειτε? ο μαρινακης φταιει το ξεχασα που επεσε η Αεκ, ο μαρινακης φταιει που ο βαζελος γλιτωσε την πτωση στην Β για 8 βαθμους.. ο μαρινακης φταιει που ο δευτερος ηταν πισω 17 βαθμους.. ο μαρινακης φταιει για ολα.. παιξτε πρωτα εσεις μπαλα να σας "παραδεχτει" ο κοσμος και ξαναμιλαμε.. αλλα να βγαινουν κατι ασχετοι τελευταιοι των τελευταιων με ανυπαρκτες ομαδες και να πουλανε οπαδιλικι και αντι-μαρινακικοι.. επειδη ετσι θα τους συμφερε καλυτερα παλιοτερα εφταιγε ο κοκκαλης.. αλλαξε η καραμελα τωρα.. γελαμε ρε με το σκασιμο σας γιατι πολυ γουσταρω να βλεπω υποκριτες να ξενερωνουν
mtzs Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 να σε ρωτισω και εγω κατι οταν ειχατε το λαμογιο τον ψωμιαδη για προεδρο πριν γινουν τα σκανδαλα και τον βριζεται γιατι δεν λεγαται τπτ?τον ανθρωπο που ειχε παρουσιαστει επισημα για να στηριξει τους βασανιστες στην δικη για τους βασανιστες της χουντας. Φοβερη επιχειρηματολογια. Συγχαρητηρια !!!! Χαιρομαι πραγματικα που επιβεβαιωνομαι συνεχως. τουλαχιστον ικανοποιειται η ματαιοδοξια μου Οριστε για να δεις το κυπελο και να χαρεις !!!! Απονομη με αδειο γηπεδο παντως πρωτη φορα βλεπω
daPro Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 hal9001 στην απονομη απο 30 χιλιαδες εμειναν αντε 2-3 χιλ...
kronos281 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Μπες και διαβασε σχολια στο gavros hal. Πρεπει να εισαι απο τους λιγους που εισαι περηφανος... Φυσικα οπως ειπα σε προηγουμενα post ακομα και οι γαβροι που σημερα ειναι αηδιασμενοι ειναι απαραδεκτοι μιας και επρεπε να εχουν αηδιασει εδω και 15 χρονια και βαλε!!! Αντιθετα καταλαβαν την μποχα φετος με ολους τους αλλους ανυπαρκτους. Αν υπηρχε ανταγωνισμος και φετος ακομα μια φορα θα νομιζαν πως η κοπρια μυριζει σαν τριανταφυλλο...
nasos o psaras Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Φοβερη επιχειρηματολογια. Συγχαρητηρια !!!! Χαιρομαι πραγματικα που επιβεβαιωνομαι συνεχως. τουλαχιστον ικανοποιειται η ματαιοδοξια μου Οριστε για να δεις το κυπελο και να χαρεις !!!! Απονομη με αδειο γηπεδο παντως πρωτη φορα βλεπω aponomh_olybiakos.jpg aponomh_olybiakos.jpg συνγνωμη αλλα δεν φταιω εγω αν δεν μπορεις να καταλαβεις. τουλαχιστον ελπιζω να καταλαμβαινεις πως το προβατο χρωμα αλλαζει οχι ειδος
kronos281 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Χαχαχα για γελια οι φωτος. Στο γηπεδο πρεπει να εμειναν μονο οι πληρωμενοι... Μακαρι να σταματησαν να τρωνε σανο οι γαβροι αλλα πιστευω εχω δικιο στην προηγουμενη εκτιμηση μου...
hal9001 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 αντε και αυριο με το καλο το ευρωπαικο.. ΥΠΕΡΚΟΥΠΩΣΗ 1
margaritagr Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 αντε και αυριο με το καλο το ευρωπαικο.. ΥΠΕΡΚΟΥΠΩΣΗ Μη συγκρινεις τη ΓΑΥΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑΡΑ μ αυτο το συνοθυλευμα. Ιεροσυλια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις